60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çıkardım eski kaprilerimii çok güzelle r ama içine giremiyorumm onlara baktıkca zayıflayacam diyee gaa gelıyorum

söylediklerinin hepsine katılıyorum valla tıp artık ilerlkedi herşeyimn çaresi var bende 2 sene çok uğraştım gecem gündüüm bebk oldu ama şimdi öğle değilim spora ve diyete verdım kendımı ne zaman gelirr bebişim allah bilir

canım sen bu aralar dondurmayı fazla kaçırdın galıbaa .bide 7 den sonraa meyva da mı yememek lazımm ben karpuz yiyorum da :)

canım sen bu aralar dondurmayı fazla kaçırdın galıbaa .bide 7 den sonraa meyva da mı yememek lazımm ben karpuz yiyorum da :)

Ben tam dondurma canavarıyımdır aslında. Otursam 1 kiloyu yerim
Ya aslında gündüz yenmesinde bence sakınca yok da ben işte olduğum için fırsat bulamıyorum gündüz akşam da eve gelince işte canım çekiyor. Ya meyve de aslında çok uygun değil akşam yemeğinden sonra yenmesi. Ama karpuzdan felan çok yenmedikçe bişey olmaz diye düşünüyorum.

dondu canavarı seni :) tamam canım sagol evet az yerim bende spor yapıyorum cok terlıyorum dus alıyorum sonra canım soğuk bişeyler istiyorr karpuza dalıyorum :)

dondu canavarı seni :) tamam canım sagol evet az yerim bende spor yapıyorum cok terlıyorum dus alıyorum sonra canım soğuk bişeyler istiyorr karpuza dalıyorum :)

Kaçamağın yeterki karpuzla olsun canım !

Başlıycam kendimi gaza getirip en kısa sürede tekrar başlıycam.Markete gidip kepek ekmeğimi,ara öğün yiyeceklerimi alıcam ve tekrardan sporuma da başlıycam

Hah işte şöyle, hareketlen biraz.
Bak ben şimdi çok güzel iltifatlar alıyorum, bence değer !
Manken gibi olmuşsun dedi biri burda , havalara uçuyorum :)

ay evet bıraz garıp oldu bende farkındayım zaten 2 senelık evlıyım halılar falan yenı kendım yıkayım çok kırlı deyıl dedım ama dışardan bakınca komık durdu:):))))))))))))))ama bugun gordum bırı daha yıkamış:)heheh benden mı gördü acaba:))bahcemız de salıncak felan var zaten de bıde kaydırak felan alcam dıye tutturdu ne bıleyım bana ıyıbı fıkır gıbı gelmedı butun sıtenın çocukları bahcemde sese tahammul edebılırmıyım bılemedım bunu düşünmem gerek:)kız gerçekten yıkamassaydım mı kı halıları ayyy ne bılıyım ya gaza getırdım kendımı ben daha temız yaparım dıye moralım bozuldu şımdı ya çoık gulmuşlermıır bana acep((((((((((((((((((

Ayy şekerim nerelerdesin sen ya, dedim yine halı malı yıkamaya mı gitti, biryerleri mi silmeye gitti
Ya gülmelerini boşver de , kendini yıpratma öyle halı malı yıkamayla ya değmez !
Gez toz al kızını eğlen. Güzel ortamın var çık arkadaşlarına git dedikodu yap :)
Ne bilim ya ben ev hanımı olsam öyle evde felan durmam, oğlanı da alırım gezerim tozarım.

