60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1-2 hafta akşamları salata ye sadece.onun da büyük etkisi olur.
ama en geç 7 den sonra bişey yeme, bol bol su iç.
zaten yürüyüş yapıyosun sen.
beslenmene dikkat et yeter..

ben nerde hata yaptığımı anladım bak şimdi akşamları 8-8,30 yemek yiyorum eşim o zaman geldiği için napcam bun akşamdan itibaren erkenden yiyecem eşim biraz yanlız yesin :))) yada onunlada meyva yerım karpuzun zararı yoktur inş :))) 2-3 akşamdır salata yiyorum zaten canım marul kırmızı lahana ve maydonuz bol limon ve azcık yağ vee çok az tuz bide 1-2 dilim tam bugday ekmegı :))) bide sabhalrı uykudan gözümü açabılsemm yürüyüş yapcam inş.

paylaşımın için sagol canımmm ben hamıle değilim ama çocuk istiyorum fazla içmemeye özen gösteririm bakalım hayırlısı artık :)

sagol canım benım söylediklrine uycam canım çok sagoll :) günde 3litre su tüketiyorum maşallah bana :9

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ne güzel kilo vermişsin valla insanların zayıflamıssın demelerı ne kadar güzel bişey olsa gerek bende evlenmeden öncekiş halıme donebılsem

Menüm :

Sabah : 1 poğaça + 1 çay
Ara : 7 otlu çay
Öğle :1 kase pul biberli mercimek çorba + 1 tabak pul biberli tavuk+patates haşlama + 1 kase yoğurt
Ara : 1 maden suyu + 4-5 erik
Akşam : Kabak yemeği + yoğurt + karpuz

Bol bol su :)))

kızlar ben şimdi adetimin 11 günündeyim bu hafta yumurtlama haftam hesaplayıcılara göre :) vee akşamları 45 dk tempolu yürüyorum bir sorun olmaz dimi kafama takldıda :26:

hoşgeldin canım ne güzel kilo vermişsin valla insanların zayıflamıssın demelerı ne kadar güzel bişey olsa gerek bende evlenmeden öncekiş halıme donebılsem

Hoşbuldum canım.
Evet güzel bir duygu. Aferin böyle ol, çok güzel olmuş dediler yakın akrabalarım :)
Bir de beni en son gördüklerinde tontiştim. Hani çocuk olunca genelde türk kadınları hemen kilo alıyorlar ve ömür boyu öyle kalıyorlar ya, beni de mi öyle olacak diye düşündüler artık (kendim de öyle düşünmeye başlamıştım o da ayrı konu) ; ondan epey bir şaşırdılar. Onlar da mutlu oldu :)

Sen de dönersin eski kilona merak etme, yeter ki azimli ol.
Sen kaç kilosun canım, hedefin kaç ?

Son düzenleme:

ohh ne güzel valla tebriklerr sana valla canım .benim pko yüzünden zor oluyorr kılo vermem ama sporla yok edcem bu durumu bide yediklerime dikkat ederek :) 59,8 geçen cuma tartıldım hedifim 54-55 canım :)

Ne sakıncası olabilir ki ? Çocuk olma durumları vs. için mi ?
evet canım çocuk olma durumları için yerleşme falan filan oluyorr yaa bu hafta yumurtlama dönemim çalışmalar var bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:

canım valla eskıye nazaran daha dıkkatlıyım bırde kardesımın dugunu var onun için hızla mam gerek ramazandan sonra dugun gerı kilo alırım dıye korkuyorum bende sen gıbi fazladan 1 2 kg verıp ışımı garantıye almak ıstıyorum

Ben niye göremiyorum bu çizelgeyi ya ?

bende görünüyo kız, sende niye görünmüyo bu çizelgeler
bu arada hoşgeldin esencim yuvana
bak kilo almamışsın ne güzel
kutlarım seni şeker:26:

kızlar ben şimdi adetimin 11 günündeyim bu hafta yumurtlama haftam hesapbu arada hoilayıcılara göre :) vee akşamları 45 dk tempolu yürüyorum bir sorun olmaz dimi kafama takldıda :26:

olmaz da adet dönemlerinde vücudunu fazla yorma, zaten vücut yoruluyor bu dönemde..
ben adet dönemlerimde yürüyüş yapamıyorum, kend yorgunluğum ve şişkinliğimden..

tamam canım sagol:)

Ballı sirkeli suyu daha önce hiç denemedim. Bir bakalım faydası olacakmı. Herkes süzüldün gittin diyor ve kesinlikle 60 üstü olduğuma inanmıyor. 55-57 gösteriyomuşum ama maalesef baskül yalan söylemiyor Üst bedenim S ve etek pantalonda da 36 giyiyorum ama 36 lar biraz daha bol gelse hiç fena olmayacak. Dediğin gibi 6 kilo hedefim olsun benim. İnşallah en kısa sürede gider benim bu fazlalıklar. Bi de bende daha çocuk yok üstüne üstlük... Bu kilo ile hamile filan kalırsam alimallah 80-90 kilo ile balina gibi dolanırım ortalarda.

hehhehe bestesız olmaz tabiii:)canım doguş karışık bıtkı çayı sabah aç karna akşam tok karna içtım yedıgım vucudumu hızla terk etti:)anladın sen onu:))))))))))))

arkadaşlar kendimi bildim bileli kilo ile uğraşıyorum üniversite2 ye kadar hep dobiktim 68 lerden düşmezdim sonra defalarca 55lere düştüm tekarar 68lere çıktım en son hamile iken uçmuştum 84 kiloda doğum yaptım neyse 1 haftada klasik 74 e düştüm. 6 ay 74 kilo gezdim sonra 6 içinde 58 e 6 içindede 54 e düştüm ama sonra ne oluyo ise ben geri şişiyorum yine 68 oldum bu 68 beni çok seviyor heralde. imkanı yok motive olamıyorum çikilota ve tatlıdan uzak kalamıyorum ay delircem yardım edin nolur bu arada aranıza yeni katıldım...

öncelikle hoşgeldin seninle durumumuz aynı bende yeni katıldım ve doğum kilolorumdan iki yıldır kurtulamadım. ama artık hızlı ir şekilde vermeye başladım çikolata ve şeker çok önemli. bugüne kadar yaptığım denemelerimden 1 tek şekeri bırakmamıştım. ki çaya yarım çay kaşığı şeker kullanırım. kahveye daha fazla. doktor asla dedi. şeker aldığımız zaman vücudumuz enerji ihtiyacını bu şekerden karşılarmış. yağlarımıza dokunmazmış. ama şekeri bıraktığın anda dışardan şeker alımı durduğu için (hazır meyve suyu, kola, şekerli hazır gıdalar, çay ve kahve ile aldığımız vb) vücut enerji ihtiyacını karşılamak için mecburen yağ yakmaya başlarmış. bu tam 3 hafta alırmış. şekersize alışma süreci yani. kesinlikle pes etmemek gerekiyormuş. ben bıraktım 2,5 haftadır şekersiz içiyorum. alıştım bile. hiç şeker atasım gelmiyor. çikolataya da dayanıyorum. gerçi diyetisyenim günde iki kare bitter emmemi söyledi. o da bbu ihtiyacımı gideriyor olabilir. bence işe şeker beyz un pirinç ve patatesten başla bunları bırak. yediklerine de dikkat et gerisi kendiliğinden oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…