gunaydin kizlar herkesin kandilini kutlarim rabbim yine bize bugunlere saglik ve mutlulukla eristirsin amin.
bugun benim okul yaz tatiline giriyor onun icin bugun parti var herkes bir sey yapip getircek ama az yicem zaten bazi seyler damak tadima uymaz azcik ucundan alcam artikin.
sabah yediklerim
2 kucuk pogaca
1 cup cay
dun aksam yediklerim sebze yemegi
yogurt salata ve 2-3 dilim karpuz birde magnum:tomato: :kedi:
Selamlar hanımlar . . .
Lapa işi bana gelmedi kızlar . . .
:çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:
Önerilen miktarın altında yememe rağmen ve 1 saat eforlu spor yapmama rağmen 1 gr oynamadım . . .
Bende fium gibi bi müddet ara vermeye niyetliyim ama gayet ölçülü beslenerek ve akşam 19 dan sonra asla yemeyerek çünkü son 1-2 kg ı sadece bu biçimde beslenerek verdim yani akşama dikkat ederek . . .
Yediklerimide paylaşacağım bunlar olurken . . .
sabah ;
2 dilim etiform ekmeği 1 kk izmir tulum 1 tk zeytinezmesi 1 kupa yarımyağlı süt
ara 1 mus
ara 1 kupa şekersiz çay . . .
ciciş yanlış anlama ben sonra çok kilo alırsın üzülürsün diye söyledim Şeniz
ciciş ben kilo verdiğin konusunu kaçımışım tebrik ederim alkisalkisalkis
kitap almak istiyorum ama karar veremedim sıkıcı olmayan bi romana ihtiyacım var
Tatlım seninde kandilin mübarek olsun.. Allah dualarını kabul etsin..
Allah hepimize sabır kuvvet ve HUZUR versin işallah.... AMİN:Saruboceq:
Selamlar hanımlar . . .
Önerilen miktarın altında yememe rağmen ve 1 saat eforlu spor yapmama rağmen 1 gr oynamadım . . .
Bende fium gibi bi müddet ara vermeye niyetliyim ama gayet ölçülü beslenerek ve akşam 19 dan sonra asla yemeyerek çünkü son 1-2 kg ı sadece bu biçimde beslenerek verdim yani akşama dikkat ederek . . .
sabah ;
ara 1 mus
Ben su anda ZAR ADAM diye bir kitaba başladım. Çok karışık. Nasıl bir kitap oluğuna henüz karar veremedim. Ama çok karışık..
Kafa dağıtmak için iki güzel kitapta benden.. Mervecim sana tavsiye edebilirim..
Artemis yayınlarından İKİNCİ ŞANS ve BENİ HATIRLADIN MI diye 2 kitap sana tavsiye edebilirim canım..
canım " dave adında bir adam" gerçek bir yaşam öyküsü ve bir insanın azım ve sabırla neler yapabileceğini gösteren harika ötesi bi kitap
aminnnnnnn :Saruboceq:
boşver kuzum eski düzene devamm
tebrıklerr lunaa,işte tartının bızlerı böle şaşırtacagı bı donemdeyız bence.........
dıkkat ettım newlife burda yenı ve ıkı gunde bir nerdyse kılo kaybedıyo,çunku dıyetı daha yenı,bende oleydım ılk gunlerde(kii sizde de ole olmustr) ama bır sure sonra duruo işte
Gunaydın Flyy,cnm sen lapa dıyetını yapacktn dımı,sonuc ne oldu cok merak edıyorum??
ciciş yanlış anlama ben sonra çok kilo alırsın üzülürsün diye söyledim Şeniz
yok hayatım olur mu hiçç .... tabiki yanlıs anlamadım.
kitap almak istiyorum ama karar veremedim sıkıcı olmayan bi romana ihtiyacım var
Selamlar hanımlar . . .
sabah ;
ara 1 mus
FLYY ve SABUNcum; ben dusundum de bızım dıyetsıyene gıdıp adam akıllı saglıklı bır dıyet yapmamız gerekıo(dogru olanda bu ztn) zamanımz boşa gıdıo,işin ehli belkıde bıze kendı metabolizmamıza göre bişiler verck ben haftaya gıdıyorum kızlar,bole ordan burdan duyduklarımzla olck ıs deıl
kuzuummm biz boşverelim bu lapayı iyisimi... yaşasın yemek yemek..cokacimcoook
Bende pazar gününe kadar normale geçiim.. Pazartesi günü 5 günlük bi diyet uyguliim diyorum.. Son bir kilo vermek için..
