60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maxicim aklimda vercem peynir tarifini. Cok da guzel oluyo. Ama hazir sut yogurtla o kadar guzel olmuyo
1 kilo yogurt lazim oncelikle canim. Ne olsa ogrendin yogurt yapmayi:) sonra sutu bi guzel kaynatiyoruz icine 1 kg yogurtu direkt atiyoruz. Biraz karistiriyoruz. Boyle uzerinde cokelek gibi birikmeye basliyo. Bi 15 dk falan biriksin. Yesil yesil oluyo suyu. Sonra tulbentle sikiyorsun suyunu. Sogusun diye bekliyorsun o kadar:) bide tuzunu unutma bu malzemeye 3 yemek kasigi kadar da tuz atiyoruz. Kaynayan sute.

Kızlar merhabaaa,
Ben yokken neler kaynatmışsınız neler!
Takip edemiyorum artık sizi...
Ben bugün denize girdiiiiiiim sonunda ! İyiki şu geciktirici ilacı da kullanmamışım çünkü deniz çooook soğuk, anca bugün girebildim zaten onda da çok fazla kalamadım.
Tatil iyi gidiyor, hareket var. Çok da kaçamak yapmıyorum desem de inanmayın :) Gündüz aslında yemek çok yemiyorum ama akşamları dayanamıyorum atıştırıyorum. Hiç tartılmıyorum burda eve gidince artık kaç olduğumu görecem.

Senin herifte iş var :)
Mesele hata yapmak değil, hatasını telafi edebilmek aynı zamanda.

Amaan bahane çok.. Bakalım batıda gerçekten ne yapacak!

Sen de az değilmişsin kız!
Bu süprizinle çıtayı yükseltmişsin :)

aynen ya. ben ondan çok öpüp sarılıyorum ona.

kız gibi nazlanıyosun diyorum ben de. gülüyo sonra pis pis :) çok nazlıdır benim kocam :)

Başta öyle naz yaparlar sonra da çocuk olunca da peşinizden koşarlar!

Bence de esencim iyiki de almamissin ilac. Bosuna duzenini bozacaktin.
İyi gidiyo tatilin canim masallah. Benim de bi tatile o kadar ihtiyacim var ki...
Neyse benim daha var tatile cikmama
Opuyorum canım cokkkk. Keyfini cikar...

tamam canım, ben bunu bi yere yazdım zaten, o zaman taze süt ve yoğurtla yaparız biz de bulduğumuz zman :)

esencim bakalım bizimki senin dediğin gibi çocuktan sonra mı koşmaya başlıcak

Günaydın kızlar, nasılsınız şekerler

az önce kahvaltımı yaptım..klasik yumurta,domates,salatalık,zeytin falan..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım akşam kahvalı yedimmm 45 dk yürüyüş yaptım tempolu ama bu sabah belim ağrıyorr kendımı çok zorladım galıbaa niyee belim ağrıyorkı anlamadım mekık çektimm 50 tane belkıde mekık yaptı neyse akşam yine karpuz yedim valla hemde saat 10 da bu karpuza hayır diyemiyorum ben yaa.sabah erken kalkıp yürüyüş yapamadım
sabah kahvaltı
2 dilim tam bugday
domates
peynir ve zeytin yedim
şekersiz çay içtim

iyi ettin tebrikler

mekik ağrıtmıştır..
göbeğin varsa mekik çekme, göbeğin gittikten sonra mekik çek.

Selam kızlar.Keyifler yerindedir umarım.
Bu hafta adet zamanımmış unutmuştum.
Ağrıyla hatırlattı kendini Neyse zor kısmı atlattık.
Şişkinlik ne kadar etki edecek tartıya bilmiyorum.
İştahım kesiliyor bu dönemde ama dengede kaçıyor.

yav ne azimli insanlarsınız azcıkta ben istiyorum bu azimden am bi mesele var BEN DOYMUYORUUUUUM varmı yav bunun bi çaresi onu deyin bana

yazılarınızı ara ara girip okuyordum, yazmak şimdiye kısmet oldu. 166cm boyum kilom da 66. elbise bedenim 40-42 arası değişiyor. 31 mayısda ben de diyete daha doğrusu sağlıklı beslenerek kilo verme yoluna baş koydum. 7. günüm hergün 1 saat tempolu yürüdüm ama sabah tartıda sadece 400 gr gitmişti zaten üzerine adet de oldum artık bu hafta kalırım aynı kilomda buarda hedefim ay sonuna kadar 60 kiloya düşmek sonrasında 2 kilo daha verip 58 olmak istiyorum.
menümden de bahsedeyim:
sabah : çeri domatesi, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dlm kepek ekmek, 1çay(1 küp şekerli)
Ara:yeşil çay
Öğlen:2 ad ızgara köfte, salata, yoğurtlu kabak salata
Ara: aktivya meyveli yoğurt
Akşam: ton balıklı salata 2 dlm kepek ekmek.
spordan sonra da 1 çorba kasesi erik.

aslında şu ekmeği kesebilsem daha hızlı kilo vericem ama doyduğumu hissetmiyorum malesef

yav ne azimli insanlarsınız azcıkta ben istiyorum bu azimden am bi mesele var BEN DOYMUYORUUUUUM varmı yav bunun bi çaresi onu deyin bana

doyup doymaman yediklerine bağlı.

kızlarrr bu hafta süper gıdıyorum ya maşallah bana:)

tüttütütüttü maşşallah

tamam canım benim sagol yürüyüşe devam o zaman :)

aynen canım, kendini yorma, en iyisi yürüyüş. yapabilirsen bisiklet de çevirebilrsin, o da hemen forma sokar

karbonhidratları azaltmanız lazım zayıflama sürecinde.
ekmek,şeker,makarna vs.
hemen mucize beklemeyin, ama her gün yürümeyi bırakmayın..

doyup doymaman yediklerine bağlı.

kızlarrr bu hafta süper gıdıyorum ya maşallah bana:)

tüttütütüttü maşşallah

tamam canım benim sagol yürüyüşe devam o zaman :)

aynen canım, kendini yorma, en iyisi yürüyüş. yapabilirsen bisiklet de çevirebilrsin, o da hemen forma sokar

karbonhidratları azaltmanız lazım zayıflama sürecinde.
ekmek,şeker,makarna vs.
hemen mucize beklemeyin, ama her gün yürümeyi bırakmayın..

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım????
bu gün yediklerimi yazayım utana sıkıla da olsa:
sabah 1 yumurta haşladım 3 cherry
arada 1 çay 1 çay br.nescafe(şekersiz )
öğleyin 7 8 tane minik miniminicik sarma
sonra 2 tane de poğaça küçktü ama keşke yemeseydimkalorisine bakmaya korkuyorum:18::18:öğrencilerle piknik vardı.ben de bi sürü görünce yedim işte. bi de azıcık dondurma.saat 2.30 .daha da bugün birşey yemem .yürüyüş de yaparım. akşama yeşilçay içerim.

mekik kas yapmak içindir canım.

sen yürüyüşüne devam et şimdilik, bir de karbonhidratlı yiyecekleri bırakırsan bi süre, göbüşün iner.

mekik çekip kendini zorlama yani..

hadi yaaa
e o zaman bu mekik aleti satıcıları bizi ayakta uyutuyor demektir.yok şu kadar incelicez.günde 10 dk ile forma giricez falan
e ne yapmalı evden dışarı cıkamıyorsak spor olarak dans falan mı???koşu bandım da yok benim.göbeğimi eritmek için mekik aleti almıştım ben de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…