60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

> > Çok vefakar bir
> > milletiz!!!
> >
> >
> >
> > Ecevit öldü hepimiz
> > solcu olduk....................!
> >
> > Barış
> > Akarsu öldü
> > hepimiz rock'cı olduk..........!
> >
> >
> >
> > Hrant
> > Dink öldü hepimiz Ermeni
> > olduk............!
> >
> > Muhsin Yazıcıoğlu
> > öldü hepimiz ülkücü olduk...!
> >
> >
> > Türkan Saylan öldü
> > hepimiz Laik olduk ..........!
> >
> >
> > Allah, Bülent
> > Ersoy’a uzun ömür
> > versin............ JJJ

kaydirigubbakcemile3

Karnınızdaki Şişliklere Son

Karnınızdaki şişkinlik genellikle mide ve bağırsaklarda gaz birikmesi ile ilgili bir durumdur ve bunu takip eden süreç biraz ağrılıdır.

Bu durumu ancak gaz çıkararak sona erdirebilirsiniz. Karın şişkinliğine bir çok şey sebep olabilmekle beraber bunlardan bazıları yağlı besinlerin hazım zorluğu, stres, endişeli ruh hali, sindirim sistemindeki enfeksiyonlar gibi sebepler olabilir.

Gaz nedeniyle oluşan şişkinliğe karşı ne yapmalı?

1. Her yutkunmamızda bir miktar hava yutarız ve bu durum hızlı yediğimizde, heyecanlı ve stresli olduğumuzda, sakız çiğnerken, kamışla bir şeyler içerken artabilir ve bu hava bağırsaklarımızda gaz oluşmasına sebep olur.

2. Sebze ve meyveler, tahıllar ve baklagiller sağlıklı lifler bakımından son derece zengindir. Buna rağmen gaz şikayetiniz varsa bu besinleri tüketirken daha dikkatli olun özellikle çiğ tüketmemeye özen gösterin.

3. Bazı durumlarda bağırsak hareketlerini arttırmak adına lif takviyeleri de ani ve fazla gaz oluşturabilir. Bira gibi gazlı içecekler de gaz üreticilerindendir.

Eğer şişkinliğiniz geçmiyorsa doktor kontrolüne geçmelisiniz.

Karın şişkinliğinden kurtulmak için:

1. Soğan, brüksel lahanası, karnabahar, brokoli, kuşkonmaz, armut, sakız, bira, sütten bir süre uzak durarak bu besinlerin sizde karın şişliğine sebep olup olmadığını anlayabilirsiniz.

2. Yapay tatlandırıcılardan uzak durun.

3. Küçük porsiyonlarda yemek yemeye alışmaya çalışın. 3 ana 3 ara öğün kuralını hayatınıza geçirin.

4. Yemekleri küçük lokmalar halinde yemeye gayret edin. Aceleniz varken, heyecanlı veya stresli olduğunuz anlarda yemek yememeye özen gösterin.

5. Diş sağlığınıza daha fazla önem verin.

6. Sigarayı bırakmaya gayret edin zira bu daha fazla hava yutmanıza sebep olur

vücudumuz kıtlık sendromuna girmiş durumda bitanem ve kendini korumaya aldı!
birde çoğumuz yıllardır üzerimizde olan kiloları verme evresindeyizoysa son aldığımız kiloları çabucak ve kolayca vermiştik...ama ne yazıkki bundan sonrakileri gram gram vericez
bilmem hatırlarmısın,ben daha önce de söylemiştim,kilo verme durunca birkaçgün aldığımız kaloriyi arttırıp(200-300 calori kadar,çok fazla değil)daha sonra yine eski diyetimize dönersek kilo verme tekrar başlayabiliyor...

hayırlı yolculuklar bitanem..Allah yolunuzu açık etsin..opuyorumnanaktan

çok vefakar mıyız yoksa fena halde şakşakçı mıyız çooook tartışılır aslında:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağol tatlım.. Önemliiiiikaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

çok vefakar mıyız yoksa fena halde şakşakçı mıyız çooook tartışılır aslında:roflol:

kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Akşam 2 tane kandil simidi biraz peynir ve 1 tane köfte yidim..

kandil simidini yedikten sonra anneme dedim ki: '' acaba bunlar kaç kaloridir?'' dedim.
'' en az 200 dür tanesi'', demez mi...:1shok: :1shok: :1shok:

bir sürü yağ ve un.. doğru olabilir... Ben bunları nasıl yakıcam.?!?!?!mafoldumben mafoldumben