canım " dave adında bir adam" gerçek bir yaşam öyküsü ve bir insanın azım ve sabırla neler yapabileceğini gösteren harika ötesi bi kitap
aminnnnnnn :Saruboceq:
boşver kuzum eski düzene devamm
FLYY ve SABUNcum; ben dusundum de bızım dıyetsıyene gıdıp adam akıllı saglıklı bır dıyet yapmamız gerekıo(dogru olanda bu ztn) zamanımz boşa gıdıo,işin ehli belkıde bıze kendı metabolizmamıza göre bişiler verck ben haftaya gıdıyorum kızlar,bole ordan burdan duyduklarımzla olck ıs deıl
ciciş bende hemen kirazlarımı kurutmak için ayırdım şişliğim geçer inşallah karnım davul gibi :CüvCüv:
aplam konusu nedir nasıl bi kitap CADIARZU
canım kısaca anlatayım:şanghayda doğmuş,japonyada büyümüş ve GO oyununu öğrenmiş,bask dili dahil yedi dili anadili gibi konuşan,üstün düzeydeki''yakın algılama''yeteneği sayesinde fotoğrafı bile çekilemeyen yenilmez savaşçının günün birinde emekli olarak yaşadığı şatosundan amansız bir dövüşe katılmak üzere çıkmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor...
4 mil mi waaaaaw ben 2 yi zor yaptım dün :1shok:
x-tra jel çok merak ediyorum ama baya pahalı :sm_confused:
ne demek saracım:)ne güzel aynı anda okuruz..ben yarısına geldim...opuyorumnanaktanilk baskısı var bende ablacım.kitap okumayı çok sevdiğim için dayım almıştı.5-6 yıl oldu okuduğum bu gece elimdeki kitabım bitecek ve kütüphaneden hemen şibumi çıkacakkk bende ne okusam diye düşünüyodum teşekkür ederim ablam hatırlattığın için opuyorumnanaktan
kıslar bende dün öğrendim.hani yazdığımız mesajların sağ köşesinde puanlar varya işte onları biz veriyomuşuz ve yazılan iletinin hemen yanındaki teraziye tıklayınca puan verebiliyomuşuz.beğendiğimiz cevaba puan verebiliyomuşuz zemuszemus
bendeeeee...:)gunaydın fıstıklarrr;nasılsınız..bütün topiğin regaip kandili mübarek olsun
ya kızlar süpersiniz,gercekten,sızlerı takıp ederek daha bi sıkı sarılıyorum rejimime,sizleri takip etmesem belkide 3 haftadır aynı kılomda kaldıgım ıcın(60,5 ,dıyetı bozmamama rağmen)ümidimi yitirip çoktaaaan rejımı bozmuştum senağlama ,iyiki varsınız....vee..hala umudumm varrrrr
canımcım tamamen zevk meselesi tabiki..ama okunan kitap sayısı çok fazla olunca artık birçok kitap-tabirimi hoşgör-kesmiyor..:)Elif Şafak bana okurken pek lezzet vermeyen bir yazar...Masumiyet Müzesi ise anlatım açısından tam Orhan Pamuk lezzetinde ama konusu hayal kırıklığı yarattı bende...opuyorumnanaktanAllah kabul etsin canım...
Herkesin kandili mübarek olsun...
Ben de Elif Şafak'ın ''Aşk'' ya da Orhan Pamuk'un ''Masumiyet Müzesi''ni okumak istiyorum..Bunları okuyanınız varsa hangisinden başlamamı tavsiye edrsiniz acaba???
Bu arada benekcim bahsettiğin kitap not edildi,ona da bakıcamm...opuyorumnanaktan
Puan konusunda ise..Şu an incelememde...zemuszemus
Yok yaa bence de deli saçması fiumecim...Öyle bir şey olsa zaten hiç problemli insan kalmazdı benim de etrafımda...lmaz:
bak şimdi olmadı..ne yani sen beni geçtin mi:umursamaz:şaka şaka bitanecim..süpersin:hooray::lepi:Bir şey söyleyeyim mi...Ben 10 dakika kadar önce tartıldım ve 56,5 geldim biliyor musunuz???..Yok yok tartı şaşırdı herhalde..A aaaa olabilir mi yaa...????fisfisfis
günaydın kızlar.ben hala 60 larda geziniyorum.1 haftadır koşturmadan sporda yapamadım.bugünlerde acayip halsizim zaten.sonuçları bekleyene kadar hiç bişi yapmayacağım.canım sürekli birşeyler yemek istiyor.tutamıyorum kendimi.napacam böyle ben.size bişi sorcam sıkıldıkça hani rocco sıkı şeker varya ondan atıyorum ağzıma.şkersiz diyoya.çok kalorisi varmıdır?
