kızlar ben doktora gitmeye karar verdim :)))
hızımı alamayıp gelebılıtem varrr ben kızdıkça temızlık yaparımm bellı etmeyım dıyee eşimle atışsak sabaha kadar tencere tava ovarımm :))amannnn işteee bende böyle oyalıyorum kendımı
bende eşime kızınca paso dolabı boşaltır kıyafetleri katlarımm vede yürürüm koşu bandında hızlı hızlı pat pat ses yaparak :) tabı oda anlar kızdıgımı
ben diyet şeyleri denemiyorum hiç
fıstıklı benim idealim:)
bi de karamel ve kakaoyu çok severim..
bazen de vişne
denıze hafta sonları eşimle gıdıyoruz hafta içi kızım küçük tek ıdare edemıyorum denızde korkuyo:))ben çankırıı aslen sonra ankara ordanda antalyaa:))he bu arada annem çankırının butun hamur işlerını itınayla ögrettı bazlamadan keteye herşeyı delı yaparım bu halı yıkama merakıda ordan gelıyo ola bılır:)))))
tamizlik hastası olmusun sen valla canım bende başlayacam yavaş yavaş ama fırsat bulamaıyorumkı bir apzarım varrr geç kalkıyorum yemek ev toparlama derken pek bişey yapamıyorum ama izine bi çıkayımm dip bucak temizlik yapcam :) sen bzede gelsene kız :)
kızlar ben doktora gitmeye karar verdim :)))
hızımı alamayıp gelebılıtem varrr ben kızdıkça temızlık yaparımm bellı etmeyım dıyee eşimle atışsak sabaha kadar tencere tava ovarımm :))amannnn işteee bende böyle oyalıyorum kendımı
bende eşime kızınca paso dolabı boşaltır kıyafetleri katlarımm vede yürürüm koşu bandında hızlı hızlı pat pat ses yaparak :) tabı oda anlar kızdıgımı
niçin:?dıyettt için mi
ben diyet şeyleri denemiyorum hiç
fıstıklı benim idealim:)
bi de karamel ve kakaoyu çok severim..
bazen de vişne
hehhehe benım kıde anlar gelır mutfaga tencere sayısını azatsak mı der uzun suruyomuş:) ovmam ayy maşallah bu ara pek iyi dılım taşa:)bu aralarda ben ne dersem o evet dıyo baya korkmaya başlamıştım evlılıgımız oturana kadar biz ayakta kalıyoruz çünkı:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
maraşusulü tk geçerım ben bıde magnum beyaz ayyyyyyyy canım çektı beeeeeeeeeee gene şahıka koçaslanlıya bagladım:)ama yemıycem bu haftada baya sıktım çunkı tartılana kadar yok((((((
Doğru haklısın. Antalyayı tavsiye eder misin yaşamak için? Belli mi olur belki birgün tercih ederim :)
Sen baya beceriklisin anlaşıldı. Ben de evliliğimin ilk aylarında çalışmıyordum baya bir şeyler yapıyordum da şimdi çalışınca zor. Bir de artık en çok gezmeyi özlüyorum. Haftasonları o yüzden eve hiç girmeyiz biz :)
Aman ya bırakın temizliği memizliği , çıkın dolaşın benim yerime de :)
Tatilden geldim ya heralde etkisinden çıkamadım daha ben!
Hayırdır ne için ? Diyet için mi ?
Ayy öyle bir arkadaş vardı üniversitedeyken. Kızın canı sıkılınca yurttaki halıyı siliyormuş. Bu da enteresan bişey.
Ben de birşeyleri kırarım eğer çok kızdıysam
Öyle yaptığında eşin anlıyorsa kızdığını ne güzel. Ben tabak kırarım yine de tınmaz , o benden daha fazla sinirlenir !
