vücudumuz kıtlık sendromuna girmiş durumda bitanem ve kendini korumaya aldı!ya mavıbenek ole dıosunda ben ve benm gıbı olan bı cok arkads takılmıs durumdalar (aynı kıloda)suanda...amac verebılmk ztn verdıkten sorası bıze kalmıs yersek tabı eskı kılomuza donerızz..anlatmaya calsıtıgım bnm bu,nıye evremıos bız kac haftadr
hayırlı yolculuklar bitanem..Allah yolunuzu açık etsin..opuyorumnanaktanbugün yediklerimide yazayımm
sabah 2 dilim soya ekmeği karpııız ve peynir.
ara 5 tane parmak galeta
öğlen ızgara köfte az pilav salata (yanında patates kızartmasıda vardı ama sadece 1 tane yedim gerisini gönderdim zemuszemus )
ara probiyotikli algida
akşamada heralde karpuz peynir yerim
bu sıcakta başka bişey gitmiyo yemek bile yapmıyorum artık yenmiyo çünkü her yemek ağır geliyo kafamçokkarıştı
yarın yola çıkıyoruz kızlar şimdiden stres bastı bi terslik çıkmaz inşallah huzurum kaçmaz dua edin lütfen :gitme:
muccuuuuuk...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAplam kesinliklen katılıyorum canı gönülden...zemuszemus zemuszemus
Ayy iyi yolculuklar ve iyi şanslar tatlım... Sen hiiiiç merak etme.. Çok da iyi geçicek işallah..
çok vefakar mıyız yoksa fena halde şakşakçı mıyız çooook tartışılır aslında:roflol:> > Çok vefakar bir
> > milletiz!!!
> >
> >
> >
> > Ecevit öldü hepimiz
> > solcu olduk....................!
> >
> > Barış
> > Akarsu öldü
> > hepimiz rock'cı olduk..........!
> >
> >
> >
> > Hrant
> > Dink öldü hepimiz Ermeni
> > olduk............!
> >
> > Muhsin Yazıcıoğlu
> > öldü hepimiz ülkücü olduk...!
> >
> >
> > Türkan Saylan öldü
> > hepimiz Laik olduk ..........!
> >
> >
> > Allah, Bülent
> > Ersoy’a uzun ömür
> > versin............ JJJ
kaydirigubbakcemile3
> > Çok vefakar bir
> > milletiz!!!
> >
> >
> >
> > Ecevit öldü hepimiz
> >
> > Barış
> > Akarsu öldü
> >
> >
> >
> > Hrant
> > olduk............!
> >
> > Muhsin Yazıcıoğlu
> >
> >
> > Türkan Saylan öldü
> >
> >
> > Allah, Bülent
> > Ersoy’a uzun ömür
kaydirigubbakcemile3
Karnınızdaki Şişliklere Son
Karnınızdaki şişkinlik genellikle mide ve bağırsaklarda gaz birikmesi ile ilgili bir durumdur ve bunu takip eden süreç biraz ağrılıdır.
Bu durumu ancak gaz çıkararak sona erdirebilirsiniz. Karın şişkinliğine bir çok şey sebep olabilmekle beraber bunlardan bazıları yağlı besinlerin hazım zorluğu, stres, endişeli ruh hali, sindirim sistemindeki enfeksiyonlar gibi sebepler olabilir.
Gaz nedeniyle oluşan şişkinliğe karşı ne yapmalı?
1. Her yutkunmamızda bir miktar hava yutarız ve bu durum hızlı yediğimizde, heyecanlı ve stresli olduğumuzda, sakız çiğnerken, kamışla bir şeyler içerken artabilir ve bu hava bağırsaklarımızda gaz oluşmasına sebep olur.
2. Sebze ve meyveler, tahıllar ve baklagiller sağlıklı lifler bakımından son derece zengindir. Buna rağmen gaz şikayetiniz varsa bu besinleri tüketirken daha dikkatli olun özellikle çiğ tüketmemeye özen gösterin.
3. Bazı durumlarda bağırsak hareketlerini arttırmak adına lif takviyeleri de ani ve fazla gaz oluşturabilir. Bira gibi gazlı içecekler de gaz üreticilerindendir.
Eğer şişkinliğiniz geçmiyorsa doktor kontrolüne geçmelisiniz.
Karın şişkinliğinden kurtulmak için:
1. Soğan, brüksel lahanası, karnabahar, brokoli, kuşkonmaz, armut, sakız, bira, sütten bir süre uzak durarak bu besinlerin sizde karın şişliğine sebep olup olmadığını anlayabilirsiniz.
2. Yapay tatlandırıcılardan uzak durun.
3. Küçük porsiyonlarda yemek yemeye alışmaya çalışın. 3 ana 3 ara öğün kuralını hayatınıza geçirin.
4. Yemekleri küçük lokmalar halinde yemeye gayret edin. Aceleniz varken, heyecanlı veya stresli olduğunuz anlarda yemek yememeye özen gösterin.
5. Diş sağlığınıza daha fazla önem verin.
6. Sigarayı bırakmaya gayret edin zira bu daha fazla hava yutmanıza sebep olur
çok vefakar mıyız yoksa fena halde şakşakçı mıyız çooook tartışılır aslında:roflol:
A evet bu kitabı da duymuştum...Mutlaka bakıcam bu kitaba da saracım...
