60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar akşam yemek yemeden once 45 dk yürüdüm tempolu ama eşimin canı pizza istedi pizza aldık ve ben 2 dilim yedim ince hamurlu ve 1 bardak kola içtim çok pişmanımm ((
Gecenlerde ayni sebepten ayni pismanliga bende dusmustum canim 2 dilim ince hamurlu pizza ve bi bardak kola(( aman yarabbim(( ama benim kola Zero'ydu:)))

Gecenlerde ayni sebepten ayni pismanliga bende dusmustum canim 2 dilim ince hamurlu pizza ve bi bardak kola(( aman yarabbim(( ama benim kola Zero'ydu:)))

evet yedım ama çok pişman oldum valla bajkalım yarın tartıda ne görcem eşim diyo yürüyüş gitti boşaaa biraz daha yürüycektim ama geç olunca yattım uyudum valla zero falan değildi sabah az yedım akşam fazla yürümem lazım valla :)

Kizlar yemege gidemiycem bugun. Kantinden tost soyleyecegim artik sabahta kahvalti yapamadim 2 kutu cilekli activya yedim.

arkadaşım gelıyo yarın bugunden hazırlıga başladım bırazdan gül tatlısı köstebek pasta ve sosyete pogaça yapıcam dunde yaprak sardım ayyy ben bunları yemeden duranılırsem bravo bana yaa ne yapcam nasıl dayanacam bılemıyorum

arkadaşlar merhaba. ben de artık aranızdayım.malesef artık kilom 65 lere dayanınca bende sizlere katılmaya karar verdim. bugün diyete başlıyorum.10 saat masa başında oturarak çalışıyorum. bir çocuk annesiyim. polikistik overlarım var ve ilaç kullanıyorum. bu sebeple biraz zor mu olacak diyede endişelenmiyor değilim?
sizinle kafamda planladığım günlük yemek ve aktivitelerimi paylaşacağım. yanlış birşeyler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
boy:1,58
kilo:65
07.06.2012 12.06.2012 17.06.2012
GÖĞÜS 96

BEL 94

KALÇA 101

Sabah tempolu 20 dk yürüyüş.

SABAH 09:00 1 ADET TOST
ARA 10:30 TARÇINLI-KARANFİLLİÇAY
ÖĞLE 1 DİLİM EKMEK YADA EKMEKSİZ YEMEK
VEYA ALTERNATİF SEÇENEKLER
ARA14:00 1 SODA VE T. KAHVESİ
ARA 16:30 MEYVE-KURU YEMİŞ VEYA ÖĞLE YEMEK
DURUMUNA GÖRE 4 BİSKİVÜ VE N. CAFE
AKŞAM 19:30 NE VARSA EKMEKLİ VEYA EKMEKSİZ YEMEK
YATANA KADAR ÇAY(çok tüketiyorum şekeride mümkün olduğunca az kullanacağım)-MEYVE VS….

NOT: GÜNDE 10 BARDAK SU

not: gece yatmadan hergün 10'ar şekilde artarak mekik

KİLO

07.06.2012 65 KG
08.06.2012 KG
09.06.2012 KG
10.06.2012 KG
11.06.2012 KG
12.06.2012 KG
13.06.2012 KG
14.06.2012 KG
15.06.2012 KG
16.06.2012 KG

FİNAL:17.06.2012 KG

neden 10 günlük derseniz 18.06.2012 tarihinde yıllık izine çıkıyorum. tatilde de devam edeceğim ama ilk on gün şimdilik ilk hedefim. (galiba biraz geç kabullendim kilolarımı:))

Walla tatlim hepsine dayanilir da sarmaya dayanilmaz:) canim cekti:)))

aramıza hoş geldin bende pkoluyum 5 aydır diyet yapıyorum ama spor yapamdım doğru düzgün 5ayda 4 kılo verebildim 2haftadır güzel spor yapıyorum bakalım sonuç ne olcak başarılarr canım

herkese selamlar.69 kıloyum bugun ıtıbarıyle bır dıyetısyene basladım.kılo vermeye çalışan bırı olarak aranızda yerımı almak ıstıyorum.basarılı olursam lıstemı paylasabılırım.hosgeldım hosbulduk sevgıler; :)

Merhabalar Bende 76'dan 66'ya düştüm ama bu aralar diyetimde bir gevşeme oldu sizinle beraber kilolarımdan kolayca kurtulmayı istiyorum. Ama hala pis boğazım

selam kızlar, ben bugün 11de uyandım yaaa.
eşim gelince 12.30 da yemek yedim kahvaltı yerine..
salata ve 2 tane kadınbudu köfte.

bu hafta 300 gr vermişim vere vere
niye her hafta aynı olmuyo ki ne güzel geçen hafta 1,3 kilo vermiştim

neyse önümüzdeki hafta artık

Merhabalar Bende 76'dan 66'ya düştüm ama bu aralar diyetimde bir gevşeme oldu sizinle beraber kilolarımdan kolayca kurtulmayı istiyorum. Ama hala pis boğazım

aramıza hoşgeldiniz kızlar başarılar dilerim sizlere buseryem 10 kılo güzel vermişsin maşallah sana nasıl verdin peki ne kadar zamanda bende 5kılo fazla var bir türlü atamadım üstümden

11 kadar bende uyumak istiyorum sabahları kalkmak işkence gibi yaaaaa

Kızlar çocuk dünden beri hasta
Ancak yazabiliyorum size...
Tatildeyim ya garip bir yeme sistemim var. Çok geç kahvaltı yapıoruz. Yediğim de bişey değil. Akşam yemeğinde de çok az yiyorum. Ama akşamları heralde acıktığım için dondurmaya dayanıyorum
Bilmiyorum kilo alıyorum sanırım. Dönüşe kaldı diyet...
Ama yine de yemek çok yemiyorum abur cubur beni mahvederse mahveder...

Cok sagol esenruzgar, herkes bana emzirirken kilo verilir diyor ben veremiyorum, bir tek cok tahin helvasi yiyorum sut olsun diye ama o artik keyfe girdi galiba gunde bir kalip falan yiyorum onu kesmeye karar verdim, baska da ne yaparim bilemedim.

Süt yapar diye öyle saçma şeyler yeme canım. Onun yerine bol su iç. Hiç olmadı canın tatlı istiyorsa sütlü tatlı ye abartmadan.
Emzirirken en başlarda kilo veriliyor da çocuk ek gıdalara felan başlayınca kilo verilmiyor.
Şekerli şeyleri, makarnaydı, pirinç pilavı ekmekti onları zaten kes, bunları biliyorsundur zaten de tekrar edeyim dedim.
Onun dışında hareket yap.
Bebek ne kadarlık bu arada? Yoğun emzirme dönemindeysen kendini de zorlama derim...

Sen nasil verdin canim kilolari?

Ben yediklerime dikkat ettim, ama bol egzersiz yaptım canım. Sonradan da kalori sayımı ile kilo vermeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…