tam tersi, ben de uyumak istemiyorum. ama geç yattığım zaman kalkmakta çok zorlanıyorum, işe gitmediğim için de koyveriyorum böyle 11lere kadar..
aramıza hoş geldin bende pkoluyum 5 aydır diyet yapıyorum ama spor yapamdım doğru düzgün 5ayda 4 kılo verebildim 2haftadır güzel spor yapıyorum bakalım sonuç ne olcak başarılarr canım
tam tersi, ben de uyumak istemiyorum. ama geç yattığım zaman kalkmakta çok zorlanıyorum, işe gitmediğim için de koyveriyorum böyle 11lere kadar..
Canım seninle hep yaşıyoruz bunu. Çok verdiğimiz haftadan sonraki hafta az veriyoruz. Vücud sanırım kendini korumaya alıyor. Hatta yeme isteiği bile oluyor bende sonraki hafta...
Canım düzensiz uyku da kilo aldırıyor haberin olsun.
valla uykuyu özledim ben çalıştıgım için en geç 12kadar tv bakıyorum sonra yatıyorum bu aralar sabahları kalkmak istemiyorum ben yaa niye böyle oldu anlamadım tatıle ihtiyecım var galıba
aramıza hoşgeldiniz kızlar başarılar dilerim sizlere buseryem 10 kılo güzel vermişsin maşallah sana nasıl verdin peki ne kadar zamanda bende 5kılo fazla var bir türlü atamadım üstümden
hoşbulduk. ah bu pko dan çektiğimiz. benimde 2. ayım ilaç kullanmada. ama daha rahatım şimdi. önceleri adet düzensizliği olduğu için (en son 7 ay adet görmemiştim) çok şişirmişti beni. şimdi daha iyiyim. ama malesef bu ilaç ve bu hastalık kilo yapıyor. cocuk varmı sende. benim 4 yaşında bir kızım. doğumdan sonrada kalan kilolarla savaşıyorum. bugün çok dikkat ettim. bakalım inş. akşamıda atlatırsam,ilk günü başarıyla bitirebileceğim.
bence erken yatmaya ihtiyacın var senin12ye kadar tv izleyip sabah erken kalkıp işe gidersen vücut dinnlenmek ister tatilden önce 11 gibi yatmayı dene bence..
Hoşbulduk canım . Bugün 2. ayım doldu tam olarak. Zaten diyete başladığım ilk hafta hemen 73'e düştüm sonra 1. ay bitince 70'e düştüm. 2. ayımın sonundada 66'yı gördüm sonundaÖncelikle ekmeği ve abur cuburu tamamen hayatımdan çıkardım diğer yemeklerdende canım isteyince çok az yiyorum genelde sebze meyve takılıyorum ama fazlada abartmıyorum. Akşamları yemek yemeği kestim. Sürekli spor yapıyorum. Aslında daha fazla verebilirdim ama kaçamak yapıyorum bazen Hedefim bir 10 kilo daha vermek onuda versem rahatlıyacağım Senin vermen gereken kilo az olduğu için daha yavaş verebilirsin bende baya fazlalık vardı onlar gitti anca hala tombulum ama
valla azimlisin maşallah sana canım spor çok önemli devam et sporu yapmaya iyi kılo vermişsin 10 kıloyuda veririsin bide bende pko var onun için zorluyor ama kırcam pkoyu inş. :)) evet kılo verımı ne kadar az olursa o kadar yavaş gidiyormus kılocuklar
evet bıktım bende bu pkodan biran önce kurtulmak istşyorum ne güzel 4 yaşında kızın var allah bağışlasın bende 2senedır istıyorum ama olmuyorr yumurtlama da sorun var 2kez klomen kullandım ama cvp vermedı yumurtalıklar 60 kıloyum doktorum zayıflagel dedı bende 55 düşmeye çalışıyoum ama çok zor gidiyor kılolar glukofen kullanıyorum ve hayıt tohumu 3aydır düzenli adet oluyor bakalım kırcam inş.bu pkoyuu
selam kizlar.size sorum var.ben 1.64 boyunda 60 kiloydum.hedef kilom 50 di.simdi 53 kiloya indim.ama her kes boyle iyi oldugumu soyluyor.bende goruyorum.sadece psikolojik olarak kendimi 50 kiloya hazirlamisdim.ne yapiyim sizce
10 kilo çabuk gitti ama bu kalan 10 kilo beni zorluyacak gibi. Ama Allah'tan kk. var kaçamak yapınca kızlar saçımı çekiyor birdaha korkumdan yapamıyorum
benimde pko dan dolay tedavi ile oldu kızım.2-3 defa farklı dr denemiştik tam ümidimizi yitirecekken yeni bir dr klomefen ve çatlama iğne ile yapılan biliyorsundur onun ilehamile kaldım. ama çok riskli bir hamilelikti çünkü bu kistler düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyor. ve nitekim 3,5 ayık dönemde düşüğü ilaçlarla önledik ama o kadar yatarak geçirsem de kızımı 34 haftalık dünyaya getirdim 1890 gr. ama çok şükür 10 günlük kuvez serüveninden sonra şimdi sağlıklı 4 yaşında. umudunu kaybetme. ve kesinlikle hamileliğe odaklanma. bu çok önemli hiç olmaz dediğin ve başka şeylerle uğraştığım bir dönemde oldu. ve bunu duyduğum ve bildiğim çok kişi var. neyse hemen bende herşeyimi döküverdim ortaya. ama duygularını tahmin ettiğim için belki seni rahatlatır diye düşündüm.
