60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kandiliniz mübarek olsun ben akşam yemeğindeki ekmek hakkımı şimdi kullanıyorum çayla ... herhalde depolanmaz dağ gibi ütüm var ... öyle yorgunum ki çayı sırf yorgunluğumu alsın diye içiyorum zaten gündüz pek birşey yemedim
kahvaltı
yumurta dom.sal. semizotu ekmek şekersizçay yeşil biber
ara yoğurt
karpuz
yoğurt
akşam taze fasülye semizotlu pul biberli naneli yoğurt söğüş
şimdi 1 dilim ekmeğe yoğurt sürdüm üzerine pul biber nane ektim yanında 2 küçük domates 3 sivri biber şekersiz çay
gün boyu 10 bardak su içtim 1 fincan yeşilçay belki 11 gibi bi tane daha içerim
neyse ben diğer topiğide bir bakiyim görüşürüz

Kizlar benim kilom hep ayni ya 58.1 57leri gorseydim bari... 2.5 ayda 2.5 kilo verdim

sorma canım ben de 59 da takıldım hatta kilo bildirimi yapacağım gün 60,3,,çıktım ama ödem diye düşünüyorum çünkü regl dönemi.. bir de ben kan hapı kullanıyorum oda bağırsak problemleri yapıyor yeşilçay ve sabahları ılık su içip yürümesem hiç çıkamıycam wc ye oda etkiliyor şişkinlik yapıyor.belki senin vücut korumaya almıştır kendisini sen devam et pes etme sonra birden gider kilolar öptüm canım

günaydın kızlar
bu sabah nasılsınız
leslie ile 46 dk yürüdüm kendimi iyi hissediyorum :)
hepinize güzel bir pazar diliyorum

günaydın kızlaaar herkese ii pazarlar.
napyosunuz bakalımm
ben kahvaltıda 1 tane muz yedim
vira bismillah demiş durumdayım .tekrar başlıyorum diyetime... öptü hepinizi

günaydın kızlaaar herkese ii pazarlar.
napyosunuz bakalımm
ben kahvaltıda 1 tane muz yedim
vira bismillah demiş durumdayım .tekrar başlıyorum diyetime... öptü hepinizi

hadi bakalım hayırlı olsun

bendende herkeslere günaydın.
bu ne sıcaktır böyle. sıcaktan bişey yenmiyo zaten . ben antalyadayım dün 46 dereceydi burası. ayılıp bayılıp bi sağa bi sola yattım.
bu sabah;
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir

sabahlarıda ilk işim artık 3-4 günden beri sirkeli-ballı su içiyorum. çok faydasını gördüm wc açısından

günaydın canlar bende 4-5 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yanımda bi çok şey yensede tutuyorum kendimi umarım böle dewam edebilirim :) en azından ilk 1 ay hamur işi kızartma vs. yememeye çalışıcam tatilde oluncada rahat rahat hazırlıyorum okul zamanı zor oluyodu öğle arası yarım saat hep ekmek arası veya buna benzer şeyler oluyodu akşam yemekleride 2 gün özensem yorgunluktan diğer günler yapamıyodum inş. yaz bitmeden kurtuluruz şu fazlalıklardan

Merhaba kizlar. Soylemesi ayiptir ama su anda evin icinde usuyorum:) ayagimda da patik var:))
Diyete gelince...
Dun gun boyunca cok ii gittim ama aksam baya biseyler atistirinca tartida hemen kendini gosterdi sinir oldum cok! Yemegince gostermiyo ama yiyince hemen gosteriyo.. Pislik tarti!
Atistiralim atistiralim sonra da sucu tartiya bulalim emi??? Tobe tobe..
Neyse uzunca bi sure yapmam ben bunu artik dersimi aldim:) regl'ye de az kaldi belki ondandir diyip biraz yatistirayim kendimi:)
Opuyorum hepinizi... İyi pazarlar...

günaydın kızlar
bu sabah nasılsınız
leslie ile 46 dk yürüdüm kendimi iyi hissediyorum :)
hepinize güzel bir pazar diliyorum

mgunescim 46 dakika süren videosu varmı yoksa aynı videoyu bir kaçkez mi yapıyorsun ben en fazla 12 dakikalık buldum da bazen 2 sefer yapıyorum bazen tek sefer mesala bugün tek yaptım kendimi yorgun hissediyordum oğlum da acıktım diye başımda mızırdayıp durdu ben de tek yaptım

arkadaşa sormuşsun ama bende yapıyorum leslie cvp veriim dedim:)) 46 hatta 1 saatlik videolarıda var lesli nin

budur!

afferim kız:)) başardın sonunda.

bundan sonra 7den sonra yememeyi adet edindim ben kızlar.

çok gerekmedikçe yemiyorum(misafirliğe falan gidersem ayıp olmasın diye biraz tadarım, ama fazla değil)

Evet ya adet edinmek gerek hem çok rahatsız ediyo insanı akşam yiyince sağlıklı da değil zaten.7'den sonra yemeye SON! :114:

selam kzlar.kilom hep aynı ya
ama Allahtan almıyorum.bacaklarım inceldi şükür.ama göbekten şikayetçiyim.mekik çok çekerdim önceleri bilirsiniz.ama boyum acıyo artık.sopalı yani oklavalı hareket iyi geliyor.tavsiye ederim.mekikten daha kolay.hemen etkili oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…