Canım olsun,çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Fakat hala inanamıyorum ben 56,5'i gördüğüme,,
Çizelgemi değiştirmeyeceğim ve bir daha tartılmayacağım pazara kadar.Pazar sabahı da iyişallah bugün gördüğüm rakamı görürüm de o zaman çizelgemi mutlulukla değiştiririm...zemuszemus
Ay utandım şimdik ben:kedi:..Yok benekcim yaa hala emin değilim,tartı öyle gösterdi ama ne bileyim inanamıyorum bir türlü..Pazara belli olacak herşey...opuyorumnanaktan
> > Çok vefakar bir
> > milletiz!!!
> >
> >
> >
> > Ecevit öldü hepimiz
> >
> > Barış
> > Akarsu öldü
> >
> >
> >
> > Hrant
> > olduk............!
> >
> > Muhsin Yazıcıoğlu
> >
> >
> > Türkan Saylan öldü
> >
> >
> > Allah, Bülent
> > Ersoy’a uzun ömür
kaydirigubbakcemile3
vücudumuz kıtlık sendromuna girmiş durumda bitanem ve kendini korumaya aldı!
birde çoğumuz yıllardır üzerimizde olan kiloları verme evresindeyizoysa son aldığımız kiloları çabucak ve kolayca vermiştik...ama ne yazıkki bundan sonrakileri gram gram vericez
bilmem hatırlarmısın,ben daha önce de söylemiştim,kilo verme durunca birkaçgün aldığımız kaloriyi arttırıp(200-300 calori kadar,çok fazla değil)daha sonra yine eski diyetimize dönersek kilo verme tekrar başlayabiliyor...
Akşam 2 tane kandil simidi biraz peynir ve 1 tane köfte yidim..
kandil simidini yedikten sonra anneme dedim ki: '' acaba bunlar kaç kaloridir?'' dedim.
'' en az 200 dür tanesi'', demez mi...:1shok: :1shok: :1shok:
bir sürü yağ ve un.. doğru olabilir... Ben bunları nasıl yakıcam.?!?!?!mafoldumben mafoldumben
2 tane kandil simidinden kafadan 400 kalori aldım... abbowwwwwwkafamçokkarıştı
pazar günü müjdeli haberini bekliyoruz cicim
aplam ben şuan ortaokuldaki ve lisedeki halimden çok daha zayıfım nerdeyse ilkokuldaki kiloma indim o yüzden mi kilo veremiyorum aksine hemen azcık yesem alıyorum acep
yoktur o kadar kalorisi cicişş
bencede emin olma canımcım çünkü pazar günü tartı bu kiloyu göstermeyecek!!!A evet bu kitabı da duymuştum...Mutlaka bakıcam bu kitaba da saracım...
Bu topikte konu zayıflamanın yanında herşey canım...
Evet yıllar önce okumuştum ben de bu kitabı...
Canım olsun,çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan...Fakat hala inanamıyorum ben 56,5'i gördüğüme,,
Çizelgemi değiştirmeyeceğim ve bir daha tartılmayacağım pazara kadar.Pazar sabahı da iyişallah bugün gördüğüm rakamı görürüm de o zaman çizelgemi mutlulukla değiştiririm...zemuszemus
Ay utandım şimdik ben:kedi:..Yok benekcim yaa hala emin değilim,tartı öyle gösterdi ama ne bileyim inanamıyorum bir türlü..Pazara belli olacak herşey...opuyorumnanaktan
olacağı buydu:)))))))))))))Akşam 2 tane kandil simidi biraz peynir ve 1 tane köfte yidim..
kandil simidini yedikten sonra anneme dedim ki: '' acaba bunlar kaç kaloridir?'' dedim.
bir sürü yağ ve un.. doğru olabilir... Ben bunları nasıl yakıcam.?!?!?!mafoldumben mafoldumben
tabiki ondan tatlım...pazar günü müjdeli haberini bekliyoruz cicim
aplam ben şuan ortaokuldaki ve lisedeki halimden çok daha zayıfım nerdeyse ilkokuldaki kiloma indim o yüzden mi kilo veremiyorum aksine hemen azcık yesem alıyorum acep
yoktur o kadar kalorisi cicişş
olacağı buydu:)))))))))))))
sonunda tüm aile bireylerimizi diyetisyen yaptık ya helal olsun bize..artık benim ufaklıklar bile neyin kaç kalori olduğunu şak diye söyler oldular:roflol::roflol:
Akşam 2 tane kandil simidi biraz peynir ve 1 tane köfte yidim..
olmaz bişey o kadardan boşver aman sakın rejımı bırakayım deme o kadar kalorısı olsada hem 1200 kalorıye kadar hakkımız varhemde böyle rejım yapma mesela akşam çorba ya da yemek yiyebilirsin salata ye 2 dilimde kepek ekmek dengeli beslenerek rejım yap
tabiki ondan tatlım...
mervecim bişey söyliycem ama kızma olurmu:kedi:
senin artık fazla kilon yokki canım...
Abboooowww dün akşamdan beri kimse girmemişşşşşş.... yasmamışşşş.....:1no2::çok üzgünüm:
Neyse günaydın kıslar,
nassınıs işallah... İstanbul'a yağmur yağıcak bugün galba.. Hava kapalı.. Neyse yağsın yağsın..
Herkeşlere güseeeeeeeellll bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?