Eğer tüm çocuklar bahçene toplanacaksa onu bir düşün derim :) Çok da gerekmeyebilir aslında biraz da senin durumuna bağlı. Evde duracaksan çocuk yazık oyalansın. Ama bence al kızını gez dediğim gibi.

zayıf günlerim oldu kilo almadım tartılmadım aslaa yag baglamadan düşlerim formuma az yememde yeterdı gerı donmem için eskı kılomaa benı alsalar tartıya koysalar dayanamam gene aç bıraksalarrr karnım gurulduyor acıkıyorum çokkk dondurma yemeden duramam kı ben karnım acıkıyor gene yıyorum çokkk zayıf günlerim oldu kilo almadım tartılmadım aslaaa((((((((((((((((

kızlar ne güzel kaynatmışsınız..

esenrüzgarcım bende dondurmaya bayılırım..otursam 1 kilo yerim hiç bana mısın demem..

madonun fıstıklısına aşığım resmen
ahh izine gidince ilk işim madodan fıstıklı yemek olcak

işte tam ondan bahsedıyorum canım bahcede park olursa hıçç evden çıkmayızz ıyıce ev kuşu oluruz belkıde eşımın amacı buu ben zaten gezmeyı fazla sevmıyorum bıde burazsıı çokkkkkkkkkkkkkk sıcakkk durulmuyo kı anca akşam çıkıyoruz sahıle dondurmayemeye gıdıyoruz o kadar 2 3 komsu evde öyle oturup duruyoruz yosun baglıycaz:))))))))

temızlık işi bıtmek üzere valla kırkladım heryeri:)ibrahim tatlısesin hülya avşarı denızde kırklayıp yıkadıgı gıbı butun evı yudum yıkadım:))hatta kızımı bıle yıkadım yatırdım hehhe akşamda kocamı yıkayım tamamdır:))))))))))))))))

kızlar bende sız gıbı dondurma severım:) kendım kendımce dondurma yapıyorum ahududu çilek ve azcık sütü robotta çekıp küçük kalıplarda donduruyorum baya güzel oluyo hem kalorisi az hem serınletıyo

Ah madonun dondurmalarına bayılıyorum ya!
Ben sadesini severim, sadesi olsa yeter. Ama ben diyet dondurmasını sevmedim, geçen deneyeyim dedim. Herşeyden kısıyoruz ya kalori olarak. Ama yok dedim madem yiyorum dondurma ağzımın tadına göre yiyeyim :)
Pütür pütür geldi ağzıma sanki bozulmuş gibi...
Benim masum tatlım dondurma

O zaman siz almayın ya. Evet zaten gündüz dışarı çıkılmaz da işte arkadaşlarına git otur sohbet et. Ben çok özlüyorum ya öyle arkadaşlarımla sohbet etmeyi bile...
İşe git gel yat. İşim de yoğun zaten. Arkadaşlarımla da görüşemiyoruz, istanbulda herkes sanki farklı şehirde yaşıyor birbirine uzak.
Ah antalyada yaşamayı isterdim doğrusu. Birgün çekip gitcem oralara. Hergün denize girerim ne güzel. Sen denize girmiyor musun ? Yüzme en iyi spor , ben oralarda olsam hergün denize girerim :)

Kız yeter yeter ! temizlik manyağı oldun çıktın başımıza :) Tamam spor mpor oluyor kilo veriyosun vs. ama...
Sen nereliydin ? Antalyalı değildin onu biliyorum da.

tamizlik hastası olmusun sen valla canım bende başlayacam yavaş yavaş ama fırsat bulamaıyorumkı bir apzarım varrr geç kalkıyorum yemek ev toparlama derken pek bişey yapamıyorum ama izine bi çıkayımm dip bucak temizlik yapcam :) sen bzede gelsene kız :)

denıze hafta sonları eşimle gıdıyoruz hafta içi kızım küçük tek ıdare edemıyorum denızde korkuyo:))ben çankırıı aslen sonra ankara ordanda antalyaa:))he bu arada annem çankırının butun hamur işlerını itınayla ögrettı bazlamadan keteye herşeyı delı yaparım bu halı yıkama merakıda ordan gelıyo ola bılır:)))))

hızımı alamayıp gelebılıtem varrr ben kızdıkça temızlık yaparımm bellı etmeyım dıyee eşimle atışsak sabaha kadar tencere tava ovarımm :))amannnn işteee bende böyle oyalıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…