60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar bayanlar böyle araya ne alaka girdim ama bugün ne yedim yazayım dedim. sabah omlet bir dilim esmer ekmek kırmızı biber domates salatalık arada yağsız bir kaç gevrek öğle kuru baklagil ve 5 kaşık bulgur pilavı salata arada 5 kayısı akşam öğle ile aynı ara yemedim henüz ve gün içinde 2,5l su çay, bitki çayı kahve hepinize mutlu akşamlar..

bence yaptırın parkı hem işin olduğu zamanlar çocuk oyalanır işin olmadığı zaman sen götürürsün. zaten belli bir yaştan sonra ev yeterli gelmiyor kreş vb gerekiyor.benim oğlum 3 yaşına kadar asosyaldi.babasının işyerindeki arkadaşlarından bile korkardı 3 yaşında kreşe başladı..şimdi yolda trafik polislerine temizlik elemanlarına kolay gelsin diyor .geçenlerde mobilyacı sigara içiyordu hem sigara içmek yasaktır yazmışsın hem dekendin içiyorsun dedi adama eşim de ben de baktık kaldık markette falan sigara alan birisini görse sigara içen ölür diyor düşün takım elbiseli adamlardan korkan çocuk bu kafana takma herşey senin elinde sen çıkarırsan evde park ta olsa sosyalleşir

Sağol esencim güzel dileklerin için, kimsenin ağız tadını bozmasın allah..

ben alıştım valla falıma sert gelmiyo bana

ben de dün demiştim ama kimse görmedi heralde:)
bence de bi sohbet topiği açalım, burası kilo verme konusu biz günlük yaşantımızdan bahsediyoruz artık

gunaydın kızlar, her ne kadar sık giremesemde kilo bildirimi yapayım

gecen hafta 62,2 idi bugun 61,4 . giden 800 gr gorunsede bu iste bi yanlıslık var. haftaya belli olur. sanırım bi miktar su kaybım var :S

:

günaydın kızlar moralim çok bozuk 300 gr almış görünüyorum kaçamkta yapmadım hayır yani yapsam tamam yedim haliyle olacak diyeceğim ama yok dondurma hastası olduğum hjalde dün carte dor kesme dondurmayı reddettim gerçi regl yaklaştı ama :44:..off moralim çok bozuk..

Canım bir konu açalım o zaman "Hayatın içinden" bölümüne olur mu ?
İsmi ne olsun ?

Günaydın,
Moralini bozma hiç, o zaman ödemdir. Bitki çayları felan iç, bol su iç...
Öyle hemen pes etmek yok!

Günaydınn kızlarrr
Geçen hafta : 66.20
Bugünkü : 67
Sürekli 66lardayım değişsin artık 66 olmak istemiyorum diyodum ama bunu kastetmiyodum ki yaa :2::2::2:

Kızlarrr geyik topiği açmayı düşünüyosunuz sanırım geyik için ayrı bir bölüm var oraya açalım ama kim açarsa buraya linkini yazsın bende gelmek isterim adına karar verdiyseniz bende açabilirim

Günaydın kızlar.
Bu hafta biraz daha gelişme var:)
61.7 yani giden 800 gr
59 görmek için aylar geçmesi gerecek herhalde:)

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benım kılo 59,5 olmuş 300gr gitmiş yine çok az

Ben 2 gündür simit yiyordum sabahları öğle yemeğini de yiyemiyordum dolayısıyla akşam da acıkıyor insan o zaman.
Bugün farklı birşey yapayım dedim, yarım paket tuzlu diyet kraker ve 2 tanecik diyet bisküvi yedim.
Simitten iyidir ve kalorisi daha düşüktür. Şimdi birazcık acıktım gibi oldu, yani öğle yemeğine hazırım. Bundan sonra ya kahvatıyı çok az yapıcam ya da öğle yemeğini ama yine de yiyecem yani gündüzleri. Yoksa akşam acıkıyorum ve de gece yemeye meyil ediyorum.

valla bence hala süpersın artık ınsan kafasına gore kımseyıde bulamıyo herkesın aklı başka çalısıyo ben yataınca bıle burda bı sorunu olan ınsan varsa dıua edıyorum o kısıye insan bence herseyını kaybetse bıle ıyı nıyetını kaybetmemelı ....neşeye gelınce neşede benım maskem çok aglamam hayat aglamaya deymıyo :))))bunuda kaybetmemeye calışıyorum sende ben bi gizem hıssedıyorum acıkcası merak etmıyo dıılım:))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…