sağol inşallah Allah sana da nasip eder.benim oğluşum gibi bir oğul veye prenses bir kız. görüşürüz.iyi geceler
valla beni çok hoşuma gıtmıstı bıde benım eşım bıraz sert mızaçlıya hiç beklemıyodum bu senede bılıyosun kavgalıydık ankaraya yanıma geldı pankart astı annemgılın siteye:)benı affet dıye ayyyy benım herifte iş var mı ne :))))))))))))))))))
bence senin herifte iş var
bizimki de evlendikten sonra sevgili olduğumuz gibi değil..ozaman daha bi özen gösteriyodu..
soruyorum bazen de kızım burda yapacak bi şey mi var diyoiyi hadi öyle olsun, batıda görücez seni diyorum ben de.. :)
ayy dur şunuda söyleyım bende dogum günunde atta kalmadım dogum gununde arkadaşımın dugunu vardı o unuttum sandı dugunun ılerleyen saatlerınde solıste anos yaptırtım:)afalladı kendının oldugunu anladıgında kalktı agaya bakakaldı dugun pastası oldumu sana dogum gunu pastası :)
aynen ya. ben ondan çok öpüp sarılıyorum ona.
kız gibi nazlanıyosun diyorum ben de. gülüyo sonra pis pis :) çok nazlıdır benim kocam :)
Maxicim aklimda vercem peynir tarifini. Cok da guzel oluyo. Ama hazir sut yogurtla o kadar guzel olmuyo
1 kilo yogurt lazim oncelikle canim. Ne olsa ogrendin yogurt yapmayi:) sonra sutu bi guzel kaynatiyoruz icine 1 kg yogurtu direkt atiyoruz. Biraz karistiriyoruz. Boyle uzerinde cokelek gibi birikmeye basliyo. Bi 15 dk falan biriksin. Yesil yesil oluyo suyu. Sonra tulbentle sikiyorsun suyunu. Sogusun diye bekliyorsun o kadar:) bide tuzunu unutma bu malzemeye 3 yemek kasigi kadar da tuz atiyoruz. Kaynayan sute.
oooh şimdi neler yapılır neler
evet canım sağ olsun ev sahibi baya bişeyler hazırlamıştı ama ben kendime hakim oldum bide ordaki bayanlar içinde en zayıfı bendim sporda yapınca sıkılaştığım için bayanlar baya sordu eee o sorulardan iltifatlardan sonra yiyemedim :))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım akşam kahvalı yedimmm 45 dk yürüyüş yaptım tempolu ama bu sabah belim ağrıyorr kendımı çok zorladım galıbaa niyee belim ağrıyorkı anlamadım mekık çektimm 50 tane belkıde mekık yaptı neyse akşam yine karpuz yedim valla hemde saat 10 dabu karpuza hayır diyemiyorum ben yaa.sabah erken kalkıp yürüyüş yapamadım
sabah kahvaltı
2 dilim tam bugday
domates
peynir ve zeytin yedim
şekersiz çay içtim
iyi ettin tebrikler
mekik ağrıtmıştır..
göbeğin varsa mekik çekme, göbeğin gittikten sonra mekik çek.
kız göbeğim gitsin diye çekiyorum mekik yanlışmı yapıyorum
mekik kas yapmak içindir canım.
sen yürüyüşüne devam et şimdilik, bir de karbonhidratlı yiyecekleri bırakırsan bi süre, göbüşün iner.
mekik çekip kendini zorlama yani..
yav ne azimli insanlarsınız azcıkta ben istiyorum bu azimden am bi mesele var BEN DOYMUYORUUUUUM varmı yav bunun bi çaresi onu deyin bana
kızlarrr bu hafta süper gıdıyorum ya maşallah bana:)
tamam canım benim sagol yürüyüşe devam o zaman :)
yazılarınızı ara ara girip okuyordum, yazmak şimdiye kısmet oldu. 166cm boyum kilom da 66. elbise bedenim 40-42 arası değişiyor. 31 mayısda ben de diyete daha doğrusu sağlıklı beslenerek kilo verme yoluna baş koydum. 7. günüm hergün 1 saat tempolu yürüdüm ama sabah tartıda sadece 400 gr gitmişti zaten üzerine adet de oldum artık bu hafta kalırım aynı kilomda buarda hedefim ay sonuna kadar 60 kiloya düşmek sonrasında 2 kilo daha verip 58 olmak istiyorum.
menümden de bahsedeyim:
sabah : çeri domatesi, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm kepek ekmek, 1çay(1 küp şekerli)
Ara:yeşil çay
Öğlen:2 ad ızgara köfte, salata, yoğurtlu kabak salata
Ara: aktivya meyveli yoğurt
Akşam: ton balıklı salata 2 dlm kepek ekmek.
spordan sonra da 1 çorba kasesi erik.
aslında şu ekmeği kesebilsem daha hızlı kilo vericem ama doyduğumu hissetmiyorum malesef
yav ne azimli insanlarsınız azcıkta ben istiyorum bu azimden am bi mesele var BEN DOYMUYORUUUUUM varmı yav bunun bi çaresi onu deyin bana
kızlarrr bu hafta süper gıdıyorum ya maşallah bana:)
tamam canım benim sagol yürüyüşe devam o zaman :)
yazılarınızı ara ara girip okuyordum, yazmak şimdiye kısmet oldu. 166cm boyum kilom da 66. elbise bedenim 40-42 arası değişiyor. 31 mayısda ben de diyete daha doğrusu sağlıklı beslenerek kilo verme yoluna baş koydum. 7. günüm hergün 1 saat tempolu yürüdüm ama sabah tartıda sadece 400 gr gitmişti zaten üzerine adet de oldum artık bu hafta kalırım aynı kilomda buarda hedefim ay sonuna kadar 60 kiloya düşmek sonrasında 2 kilo daha verip 58 olmak istiyorum.
menümden de bahsedeyim:
sabah : çeri domatesi, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm kepek ekmek, 1çay(1 küp şekerli)
Ara:yeşil çay
Öğlen:2 ad ızgara köfte, salata, yoğurtlu kabak salata
Ara: aktivya meyveli yoğurt
Akşam: ton balıklı salata 2 dlm kepek ekmek.
spordan sonra da 1 çorba kasesi erik.
aslında şu ekmeği kesebilsem daha hızlı kilo vericem ama doyduğumu hissetmiyorum malesef
mekik kas yapmak içindir canım.
sen yürüyüşüne devam et şimdilik, bir de karbonhidratlı yiyecekleri bırakırsan bi süre, göbüşün iner.
mekik çekip kendini zorlama yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?