60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim:
sabah, 1 dilim esmer ekmek, 1 dilim eyaz peynir. közlenmiş kırmızı biber, 3 tane zeytin, domates salatalık
ara:8 badem
öğle: kuru baklagil yemeği bir posiyon, salata, 2 kaşık yoğurt, 1 dilime esmer ekmek
ara: iki yumruk kadar kiraz ve erik
akşam: kuru baklagil yemeği yoğurt karpuz
kahve, tarçınkaranfil çayı

teşekkür ederim cnm inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir, evet ben de her bitki çayının iyi olmadığını duydum, dediğin gibi 3 gündür süt içiyorum :) zaten allah kısmet ederse 9 aydan sonra tekrar ve daha sıkı bi diyete ihtiyacım olacak :))

sadeceyalancım canım,kilolardan kurtulmana senin adına çok sevindim amaİçtiğin form çayı ishal yaptığı için yediklerinin vitaminleri emilmeden dışarı atılıyor:44: bence sürekli içme form çayını .ara sıra iç bugün baktım içeriğine sinemaki falan var.sürekli içersen zaten az yiyorsun yediklerinde yaramayacak bağışıklık sistemini zayıflatır,dikkat et tatlım kilo vercem diye sağlığından olmanı istemem iyi akşamlaaar

iyi akşamlar millet nerdesiniz? bu aralar topiğimiz çok durgun.... hareket bayanlar hareket nerde hareket orda berket demişler
bu arada kızlar ben anlamıyorum 9 kilo verdim malum yerler sanki aynen duruyor.. 38 bedene düşmek istiyorum ben yaaa.arkadaşlar ne kadar verdin diyorlar 9 deyince şaşırıyorlar demek ki görünüşüm 9 kilo vermiş gibi değil ... zaman zaman moralim bozuluyor....

1 çk bal, 1 tk. sirkeye sıcağa yakın su ekleyip iç sabahları kalkar kalkmaz aç karnına. Bir de eğer midene dokunmazsa bu şekilde akşamları yemekten 1-2 saat sonra veya yatarken de içebilirsin. Çocuk olmadan önce zayıfla , kısa zamanda çocuk düşünüyorsan kendine bir zaman belirle o zaman içinde ver kilonu... Spor yaparak zayıfladığın için daha sıkı gösteriyorsundur. Benim kilom evlendiğimdeki gibi ama o eski pantolonlarım çok geniş geliyor.

Zıplamadıkça yürümenin zararlı olacağını düşünmüyorum. Ama ilk başlarda bazı doktorlar duruma,kişiye göre yürümeyi yasaklayabiliyorlar. Eğer zor hamile kalma durumları vs. varsa doktoruna sor bence.

İşte ufak tefek dikkatler bile baya bir kilo verdiriyor. Aslında bu atıştırmalar bizi mahveden...
Ben yine işe başladım acıkmadan öğle yemeği yiyorum, yine fazlasıyla dikkat etmem gerek.
Bak tatildeyken akşam atıştırmalarım bile oldu ama tek öğün yemek yediğim için kilo verdim. Ben düzenli yemek yiyince de kilo alıyorum. Tabi iş yerinde de oturuyorum ya sürekli belki de ondan da kilo alınıyor.

bugün6 da kalktım sabah leslimi yaptım dün sabah ve gece11 de de yapmıştım .şimdimi duşumu alıp 7.30-8 arasıda yürüyererk işe gideceğim iişte klasik dom.sal.peyn. ekm,tam buğ.ve 1 adet salçalık biberle kahvaltı yapacağımsonra 9 da yine yürüyerek bankaya geleceğim gidiş geliş 30 dk olur akşam yine eve yürüyerek dönerim. artık bu kadar hareketle göbüş erir herhalde:44: ...sinir oluyorum tıpkı hani ev sahibi çık dediği halde çıkmayan kiracılar olur ya aynen öyle benim göbüş ve kalça yağları....

günaydın herkese. bugünden itibaren sabah öğle akşam ne yedim ne içtim herşeyi yazmaya başlıyorum buraya.

sabah 7 de kalktım 20 mekik çektim. 8 de işyerimdeydim. geldiğimde çay hazır olduğu için hemen kahvaltı yaptım. yediklerim;

