Bu pko'yu çok duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Geçmiş olsun canım.
Ne zaman oturuyor ben de merak ediyorum !
kilo vermesi zor da alması kolay !
Ben ankara aşığı idim ama istanbulu görünce sattım :))))))
İstanbul çok güzel ama bazen böyle deniz kenarında daha sakin yerleri özlüyorum.
Eşin sana sormuyor mu iş teklifi geldiğinde felan fikrini alır mı ?
Anlamasına anlıyor da gönül alma olayı yok pek bizim.
Zıt karakterli olunabilir de bence birbirine saygı daha önemli diye düşünüyorum.
hehehhe bende mi çalıssam ya kızım buyusun grafıkerim ben ama hıç çalışmadım sevmıyorumda meslegımı ilgi duymuyorum ben daha çok el becerısıyle ılgılı bı iş yapmam gerektıgını düsünuyorum bi butık açmak yada onun gıbı bışıy ama kendı yaptıgım şeylerı satmak istıyorum:))hayal işte
ya aslında ben durabiliyorum da, ayda 1 ya da 2 kez yemek istiyo canım..
kola da almıştık, yarım bardak içtim ama iğrendim, çok şekerli geldi.
uzun süredir şekerli ürün tüketmiyorum acaba ondan mı?
Bence ondandır. Tatlandırıcı da mı kullanmıyorsun?
benim eşim allahtan çok espiri yapar güldürür beni.
ben de konuşkanımdır eşimde benim gibidir.
gülmekten yarılıyorum bazen resmen
benim eşim de başkalarıyla konuşurken yarılır, benimle konuşurken normaldir.
ben de el becerisi olarak resimi çok severim.
kayınbabam ressam, bendeki ışığı gördü, bana resim yapmayı öğretcek:)
ya aslında ben durabiliyorum da, ayda 1 ya da 2 kez yemek istiyo canım..
kola da almıştık, yarım bardak içtim ama iğrendim, çok şekerli geldi.
uzun süredir şekerli ürün tüketmiyorum acaba ondan mı?
benim eşim allahtan çok espiri yapar güldürür beni.
ben de konuşkanımdır eşimde benim gibidir.
gülmekten yarılıyorum bazen resmen
ben de el becerisi olarak resimi çok severim.
kayınbabam ressam, bendeki ışığı gördü, bana resim yapmayı öğretcek:)
yok canım ben düşünmüyorum da benım kı baya bi düşünüyo ben çokkkkkkkkkkkkk sonra kızım kardeş isterse düşüne bılırım ya sen düşünüyor musun:)))Bence çalış öyle bir hayalin varsa.
Kızın büyüt güzelce o okula giderken sen ne yapacaksın ?
Tabiki 2.yi düşünürsen o başka :)
Ne güzel, ne iyiymiş kayınbaban. Öğren de resim sergisi aç.
Benim de hayalim o. Güzel sanatlarla uğraşmak, resim yapmak vs.
Ben de işte hayal kurmaktan vazgeçtim. Hayatın gerçekleriyle devam ediyorum...
İşten güçten, çocuktan fırsat yok zaten.
önce red etmiş sonra söyledi yaa sonrada baktı çök üzüldüm tamam fırsat oldugunda degerlendırıcem dedı(ama geçtı tabii....esencım benım kıde gönül almayı bılıyoda alacak gönül kalmadı ya kıra kıra bu erkekler orta yolu bılmıyor.....gecen arkadaşlaş bı dergıde aile ve kadın dıye bı test getırmiş :))))))))))))))))))))sorunun bırı şu ilk evcil hayvanınızın ismını hatırlıyomusunuz:)))))eşımın ismını yazdım kızz ben mutfaktayken bakıyodu cevaplarıma bı anda koptu manyakkkkk:)))))))))))gülmekten delı ya görse dedı görsun gerçekler pul biberlıdır o bılmıyomu kendını dedım.))))
Ne güzel, ne iyiymiş kayınbaban. Öğren de resim sergisi aç.
Benim de hayalim o. Güzel sanatlarla uğraşmak, resim yapmak vs.
Ben de işte hayal kurmaktan vazgeçtim. Hayatın gerçekleriyle devam ediyorum...
İşten güçten, çocuktan fırsat yok zaten.
bendeki işigi kim görecek ya anca elektırık kesılecek bizim kı farkedecek bıdaha kavga edersek butuk ac affedeyım mı desem acaba:)))))))))))))))))))))))))
Sana önemli kararlarını söylemeli bence. Seninki seni önemsemiyor pek. Sen şu çalışmayı olayını düşün, böyle evde oturup durma hemen temizlik yapma. Biraz daha sosyal aktivitiler felan yap.
Alemsin ya sen! Beni de güldürdün. Seninle tam kafadarız ha. Yani benim eski halimle diyim. Şarkıda dediği gibi "O eski halimden eser yok şimdiiiiiiiiiiiii" Valla evlenince ben duruldum, eski neşem felan kalmadı.
Eşin görse nolur o yazdığını ?
kurslara falan git evde durma kız, geliştir kendini.
sonra ışığını yansıtırsın
bendeki işigi kim görecek ya anca elektırık kesılecek bizim kı farkedecek bıdaha kavga edersek butuk ac affedeyım mı desem acaba:)))))))))))))))))))))))))
yok canım ben düşünmüyorum da benım kı baya bi düşünüyo ben çokkkkkkkkkkkkk sonra kızım kardeş isterse düşüne bılırım ya sen düşünüyor musun:)))
evet iyidir sağolsun :)
çok hoşuma gidiyo resim yapmak..
tatlandırı hiç kullanmadım esencim.kullanacağımı da sanmıyorum..
