60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim canım ya.
Valla sizler beni gaza getiriyorsunuz :)
Özellikle senin neşen süper !
Ben de ağlamıyorum artık kolay kolay. Eskisine göre daha mantıklıyım. Belki insan anne olunca ayakta durması gerektiğini düşünüp daha da güçlü olabiliyor. Eskiden bekarken saçma sapan şeylere kafamı takardım düşünecek çok vaktim vardı belki :)
Şimdi öyle değil. Hayat hızlı , koşturmacadan düşünecek vaktim de olmuyor...

Allah razı olsun duaların için de. Sen iyi niyetli bir insansın. Keşke herkes senin gibi olsa !
Benim yapım gizemlidir :) Neyi merak ediyosun ? :)

saol canım :)ya ne bılıyım böyle gızemlı bı havan var içinde burukluk var gıbı hıssedıyorum içine atmıssın sankı herseyı olmak ıstedıgın sey bu deyıl gıbı felan ..............bu arada neşelı ol kı genç kalasın annem ın dedıgı gıbı kocanın da kocaa kocaaa dertlerı oluyo adamı yıyo bunlar çocuk bız kadınları baglıyo bence anna olmak sabırlı olmakla eşdeger ee bı nevı kocalarda eşek kadar çocuklar:)))))))))))

Valla ben eşimden daha çok çalışıyorum, mesailere kalıyorum ve eve daha geç gidiyorum !
Benim dertlerim onunkini döver

gecen hafta 59.6 bu hafta 58.0 kı kı kııııııııııııııııııııııııı

Kız sen napıyosun ? Soru yanlış oldu tabi halı yıkıyosun durmadan en güzel spor o :)
Üst üste yüksek kilolar veriyorsun. Dikkat et kendine bak sonra hastalanma!

Ben bugün tartılmayı unuttum

Son düzenleme:
Ben dünkü kilomu söylesem olur mu ?
Zaten bugün ne kilo almışımdır ne vermişimdir.
Ya da yarın söylesem ?
Geçen hafta da verememiştim çünkü kilo bildirimimi.

canım kaca koca dertlerı bız çekıyoruz demek ıstedım koca demek dert demek yanıı:))))))))))))))evett baya gıttı fark edılıyo ıyıce zaten azdaha kg vereyım öncesı sonrası resımlerımı koycam:)))))))))))))))))

Merhaba kizlar nasilsiniz? Benim kilo 58.1 gecen hafta 58.2ydi. 100gr gitmis. Bi dogru duZgun diyet yapamadim ki..
Alisverise mi ciksam diyorum kizlar? Canım sikildi da:)

Kızlarrr sözümü tuttum dün akşam hem yeniden kepek ekmeğine başladım hemde 6.30 da akşam yemeği yedikten sonra gece 2de yatmama rağmen hiç bişey yemedim,atıştırmadım

Kızlarrr sözümü tuttum dün akşam hem yeniden kepek ekmeğine başladım hemde 6.30 da akşam yemeği yedikten sonra gece 2de yatmama rağmen hiç bişey yemedim,atıştırmadım

İste boyle tatlim! Hergun boyle yaparsan farki goreceksin. Ben yine dayanamayip dondurma yedim ama gunduzden az yiyorum. Kilo vermek isteyen benim gibi yapmasin tabi. Gece yemeleri kesin depolaniyor vucudda onu hissediyorum

İste boyle tatlim! Hergun boyle yaparsan farki goreceksin. Ben yine dayanamayip dondurma yedim ama gunduzden az yiyorum. Kilo vermek isteyen benim gibi yapmasin tabi. Gece yemeleri kesin depolaniyor vucudda onu hissediyorum

Evet canım ya gece yenen direk yapışıyo kilo olarak kalıyo yemiycem artık 7 den sonra.Benim aklımı başıma getirdiğiniz için çok teşekkürler kızlarr

budur!

afferim kız:)) başardın sonunda.

bundan sonra 7den sonra yememeyi adet edindim ben kızlar.

çok gerekmedikçe yemiyorum(misafirliğe falan gidersem ayıp olmasın diye biraz tadarım, ama fazla değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…