60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ayakta uyutuyolar bizi

leslie yapsana evde? internetten indir..

bisiklet yok canım ama almayı düşünüyorum şimdi yürüyüşe devam :)

yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff ya baklavanın o muhtesem tadına yenık düştüm lılıyylılıyyy telafı için 50 kez daha fazla ıp atlıycam(((((((((((((

kızlar bayadır görmedıgım bı arkadaşim yanıma tatıle gelıyo çok merak edıyorum benı gorunce tepkısı ne olacak onun gordugunde 46 bedendım simdi 40 :))))))))))))))))))))))

kızlar bayadır görmedıgım bı arkadaşim yanıma tatıle gelıyo çok merak edıyorum benı gorunce tepkısı ne olacak onun gordugunde 46 bedendım simdi 40 :))))))))))))))))))))))

arkadaşın şoka girecek bence:)benim de biarkadaşım görmüstü 3 yıl sonra tabi o zamanlar 68 69 kilo idim görüştüümüzde de 57 ilk lafı ne oldu dersin??? şeylerin küçülmüş dedi yani üstüm .beni videoya almıştı arkadaşlara göstermek için.cok güzel olmuşsun falan dedi.cok hoşuma gitmiştihey gidi günler heeeeey.

iyi akşamlar:80: ben gündüzleri okuyorum yazılanları ama cevap veremiyorum malum işyeri.sadece cumaları kilo bildirimi yapıyorum senin peynir lor gibi mi oluyor yani tadı kıvamı açısından .ben bazen süt pişirirken süt kesiliyor lor gibi birikiyor senin tarifin gibi oluyor sadece yoğurt yok bizde biz ona süt kesiği deriz sigara böreği muhteşem olur..yani diyet nyapan kişye börek tarif eder gibi oldu ama kimse niyeti bozmasın eşinize çocuğunuza yapin siz yemeyin

iyi akşamlar:80: ben gündüzleri okuyorum yazılanları ama cevap veremiyorum malum işyeri.sadece cumaları kilo bildirimi yapıyorum senin peynir lor gibi mi oluyor yani tadı kıvamı açısından .ben bazen süt pişirirken süt kesiliyor lor gibi birikiyor senin tarifin gibi oluyor sadece yoğurt yok bizde biz ona süt kesiği deriz sigara böreği muhteşem olur..yani diyet nyapan kişye börek tarif eder gibi oldu ama kimse niyeti bozmasın eşinize çocuğunuza yapin siz yemeyin

tşk ederim:) hoş buldum
evet ingilizce öğrt ben sende mi yoksa:)

Canım nasılsın 50-59da beraberdik 60-69larda karşılaştık:S Ben doğum yaptım şuan 67-68 kiloyum çok yolum var 59lara, ama emzirdiğim için ve sezaryenli olduğum için ne diyet ne spor yapabiliyorum zaten bakıcı krizleri yaşıyoruz bir de şu kilo sorunu iyice moralimizi bozuyor, işe başlayana kadar veririm dedim, haftaya başlıyorum işe ama hiç veremedim

Bence de esencim iyiki de almamissin ilac. Bosuna duzenini bozacaktin.
İyi gidiyo tatilin canim masallah. Benim de bi tatile o kadar ihtiyacim var ki...
Neyse benim daha var tatile cikmama
Opuyorum canım cokkkk. Keyfini cikar...

İyiki almamışım ilacı çünkü deniz çoook soğuk. Hatta denize girdim diyince burdakiler şaşırdı, bu havada nasıl girdin diye :)
Tatil iyi gidiyor çok şükür, denize giremedim ama artık kabullendim...
Tartı da yok ya burda kilo alıp almadığımı bilemiyorum ama bugün sanki aldım gibi.
Aslında gündüzleri pek bişey yediğim yok hatta işyerindekinden daha az yiyorumdur ama geceleri cozutuyorum...
Kesin tatlı, dondurma bişeyler canım çekiyor, kimsecikler de olmuyor yani gecenin bir vakti canım istiyor.
Korkmaya başladım kızlar yaaaa !!
Bana bişeyler söyleyin, beni zaten bu gece yemeleri mahvetmişti.
Göbüşüm oluşmaya başladı ha, dümdüz olmuştu nerdeyse göbeğim... Herşeyi berbat etmeyeyim de!
Biliyorsunuz ne kadar zor verdiğimi o kiloları.

tamam canım, ben bunu bi yere yazdım zaten, o zaman taze süt ve yoğurtla yaparız biz de bulduğumuz zman :)

esencim bakalım bizimki senin dediğin gibi çocuktan sonra mı koşmaya başlıcak

Çocuktan sonra koşmaya başlar sonra senin tüm alakan çocuğa olur, sonrasında da pes eder koşmamaya başlar, öyle çocuk odaklı yaşar gidersiniz ikiniz de :)
Ya herkesin böyle olacak diye birşey yok ama az çok ister istemez bu şekilde oluyor.

