60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canm sınamekenın zararlı oldugunu bılıyorum zaten 15 gun kullanıcam fazlası bagırsak tembellıgı gıbı seylere yol acıyomuş
canım ben lisedeyken cantalari ararlardi sigara falan var mi diye. Sigaralari toplarken kizlarin cantasindan cikan form caylarini da toplarlardi.zararli oldugu icin. O yuzden ben tirsiyorum hala:)))
Annem seneler once 10-15 sene once falan 3 ay boyunca sinameki icmis zayiflamak icin. baya bi sorunlar yasamisti.
Aman uzun sure kullanmayin!!

ya hiç başlayamıyorum ben az yemeye dün gece yatmadan 3 tane çilolata yedim 69kilo oldum yakında 80e doğru yol alcam 3 yıl önce doğum sonrası kilolarımı attım 1 yılda 20 kilo verdim 54 oldum şimdi ipinden boşanmış gibi yiyorum yazlıklarla bu kilo dahada iğrenç benide gaza getirin noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur! nasıl motive ediyosunuz kendinizi???????????

merhaba kızlar.
moralim cok bozuk.biz bi süredir(1.5sene) bebek istiyoduk.olmuyordu 2 gün önce doktora gittim hsg cekti.tüplerim tıkalıymış.bi ilaç felan da vermedi.sürekli ağlıyorum sürekli yiyorum.sanki yesem tüplerim açılacak.ama kendime hakim olamıyorum.ne yediim ,yediklerimin tadı hiç önemli diil. gidişle verdiim kilolar geri gelecek.kendime salata yapmak ,özel bişi hazırlamak gelmiyor içimden.aşkım şevkim hevesim hepsi gitti. hepinize başarılar.güzel kilo vermeler...

Eee canım bi tedavisi falan yokmuymus? Nasil bebek sahibi olacaksiniz? Tup bebek falan mi?
Canım ben annemler evlendikten 10 sene sonra dogmusum. Hem tup falan da degil. Hicbirsey tedavisiz ve caresiz degildir sekerim allahtan umit kesilmez ama baska bi doktora da gidin kesinlikle. bakalim onlar ne dicekler..
Anneme sorayim mi Bi doktor vardi allah ondan razi olsun diyordu.ama 25 sene once
Bide canım sakin koyverme kendini. Duba gibi olursun bak sonra. Cirkin olursun.iyyy kiyamam ya canım ama yemek yemek icin de sebep aramayalim lutfen!

sagol excitycım.
başka bi doktora da gidicem evet.bu doktor hsg yaparız bi daha dedi belki tüplerin açılır dedi.ama kesin hiçbişi yok.olmazsa tüp bebek için uğraşın dedi.ama cok ümitsizdi yani ilk kez başıma böyle bişi gelmiş insan doğru düzgün açıklar.bi de özel hastane ya ağzından lafı cımbızla aldım resmen.
"yemek için bahane üretmeyelim" tuttum bu lafı:)
bu anki ruh halim üzerine bi de şişman olursam(eski günlerdeki gibi)cok fena depresif olurum.kendimi toplamalıyım ,dediin doğru.

Canim o doktorda hayir yokmus zaten. Aciklama bile yapmamis.bosver sen onu. Insan bi yol gosterir. Sen yakin zamanda baska bi doktora tekrar git tatlim.
Bi de bidahaki geldiginde tekrar bakariz acik mi degil mi dedigine gore acilan bisey herhalde cnm.
Uzme tatlim kendini. Ne var bunda olmadi tup bebek yaparsiniz. Ne olacak ki.. Hem o zaman ikiz ucuz falan olur belki:) Ayy ne guzel. Ben ikizlerim olsun cok isterim:)
Ama bence gerek bile kalmayacak. Hic uzme kendini.

iyi akşamlar sana kendi hikayemi anlatayım çünkü kilo vermeye başlamadan önceki ben gibisin.ben akşam yemeğinden sonra çay yapıyordum yanında varsa abur cubur yoksa çikoltalı ekmek veya yağlı peynirli ekmek veya yumurta ekmek yiyordum hep beyaz ekmek alıyordum o da malum sünger gibi yedikçe yiyordum öğlenleri yemekhande yemek yemediysem bükme(gözlemenin bir çeşidi),katmer, pide yerdim sabahları bazen simit bazen de poğaça, börek,katmer falan yerdim hiç doymak bilmezdim yerken çok mutlu olan,zevk alanbenyiyecekleri yedikten sonra pişmanlığın sınırlarını zorluyordum.sanki serhoşken suç işleyip ayılınca pişman olanlar gibiydim ... tabi ben böyle yedikçe şiştim eee boy da yok...yeni kıyafet bile almıyordım hatta denemiyordum çünkü iğrenç olacağını biliyordum
sonra birgün randevu alıp endokrinolojiyegittim tahlilleri yapıldı diyetisyene gittim elindeki standart listeye ban göre eklemeler çıkarmalar yaptı kendi kendime yapamazsam kontrole gitmem dedim..ama listeyi uyguladım ve 9 kilo verdimbaşlangıcı 68,5 23 mart şu anda 59
bir de kalori sepetinden yediklerinin kalorisine bak ne yediğini görürsen vazgeçersin
şu anda giyemediğin bir pantolonunu çıkar ara ara dene beni en güzel bu motive ediyordu

