60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende eşime kızınca paso dolabı boşaltır kıyafetleri katlarımm vede yürürüm koşu bandında hızlı hızlı pat pat ses yaparak :) tabı oda anlar kızdıgımı

ben diyet şeyleri denemiyorum hiç
fıstıklı benim idealim:)
bi de karamel ve kakaoyu çok severim..
bazen de vişne

bende eşime kızınca paso dolabı boşaltır kıyafetleri katlarımm vede yürürüm koşu bandında hızlı hızlı pat pat ses yaparak :) tabı oda anlar kızdıgımı

hehhehe benım kıde anlar gelır mutfaga tencere sayısını azatsak mı der uzun suruyomuş:) ovmam ayy maşallah bu ara pek iyi dılım taşa:)bu aralarda ben ne dersem o evet dıyo baya korkmaya başlamıştım evlılıgımız oturana kadar biz ayakta kalıyoruz çünkı:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ben diyet şeyleri denemiyorum hiç
fıstıklı benim idealim:)
bi de karamel ve kakaoyu çok severim..
bazen de vişne

maraşusulü tk geçerım ben bıde magnum beyaz ayyyyyyyy canım çektı beeeeeeeeeee gene şahıka koçaslanlıya bagladım:)ama yemıycem bu haftada baya sıktım çunkı tartılana kadar yok((((((

Doğru haklısın. Antalyayı tavsiye eder misin yaşamak için? Belli mi olur belki birgün tercih ederim :)
Sen baya beceriklisin anlaşıldı. Ben de evliliğimin ilk aylarında çalışmıyordum baya bir şeyler yapıyordum da şimdi çalışınca zor. Bir de artık en çok gezmeyi özlüyorum. Haftasonları o yüzden eve hiç girmeyiz biz :)

Aman ya bırakın temizliği memizliği , çıkın dolaşın benim yerime de :)
Tatilden geldim ya heralde etkisinden çıkamadım daha ben!

kızlar ben doktora gitmeye karar verdim :)))

Hayırdır ne için ? Diyet için mi ?

Ayy öyle bir arkadaş vardı üniversitedeyken. Kızın canı sıkılınca yurttaki halıyı siliyormuş. Bu da enteresan bişey.

Ben de birşeyleri kırarım eğer çok kızdıysam
Öyle yaptığında eşin anlıyorsa kızdığını ne güzel. Ben tabak kırarım yine de tınmaz , o benden daha fazla sinirlenir !

niçin:?dıyettt için mi

evet canım endoklonojiye bende pko varya hem pko için bi gideyim hiç gitmedim su karnımdakı şiş inmiyor kendımı bomba gibi hisseiyorum valla belkı ilaç falan yazar bana bide beni diyetisyene yönlendirsin diyee gitcem :)

Son düzenleme:

kaç yıllık evlisin canım zamanla otuyorr galıbaa

maraşusulü tk geçerım ben bıde magnum beyaz ayyyyyyyy canım çektı beeeeeeeeeee gene şahıka koçaslanlıya bagladım:)ama yemıycem bu haftada baya sıktım çunkı tartılana kadar yok((((((

ben de 2 gündür akşam eşimle birazcık abur cubur takıldık hemen artıya vermiş yaaa sinir oldum

güzel ve sakın bıryer antalya hele kısın kimsecıkler yok sadee yerlı halk kalıyo ılk başta baya sıkıyo ama alışıyo insan tavsıye ederım tabııı ama benım yaşamak ıstedıgım yer ankara((((((((((aslında esıme iş teklıfı geldı ankara esenboga otelınden ama kabul etmedı(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((offfffffffffffffffffffffffffffffff ..........bı tür terapi temizlık bana göre şarkı söyleye söyleye akşamı edıyorum ben sılıyorum ebrar dökuyo gerçi:)))

oda kötü yaa anlasa daha iyi en azından tabaklar boşa gitmez dimi

Son düzenleme:
2 yıl 1 ay:)lık canım zıt karakterlerız bız bıraz ondan kanımca ben gülmeyı espırı yapmayı sevıyorum eşımde somurtup oturmayı sevıyo:)geçınıp gıdıyoruz:)))

aynı biz gibi benim eşimde pek fazla konusmaz bed eçok severim konusmayı yengem hep bana kız sus biraz sen yanlış mesleek seçmişsin keşke avukat faaln olsaymıssın der

aynı biz gibi benim eşimde pek fazla konusmaz bed eçok severim konusmayı yengem hep bana kız sus biraz sen yanlış mesleek seçmişsin keşke avukat faaln olsaymıssın der

hehehhe bende mi çalıssam ya kızım buyusun grafıkerim ben ama hıç çalışmadım sevmıyorumda meslegımı ilgi duymuyorum ben daha çok el becerısıyle ılgılı bı iş yapmam gerektıgını düsünuyorum bi butık açmak yada onun gıbı bışıy ama kendı yaptıgım şeylerı satmak istıyorum:))hayal işte

Bu pko'yu çok duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Geçmiş olsun canım.

kaç yıllık evlisin canım zamanla otuyorr galıbaa

Ne zaman oturuyor ben de merak ediyorum !

ben de 2 gündür akşam eşimle birazcık abur cubur takıldık hemen artıya vermiş yaaa sinir oldum

kilo vermesi zor da alması kolay !

Ben ankara aşığı idim ama istanbulu görünce sattım :))))))
İstanbul çok güzel ama bazen böyle deniz kenarında daha sakin yerleri özlüyorum.
Eşin sana sormuyor mu iş teklifi geldiğinde felan fikrini alır mı ?

oda kötü yaa anlasa daha iyi en azından tabaklar boşa gitmez dimi

Anlamasına anlıyor da gönül alma olayı yok pek bizim.

2 yıl 1 ay:)lık canım zıt karakterlerız bız bıraz ondan kanımca ben gülmeyı espırı yapmayı sevıyorum eşımde somurtup oturmayı sevıyo:)geçınıp gıdıyoruz:)))

Zıt karakterli olunabilir de bence birbirine saygı daha önemli diye düşünüyorum.

insanın içigıdıyo dııl mı ya yemeden durulmuyooo :)

ya aslında ben durabiliyorum da, ayda 1 ya da 2 kez yemek istiyo canım..
kola da almıştık, yarım bardak içtim ama iğrendim, çok şekerli geldi.
uzun süredir şekerli ürün tüketmiyorum acaba ondan mı?

benim eşim allahtan çok espiri yapar güldürür beni.
ben de konuşkanımdır eşimde benim gibidir.
gülmekten yarılıyorum bazen resmen

ben de el becerisi olarak resimi çok severim.
kayınbabam ressam, bendeki ışığı gördü, bana resim yapmayı öğretcek:)

benim eşim de bayılır istanbula.istanbulda oturuyolardı gerçi.
ben de ankarayı çok severdim ama istanbulu keşfedince sattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…