Sen süpersin ya !
46 bedenden 40 bedene inmişsin maşallah sana!
Bence şok olur!
Bana da şok oldu herkes ama bu sefer de aman ye işte zaten zayıfsın diyorlar. Ben de diyorum yeseydim böyle olamazdım :)
Ama tatilden dönünce bir daha diyete başlamam gerekecek sanırım

Bence emzirirken kilolu olman çok normal. Bir kere hormonlar ve iştah çok farklı oluyor. Hiç üzülme ben de senin kilonlardaydım ve 3 ay içinde 50 kilo oldum. İnsan kafasına koyunca veriyor kiloları. Şimdi dikkat et yediklerine ama öyle kendini çok da zorlama veya motiven düşmesin diyeyim.

Cok sagol esenruzgar, herkes bana emzirirken kilo verilir diyor ben veremiyorum, bir tek cok tahin helvasi yiyorum sut olsun diye ama o artik keyfe girdi galiba gunde bir kalip falan yiyorum onu kesmeye karar verdim, baska da ne yaparim bilemedim.

Canim benim peynir kasarimsi bisey oluyor. Hele annem yapmisti gecenlerde icine kaymak da atmis..
Oh misdi valla tum gun peynir yemistim kardesim peynir sevmez hele evde yapmayi gereksiz bulur o bile bayilmisti tekrar yap diyordu en son anneme:) Canim sutun ustunde baya bi birikiyo sonra onu tulbentle guzelce sikiyorsun boyle top gibi falan oluyor
Sonra da tulumla kasar arasi bi goruntusu oluyo.
Sut kesigi farkli canım o degil benimkisi:)

Cok sagol esenruzgar, herkes bana emzirirken kilo verilir diyor ben veremiyorum, bir tek cok tahin helvasi yiyorum sut olsun diye ama o artik keyfe girdi galiba gunde bir kalip falan yiyorum onu kesmeye karar verdim, baska da ne yaparim bilemedim.
Hosgeldin canım oncelikle! Benim eski ni fotografim var elimde tahin helvasi cikolata gibi isira isira yiyiyordum:) sinav haftasi zamaninda:) o geldi aklima okuyunca:) bence de kes canım yada tadimlik ye kilo yapar o:)

Hosgeldin canım oncelikle! Benim eski ni fotografim var elimde tahin helvasi cikolata gibi isira isira yiyiyordum:) sinav haftasi zamaninda:) o geldi aklima okuyunca:) bence de kes canım yada tadimlik ye kilo yapar o:)

Hosbulduk canim cok sagol :)

günaydın kızlar dün eşimin bir arkadaşı bizi pikniğe davet etti tarihi bir yer bizde gittik yememe çok dikkat ettim ve baya yürüyüş yaptık saat 3 gibi yemek yedik çay içtik sonra karpuz yedim bir dilim daha sonra yakında arkadaşın ailesi oturuyordu orayada gittik siyah dut yedik akşam eve gelince yemek yemedim çocukların banyosu kendi banyom çamaşır attım makinaya bulaşık yıkadım ve yattım aslında yatarken acıkmıştım ama yemedim :))

günaydın kızlar akşam yemek yemeden once 45 dk yürüdüm tempolu ama eşimin canı pizza istedi pizza aldık ve ben 2 dilim yedim ince hamurlu ve 1 bardak kola içtim çok pişmanımm ((

sabah
2dilim tam çavdar ekmek domates ve salata ve peynir yedım

canımm benim demek bebişiniz oldu hayırlı olsun kız mı erkek mi ? bir zamanlar 55 altına inmek için uğraşırdık sonumuz baya hazin olmuş :))) hadi sen doğum yapmışsın da bana noldu anlayamadım... neyse verices nasılsa ... arkadaşlarında dediği gibi emzirdiğin için şanslısın ama gereksiz şeyleri yememeye çalış .... beni de hamile sananlar var yaw( sene başında yine normaldim resmen şiştim okul kapanana kadar bi kaç kız öğrencim gelip hamilemisiniz dedi ssz bi ara raporluydum boyun fıtığı yüzünden ve şiştikçe şişince hamile olduuğumdan gelmediğimi düşünmüşler allahım ne hallere düştük yaw

çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…