60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım seninde kandilin mübarek olsun.. Allah dualarını kabul etsin..

Allah hepimize sabır kuvvet ve HUZUR versin işallah.... AMİN:Saruboceq:

Ben su anda ZAR ADAM diye bir kitaba başladım. Çok karışık. Nasıl bir kitap oluğuna henüz karar veremedim. Ama çok karışık..

Kafa dağıtmak için iki güzel kitapta benden.. Mervecim sana tavsiye edebilirim..

Artemis yayınlarından İKİNCİ ŞANS ve BENİ HATIRLADIN MI diye 2 kitap sana tavsiye edebilirim canım..

Selamlar hanımlar . . .

Lapa işi bana gelmedi kızlar . . .

:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:

Önerilen miktarın altında yememe rağmen ve 1 saat eforlu spor yapmama rağmen 1 gr oynamadım . . .

Bende fium gibi bi müddet ara vermeye niyetliyim ama gayet ölçülü beslenerek ve akşam 19 dan sonra asla yemeyerek çünkü son 1-2 kg ı sadece bu biçimde beslenerek verdim yani akşama dikkat ederek . . .

Yediklerimide paylaşacağım bunlar olurken . . .

sabah ;

2 dilim etiform ekmeği 1 kk izmir tulum 1 tk zeytinezmesi 1 kupa yarımyağlı süt

ara 1 mus

ara 1 kupa şekersiz çay . . .

kuzuummm biz boşverelim bu lapayı iyisimi... yaşasın yemek yemek..cokacimcoook

Bende pazar gününe kadar normale geçiim.. Pazartesi günü 5 günlük bi diyet uyguliim diyorum.. Son bir kilo vermek için..

canım " dave adında bir adam" gerçek bir yaşam öyküsü ve bir insanın azım ve sabırla neler yapabileceğini gösteren harika ötesi bi kitap

Tatlım seninde kandilin mübarek olsun.. Allah dualarını kabul etsin..

Allah hepimize sabır kuvvet ve HUZUR versin işallah.... AMİN:Saruboceq:

aminnnnnnn :Saruboceq:

boşver kuzum eski düzene devamm

ciciş beni hatırladınmıyı malesef beğenmedim
kitap önerileriniz için saol hepsinin konularına bakıp birini seçicem
kardeşim bende kalıyor onla uğraşıyorum kitap okumaya vaktim olmuyor ama en kısa zamanda alıcam bi kitap daha önce benekli ablamda bi kitap önermişti aradım bulamadım ama bahsettiğiniz siteden bakıcam kitaplara

FLYY ve SABUNcum; ben dusundum de bızım dıyetsıyene gıdıp adam akıllı saglıklı bır dıyet yapmamız gerekıo(dogru olanda bu ztn) zamanımz boşa gıdıo,işin ehli belkıde bıze kendı metabolizmamıza göre bişiler verck ben haftaya gıdıyorum kızlar,bole ordan burdan duyduklarımzla olck ıs deıl

en dogrusunu yaparsın canım ama benım gıbı şaşırma...frene hafif hafif basarak beslen..şok diyetler metabolizmayı mahvetmekten öteye gitmıyor. ben mangal partılerınde abartınca 3-4 gun aksam yemegı yemeyerek,cok az yiyerek, protein diyetı falan yaparak sapıttırdım bünyeyi ve kılo vermemeye basladı... bugunden itibaren saglıklı beslenıcem..ben de frene basıcam bakalım...

bence de sanırım en dogrusu.. az ve saglam verıyorsun hem diyetisyenle..

kuzuummm biz boşverelim bu lapayı iyisimi... yaşasın yemek yemek..cokacimcoook

Bende pazar gününe kadar normale geçiim.. Pazartesi günü 5 günlük bi diyet uyguliim diyorum.. Son bir kilo vermek için..

aman normale gçmek gerçekten normale geçmek olsun ama fılayım . . .
fiufiumunki bana normal gelmedi mesela . . . :ecrin_bebek:

evet evet bebim benim :çok üzgünüm:

canım ben hiç bi zaman bi listeye ya da programa baglı kalmak istemiyorum ama . . .
mesela çok özel bi günde sunulan çok lezzetli bir yiyeceğe hayır demem ben . . .
ya da ilk defa tatma fırsatı bulduğum ve karşıma kolay kolay çıkmayacağından emin olduğum yöresel bi lezzeti geri çevirmem . . . yani kendi hayat keyif kalitemden ödün vermem . . . kaydirigubbakcemile3 diyet listeleri ve diyetisyenler bu nedenle bana uzak . . . zaten ben bu çizgide hemen hemen tüm fazlalıklarımdan kurtuldum geriye 1-2 kg kaldı sositososito onuda akşam yeme saatlerime dikkat ederek halletmeyi planlıyorum . . .

