canım ben lisedeyken cantalari ararlardi sigara falan var mi diye. Sigaralari toplarken kizlarin cantasindan cikan form caylarini da toplarlardi.zararli oldugu icin. O yuzden ben tirsiyorum hala:)))canm sınamekenın zararlı oldugunu bılıyorum zaten 15 gun kullanıcam fazlası bagırsak tembellıgı gıbı seylere yol acıyomuş
Eee canım bi tedavisi falan yokmuymus? Nasil bebek sahibi olacaksiniz? Tup bebek falan mi?merhaba kızlar.
moralim cok bozuk.biz bi süredir(1.5sene) bebek istiyoduk.olmuyordu 2 gün önce doktora gittim hsg cekti.tüplerim tıkalıymış.bi ilaç felan da vermedi.sürekli ağlıyorum sürekli yiyorum.sanki yesem tüplerim açılacak.ama kendime hakim olamıyorum.ne yediim ,yediklerimin tadı hiç önemli diil. gidişle verdiim kilolar geri gelecek.kendime salata yapmak ,özel bişi hazırlamak gelmiyor içimden.aşkım şevkim hevesim hepsi gitti. hepinize başarılar.güzel kilo vermeler...
Canim o doktorda hayir yokmus zaten. Aciklama bile yapmamis.bosver sen onu. Insan bi yol gosterir. Sen yakin zamanda baska bi doktora tekrar git tatlim.sagol excitycım.
başka bi doktora da gidicem evet.bu doktor hsg yaparız bi daha dedi belki tüplerin açılır dedi.ama kesin hiçbişi yok.olmazsa tüp bebek için uğraşın dedi.ama cok ümitsizdi yani ilk kez başıma böyle bişi gelmiş insan doğru düzgün açıklar.bi de özel hastane ya ağzından lafı cımbızla aldım resmen.
"yemek için bahane üretmeyelim" tuttum bu lafı:)
bu anki ruh halim üzerine bi de şişman olursam(eski günlerdeki gibi)cok fena depresif olurum.kendimi toplamalıyım ,dediin doğru.
ya hiç başlayamıyorum ben az yemeye dün gece yatmadan 3 tane çilolata yedim 69kilo oldum yakında 80e doğru yol alcam 3 yıl önce doğum sonrası kilolarımı attım 1 yılda 20 kilo verdim 54 oldum şimdi ipinden boşanmış gibi yiyorum yazlıklarla bu kilo dahada iğrenç benide gaza getirin noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur! nasıl motive ediyosunuz kendinizi???????????
merhaba kızlar.
moralim cok bozuk.biz bi süredir(1.5sene) bebek istiyoduk.olmuyordu 2 gün önce doktora gittim hsg cekti.tüplerim tıkalıymış.bi ilaç felan da vermedi.sürekli ağlıyorum sürekli yiyorum.sanki yesem tüplerim açılacak.ama kendime hakim olamıyorum.ne yediim ,yediklerimin tadı hiç önemli diil. gidişle verdiim kilolar geri gelecek.kendime salata yapmak ,özel bişi hazırlamak gelmiyor içimden.aşkım şevkim hevesim hepsi gitti. hepinize başarılar.güzel kilo vermeler...
canım benim moralini bozma senden daha ümitsiz kişilerin anne olduğunu duydm gördüm canını sıkıpta yemeğe sarma kilolu halinle hamile kalırsan sonra veremezsin kiloları ...ben inanıyorum en kısa zamanda anne olacaksın
sagol excitycım.
başka bi doktora da gidicem evet.bu doktor hsg yaparız bi daha dedi belki tüplerin açılır dedi.ama kesin hiçbişi yok.olmazsa tüp bebek için uğraşın dedi.ama cok ümitsizdi yani ilk kez başıma böyle bişi gelmiş insan doğru düzgün açıklar.bi de özel hastane ya ağzından lafı cımbızla aldım resmen.
"yemek için bahane üretmeyelim" tuttum bu lafı:)
bu anki ruh halim üzerine bi de şişman olursam(eski günlerdeki gibi)cok fena depresif olurum.kendimi toplamalıyım ,dediin doğru.
Sadeceyalan naber canım? Ben de aynen kamyon carpmis gibiyim:) bizim ogrencilerin de mezuniyeti vardi provasiydi toreniydi derken acayip yoruldum
Bu hafta da verecek misin 2 kilo:))
ayy valla canım temızlık yapıyorum 3 buçuk atıyorum:))2 olmasada baya verıcem gıbı gorunuyo :))bılıyorum canım sınamekı olayını o yuzden 15 gun kullanıcam baya araştırdım zaten 2 gunum kaldı bu arada ya bana bı akıl verın tadılat varya bızım evde eşim bahçeye park yapmak ıstıyo bende kızım asosyal olmasın dıye ıstemıyorum haksızmıyım çocuk arkadaş edınsın istıyorum vden çıkamassa arkadası nerden bulacak evdekı yenı mevzu bu
merhaba kızlar.
