1-2 hafta akşamları salata ye sadece.onun da büyük etkisi olur.
ama en geç 7 den sonra bişey yeme, bol bol su iç.
zaten yürüyüş yapıyosun sen.
beslenmene dikkat et yeter..
selam bayanlar, konuyu okudum biraz nette bakındım da şöyle birşey yazıyordu. "Hamilelikte yeşil çay bebeğe zarar verirmi
Gebelikte yeşil çay tüketmek, bebekte düşme sorununu ortaya çıkarabilmektedir, bu yüzden eğer anne adayı tüketmek istiyorsa, günde 2 den fazla tüketmemelidir.
Gebelikte yeşil çay içmenin zararları
Gebelikte yeşil çay içmenin zararları oldukça fazladır. Anne karnındaki bebeğin kalbinde doğal bir açıklık bulunur. Bu açıklık doğumdan sonra kendiliğinden kapanır. Bu açıklığa verilen isim duktustur. Eğer bu açık kapak, anne karnında kapanırsa, bebeğin hayatını tehlikeye atıyor ve bebeğin ölümü söz konusu olabiliyor. İşte yeşil çayı fazla tüketmek de, duktusun anne karnında kapanmasına yol açtığı için önerilmez. Ayrıca üzüm suyu da aynı etkileri yarattığı için yine hamilelik döneminde anne adaylarına önerilmeyenler arasındadır."
tabiki yinede en doğru bilgiye bir doktorla yüzyüze konuşarak ulaşabiliriz. :44:
Canım senin durumun apayrı olduğu için bişey diyemiycem.Bence bizlerden duyduklarını kullanma çünkü hamilelik bambaşka.Sadece yürüyüş bol su ve 7 den sonra yememek,tatlıyı şekeri bırakmak sana yeterli olacaktır
Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Tatilden döndüm nihayet!
Korktuğum gibi olmadı tatilde. Kilo almak yerine 200 gram da vermiş göründüm tartıda :)
Yani 50.3 olmuşum.
Aslında yemediklerimi yedim, güne katıldım ve gece atıştırmalarım da oldu ama sanırım öğle yemeği vs. ekstradan düzenli yemek olmayınca onu dengelemişim. Bir de çok ana yemek yemedim. Küçük atıştırmalar yaptım, dondurma çok yedim :)
Herkes şok geçirdi, nasıl kilo verdin isteyerek mi yoksa hastalık vs. mi diye :) Tebrikler aldım, nasıl kilo verdiğimi anlattım...
Bekarkenki halime dönmüşüm. İlk defa benimle tanışanlar da çok genç gösterdiğimi söylediler. Yani kilo vermek gençleştiriyor aynı zamanda demekki.
Tatilde kesin kilo alırım, tatil dönüşünde sıkı bir diyet egzersiz yapayım derken kilo vermişim yine.
Artık koruma dönemi ve karın eritme dönemi başladı benim için...
Burayı takip etmeye devam yani. Sizlere alıştım artık kopamıyorum
Selam kızlar, haftamızın azimlilerini açıklıyorum..
1. sadeceyalan 2,2 farkla
2. wish 0,8 farkla
3. excity ve ummueslem 0,6 farkla
hoşgeldin canım ne güzel kilo vermişsin valla insanların zayıflamıssın demelerı ne kadar güzel bişey olsa gerek bende evlenmeden öncekiş halıme donebılsem
kızlar ben şimdi adetimin 11 günündeyim bu hafta yumurtlama haftam hesaplayıcılara göre :) vee akşamları 45 dk tempolu yürüyorum bir sorun olmaz dimi kafama takldıda :26:
Hoşbuldum canım.
Evet güzel bir duygu. Aferin böyle ol, çok güzel olmuş dediler yakın akrabalarım :)
Bir de beni en son gördüklerinde tontiştim. Hani çocuk olunca genelde türk kadınları hemen kilo alıyorlar ve ömür boyu öyle kalıyorlar ya, beni de mi öyle olacak diye düşündüler artık (kendim de öyle düşünmeye başlamıştım o da ayrı konu) ; ondan epey bir şaşırdılar. Onlar da mutlu oldu :)
Sen de dönersin eski kilona merak etme, yeter ki azimli ol.
