hepinize iyi akşamlar kızlar :)
herkese selamlar.69 kıloyum bugun ıtıbarıyle bır dıyetısyene basladım.kılo vermeye çalışan bırı olarak aranızda yerımı almak ıstıyorum.basarılı olursam lıstemı paylasabılırım.hosgeldım hosbulduk sevgıler; :)
kızlar bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum veremiycem galiba kiloları almasam bari
meraba. snnle aynı durumdayım bu kadar kiloyu nasıl verdin merak ettim
canımm benim demek bebişiniz olduhayırlı olsun kız mı erkek mi ? bir zamanlar 55 altına inmek için uğraşırdık sonumuz baya hazin olmuş :))) hadi sen doğum yapmışsın da bana noldu anlayamadım... neyse verices nasılsa ... arkadaşlarında dediği gibi emzirdiğin için şanslısın ama gereksiz şeyleri yememeye çalış .... beni de hamile sananlar var yaw ( sene başında yine normaldim resmen şiştim okul kapanana kadar bi kaç kız öğrencim gelip hamilemisiniz dedi ssz bi ara raporluydum boyun fıtığı yüzünden ve şiştikçe şişince hamile olduuğumdan gelmediğimi düşünmüşler allahım ne hallere düştük yaw
ayyy linguist ben cok ii biliyrm o duyguyu.5.sınıf bebelerinden biri bana mektup yazmış.kendinize ii bakın siz artık 2 canlısınız demez minasıl yaniiiiii!!!oldum tabi cağırdım tosbayı yavrum dedim sen yanlış düşünmüşsün sanırım .ne dese beğenirsin"yok öğretmenim herkes bilio " dedi bana.ne herkes mi!herkes kim cocuum dedim.bütün 5.sınıflar.dedi
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.cocuğu hamile olmadııma zor ikna ettim
Walla tatlim hepsine dayanilir da sarmaya dayanilmaz:) canim cekti:)))
kızlar bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum veremiycem galiba kiloları almasam bari
merhaba bayanlar, 26 yaşındayım boyum 155 kilom 69 2009 yılında evlendim ve gebe kaldım. 55 kilo idim. 82 kiloda sezaeryeen doğum yaptım 2010 yılında. doğumdan sonra 72 kiloya indim. 2 yıl boyunca bir kaç kez zayıflama çabalarım oldu. aralık ayında 7 kilo vermiştim. dikkat etmeyi bırakınca yine kilo aldım. 2 hafta önce diyetisyene başladım. o zamana kadar 70-79 kilodakiler grubuna girmeye çalışıyordum. denk gelmedi. şuan 69 kiloyum. iyi bir diyetisyenim iyi bir diyet programım var böyle giderse okullar açıldığında arkadaşlarım beni tanıyamayacak.bu guruba girmek istiyorum....
merhaba kızlar
bugün yediklerimi
sabah: 1 dlm kepekli ekmek 4 tane cherry
arada 1 kupa yeşilçay
öğle:yarım pk form bisküvi 1 küçüğk kase yoğurt
arada :5 tane biskolata(valla kızlar başım ağrıdı,açlıktan sandım ama değilmiş tabi başım ağrımaya devam etti.bi de 1 dolu avuç çekirdek
akşam :1 tane cupra kiremitte
arkasında 1.5 saat yürüdüm.inşallah telafi etmişimdir şu balığı.
kızlaaaaaaar yarın tartı günü cok korkuyorum coooook:18::18::18:
ayy evet sarmaaaa ben de dayanamam kiiii
yediklerine dikkat etmenin bir yolu::::::: hergün buraya yazıosun canım ne yediini.utanma belasına az yiyosun.yani ben bişi yerken aklıma kk geliyo.şimdi nasıl yazıcam lan bunu diorum:))))))
merhaba kızlar
bugün yediklerimi
sabah: 1 dlm kepekli ekmek 4 tane cherry
arada 1 kupa yeşilçay
öğle:yarım pk form bisküvi 1 küçüğk kase yoğurt
arada :5 tane biskolata(valla kızlar başım ağrıdı,açlıktan sandım ama değilmiş tabi başım ağrımaya devam etti.bi de 1 dolu avuç çekirdek
akşam :1 tane cupra kiremitte
arkasında 1.5 saat yürüdüm.inşallah telafi etmişimdir şu balığı.
kızlaaaaaaar yarın tartı günü cok korkuyorum coooook:18::18::18:
ayy allahım senin bebeler daha bi komikmişbacak kadar boylarıyla nelerde biliyolarmış öle:)) tebrik ederim yürümüşsün baya ama neden balığı telafi etmişimdir dedin ki? balık gayet faydalı hem sağlıklı kilo verip kas kaybını önlemek içinde et süt balık vs. tüketmek lazım .... bende spora başlasam ya ne ii olcak ama ayak başparmağım batıyo bide dün yeni bi yere gitmiştim pediküre çok fena oldu bi an evvel geçsede bende spor yapsam ((
ayy allahım senin bebeler daha bi komikmişbacak kadar boylarıyla nelerde biliyolarmış öle:)) tebrik ederim yürümüşsün baya ama neden balığı telafi etmişimdir dedin ki? balık gayet faydalı hem sağlıklı kilo verip kas kaybını önlemek içinde et süt balık vs. tüketmek lazım .... bende spora başlasam ya ne ii olcak ama ayak başparmağım batıyo bide dün yeni bi yere gitmiştim pediküre çok fena oldu bi an evvel geçsede bende spor yapsam ((
cok bilmişler cokkk. balık ızgara değildi toprak tavada yaglı idi bi de büyüktü kalorisine baktım sanırım 500 kalori imiş.o yüzden.bundan sonra küçük alıcam yaaa.hep kocam yüzündenbüyük alalım ben yerim kalanı dio.ama ben ona bırakmıyorum ki..
geçmiş olsunayağın iyileşsin de spor da yaparsın:)
bence diane kullanmayın :s ben iki yıl kullandım andocur la birlikte.. Bir zamanlar çok moda tedavi yönetmiydi. Güya 6 sonra tüylerim sararacak 2 yıl sonra dökülecekti... 2 yılın sonunda 10 kilo almıştım ve ilacı bıraktığm an adet düzensizliklerim şişliklerim oluyordu yine de bıraktım pek çok ilaç kullandım. Benim de adetim gecikiyor 2 ayda bir oluyorum en çok bu kadar gecikiyor yani. Doğum kontrol ilaçları memede kitleye neden olabiliyormuş bu yüzden artık hiçbir doktor önermiyor bana :s en son kullandığım ilaç belara ydı yeni nesil bir doğum kontrol ilacı ben evli değilim daha düşük hormon içeriği varmış gerçekten bu ilaçla daha az stresliydim ve düzenli adet oluyordum ama bunu da bıraktırdıklarında yine gecikmeler başladıSonuç 153 boyum 48 kilo ile tedaviye başladım 62 yi gördüm şu an 59-60 ım çok düzenli kullanamasam da glifor kullanıyorum. Regl sürem 40-50 güne indi :s bebeği olan olmayan bekar tüm pcos lu hanımlara tavsiyem gerçekten iyi bir doktor bulun çünkü bu konunun kesin çözümü olmadığından deneme tahtasına dönüyoruz... Ve evliler lütfen rahim kanserinden korunmak için rahim içi kalınlığınızı ölçtürün regli gecikenlerde bu konu önemli...
Mesajım çok uzun oldu ama bu yaz evleniyorum kilo serüvenimle birlikte pcos mevzusunu da paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?