Doğru haklısın. Antalyayı tavsiye eder misin yaşamak için? Belli mi olur belki birgün tercih ederim :)
Sen baya beceriklisin anlaşıldı. Ben de evliliğimin ilk aylarında çalışmıyordum baya bir şeyler yapıyordum da şimdi çalışınca zor. Bir de artık en çok gezmeyi özlüyorum. Haftasonları o yüzden eve hiç girmeyiz biz :)
ben hep çalıştım valla halada çalışıyorum ne zaman emekli olurum bilinmez
Aman ya bırakın temizliği memizliği , çıkın dolaşın benim yerime de :)
Tatilden geldim ya heralde etkisinden çıkamadım daha ben!
bazen elim diyorr zaten her hafta su makınayı açmak zorundmaısın diyee kızıyo ses istemediği için hemen gezmeye gidiyoz bazen canım gezmek istesn götürmezse hemen açıyom süpürgeyi kalka kalk gidelim diyoo çözdüm olayı
Hayırdır ne için ? Diyet için mi ?
evet canım diyet için :) bide pko için
Ayy öyle bir arkadaş vardı üniversitedeyken. Kızın canı sıkılınca yurttaki halıyı siliyormuş. Bu da enteresan bişey.
Ben de birşeyleri kırarım eğer çok kızdıysam
Öyle yaptığında eşin anlıyorsa kızdığını ne güzel. Ben tabak kırarım yine de tınmaz , o benden daha fazla sinirlenir !
kaç yıllık evlisin canım zamanla otuyorr galıbaa
ben de 2 gündür akşam eşimle birazcık abur cubur takıldık hemen artıya vermiş yaaa sinir oldum
2 yıl 1 ay:)lık canım zıt karakterlerız bız bıraz ondan kanımca ben gülmeyı espırı yapmayı sevıyorum eşımde somurtup oturmayı sevıyo:)geçınıp gıdıyoruz:)))
aynı biz gibi benim eşimde pek fazla konusmaz bed eçok severim konusmayı yengem hep bana kız sus biraz sen yanlış mesleek seçmişsin keşke avukat faaln olsaymıssın der
evet canım endoklonojiye bende pko varya hem pko için bi gideyim hiç gitmedim su karnımdakı şiş inmiyor kendımı bomba gibi hisseiyorum valla belkı ilaç falan yazar bana bide beni diyetisyene yönlendirsin diyee gitcem :)
kaç yıllık evlisin canım zamanla otuyorr galıbaa
ben de 2 gündür akşam eşimle birazcık abur cubur takıldık hemen artıya vermiş yaaa sinir oldum
güzel ve sakın bıryer antalya hele kısın kimsecıkler yok sadee yerlı halk kalıyo ılk başta baya sıkıyo ama alışıyo insan tavsıye ederım tabııı ama benım yaşamak ıstedıgım yer ankara((((((((((aslında esıme iş teklıfı geldı ankara esenboga otelınden ama kabul etmedı (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((offfffffffffffffffffffffffffffffff ..........bı tür terapi temizlık bana göre şarkı söyleye söyleye akşamı edıyorum ben sılıyorum ebrar dökuyo gerçi:)))
oda kötü yaa anlasa daha iyi en azından tabaklar boşa gitmez dimi
2 yıl 1 ay:)lık canım zıt karakterlerız bız bıraz ondan kanımca ben gülmeyı espırı yapmayı sevıyorum eşımde somurtup oturmayı sevıyo:)geçınıp gıdıyoruz:)))
insanın içigıdıyo dııl mı ya yemeden durulmuyooo :)
aynı biz gibi benim eşimde pek fazla konusmaz bed eçok severim konusmayı yengem hep bana kız sus biraz sen yanlış mesleek seçmişsin keşke avukat faaln olsaymıssın der
hehehhe bende mi çalıssam ya kızım buyusun grafıkerim ben ama hıç çalışmadım sevmıyorumda meslegımı ilgi duymuyorum ben daha çok el becerısıyle ılgılı bı iş yapmam gerektıgını düsünuyorum bi butık açmak yada onun gıbı bışıy ama kendı yaptıgım şeylerı satmak istıyorum:))hayal işte
Ben ankara aşığı idim ama istanbulu görünce sattım :))))))
İstanbul çok güzel ama bazen böyle deniz kenarında daha sakin yerleri özlüyorum.
Eşin sana sormuyor mu iş teklifi geldiğinde felan fikrini alır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?