canım benim moralini bozma senden daha ümitsiz kişilerin anne olduğunu duydm gördüm canını sıkıpta yemeğe sarma kilolu halinle hamile kalırsan sonra veremezsin kiloları ...ben inanıyorum en kısa zamanda anne olacaksın

bencede moralini bozma benim bi arkadaşımın da tüpleri zehirli sıvı ürettiği için hamile kalamıyordu. tüp bebek denedi tutmadı ameliyatlar tedaviler ama moralini hiç bozmadı, sağlığını korumaya daha da gayret etti kilom almamak için elinden geleneni yaptı, çünkü anne olacağına inandı. ikinci tüp bebeğine (2 yıl aradan sonra) hamile kaldı şimdi doğumuna 10 gün var. benim bi yumurtalığım yok mesela Allah bu merak etme artık tıp çok ilerledi. kendine dikkat et sağlıklı ol ki sağlıklı bebekler dünyaya getir, kilo alma ki çıtır anne ol. hiç merak etme canını sıkma olur gider inşallah , inşallah en kısa zamanda...

günaydın herkese lesli yaptım çok terledim ... güzel bir gün geçirin ...kimse kendisini üzmesin ...kaçamak yapmayın yapacağınız zaman yediklerinizin size yol su elektrik olarak döneceğini unutmayın tamam mı fıstıklar

bence de kendine yemek için bahane üretmiş gibisin..

önce şunu düşün, böyle olmasında vardır bi hayır.
tek doktorla sınırlı kalma, ve o doktoru şikayet et sana bi açıklama yapmadığı için.

ve de hiç düşünmediğin anda bebiş gelebilir, şişko olduktan sonra iş işten geçer bu sefer keşke yemeseydim dersin.

formunu hep koru, yemekle hiç bi iş hallonulmaz..

günaydın kızlar nabersiniz..

Sadeceyalan naber canım? Ben de aynen kamyon carpmis gibiyim:) bizim ogrencilerin de mezuniyeti vardi provasiydi toreniydi derken acayip yoruldum
Bu hafta da verecek misin 2 kilo:))

ayy valla canım temızlık yapıyorum 3 buçuk atıyorum:))2 olmasada baya verıcem gıbı gorunuyo :))bılıyorum canım sınamekı olayını o yuzden 15 gun kullanıcam baya araştırdım zaten 2 gunum kaldı bu arada ya bana bı akıl verın tadılat varya bızım evde eşim bahçeye park yapmak ıstıyo bende kızım asosyal olmasın dıye ıstemıyorum haksızmıyım çocuk arkadaş edınsın istıyorum vden çıkamassa arkadası nerden bulacak evdekı yenı mevzu bu

bence eşin mantıklı söylemiş. kızının arkadaşları her zaman yanında olacak diye bir şey yok, tatile falan giderler, ne biliyim memlekete giderler.
o zaman napıcak kızın, evde kös kös oturacak mı?

hem arkadaşları olduğunda size de gelirler, gözünün önünde için rahat olur.

ben olsam yaptırırdım, bi de sallanan salıncak alırsınız, kızınız orda oynarken siz de sallanırsınız fena mı olur

zennube senin şu yaşadıklarına benzer şeyleri ben daha bir kaç ay öncesine kadar yaşadım. geçen yıl mart ayında evlendim ve yaşım 30 u geçtiği için hemen bebek istedim. ama istediğinde hemen olmadığını anladım. 1 yıl boyunca her ayın hemen hemen 4-5 günü doktorda geçiyordu. eşimde sorun yok. bana da yapılabilecek herşey yapıldı. rahim filmi, tahliller, 2 kere aşılama, laporoskopi . ne yazıkki elde var sıfır. sırf psikolojik dedi doktor en sonunda. bende bunu doğru buluyorum artık. çünkü çok çok iyi çıkan hormanlarım strese girdikçe bebek istedikçe manyaklaşmaya başladı. ki senin tüplerinin tıkalı olması çok önemli bişey değil en azından ameliyatla açılıyo ve böyle olupta ameliyattan sonra hamile kalan kalan bissürü kişi var etrafımda ve bu forumda. tüp tıkalıysa ilaç vermesini gerektiren bir durum yok ki zaten bildiğim kadarıyla. 1 kaç ay önce bir baktım ki yaklaşık 10 kilo almışım stresten yediğim için.doymak bilmiyodum bi görsen. günde 10 kere masa kurulsa 10 masayada oturdum o derece yani. şu an bunun 3-4 kilosunu verdim. açıkçası kendime başka şeyler buldum uğraşmak için. neredeyse bebek meselesi yüzünden kafayı yiyecektim. eşimde bu duruma çok üzülüyordu bi de. sonuçta herkes hemen çocuk sahibi olacak diye bişey yok. eşinle mutlu ve huzurlumusun , sağlığınız yerinde mi en önemlisi bu bence. tıp ilerliyo gün geçtikçe. ben şu an 33 yaşındayım ve kilolarımı verdikten sonra tüp bebek deneyeceğim. ve o güne kadar spor, diyet vb. uğraşlar buluyorum kendime. sende denemelisin bunu. hevesin kırılmasın canım inan bana çok kafa dağıtıyor insan.