aman normale gçmek gerçekten normale geçmek olsun ama fılayım . . .
fiufiumunki bana normal gelmedi mesela . . . :ecrin_bebek:
evet evet bebim benim :çok üzgünüm:
canım ben hiç bi zaman bi listeye ya da programa baglı kalmak istemiyorum ama . . .
mesela çok özel bi günde sunulan çok lezzetli bir yiyeceğe hayır demem ben . . .
ya da ilk defa tatma fırsatı bulduğum ve karşıma kolay kolay çıkmayacağından emin olduğum yöresel bi lezzeti geri çevirmem . . . yani kendi hayat keyif kalitemden ödün vermem . . . kaydirigubbakcemile3 diyet listeleri ve diyetisyenler bu nedenle bana uzak . . . zaten ben bu çizgide hemen hemen tüm fazlalıklarımdan kurtuldum geriye 1-2 kg kaldı sositososito onuda akşam yeme saatlerime dikkat ederek halletmeyi planlıyorum . . .
:gitme: çok sıcak :gitme:
canım haklısın tabi ki ama( geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşım çok güzel kilo verdi..şu anda diyet öncesindekinden daha kilolu!)şu bir gerçekki ister diyetisyenle ister kendi çabamızla zayıflayalım,bunu yaşam şekli haline getirmediğimiz sürece verdiklerimizi fazlasıyla geri almaya mahkumuzFLYY ve SABUNcum; ben dusundum de bızım dıyetsıyene gıdıp adam akıllı saglıklı bır dıyet yapmamız gerekıo(dogru olanda bu ztn) zamanımz boşa gıdıo,işin ehli belkıde bıze kendı metabolizmamıza göre bişiler verck ben haftaya gıdıyorum kızlar,bole ordan burdan duyduklarımzla olck ıs deıl
canım haklısın tabi ki ama( geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşım çok güzel kilo verdi..şu anda diyet öncesindekinden daha kilolu!)şu bir gerçekki ister diyetisyenle ister kendi çabamızla zayıflayalım,bunu yaşam şekli haline getirmediğimiz sürece verdiklerimizi fazlasıyla geri almaya mahkumuzçünkü diyetten sonra mevcut kiloyu korumak,kilo vermekten daha zor inan
bu topikte çoğumuz en doğru şeyi yapıyoruz aslında..şok diyetler yapmayarak,herşeyden azar azar yiyip yavaş yavaş kilo veriyoruz..böylece istediğimiz kiloya inince, kilo korumada daha başarılı olacağımıza inanıyorum...aşırı yasakların olmadığını bir beslenme düzeninde aşırı kaçamaklarda olmayacaktır çünkü...
lunammm elif şafağı bi arkadaşım okumuş acaip methini duydum geçen hafta bende aldım ama acaip baydı kafaları yedirdi kitap.hiç sürüklemiyo.masumiyet müzesini elimdeki kitaplarım bitsin bende alcam çok merak ediyorum.sen başla bana yorum yaparsın :)))
bu arada kitap okumayı seven herkesin elinden bırakamıyacağı bir kitap var arkadaşlar dave adında bir adam
zemuszemus zemuszemus :lepi:
herkese günaydın.konu zatıflamamı acaba
kitap konusunda yaklaşık 1 yıldır kitap okuyamadım.okul bitirme,proje teslimi derken.okul bitince rahat rahat okurum dedim.olmadı yine.pazarları bile çalıştığımız oluyor proje yetiştirmek için.off ya.kitap alacam zamanda çeyiz lazım yeni evlenecem ev kuracamya para yetişmiyo.kitapların yüzüne hasret kaldım.bende bir kitap önereyim size.aşık olmuştum kitaba.sevgilim nerdeyse her cümlesini msj atmıştı bana.ilişkimiz başlarkene.:kedi::kedi: ordan tanıştım o kitapla. Nazan Bekiroğlu'nun Yusuf ile Züleyha adlı kitabı.
nazan bekiroğlunun cümle kuruş tarzı bile farklı.devrik. isimle ateş arasında adlı kitabınıda tavsiye ederim.bugünde iszin tavsiye ettiğiniz kitaplar için kütüphanemde ve zamanımda yer açmaya çalışacağım.inş başarırım.
bak şimdi olmadı..ne yani sen beni geçtin mi:umursamaz:şaka şaka bitanecim..süpersin:hooray::lepi:
aman normale gçmek gerçekten normale geçmek olsun ama fılayım . . .