:gitme: çok sıcak :gitme:

Altın Defter(golden notebook) i cok begenırım. dorris lessing'in kitabıdır. tavsıye ederim.. hem sürükleyici hem de dili çok güzel.. yazar kendı otobiyografısını kurgulamıs.. politika,feminizm,ırkıcılık,cinsel tabular... gıbı cesıtlı toplumsal konular işlenmıs.. kalemı cok güzel bu kadının..

Sevilen(beloved) toni morrison'un bir kıtabı.. bu kadında amerikadaki 60larda siyah ırkın hareketlerını,çektiklerini işlemiş.nobel edebiyat ödülü aldı bu kıtap...cok basarılı..

sırça fanus(the bell jar) slyvia plath'ın kitabı... bu da bır otobiyografi.. tanır mısınız bılmem plath cok sevdıgım bır yazardır. kafasını henuz 31 yasındayken mıkrodalga fırını sokup intıhar etmıstır.kıtabı öldükten sonra basıldı.kocasıyla sorunları vardı..bu da femınıst bır yazar...

canlarım bu kıtaplar klasıktır zaten.. en sevdıklerımden hatırladıklarım...okuyan olursa cok begenır

ne demek saracım:)ne güzel aynı anda okuruz..ben yarısına geldim...opuyorumnanaktan
bendeeeee...:)
canımcım tamamen zevk meselesi tabiki..ama okunan kitap sayısı çok fazla olunca artık birçok kitap-tabirimi hoşgör-kesmiyor..:)Elif Şafak bana okurken pek lezzet vermeyen bir yazar...Masumiyet Müzesi ise anlatım açısından tam Orhan Pamuk lezzetinde ama konusu hayal kırıklığı yarattı bende...opuyorumnanaktan
Bir şey söyleyeyim mi...Ben 10 dakika kadar önce tartıldım ve 56,5 geldim biliyor musunuz???..Yok yok tartı şaşırdı herhalde..A aaaa olabilir mi yaa...????fisfisfis
bak şimdi olmadı..ne yani sen beni geçtin mi:umursamaz:şaka şaka bitanecim..süpersin:hooray::lepi:

fibulacım,sen diyet falan düşünme şimdi..şu tahliller tertemiz gelsin hele(öyle olacağına eminim)...bak ne sıkı diyetler yapıcaz hep beraber
HEPİNİZİN KANDİLİ KUTLU OLSUN CANLARIM
RABBİM HERKESİN YÜREĞİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

canım cok haklsın benımkı normale gecmekten ötesi oldu..siz iyi ayarlayın...

ayrıca son yazdıkların benım ıcın de gecerlı..mesela 81 yasındakı anneannemın yemeklerıne asla hayır demem.bugun varsa yarın yok o. en lüks restarondakı yemegı bıle bı daha yeme şansım olur ama onunkılerı bırgun hiç bulamayabılırım,diye düsünürüm.

bugun yedıklerımı yazayım;
sabah 1 yumurtalı omlet,peynır cok degıldı,bır dılım kepeklı ekmek,salata

öglen 3-4 tane mınık olan tutkulardan ve 2sı bır arada nescafe

aksama da kuzene yemege gidicez..bakalım önumuze ne koyarsa ölcülü... sizce nasıl?

canım haklısın tabi ki ama( geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşım çok güzel kilo verdi..şu anda diyet öncesindekinden daha kilolu!)şu bir gerçekki ister diyetisyenle ister kendi çabamızla zayıflayalım,bunu yaşam şekli haline getirmediğimiz sürece verdiklerimizi fazlasıyla geri almaya mahkumuzçünkü diyetten sonra mevcut kiloyu korumak,kilo vermekten daha zor inan
bu topikte çoğumuz en doğru şeyi yapıyoruz aslında..şok diyetler yapmayarak,herşeyden azar azar yiyip yavaş yavaş kilo veriyoruz..böylece istediğimiz kiloya inince, kilo korumada daha başarılı olacağımıza inanıyorum...aşırı yasakların olmadığını bir beslenme düzeninde aşırı kaçamaklarda olmayacaktır çünkü...

