canım benim tebrik ederim.Allah'ım inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. benim bir arkadaşım tedaviyle hamile kalmıştı gerçi şimdi 2.ye hamile doktoru bütün bitki çaylarını yasaklamıştı .bence doktoruna danışmadan bitki çayı içme onun yerine süt veya,doğal meyve suyu içebilirsin...diyeti bırakınca bizi bırakma haberdar et ilerlemelerden tamam mı canım
heheyyy kızlar benım vucudum delırdı:)yaa cumadan berı 600gr gıtmiş ayyyyyyyyyyyyyy şok şok şok oluyorum:))))bıde halı yıkıycam sonra boya yaptırcam felan derken baya yogun gunle benı beklıyo baya erıycem bu gunlerde:)))))))))))))))))))))))))))))
Ballı sirkeli suyu daha önce hiç denemedim. Bir bakalım faydası olacakmı. Herkes süzüldün gittin diyor ve kesinlikle 60 üstü olduğuma inanmıyor. 55-57 gösteriyomuşum ama maalesef baskül yalan söylemiyorÜst bedenim S ve etek pantalonda da 36 giyiyorum ama 36 lar biraz daha bol gelse hiç fena olmayacak. Dediğin gibi 6 kilo hedefim olsun benim. İnşallah en kısa sürede gider benim bu fazlalıklar. Bi de bende daha çocuk yok üstüne üstlük... Bu kilo ile hamile filan kalırsam alimallah 80-90 kilo ile balina gibi dolanırım ortalarda.
ohh ne güzel valla tebriklerr sana valla canım .benim pko yüzünden zor oluyorr kılo vermem ama sporla yok edcem bu durumu bide yediklerime dikkat ederek :) 59,8 geçen cuma tartıldım hedifim 54-55 canım :)
evet canım çocuk olma durumları için yerleşme falan filan oluyorr yaa bu hafta yumurtlama dönemim çalışmalar varbakalım hayırlısı artık
canım valla eskıye nazaran daha dıkkatlıyım bırde kardesımın dugunu var onun için hızla mam gerek ramazandan sonra dugun gerı kilo alırım dıye korkuyorum bende sen gıbi fazladan 1 2 kg verıp ışımı garantıye almak ıstıyorum
bende görünüyo kız, sende niye görünmüyo bu çizelgeler
bu arada hoşgeldin esencim yuvana
bak kilo almamışsın ne güzel
kutlarım seni şeker:26:
İşyerinde görünmüyordu ama şimdi tekrar bakayım.
Hoşbuldum canım.
Evet kilo almadım çok şükür korktuğum gibi olmadı.
Güne bile katıldım aslında, hatta akşam gittim bir de yemek yedim dışarda. Ama işte ertesi günü felan çok az yedim ana öğün yemek yemedim.
Ya şunu anladım ben tatillerde daha iyi kilo veriyorum. Haftasonları da mesela öyle oluyor. Hareketli olmak verdiriyor bir de 2 öğün sanırım..
olmaz da adet dönemlerinde vücudunu fazla yorma, zaten vücut yoruluyor bu dönemde..
ben adet dönemlerimde yürüyüş yapamıyorum, kend yorgunluğum ve şişkinliğimden..
sadeceyalancım canım,kilolardan kurtulmana senin adına çok sevindimamaİçtiğin form çayı ishal yaptığı için yediklerinin vitaminleri emilmeden dışarı atılıyor:44: bence sürekli içme form çayını .ara sıra iç bugün baktım içeriğine sinemaki falan var.sürekli içersen zaten az yiyorsun yediklerinde yaramayacak bağışıklık sistemini zayıflatır,dikkat et tatlım kilo vercem diye sağlığından olmanı istemem iyi akşamlaaar
kızlarr ayyyyyyyy ölüyorum yorgunluktan yaww guneşın arnında kızardım pliç gıbı yafffffff ne çok halım varmış beeee yıka yıka bıtmedı:)antalya sıcagında fırına vermıs gıbı yıkadıgım halı ben öburunu yıkayana kadar kurudu:))))ayyyyyyyyyyyyyy dikandımmm buzgıbı bı karpuz yeyıp azcık yatacammm :))))yazık bana incilerım dökülmesın:))))))))))))))
bu arada bizim komşular bana garıp garıp bakıyo hıç halı yıkayan görmelıler sanırım:)))ne yapayım yıkatmaya versem temız yıkadıklarına ınanmıyorum bıraz sosyatık bı sıte bızım burası vılla tıpı evler aslında söyle bakınca komık duruyo:))))))))))ferrari arabaya tüp taktırmış gıbı hıssettım kendımı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ben de dun bi tane kucuk ekler yedim ve bi dilim de baklava. Baklavayi da sevmem ama neden yedigimi bilmiyorumMerhaba kızlarrr.Ben kilo işini iyice saldım hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime dün akşam 11 de ekler bile yedim bir türlü eski azimli halime dönemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?