fiufiumunki bana normal gelmedi mesela . . . :ecrin_bebek:
evet evet bebim benim :çok üzgünüm:
canım ben hiç bi zaman bi listeye ya da programa baglı kalmak istemiyorum ama . . .
mesela çok özel bi günde sunulan çok lezzetli bir yiyeceğe hayır demem ben . . .
ya da ilk defa tatma fırsatı bulduğum ve karşıma kolay kolay çıkmayacağından emin olduğum yöresel bi lezzeti geri çevirmem . . . yani kendi hayat keyif kalitemden ödün vermem . . . kaydirigubbakcemile3 diyet listeleri ve diyetisyenler bu nedenle bana uzak . . . zaten ben bu çizgide hemen hemen tüm fazlalıklarımdan kurtuldum geriye 1-2 kg kaldı sositososito onuda akşam yeme saatlerime dikkat ederek halletmeyi planlıyorum . . .
:gitme: çok sıcak :gitme:
ne demek saracım:)ne güzel aynı anda okuruz..ben yarısına geldim...opuyorumnanaktan
bendeeeee...:)
canımcım tamamen zevk meselesi tabiki..ama okunan kitap sayısı çok fazla olunca artık birçok kitap-tabirimi hoşgör-kesmiyor..:)Elif Şafak bana okurken pek lezzet vermeyen bir yazar...Masumiyet Müzesi ise anlatım açısından tam Orhan Pamuk lezzetinde ama konusu hayal kırıklığı yarattı bende...opuyorumnanaktan
bak şimdi olmadı..ne yani sen beni geçtin mi:umursamaz:şaka şaka bitanecim..süpersin:hooray::lepi:
fibulacım,sen diyet falan düşünme şimdi..şu tahliller tertemiz gelsin hele(öyle olacağına eminim)...bak ne sıkı diyetler yapıcaz hep beraber
HEPİNİZİN KANDİLİ KUTLU OLSUN CANLARIM
RABBİM HERKESİN YÜREĞİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
canım haklısın tabi ki ama( geçen yıl diyetisyene giden bir arkadaşım çok güzel kilo verdi..şu anda diyet öncesindekinden daha kilolu!)şu bir gerçekki ister diyetisyenle ister kendi çabamızla zayıflayalım,bunu yaşam şekli haline getirmediğimiz sürece verdiklerimizi fazlasıyla geri almaya mahkumuzçünkü diyetten sonra mevcut kiloyu korumak,kilo vermekten daha zor inan
bu topikte çoğumuz en doğru şeyi yapıyoruz aslında..şok diyetler yapmayarak,herşeyden azar azar yiyip yavaş yavaş kilo veriyoruz..böylece istediğimiz kiloya inince, kilo korumada daha başarılı olacağımıza inanıyorum...aşırı yasakların olmadığını bir beslenme düzeninde aşırı kaçamaklarda olmayacaktır çünkü...
A evet bu kitabı da duymuştum...Mutlaka bakıcam bu kitaba da saracım...
Bu topikte konu zayıflamanın yanında herşey canım...
Evet yıllar önce okumuştum ben de bu kitabı...
Canım olsun,çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Fakat hala inanamıyorum ben 56,5'i gördüğüme,,
Çizelgemi değiştirmeyeceğim ve bir daha tartılmayacağım pazara kadar.Pazar sabahı da iyişallah bugün gördüğüm rakamı görürüm de o zaman çizelgemi mutlulukla değiştiririm...zemuszemus
Ay utandım şimdik ben:kedi:..Yok benekcim yaa hala emin değilim,tartı öyle gösterdi ama ne bileyim inanamıyorum bir türlü..Pazara belli olacak herşey...opuyorumnanaktan
bugün yediklerimide yazayımm
sabah 2 dilim soya ekmeği karpııız ve peynir.
ara 5 tane parmak galeta
öğlen ızgara köfte az pilav salata (yanında patates kızartmasıda vardı ama sadece 1 tane yedim gerisini gönderdim zemuszemus )
ara probiyotikli algida
akşamada heralde karpuz peynir yerim
bu sıcakta başka bişey gitmiyo yemek bile yapmıyorum artık yenmiyo çünkü her yemek ağır geliyo kafamçokkarıştı
yarın yola çıkıyoruz kızlar şimdiden stres bastı bi terslik çıkmaz inşallah huzurum kaçmaz dua edin lütfen :gitme:
Aplam kesinliklen katılıyorum canı gönülden...zemuszemus zemuszemus
Ayy iyi yolculuklar ve iyi şanslar tatlım... Sen hiiiiç merak etme.. Çok da iyi geçicek işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?