çayımı şekersiz içiyorum zaten..
kahvenin tadını sevmediğim için öyle kahve de içmem..
cevahirde sürekli okafeye gideriz, oranın cheesecake'ine bayılırız eşimle, cheesecake yerken yanına filtre kahve isteriz, tatlı olduğu için kahvede şeker kullanmayız..
ben de bazen evde yaptığımda süt katarım sadece.
eşim beni güldürür hep sağolsun aşkoşum:)
bişiy olmaz ben onada ormantık ayım dıyorum bazen gülüyo genelde ıyıyız ama bazen tozutuyoruz.....evet ben herşeyın farkındayım esencım evde tutarak benı baskı altına alıyo bılıyokı çalışma hayatım olsa bukada pasıf olmayacagımı ama işte hayat tahammul edıyorum gülüp geçıyorum...bende aslında evlenınce duruldum ya bu durulmuş halım düşün:))))))
gitmeme gerek yok:))))istedigim herşeyi dikebilecek kadar dikiş bilgim var daha önce gıttım:))kızımın hemen hemen herseyını kendım dıkıyorum:)nişan elbisemı bıle kendım dıktım:))bakma sen ben kalkamadıgımdan oturuyorum(((((((((((
Ben tatlandırıcıyı çay veya kırk yılda bir kahve içersem kullanıyorum. Çayı da çok içmiyorum artık. Ama keyif oluyor benim için tatlandırıcı atınca çaya.
Tatlı isteğimi de karşıladığı için güzel.
Ne güzel ya eşinle muhabbetini allah daim etsin inşallah !
Biz de başlarda öyleydik.
bişiy olmaz ben onada ormantık ayım dıyorum bazen gülüyo genelde ıyıyız ama bazen tozutuyoruz.....evet ben herşeyın farkındayım esencım evde tutarak benı baskı altına alıyo bılıyokı çalışma hayatım olsa bukada pasıf olmayacagımı ama işte hayat tahammul edıyorum gülüp geçıyorum...bende aslında evlenınce duruldum ya bu durulmuş halım düşün:))))))
gitmeme gerek yok:))))istedigim herşeyi dikebilecek kadar dikiş bilgim var daha önce gıttım:))kızımın hemen hemen herseyını kendım dıkıyorum:)nişan elbisemı bıle kendım dıktım:))bakma sen ben kalkamadıgımdan oturuyorum(((((((((((
neşeli insanlara bayılırım ben..
boşver sen neşeni bozma..
ama alttan da alma..
sürekli evde durulmaz ki, insan buhran geçirir..
valla şurda tam 40 günümüz kaldı kızlar burdan kurtulmamıza, nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam..
eşim de gitmemi istemedi, uçak biletlerini bile aldık..
gitme ben seni özlerim diyo..az kaldı şurda biraz daha dayan dedi..bişey demedim bende, öyle yapıyoz zaten dedim sadece..
ama kıbrısa gittiğimizde evde durmayacağımın o da farkında..
gezmek bünyemde var benim..
daha 40ım çıkmadan annem halama götürmüş beni ta ankaradan erzuruma..
sonra da halam çok gezdirdi beni..
çok yer gezdim bu yaşıma kadar, ben napıyım diyorum eşime:)
sağol esencim, ben eşimin değişeceğini sanmıyorum, adamın hamurunda var geyiklikgerçi bende de var
tatlandırıcıyı hiç mi hiç önermiyorum, rafine şeker zararlı, tatlandırıcı daha da zararlı..
Ben de neşeli insanları severim.
Kahkahalar atmayı ve geyik yapmayı özledim ben ya !
Kızlar benim içimi kıpır kıpır yaptınız heeee, allah sizden razı olsun.
Durma kız gez ! Benim yerime de gez! Ben de çok gezdim, öğrenciyken de gezerdim çok :)
Şimdi de haftasonları çok geziyorum işte elden geldiğince.
Ama ne güzel seni özlerim demiş, çok romantiiiiiiiiiiik ! Bugünlerin kıymetini bil (hep öyle derler ya nedense ben de klasik bir cümle söyleyeyim :)))
İnşallah canım. Zaten baştan az çok belli eder kendini. Kötü sinyal vermiyorsa iyi :)
Bizde de geyik çok , geyiğe bakma :)
Sana kıymet veriyorsa herşeyi bırakıp bir yana, önemli olan o gerisi boş...
Splenda kullanıyorum ben tatlandırıcı olarak. Ona zararsız diyorlar artık bilmiyorum. Zaten ben çok az kullandığım için, sonuçta sakızların içinde aspartam var direk ona bakarsan.
ben gezince çok mutlu oluyorum valla ya
sende mi brütüs:) herkes öyle diyo, bugünlerin kıymetini bil.
ama yanlış bişey de değil hani:)
evet canım, allah kimsenin huzurunu bozmasın..evliliği yürütebilmek başlıbaşına bi sanat..
tatlandırıcı sakızlar çok masum görünüyo ama çok zararlılar..
ben çiğnemiyorum, çiğneyenler düşünsün:)
falım damla sakızdan başka sakız çiğnemem arkadaş!
onda da numaralar yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?