Merhaba kızlarrr.Ben kilo işini iyice saldım hiç dikkat etmiyorum artık yediklerime dün akşam 11 de ekler bile yedim bir türlü eski azimli halime dönemiyorum
kızlarr ayyyyyyyy ölüyorum yorgunluktan yaww guneşın arnında kızardım pliç gıbı yafffffff ne çok halım varmış beeee yıka yıka bıtmedı:)antalya sıcagında fırına vermıs gıbı yıkadıgım halı ben öburunu yıkayana kadar kurudu:))))ayyyyyyyyyyyyyy dikandımmm buzgıbı bı karpuz yeyıp azcık yatacammm :))))yazık bana incilerım dökülmesın:))))))))))))))
bu arada bizim komşular bana garıp garıp bakıyo hıç halı yıkayan görmelıler sanırım:)))ne yapayım yıkatmaya versem temız yıkadıklarına ınanmıyorum bıraz sosyatık bı sıte bızım burası vılla tıpı evler aslında söyle bakınca komık duruyo:))))))))))ferrari arabaya tüp taktırmış gıbı hıssettım kendımı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ya hiç başlayamıyorum ben az yemeye dün gece yatmadan 3 tane çilolata yedim 69kilo oldum yakında 80e doğru yol alcam 3 yıl önce doğum sonrası kilolarımı attım 1 yılda 20 kilo verdim 54 oldum şimdi ipinden boşanmış gibi yiyorum yazlıklarla bu kilo dahada iğrenç benide gaza getirin noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur! nasıl motive ediyosunuz kendinizi???????????
merhaba kızlar.
ayy valla canım temızlık yapıyorum 3 buçuk atıyorum:))2 olmasada baya verıcem gıbı gorunuyo :))bılıyorum canım sınamekı olayını o yuzden 15 gun kullanıcam baya araştırdım zaten 2 gunum kaldı bu arada ya bana bı akıl verın tadılat varya bızım evde eşim bahçeye park yapmak ıstıyo bende kızım asosyal olmasın dıye ıstemıyorum haksızmıyım çocuk arkadaş edınsın istıyorum vden çıkamassa arkadası nerden bulacak evdekı yenı mevzu bu
zennube senin şu yaşadıklarına benzer şeyleri ben daha bir kaç ay öncesine kadar yaşadım. geçen yıl mart ayında evlendim ve yaşım 30 u geçtiği için hemen bebek istedim. ama istediğinde hemen olmadığını anladım. 1 yıl boyunca her ayın hemen hemen 4-5 günü doktorda geçiyordu. eşimde sorun yok. bana da yapılabilecek herşey yapıldı. rahim filmi, tahliller, 2 kere aşılama, laporoskopi . ne yazıkki elde var sıfır. sırf psikolojik dedi doktor en sonunda. bende bunu doğru buluyorum artık. çünkü çok çok iyi çıkan hormanlarım strese girdikçe bebek istedikçe manyaklaşmaya başladı. ki senin tüplerinin tıkalı olması çok önemli bişey değil en azından ameliyatla açılıyo ve böyle olupta ameliyattan sonra hamile kalan kalan bissürü kişi var etrafımda ve bu forumda. tüp tıkalıysa ilaç vermesini gerektiren bir durum yok ki zaten bildiğim kadarıyla. 1 kaç ay önce bir baktım ki yaklaşık 10 kilo almışım stresten yediğim için.doymak bilmiyodum bi görsen. günde 10 kere masa kurulsa 10 masayada oturdum o derece yani. şu an bunun 3-4 kilosunu verdim. açıkçası kendime başka şeyler buldum uğraşmak için. neredeyse bebek meselesi yüzünden kafayı yiyecektim. eşimde bu duruma çok üzülüyordu bi de. sonuçta herkes hemen çocuk sahibi olacak diye bişey yok. eşinle mutlu ve huzurlumusun , sağlığınız yerinde mi en önemlisi bu bence. tıp ilerliyo gün geçtikçe. ben şu an 33 yaşındayım ve kilolarımı verdikten sonra tüp bebek deneyeceğim. ve o güne kadar spor, diyet vb. uğraşlar buluyorum kendime. sende denemelisin bunu. hevesin kırılmasın canım inan bana çok kafa dağıtıyor insan.
Bak ben hedefim kiloya gelinceye kadar ve işte tatile çıkmadan önce akşamları yemekten sonra ağzıma bir lokma bile koymadım. Sadece su ve bitki çayı içtim. Karnım guruldayarak yattığım çok oldu. Bence kendine hedef seçtiysen onu düşün motive ol ve kararlı ol, akşam yemeklerinden sonra ağzına lokma koyma. Ben tv'de çıkan bir adam vardı, 1 senede 40 kilo vermiş ince tığ gibi olmuş adam ve akşam 6 'dan sonra ağzıma bişey almadım sırrı bu demişti, ondan çok etkilenmiştim.
Ama şimdi hefedim yok ya ve de hedefime de ulaştım yine akşamları atıştırmalar başladı. Dün abarttım 2 tane büyük magnum dondurmayı yedim. Kalorisi zaten ikisinin 500 kalori ediyor. Bir de akşam yiyince direk göbek yapar...
Şimdi kendime yine hedef seçtim, göbeğimi eritmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?