- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım????
bu gün yediklerimi yazayım utana sıkıla da olsa:
sabah 1 yumurta haşladım 3 cherry
arada 1 çay 1 çay br.nescafe(şekersiz )
öğleyin 7 8 tane minik miniminicik sarma
sonra 2 tane de poğaça küçktü ama keşke yemeseydimkalorisine bakmaya korkuyorum:18::18:öğrencilerle piknik vardı.ben de bi sürü görünce yedim işte. bi de azıcık dondurma.saat 2.30 .daha da bugün birşey yemem .yürüyüş de yaparım. akşama yeşilçay içerim.
hadi yaaa
e o zaman bu mekik aleti satıcıları bizi ayakta uyutuyor demektir.yok şu kadar incelicez.günde 10 dk ile forma giricez falan
e ne yapmalı evden dışarı cıkamıyorsak spor olarak dans falan mı???koşu bandım da yok benim.göbeğimi eritmek için mekik aleti almıştım ben de .
doyup doymaman yediklerine bağlı.
tüttütütüttü maşşallah
aynen canım, kendini yorma, en iyisi yürüyüş. yapabilirsen bisiklet de çevirebilrsin, o da hemen forma sokar
karbonhidratları azaltmanız lazım zayıflama sürecinde.
ekmek,şeker,makarna vs.
hemen mucize beklemeyin, ama her gün yürümeyi bırakmayın..
kızlar bayadır görmedıgım bı arkadaşim yanıma tatıle gelıyo çok merak edıyorum benı gorunce tepkısı ne olacak onun gordugunde 46 bedendım simdi 40 :))))))))))))))))))))))
Maxicim aklimda vercem peynir tarifini. Cok da guzel oluyo. Ama hazir sut yogurtla o kadar guzel olmuyo
1 kilo yogurt lazim oncelikle canim. Ne olsa ogrendin yogurt yapmayi:) sonra sutu bi guzel kaynatiyoruz icine 1 kg yogurtu direkt atiyoruz. Biraz karistiriyoruz. Boyle uzerinde cokelek gibi birikmeye basliyo. Bi 15 dk falan biriksin. Yesil yesil oluyo suyu. Sonra tulbentle sikiyorsun suyunu. Sogusun diye bekliyorsun o kadar:) bide tuzunu unutma bu malzemeye 3 yemek kasigi kadar da tuz atiyoruz. Kaynayan sute.
Maxicim aklimda vercem peynir tarifini. Cok da guzel oluyo. Ama hazir sut yogurtla o kadar guzel olmuyo
1 kilo yogurt lazim oncelikle canim. Ne olsa ogrendin yogurt yapmayi:) sonra sutu bi guzel kaynatiyoruz icine 1 kg yogurtu direkt atiyoruz. Biraz karistiriyoruz. Boyle uzerinde cokelek gibi birikmeye basliyo. Bi 15 dk falan biriksin. Yesil yesil oluyo suyu. Sonra tulbentle sikiyorsun suyunu. Sogusun diye bekliyorsun o kadar:) bide tuzunu unutma bu malzemeye 3 yemek kasigi kadar da tuz atiyoruz. Kaynayan sute.
kızlar sütlaç 347 kaloriymiş.ohaaa.bu ne ya süt tatlısı hafif falan derler.yok anam yoook.
yürümek en iyisi.yürüyüşle ilgili yeni şeyler öğrendim.sizlerle de paylaşmak istiyorum:
"
Yürüyerek kilo vermek sanıldığı kadar kolay bir şey değil. İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Dİğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor. Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo vermesi... "
hoşgeldin linguist.umarım hepimiz başarırız.:)
dilci misin ismin ilginç geldi bana.
merhaba kızlar yarından itibaren bende katılmak istiyorum buraya 1 yıl içinde aşırı kilo aldım( kendimi toparlayayım dedikçe daha bi saçma sapan yemeğe başladım sonra aklıma burası geldi ilk hedefim 59 olmak:)) bunun içinde bi 10 kg var ( sonrada 55-56 ya inmek umarım başarırım
Bence de esencim iyiki de almamissin ilac. Bosuna duzenini bozacaktin.
İyi gidiyo tatilin canim masallah. Benim de bi tatile o kadar ihtiyacim var ki...
Neyse benim daha var tatile cikmama
Opuyorum canım cokkkk. Keyfini cikar...
tamam canım, ben bunu bi yere yazdım zaten, o zaman taze süt ve yoğurtla yaparız biz de bulduğumuz zman :)
esencim bakalım bizimki senin dediğin gibi çocuktan sonra mı koşmaya başlıcak
kızlar bayadır görmedıgım bı arkadaşim yanıma tatıle gelıyo çok merak edıyorum benı gorunce tepkısı ne olacak onun gordugunde 46 bedendım simdi 40 :))))))))))))))))))))))
Canım nasılsın 50-59da beraberdik 60-69larda karşılaştık:S Ben doğum yaptım şuan 67-68 kiloyumçok yolum var 59lara, ama emzirdiğim için ve sezaryenli olduğum için ne diyet ne spor yapabiliyorum zaten bakıcı krizleri yaşıyoruz bir de şu kilo sorunu iyice moralimizi bozuyor, işe başlayana kadar veririm dedim, haftaya başlıyorum işe ama hiç veremedim
Canim benim peynir kasarimsi bisey oluyor. Hele annem yapmisti gecenlerde icine kaymak da atmis..iyi akşamlar ben gündüzleri okuyorum yazılanları ama cevap veremiyorummalum işyeri.sadece cumaları kilo bildirimi yapıyorum senin peynir lor gibi mi oluyor yani tadı kıvamı açısından .ben bazen süt pişirirken süt kesiliyor lor gibi birikiyor senin tarifin gibi oluyor sadece yoğurt yok bizde biz ona süt kesiği deriz sigara böreği muhteşem olur..yani diyet nyapan kişye börek tarif eder gibi oldu ama kimse niyeti bozmasın eşinize çocuğunuza yapin siz yemeyin
Hosgeldin canım oncelikle! Benim eski ni fotografim var elimde tahin helvasi cikolata gibi isira isira yiyiyordum:) sinav haftasi zamaninda:) o geldi aklima okuyunca:) bence de kes canım yada tadimlik ye kilo yapar o:)Cok sagol esenruzgar, herkes bana emzirirken kilo verilir diyor ben veremiyorum, bir tek cok tahin helvasi yiyorum sut olsun diye ama o artik keyfe girdi galiba gunde bir kalip falan yiyorumonu kesmeye karar verdim, baska da ne yaparim bilemedim.
tşk ederim:) hoş buldum
evet ingilizce öğrt ben sende mi yoksa:)
Hosgeldin canım oncelikle! Benim eski ni fotografim var elimde tahin helvasi cikolata gibi isira isira yiyiyordum:) sinav haftasi zamaninda:) o geldi aklima okuyunca:) bence de kes canım yada tadimlik ye kilo yapar o:)
Canım nasılsın 50-59da beraberdik 60-69larda karşılaştık:S Ben doğum yaptım şuan 67-68 kiloyumçok yolum var 59lara, ama emzirdiğim için ve sezaryenli olduğum için ne diyet ne spor yapabiliyorum zaten bakıcı krizleri yaşıyoruz bir de şu kilo sorunu iyice moralimizi bozuyor, işe başlayana kadar veririm dedim, haftaya başlıyorum işe ama hiç veremedim
evet ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?