1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan çay
2 küçük şişe su

Merhaba kızlarrr.Ben kilo işini iyice saldım hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime dün akşam 11 de ekler bile yedim bir türlü eski azimli halime dönemiyorum

canm sınamekenın zararlı oldugunu bılıyorum zaten 15 gun kullanıcam fazlası bagırsak tembellıgı gıbı seylere yol acıyomuş

Günaydın.....
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği arası peynir + çay
Ara : 7 otlu çay
Öğle : Tavuksuyu çorba + salata + yoğurt
Akşam : Bilmiyorum ne pişirsem ama karpuz kesin

Resmen karpuz aş eriyorum yaaa olsa bütüngün yerim soğuk soğuk.

Bu aralar akşamları karpuz peynir ekmek üçlüsünü bayağı abartıyorum bakalım hayırlısı
Çocuklar tatile girdiği için bir rahatlama var en azından ödev ve forma derdimiz yok bu nedenle akşam onlar uyuduktan sonra twister disc ile yan bölgeleri zorluyorum onlarda eridimi tamamdır
Öpüldünüz canlar ....

Selam Kızlar.
Uzun süre oldu yazmayalı.Umarım keyifle gidiyordur kilolar.
Kahvaltımı yazayım. 1 yumurta,1 domates, yarım salatalık
Bir dilim tahıllı ekmek, şekersiz çay.
Kendi kendime tekrarlıyorum sürekli su iç, su iç:)))
Hala hiç içesim yok.

kızlarr ayyyyyyyy ölüyorum yorgunluktan yaww guneşın arnında kızardım pliç gıbı yafffffff ne çok halım varmış beeee yıka yıka bıtmedı:)antalya sıcagında fırına vermıs gıbı yıkadıgım halı ben öburunu yıkayana kadar kurudu:))))ayyyyyyyyyyyyyy dikandımmm buzgıbı bı karpuz yeyıp azcık yatacammm :))))yazık bana incilerım dökülmesın:))))))))))))))

bu arada bizim komşular bana garıp garıp bakıyo hıç halı yıkayan görmelıler sanırım:)))ne yapayım yıkatmaya versem temız yıkadıklarına ınanmıyorum bıraz sosyatık bı sıte bızım burası vılla tıpı evler aslında söyle bakınca komık duruyo:))))))))))ferrari arabaya tüp taktırmış gıbı hıssettım kendımı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahahahahaha ferrariye tüp takma lafın öldürdü beni

ben yıkmaya veriyorum valla hiiç uğraşamam

hehheh:)ya benım bebek varya elını azını degıyo halılara offf içime sınmıyokı zaten haftada sılıyorum ama genede bakterı yuvası bı ara hepsını kaldırdım halıların ev cıplak gıbı kaldı olmadı yanı hangı deterjanı kullanıyolar ıyı durlanıyomu bılemedım kopürte köpürte yıkadım ohhhhhhhhhhhh mıss gıbı oldu:)))))))))))))))))))))))))))))))

slm kızlar nasılsınız bakalım yaa ben akşamalrı sıcakdan uyuyamıyırum sabahlarıda erken kaklkıp yürüyemıyorumm napcam ben yaa aklı verin :9

bugun yedıklerım sabah 1 haslanmış yunurta 1 dılım ekmek oylen soguk çorba ve tazefasulye kavurması akşama kofte salata yıycem acayıp yoruldum kamyon çarpmış gıbıım yaa şu temızlık işlerım bı bıtseydı(((((((((((((((((

Merhaba kızlarrr.Ben kilo işini iyice saldım hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime dün akşam 11 de ekler bile yedim bir türlü eski azimli halime dönemiyorum
Ben de dun bi tane kucuk ekler yedim ve bi dilim de baklava. Baklavayi da sevmem ama neden yedigimi bilmiyorum
Ama sabah 58.1 ciktim dun sabah 58.5dim.Nasil oldu ben de anlamadim:)

Sadeceyalan naber canım? Ben de aynen kamyon carpmis gibiyim:) bizim ogrencilerin de mezuniyeti vardi provasiydi toreniydi derken acayip yoruldum
Bu hafta da verecek misin 2 kilo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…