2 tane kandil simidinden kafadan 400 kalori aldım... abbowwwwwwkafamçokkarıştı

pazar günü müjdeli haberini bekliyoruz cicim

aplam ben şuan ortaokuldaki ve lisedeki halimden çok daha zayıfım nerdeyse ilkokuldaki kiloma indim o yüzden mi kilo veremiyorum aksine hemen azcık yesem alıyorum acep

yoktur o kadar kalorisi cicişş

işallah tatlım yaa.. Dehşete düştüm valla... :1shok:
dondurma yerim belki bitane diyodum ama tabi haliyle bundan snra vazgeçtim..sırnaşık şey

bencede emin olma canımcım çünkü pazar günü tartı bu kiloyu göstermeyecek!!!
daha azını göstereceeeekyerimseniben
e bu da senin iradenin meyvesi...utanmak ne demek,annenin ak sütü kadar helal sana,sonuna kadar keyfini çıkar bitanecimhihoyyyt

olacağı buydu:)))))))))))))
sonunda tüm aile bireylerimizi diyetisyen yaptık ya helal olsun bize..artık benim ufaklıklar bile neyin kaç kalori olduğunu şak diye söyler oldular:roflol::roflol:

tabiki ondan tatlım...
mervecim bişey söyliycem ama kızma olurmu:kedi:
senin artık fazla kilon yokki canım...

olacağı buydu:)))))))))))))
sonunda tüm aile bireylerimizi diyetisyen yaptık ya helal olsun bize..artık benim ufaklıklar bile neyin kaç kalori olduğunu şak diye söyler oldular:roflol::roflol:

aplam hakikaten öyle.. Bizim bi tane papağanımız var.. Yakında o bile öğrenicek kalori cetvelini...:roflol: :roflol: :roflol:

üstelik o yediklerimle yetinmedim üstüne 4-5 tane kuru kayısı yedim.. Yakiim diye spor yaptım.. Şimdi de çilekli soya sütümü içiyorum.. Canım okadar tatlı istediki.. kayısı kesmedi umarım çilakli sütcüüm keser..laelaelaelaelae

olmaz bişey o kadardan boşver aman sakın rejımı bırakayım deme o kadar kalorısı olsada hem 1200 kalorıye kadar hakkımız var hemde böyle rejım yapma mesela akşam çorba ya da yemek yiyebilirsin salata ye 2 dilimde kepek ekmek dengeli beslenerek rejım yap

ben bugün akşam yemeginde 1 tabak çorba salata 2 dilim kepek ekmek yedim! bakalım ne olcak böyle! 64 ten 60 a 1,5 ayda anca düştüm sonra 3 haftada anca 1 kılo verdım ama spor falan yapmadım sımdı 59 kıloyum ama 3 gundur spor yapıyorum :) bakalım ne olcak hedefim 53 olmak

Son düzenleme:

hoşgeldin canım..a.s.
yok canım bırakmam KK sağolsun 3 aydır ne badireler atlattımda bırakmadım.. kaydirigubbakcemile5
yemek yemeden 1 saat önce 1 tabak dolusu miiive yediim için karnım toktu.. bide akşamları genelde hafif yiyorum ozaman rahat ediyorum.. Öğlen normal yiyorum ben canım.. Sağol desteğin için..opuyorumnanaktan

:enbuyukkk:

Abboooowww dün akşamdan beri kimse girmemişşşşşş.... yasmamışşşş.....:1no2::çok üzgünüm:

Neyse günaydın kıslar,

nassınıs işallah... İstanbul'a yağmur yağıcak bugün galba.. Hava kapalı.. Neyse yağsın yağsın..

Herkeşlere güseeeeeeeellll bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan

tabiki ondan tatlım...
mervecim bişey söyliycem ama kızma olurmu:kedi:
senin artık fazla kilon yokki canım...

saol aplam eşim hariç herkes senin gibi düşünüyor,o daha vermemi istiyor.
eşimin bana kilo verince hayran hayran baktığını görmek herşeye değer bence. insanın nasıl daha iyi hissettiği önemli değilmi ablam.zayıf veya şişman görünmek önemli değil nasıl mutlu olduğu önemli
ben 50 kilo olmadan kendimi tam anlamıyla iyi hissetmiycem

hem bende senin zayıf olduğunu düşünüyorum ablacığımmmm

böyle havalar insanın ruh halinide etkiliyor dimi tatlım yerimseniben

ben dün sadece tek öğünde lapayla yoğurt yedim diğer öğünlerde dikkat ettim
hatta dondurma bilemm yedim ve tartıda farkettiğini gördüm

cumartesi akşama kadar 2 öğünü lapa yemeyi düşünüyorum
lapanın tadına bayıldım bu arada körili,karabiberli,kekikli,kırmızı biberli yapıyorum üzerine yoğurt döküyorum şahane bi tadı oluyor ya ama sıcak sıcak yemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…