Çoğu markette satılıyor canım çok büyük marketten almadım ben normal bi marketten aldım
Allahım bana da göster o günleriiii
hepinize çok teşekkür ederim kızlar rabbim isteyen herekese versin
ama burayı bırakmıcam çünkü hamileyken sağlıklı beslenmek daha önemli
:)))
3ayda 10 kılo süper maşallah canım sanadarsı biizm başımıza inş :)))
bende 5 ayda 5kılo verdım ne kadar tembelım ben yaaa daha çok spor yapmam lazım daha çok :)
ben çocuk düşünüyorum yaa bu çayın zararı olmaz dimi
sağol canım darısı sizin başınıza
amin canım aminnn :)
böyle şeyleri doktorlara sormak lazım, kulaktan dolma fikirle kalmamalı.
canımgözün aydın senın adına çok sevindim darısı benim başımaa inş.sanadamı doktorun zayıfla dedi hamıle kalabılmek için merak ettimde :9 ben pkoluyum zayıflamam lazımda :)
Arada olur o kadarcık napalım
Kuzum ben düzenli içemiyorum.2 kere içtim ama etki ediyo baya,Bu akşam eve gittiğim gibi içicem bu hafta düzenli içmeyi düşünüyorum
haklıısn valla yeşil çay içiyorum ama günde 1-2 fincan :) inş.zararı yoktur
kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo
hayırlı olsun kızbebişiniz :)
selam kızlar nasılsınız..haftasonu pek giremedim..
eşim dedi ki yeter bu kadarkilo verdiğin zafiyet geçircen biraz ye dedi..
ben de iyice bi baktım da göbeğim falan hepten gitii..bugün de 54 lerde gördüm kendimi..
bundan sonrasını yavaş yavaş veririm..yaz geldiği için koşu bandında yürüyemiyorum artık, çok terletiyo dayanamıyorum..eşimle akşam açık havada yürürüz bundan sonra..
ben de artık kilo bildirimi yapmaayı bırakıyorum..
listeyi isteyen biri varsa devredelim, bu sıralar işlerim yoğunlaşacak; listeye zaman ayıramayabilirim..
önerilerin için teşekkür ederim fiancee.canım yumurta istememişti hergün yiyorum die ama birkaç dilim peynir yeseymişim keşke.belki dediin gibi başım açlıktan ağrımıştır.halsizdim çünkü...çok eksik geldi bana bu liste :s sadece ekmek domatesle nolacak ki :s karbonhidrat grubuyla birlikte proteini de almak şekeri dengeliyor bu yüzden peynir ekmek ve domates salatalık gibi sebze grubunu bir arada veriyorlar... bisküvi, biscolata, ekmek hep karbonhidrattan gitmişsiniz açlıktan değil ama şekerin düşmesinden başınız ağırmış olabilir bir nevi mide doluyken vücut aç kalıyor :)
kahvaltı da yumurta ya da peynir protein olarak alınmasını ve et-balığın yanında sınırsız salatayı tüm diyetisyenler tavsiye ediyor. bence belli bir liste yap az yemeyi hedefleme :)
haklıısn valla yeşil çay içiyorum ama günde 1-2 fincan :) inş.zararı yoktur
Aynen oyle canım. iyilik yapmaya gelmiyo. Tum gun yuzyuzeyiz nasil olcak bilmem. Neyse sekercim tesekkr ederm cok. İyiki varsiniz!excitycim bozma moralini, etraf bu tip insanlarla dolu..
bazılarının insan yerine konmaması gerektiğini sonradan anlıyoruz malesef.
kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo
Merhaba hanımlar,
bende şubat ayından beri kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu şubat ayının sonlarına doğru bi baktım ki 66.7 olmuşum e artık bir dur de dedim kendime. hatta o dönemlerde de br kaç ileti yazmıştım buraya. ilk başta elma diyeti yaptım 4-5 kilo verdim. Fakat ne yaptıysam yapayım o zamandan beri bir türlü 60'ın altına düşemiyorum. Bi bakıyosun 60 bi bakıyosun 63 e çıkıyorum. 2 aya yakın bir süredir spor salonuna yazıldım. sanırım faydası var sıkılaşmada ama o da. kilomda yine fark eden bişey yok.Hoca ölçülerimi almıştı 1 ayın sonunda göbek ve mide den 12 cm incelmişim. 1 aydan beri de burayı takip ediyorum ve bende kalori takibi yapıyorum günde 900 kaloriyi aşmamaya özen gösteriyorum ama olmuyor işte olmuyor. haftada 3 gün sporun haricinde 2 günde yüksek tempolu 1,5 saatlik yürüyüş yapıyorum, twister aldım akşamları saat 9-10 gibi onu yapıyorum. akşam 7 den sonra yeşil çay su ve maden suyu haricinde mideme bişey girmiyor. ee daha ne olsun dimi ama.
ama ben nerde yalnış yapıyorummmmmm bilemiyorum(( hedefim ilk etapta 58 olmak ... bu sabah tartıldım 62,5 geldim...Oysa cumartesi günü 60,5 gelmiştim.
buraya yazmaya başlıyorum çünkü buraya yazmanın sizlerle sohbet etmenin beni motive edeceğine inanıyorum. bu arada yaş 33, boy 1.67.
heheyyy kızlar benım vucudum delırdı:)yaa cumadan berı 600gr gıtmiş ayyyyyyyyyyyyyy şok şok şok oluyorum:))))bıde halı yıkıycam sonra boya yaptırcam felan derken baya yogun gunle benı beklıyo baya erıycem bu gunlerde:)))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?