60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepinize çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herekese versin
ama burayı bırakmıcam çünkü hamileyken sağlıklı beslenmek daha önemli
:)))

canımgözün aydın senın adına çok sevindim darısı benim başımaa inş.sanadamı doktorun zayıfla dedi hamıle kalabılmek için merak ettimde :9 ben pkoluyum zayıflamam lazımda :)

Son düzenleme:
3ayda 10 kılo süper maşallah canım sana darsı biizm başımıza inş :)))
bende 5 ayda 5kılo verdım ne kadar tembelım ben yaaa daha çok spor yapmam lazım daha çok :)

sağol canım darısı sizin başınıza

ben çocuk düşünüyorum yaa bu çayın zararı olmaz dimi

böyle şeyleri doktorlara sormak lazım, kulaktan dolma fikirle kalmamalı.

canımgözün aydın senın adına çok sevindim darısı benim başımaa inş.sanadamı doktorun zayıfla dedi hamıle kalabılmek için merak ettimde :9 ben pkoluyum zayıflamam lazımda :)

1-2 hafta akşamları salata ye sadece.onun da büyük etkisi olur.
ama en geç 7 den sonra bişey yeme, bol bol su iç.
zaten yürüyüş yapıyosun sen.
beslenmene dikkat et yeter..

haklıısn valla yeşil çay içiyorum ama günde 1-2 fincan :) inş.zararı yoktur

valla hiç bilmiyorum, hamilelikte ne zararlı ne zararlı değil..
normalde yeşilçay çok faydalı ama iş hamileliğe gelince değişiyor.

maydonoz da çok faydalı ama hamilelikte kramp yapıyomuş mesela (diye duydum)

selam bayanlar, konuyu okudum biraz nette bakındım da şöyle birşey yazıyordu. "Hamilelikte yeşil çay bebeğe zarar verirmi

Gebelikte yeşil çay tüketmek, bebekte düşme sorununu ortaya çıkarabilmektedir, bu yüzden eğer anne adayı tüketmek istiyorsa, günde 2 den fazla tüketmemelidir.

Gebelikte yeşil çay içmenin zararları

Gebelikte yeşil çay içmenin zararları oldukça fazladır. Anne karnındaki bebeğin kalbinde doğal bir açıklık bulunur. Bu açıklık doğumdan sonra kendiliğinden kapanır. Bu açıklığa verilen isim duktustur. Eğer bu açık kapak, anne karnında kapanırsa, bebeğin hayatını tehlikeye atıyor ve bebeğin ölümü söz konusu olabiliyor. İşte yeşil çayı fazla tüketmek de, duktusun anne karnında kapanmasına yol açtığı için önerilmez. Ayrıca üzüm suyu da aynı etkileri yarattığı için yine hamilelik döneminde anne adaylarına önerilmeyenler arasındadır."
tabiki yinede en doğru bilgiye bir doktorla yüzyüze konuşarak ulaşabiliriz. :44:

selam kızlarrr
hafta sonu yoktum nasılsınız??????
neler kaynattınız????
kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo

ayy cok sevindim zuzum maşalllah....inşallah kucağına alacağın zamanlar da gelir.

ne güzel vermişsin kurtulmuşsun.darısı başımıza:)))))))))))))))))))
önerilerin için teşekkür ederim fiancee.canım yumurta istememişti hergün yiyorum die ama birkaç dilim peynir yeseymişim keşke.belki dediin gibi başım açlıktan ağrımıştır.halsizdim çünkü...

haklıısn valla yeşil çay içiyorum ama günde 1-2 fincan :) inş.zararı yoktur

Canım senin durumun apayrı olduğu için bişey diyemiycem.Bence bizlerden duyduklarını kullanma çünkü hamilelik bambaşka.Sadece yürüyüş bol su ve 7 den sonra yememek,tatlıyı şekeri bırakmak sana yeterli olacaktır

kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo

canım benim tebrik ederim.Allah'ım inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benim bir arkadaşım tedaviyle hamile kalmıştı gerçi şimdi 2.ye hamile doktoru bütün bitki çaylarını yasaklamıştı.bence doktoruna danışmadan bitki çayı içme onun yerine süt veya,doğal meyve suyu içebilirsin...diyeti bırakınca bizi bırakma haberdar et ilerlemelerden tamam mı canım

kızlar ben galiba çorba yaptım çayı soran ecrinmiş ben zuzuuma cevap verdim kusura bakmayın nolur öğleden sonra bakamadım akşam bakarken de karıştırdım:44: kendimi .çok yorgun hissediyorum galiba bu yüzfen dikkatim dağılıyor galiba

Günaydın kızlar,
Gözümü açamıyorum acayip uykum var.Resmen bilgisayar karşısında uyuyorum.

Sabah 1 poğaça yedim.

İstediğim kiloya az kaldı ya artık rahatladım sanırım pek dikkat etmiyorum yediklerime inşallah kilo almam.

Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Tatilden döndüm nihayet!
Korktuğum gibi olmadı tatilde. Kilo almak yerine 200 gram da vermiş göründüm tartıda :)
Yani 50.3 olmuşum.
Aslında yemediklerimi yedim, güne katıldım ve gece atıştırmalarım da oldu ama sanırım öğle yemeği vs. ekstradan düzenli yemek olmayınca onu dengelemişim. Bir de çok ana yemek yemedim. Küçük atıştırmalar yaptım, dondurma çok yedim :)
Herkes şok geçirdi, nasıl kilo verdin isteyerek mi yoksa hastalık vs. mi diye :) Tebrikler aldım, nasıl kilo verdiğimi anlattım...
Bekarkenki halime dönmüşüm. İlk defa benimle tanışanlar da çok genç gösterdiğimi söylediler. Yani kilo vermek gençleştiriyor aynı zamanda demekki.
Tatilde kesin kilo alırım, tatil dönüşünde sıkı bir diyet egzersiz yapayım derken kilo vermişim yine.
Artık koruma dönemi ve karın eritme dönemi başladı benim için...
Burayı takip etmeye devam yani. Sizlere alıştım artık kopamıyorum

Merhaba hanımlar,

bende şubat ayından beri kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu şubat ayının sonlarına doğru bi baktım ki 66.7 olmuşum e artık bir dur de dedim kendime. hatta o dönemlerde de br kaç ileti yazmıştım buraya. ilk başta elma diyeti yaptım 4-5 kilo verdim. Fakat ne yaptıysam yapayım o zamandan beri bir türlü 60'ın altına düşemiyorum. Bi bakıyosun 60 bi bakıyosun 63 e çıkıyorum. 2 aya yakın bir süredir spor salonuna yazıldım. sanırım faydası var sıkılaşmada ama o da. kilomda yine fark eden bişey yok.Hoca ölçülerimi almıştı 1 ayın sonunda göbek ve mide den 12 cm incelmişim. 1 aydan beri de burayı takip ediyorum ve bende kalori takibi yapıyorum günde 900 kaloriyi aşmamaya özen gösteriyorum ama olmuyor işte olmuyor. haftada 3 gün sporun haricinde 2 günde yüksek tempolu 1,5 saatlik yürüyüş yapıyorum, twister aldım akşamları saat 9-10 gibi onu yapıyorum. akşam 7 den sonra yeşil çay su ve maden suyu haricinde mideme bişey girmiyor. ee daha ne olsun dimi ama.

ama ben nerde yalnış yapıyorummmmmm bilemiyorum (( hedefim ilk etapta 58 olmak ... bu sabah tartıldım 62,5 geldim...Oysa cumartesi günü 60,5 gelmiştim.

buraya yazmaya başlıyorum çünkü buraya yazmanın sizlerle sohbet etmenin beni motive edeceğine inanıyorum. bu arada yaş 33, boy 1.67.

Merhaba Kızlar

ben 80-89 topiğindeydim geçen yıl şubat ayında başlamıştım,uzun bir süre boşluk verdim bugün kk girip neler oluyor bakmak istedim.Kilo verimim durdu bir ara 83 kilodan 64 kiloya kadar düşmüştüm şimdi tartıldım 66,7 yani 66-67 arası gidip geliyorum bana öneriniz var mı neler apabilirim.bildiğimi unuttum desem yeri artık veremiyorum...55 kilo olmak istiyorum....ne tür diyetler,egzersiz,detoks,spor yapıyorsunuz?

heheyyy kızlar benım vucudum delırdı:)yaa cumadan berı 600gr gıtmiş ayyyyyyyyyyyyyy şok şok şok oluyorum:))))bıde halı yıkıycam sonra boya yaptırcam felan derken baya yogun gunle benı beklıyo baya erıycem bu gunlerde:)))))))))))))))))))))))))))))

slm kızlar bugun çok yogunum vee çok sıcakkk akşam 45 dk yürüdm ama nasıl yürüdüm bende bilmiyorumm su gibi oldummm valla
sabah erken kalkamadıgım için bu sabah yürüyüş yapamadım malesef geçmişe fırsat buldukca bakacam inş. :))

Seninle yaşımız aynıymş. Bence bir 4-5 kilo versen sana iyi olur. Hadi kilo alma ihtimaline karşı 6 kilo diye hedef koy kendine. Sabahları aç karna miden sağlamsa ballı sirkeli suyu içmeyi dene bir de bakalım.
Yaptıklarına göre kilo vermen lazım. Vücudun yoğun egzersiz yapıyorsan kas mı yapıyor acaba?

Tebrikler canım valla. Sen içimizde en android olanımızsın :)
Senin spor yapmana gerek yokki, maşallah halı yıkama vs. zaten baya yoğun şeyler. Tabi gider kilolar.
Bugünlerde farklı birşeyler mi yapıyorsun, yoksa yoğun olduğundan mı veriyorsun kiloları bakim?
Benim de artık koruma dönemim başladı canım ama yine de birkaç kilo versem de her istediğimden arada kaçamak yapsam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…