ben diena-35 kullanıyorum. hem koruma amaçlı hemde düzenli adet için. tedavi amacı var ama bana dr dediki bu senin saçının kıvırcık yada düz yada ela yada yeşil gözlü olman gibi bişey yani genetik. bunun asla ve asla tedavisi yok. çocuk olmadığı sürece ilaç kullancak yada adet olmayı kafana takmayacaksın balon gibi menepozlu gibi gezeceksin dedi. 2. bebek istersende 1. deki gibi sil baştan tedavi olacaksın ve aynı süreçleri yaşayacaksın. bu ayrı korkutuyorum gözümü birde hamilelikte yaşadıklarım. bitkisel hayıt tohumu demişsin nasıl kullanıyorsun.glukofen zayıflamaya yardımcı oluyor bu arada. inşallah yediklerimie dikkat ederimde veririm şu göbişimde yoğunlaşan kiloları.
ne güzel yedi kg vermişsin kendin ve çevren oldu artık diyorsa bırak sıkı rejimi. kalan 3 kg sakin sakin versen de olur vermesen de bence. önemli olan kaç kg olduğun değil görüntü sağlık ve malesef kıyafetler...
benimde pko dan dolay tedavi ile oldu kızım.2-3 defa farklı dr denemiştik tam ümidimizi yitirecekken yeni bir dr klomefen ve çatlama iğne ile yapılan biliyorsundur onun ilehamile kaldım. ama çok riskli bir hamilelikti çünkü bu kistler düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyor. ve nitekim 3,5 ayık dönemde düşüğü ilaçlarla önledik ama o kadar yatarak geçirsem de kızımı 34 haftalık dünyaya getirdim 1890 gr. ama çok şükür 10 günlük kuvez serüveninden sonra şimdi sağlıklı 4 yaşında. umudunu kaybetme. ve kesinlikle hamileliğe odaklanma. bu çok önemli hiç olmaz dediğin ve başka şeylerle uğraştığım bir dönemde oldu. ve bunu duyduğum ve bildiğim çok kişi var. neyse hemen bende herşeyimi döküverdim ortaya. ama duygularını tahmin ettiğim için belki seni rahatlatır diye düşündüm.
ben diena-35 kullanıyorum. hem koruma amaçlı hemde düzenli adet için. tedavi amacı var ama bana dr dediki bu senin saçının kıvırcık yada düz yada ela yada yeşil gözlü olman gibi bişey yani genetik. bunun asla ve asla tedavisi yok. çocuk olmadığı sürece ilaç kullancak yada adet olmayı kafana takmayacaksın balon gibi menepozlu gibi gezeceksin dedi. 2. bebek istersende 1. deki gibi sil baştan tedavi olacaksın ve aynı süreçleri yaşayacaksın. bu ayrı korkutuyorum gözümü birde hamilelikte yaşadıklarım. bitkisel hayıt tohumu demişsin nasıl kullanıyorsun.glukofen zayıflamaya yardımcı oluyor bu arada. inşallah yediklerimie dikkat ederimde veririm şu göbişimde yoğunlaşan kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?