ayy valla canım temızlık yapıyorum 3 buçuk atıyorum:))2 olmasada baya verıcem gıbı gorunuyo :))bılıyorum canım sınamekı olayını o yuzden 15 gun kullanıcam baya araştırdım zaten 2 gunum kaldı bu arada ya bana bı akıl verın tadılat varya bızım evde eşim bahçeye park yapmak ıstıyo bende kızım asosyal olmasın dıye ıstemıyorum haksızmıyım çocuk arkadaş edınsın istıyorum vden çıkamassa arkadası nerden bulacak evdekı yenı mevzu bu
Yarın birgün çocuk olunca ister istemez kısıtlanacaksınız.
Ona göre plan yapacaksınız hep.
Senin koca anladığım kadarıyla uyumlu, sakin biri. Evet, Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Tatlandırıcılı sakızları ben çocuğa da çignetmiyordum ama alıştı işte bir kere
Falım damla sakız da çok sert yaaaa
Ya biz bir sohbet konusu açalım da ordan konuşalım :)
Burayı da meşgul etmeyelim böyle. Herkes memnunsa bilemiycem ama...
Sağol esencim güzel dileklerin için, kimsenin ağız tadını bozmasın allah..
ben alıştım valla falıma sert gelmiyo bana
ben de dün demiştim ama kimse görmedi heralde:)
bence de bi sohbet topiği açalım, burası kilo verme konusu biz günlük yaşantımızdan bahsediyoruz artık
Kızlarrr geyik topiği açmayı düşünüyosunuz sanırım geyik için ayrı bir bölüm var oraya açalım ama kim açarsa buraya linkini yazsın bende gelmek isterim adına karar verdiyseniz bende açabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/536379-zayiflar-geyik-yaparizzz.html#post25107992
Konuyu açtım kızlar buyruunnnn
İyiymiş valla. Herşeyin farkındaysan çaresine bak. Gerekirse kendi ayakların üzerinde dur canım. Sen aktif birisin, neşeni kaybetmeden çaresine bak.
Evet durulmuş halin buysa neşeli halini düşünemiyorum :)))
Ben arkadaşları görmeye görmeye duruldum. Espri de yapamaz oldum. (yani eskisine göre)
Eskiden habire gülüp dururduk arkadaşlarla geyiktik sırf. Yaşlanıyos mu ne :44:
Dikişi bırak sen, başka uğraşlar da bul. Evden bir çık da :))))
Ben de neşeli insanları severim.
Kahkahalar atmayı ve geyik yapmayı özledim ben ya !
Kızlar benim içimi kıpır kıpır yaptınız heeee, allah sizden razı olsun.
Durma kız gez ! Benim yerime de gez! Ben de çok gezdim, öğrenciyken de gezerdim çok :)
Şimdi de haftasonları çok geziyorum işte elden geldiğince.
Ama ne güzel seni özlerim demiş, çok romantiiiiiiiiiiik ! Bugünlerin kıymetini bil (hep öyle derler ya nedense ben de klasik bir cümle söyleyeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?