Merhaba kızlarrr.Ben kilo işini iyice saldım hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime dün akşam 11 de ekler bile yedim bir türlü eski azimli halime dönemiyorum

Bak ben hedefim kiloya gelinceye kadar ve işte tatile çıkmadan önce akşamları yemekten sonra ağzıma bir lokma bile koymadım. Sadece su ve bitki çayı içtim. Karnım guruldayarak yattığım çok oldu. Bence kendine hedef seçtiysen onu düşün motive ol ve kararlı ol, akşam yemeklerinden sonra ağzına lokma koyma. Ben tv'de çıkan bir adam vardı, 1 senede 40 kilo vermiş ince tığ gibi olmuş adam ve akşam 6 'dan sonra ağzıma bişey almadım sırrı bu demişti, ondan çok etkilenmiştim.
Ama şimdi hefedim yok ya ve de hedefime de ulaştım yine akşamları atıştırmalar başladı. Dün abarttım 2 tane büyük magnum dondurmayı yedim. Kalorisi zaten ikisinin 500 kalori ediyor. Bir de akşam yiyince direk göbek yapar...
Şimdi kendime yine hedef seçtim, göbeğimi eritmek.

Kız kendini niye bu kadar hırpalıyosun. Ben ev hanımı bile olsam valla öyle uğraşamazdım halıyla felan. Olduğu kadarıyla valla. Ver yıkatmaya başka şeylere zaman ayır.

Ya o villaların arasında nerde yıkayosun halıyı ? Site tipindeyse felan... garip oluyordur bence de ferrariye tüp taktırmış gibi lafına çok güldüm ya!
Bak hem kas yapacaksın sonra :)))

Bak ne güzel 54 olmuşsun geçen sene, bence emeklerine yazık ediyorsun tekrar o kilo hedefin olsun ver şu kiloları. Bak ben büyük bedenden giyinmeye başlamıştım bir de dar şeyler hiç hoş durmuyordu. Şimdi 38 beden bile bol duruyor 36 bedene bakıyorum. İstediğim dilediğim beğendiğim şeyi alıp giyiyorum. Bu bana olur mu oramı buramı belli eder mi sıkıntısı yok artık. Bu çok güzel bir duygu. Kendimi bekarkenki halim gibi çıtır hissediyorum. Hatta egzersiz yaptığım için o halimden daha sıkıyım.
Yaşıma da inanmıyolar. Kardeşim geçen benimle yaşıt arkadaşına tanıttı beni ya ablan bu mu, çok genç gösteriyor dedi :)
Hani çok yaşlı diilim 33 yaşındayım ama yani lise talebesi sananlar oldu.
Bence bunları düşün tekrar motive ol ! Bir ömür boyu kilolu mu gezeceksin böyle.

Bir doktorun dediğine bakıp hemen niye kendini salıyorsun şekerim ya. Tedavi olup da senin bebeğin olmaz denilenler bile çocukları oldu. Sen hiç moralini bozma bak bu işler biraz da psikolojik. Bence sen ben çıtır bir anne olucam inşallah deyip başla diyetine. Hem de anneliğe hazırlığı bu şekilde yapmış olursun. Kilo da genelde anne olmada olumsuz faktör oluyormuş bunu da unutma !
Bir de başka bir doktora git en kısa zamanda ! Bazı doktorlar maşallah çok güzel moral bozabiliyorlar.

Ayy öyle imkanımız olsa ben hiç düşünmem. Sen niye karşı çıkıyorsun ki. Hem evin önündekinde oynar hem de başka parklara da götürürsün. Başka çocukları çağır sizin parka :)

Seni tebrik ediyorum canım kendini bırakmamışsın motive etmişsin. Böyle devam et ! Allah inşallah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda çocuk nasib etsin !

Çok sağol canım haklısın 6'dan sonra bişey yememek gerekir,sanırım ben en büyük hatayı burda yapıyorum.Toparlanmak istiyorum tekrar kendimi çok kilolu hissetmeye başladım yine

kızlar bugun bir karar aldım yanı suan endokronoji ve diyetisyene gitmeye karar verdım bakalım bi muayne olayım ne diycekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…