ya mavıbenek ole dıosunda ben ve benm gıbı olan bı cok arkads takılmıs durumdalar (aynı kıloda)suanda...amac verebılmk ztn verdıkten sorası bıze kalmıs yersek tabı eskı kılomuza donerızz..anlatmaya calsıtıgım bnm bu,nıye evremıos bız kac haftadr

A evet bu kitabı da duymuştum...Mutlaka bakıcam bu kitaba da saracım...

herkese günaydın.konu zatıflamamı acaba

Bu topikte konu zayıflamanın yanında herşey canım...

Evet yıllar önce okumuştum ben de bu kitabı...

ciciş ben kilo verdiğin konusunu kaçımışım tebrik ederim alkisalkisalkis

Canım olsun,çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Fakat hala inanamıyorum ben 56,5'i gördüğüme,,

Çizelgemi değiştirmeyeceğim ve bir daha tartılmayacağım pazara kadar.Pazar sabahı da iyişallah bugün gördüğüm rakamı görürüm de o zaman çizelgemi mutlulukla değiştiririm...zemuszemus

bak şimdi olmadı..ne yani sen beni geçtin mi:umursamaz:şaka şaka bitanecim..süpersin:hooray::lepi:

Ay utandım şimdik ben:kedi:..Yok benekcim yaa hala emin değilim,tartı öyle gösterdi ama ne bileyim inanamıyorum bir türlü..Pazara belli olacak herşey...opuyorumnanaktan

bitanemmm sen bide antalyaya gelde gör sıcağı klimanın karşısında ter döküyorum.deli olcammm sıcaktann geceleri uyuyamıyorummm :gitme:

amin ablammm aminnnn
kitabıda seninle beraber okumaktan çok büyük zevk duyarım.yarın iş çıkışı yola çıkıyoruz ankaya yoluna yolda giderken okumak çok zevkli olcaktır.sana yetişemem ama bittikten sonra seninle konu tartışırız okuduğun kitaplardan bana tavsiyede bulunursan çok sevinirim ablam.evde okuyacak pek kitabım kalmadı yeni kitaplar sipariş vercem bi arkadaşım canan tan yüreğim seni çok sevdi yi önerdi okumayı planlıyorum.
ve bu okuma aşkım için babama binlerce kez teşekkür etmem gerekiyor heralde bana okuma sevgisini aşılayan tek insandır opuyorumnanaktan

evet ablam kesinlikle katılıyorum.hepimiz gayet sağlıklı ve düzgün besleniyoruz.öyle şok ve zor diyetlere gerek yok bencede.ben patates diyeti yapcam dedim ama yanında hertürlü şey vardı patatesin o yüzden şok diyet olarak bakmıyorum ona böylede devam etmeyi planlıyorumm zemuszemus

inşallah pazar günüde aynı kiloda görürsün kendini canımcımm belkide bi kaç yüz gram daha gitmiş olur kaydirigubbakcemile5

bugün yediklerimide yazayımm
sabah 2 dilim soya ekmeği karpııız ve peynir.
ara 5 tane parmak galeta
öğlen ızgara köfte az pilav salata (yanında patates kızartmasıda vardı ama sadece 1 tane yedim gerisini gönderdim zemuszemus )
ara probiyotikli algida
akşamada heralde karpuz peynir yerim
bu sıcakta başka bişey gitmiyo yemek bile yapmıyorum artık yenmiyo çünkü her yemek ağır geliyo kafamçokkarıştı
yarın yola çıkıyoruz kızlar şimdiden stres bastı bi terslik çıkmaz inşallah huzurum kaçmaz dua edin lütfen :gitme:

Aplam kesinliklen katılıyorum canı gönülden...zemuszemus zemuszemus

Ayy iyi yolculuklar ve iyi şanslar tatlım... Sen hiiiiç merak etme.. Çok da iyi geçicek işallah..

Bugün yidiklerimi bende yaziim..

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, çok ufak bir parça simit, kk beyaz peynir, 1 ince dilim kaşar, 1 tabak salatalık
Öğlen: tıvıklı salata, yarım dilim karpuz
Ara: 1 şeftali, 20 tane falan kiraz
Akşama ne yicem bilmiyorum bakacoookkk

:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…