Sen kaç kilosun canım, hedefin kaç ?
evet canım çocuk olma durumları için yerleşme falan filan oluyorr yaa bu hafta yumurtlama dönemim çalışmalar varNe sakıncası olabilir ki ? Çocuk olma durumları vs. için mi ?
Ne sakıncası olabilir ki ? Çocuk olma durumları vs. için mi ?
tatlım hoplayıp zıplama bısıy olmaz:)
Seninle yaşımız aynıymş. Bence bir 4-5 kilo versen sana iyi olur. Hadi kilo alma ihtimaline karşı 6 kilo diye hedef koy kendine. Sabahları aç karna miden sağlamsa ballı sirkeli suyu içmeyi dene bir de bakalım.
Yaptıklarına göre kilo vermen lazım. Vücudun yoğun egzersiz yapıyorsan kas mı yapıyor acaba?
Tebrikler canım valla. Sen içimizde en android olanımızsın :)
Senin spor yapmana gerek yokki, maşallah halı yıkama vs. zaten baya yoğun şeyler. Tabi gider kilolar.
Bugünlerde farklı birşeyler mi yapıyorsun, yoksa yoğun olduğundan mı veriyorsun kiloları bakim?
Benim de artık koruma dönemim başladı canım ama yine de birkaç kilo versem de her istediğimden arada kaçamak yapsam mı diye düşünüyorum
ay ne bilim canım yaaa olca varsa her türlü olurda bu kadar çabaladıgım için merak etim sorayım dedım hoplamıyorum sadece hızlı yürüyorum :))
bişiy olmaz ALLAH korur ınsallah canım bu arada iyi çalışmalar:))))))))))))))))))))))
Ben niye göremiyorum bu çizelgeyi ya ?
kızlar ben şimdi adetimin 11 günündeyim bu hafta yumurtlama haftam hesapbu arada hoilayıcılara göre :) vee akşamları 45 dk tempolu yürüyorum bir sorun olmaz dimi kafama takldıda :26:
bende görünüyo kız, sende niye görünmüyo bu çizelgeler
bu arada hoşgeldin esencim yuvana
bak kilo almamışsın ne güzel
kutlarım seni şeker:26:
olmaz da adet dönemlerinde vücudunu fazla yorma, zaten vücut yoruluyor bu dönemde..
ben adet dönemlerimde yürüyüş yapamıyorum, kend yorgunluğum ve şişkinliğimden..
Seninle yaşımız aynıymş. Bence bir 4-5 kilo versen sana iyi olur. Hadi kilo alma ihtimaline karşı 6 kilo diye hedef koy kendine. Sabahları aç karna miden sağlamsa ballı sirkeli suyu içmeyi dene bir de bakalım.
Yaptıklarına göre kilo vermen lazım. Vücudun yoğun egzersiz yapıyorsan kas mı yapıyor acaba?
hehhehe bestesız olmaz tabiii:)canım doguş karışık bıtkı çayı sabah aç karna akşam tok karna içtım yedıgım vucudumu hızla terk etti:)anladın sen onu:))))))))))))
arkadaşlar kendimi bildim bileli kilo ile uğraşıyorum üniversite2 ye kadar hep dobiktim 68 lerden düşmezdim sonra defalarca 55lere düştüm tekarar 68lere çıktım en son hamile iken uçmuştum 84 kiloda doğum yaptım neyse 1 haftada klasik 74 e düştüm. 6 ay 74 kilo gezdim sonra 6 içinde 58 e 6 içindede 54 e düştüm ama sonra ne oluyo ise ben geri şişiyorum yine 68 oldum bu 68 beni çok seviyor heralde. imkanı yok motive olamıyorum çikilota ve tatlıdan uzak kalamıyorum ay delircem yardım edin nolur bu arada aranıza yeni katıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?