60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam ben de diyetisyene gidiyorum.23 martta 68.5 kilo ile başladım şu anda 60 kiloyum senin boyun kaç neler yiyorsu yani liste olarak değil de kaba taslak .inşallah bol bol kilolar veririz

kızlar bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum veremiycem galiba kiloları almasam bari

cambazcım merhaba yediklerine dikkat etmek istiyorsan kilo işini beyinde bitir.bbir de kalori sepeti sitesinden yediklerinin kalorisini öğren biraz caydırıcı olabilir ya da canının çektiği zaralı şeylwri daha önce yediklerine sayson bir tavsiyem de naçizane diyetisyene git bir dahaki kontrollere kilo vermiş olarak gitmek fikri de caydırıcı oluyor.mesela tatlı krizin geldiğinde tatlandırcılı first sakızlardan çiğne,aralar da yoğurt ye bir de sofra da bol salata bulundur sofra da doymadığın zanan midendeki boşlukları salataile doldur canın sıkma hep beraber vericez kiloları

meraba. snnle aynı durumdayım bu kadar kiloyu nasıl verdin merak ettim

diyetisyenin verdiği listeyie uymaya çalıştım birebir uymuyorum mesela et olan öğünde sebze veya tersi olabiliyor aralar da yoğurt yedim pulbiberli yeşilçay içtim düzenli hergün 30 dakika yürüyüş 2 litre su şekeri tamamen kestin vb. yani diyetisyenin tavsiyelerini uyguladım

merhaba kızlar
bugün yediklerimi
sabah: 1 dlm kepekli ekmek 4 tane cherry
arada 1 kupa yeşilçay
öğle:yarım pk form bisküvi 1 küçüğk kase yoğurt
arada :5 tane biskolata(valla kızlar başım ağrıdı,açlıktan sandım ama değilmiş tabi başım ağrımaya devam etti. bi de 1 dolu avuç çekirdek
akşam :1 tane cupra kiremitte
arkasında 1.5 saat yürüdüm.inşallah telafi etmişimdir şu balığı.
kızlaaaaaaar yarın tartı günü cok korkuyorum coooook:18::18::18:

Walla tatlim hepsine dayanilir da sarmaya dayanilmaz:) canim cekti:)))

ayy evet sarmaaaa ben de dayanamam kiiii

kızlar bir türlü yediklerime dikkat edemiyorum veremiycem galiba kiloları almasam bari
yediklerine dikkat etmenin bir yolu::::::: hergün buraya yazıosun canım ne yediini.utanma belasına az yiyosun.yani ben bişi yerken aklıma kk geliyo.şimdi nasıl yazıcam lan bunu diorum:))))))

merhaba bayanlar, 26 yaşındayım boyum 155 kilom 69 2009 yılında evlendim ve gebe kaldım. 55 kilo idim. 82 kiloda sezaeryeen doğum yaptım 2010 yılında. doğumdan sonra 72 kiloya indim. 2 yıl boyunca bir kaç kez zayıflama çabalarım oldu. aralık ayında 7 kilo vermiştim. dikkat etmeyi bırakınca yine kilo aldım. 2 hafta önce diyetisyene başladım. o zamana kadar 70-79 kilodakiler grubuna girmeye çalışıyordum. denk gelmedi. şuan 69 kiloyum. iyi bir diyetisyenim iyi bir diyet programım var böyle giderse okullar açıldığında arkadaşlarım beni tanıyamayacak. bu guruba girmek istiyorum....

kahvaltı
domates
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şeketsiz ça
y
ara
yoğutr pulbiberli
öğle
sebze çorbası
terbiyeli köfte ama sadece1 köfte biraz patetes ve havucunda yedim

1 dilim tb ekmek
kazandibi ama çok küçük ve inceydi tadımlık gibi

ara yoğurt pulbiberli
5-6 adet ç,lek elm
a
akşam
1 porsiyon menemen
yoğurt
kmek 2 dilm biraz kaçırdım
soğan salatas
ı
gün boyu 10 bardak su 2 bardak yeşilçay 1 bardak 7 otluçay 3 -4 küçük bardak şekersizçay
yarımsaat işe gidiş yarım saat geliş 1 saat yürüyüş

hoşgeldin neler yapıyorsun diyetinde bizimle paylaşrmısın

Sabah:2 kutu activya
Ogle: kasarli tost(buyuk tost),nescafe
Ara: 2 tane beze,nescafe
Aksam :2/3 lahmacun,1 buyuk dilim karpuz
Ara: 150-200gr kiraz
Ara: sutlu kahve
Bu da benim bugunku menum.

sorma zennubeciğim ben de çok korkuyorumyarından bakalım hayırlısı

iyi akşamlar herkese

Günyadın kızlar ilk bildirimi ben yapıyım kimsecikler gelmemiş..

55,4 kiloyum.

bu hafta pek yürüyüş yapamadım, havalar artık ısındı terledikçe dayanamıyorum yarıda kesiyorum. o da yarım saat falan oluyor.

kilom: 59.6
geçen hafta 60.0 idim
geçen hafta da böyledi.ama ben hafta sonu herşeyi berbaaat etmiştim.inşallah yine öyle olmaz.evden ayrılmaya korkuyorum:18:
bu arada kızlar 1 haftadır çizelgem yanlış imiş.acele yapmıştım.

ay yoook çizelgem doğru imiş .karacaşahin senle çizelgelerimiz tıpatıp aynı.bi an kendimin sanmıiım
bu durumda giden 500 gram.e şükür o kadar kaçamaktan sonra.....

geçen cuma 60.1
bugün:59.6

kilo bi

ldirimi yapayım ama canım çok sıkkın gram gram gidiyor mübarekama kilolar inatsa ben onlardan da inatım böyle gram gram giderek beni pes ettiremiyeceklerakşama görüşürüz ben çıkıyorum şimdi ama gözüm topiğimizde olacak

maximcim bu hafta ki kilom 59.900 yanlışlıkla 59 demişim pardon

benim de bekarlığımdan gelen adet düzensizliği vardı ama tabi 49 kg olunca ara ara da olsa geliyodu ve pekte önemsemiyodum açıkcası. Evlendim korunma amaçlı iğneler kullandım ve onlar tamamen düensizleştirdi. Doğum kontrol ilacı verdiler o da sırf kilo yaptı. Evlenince zaten nedense bayanlar hiç birşey kullanmasada kilo alıyor. Sora bebek tedavi falan geldi geçti. En sn 7 ay adet olmadım artık patlayacaktım. Zayıflayamadım da. Offf aslında ilaç bana da pek mantıklı gelmiyo daha çok kg aldıracağını biliyorum. En iyisi 3 aylık dedi dr. şuan 2. Kutudayım. 1 kutu daha içip daha sonra ecrin arkadaş hayıt tohumu kullanıyormuş. Işe yaradığını söylüyo belki bende bitkiselbişeyler yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…