canım yine ben söylediğin videoların linkini verirmisin ben bulamadım da
Selam kızlar...Çok şükür aranızdayım gene...
Oğlanı kestirdik ama telaşı,kalabalığı biraz azalmakla beraber hala devam ediyor..
Cuma günü çok misafirim vardı,o yüzden kilo bildirimi yapamadım..
Maalesef gelen gidenle rejim de masal oldu tabi ama bu sabah tartıda aynı geldim çok şükür..
(sanırım yediklerim,koşturmadan,yorgunluktan eridi)
Neyse nerede kalmıştık deyip yarın sabah itibari ile yeniden başlıyorum..
Umarım hepiniz iyisinizdir,burada olmadığım sürece önemli şeyler oldu mu,bi yazıverin bakimmmm...:)
Hayirli olsun canim! Sizin akrabalar mi geliyor sonrasinda hayirli olsuna mi geliyorlar?
Bu arada mizah geyik bolumunde sohbet konusu actik oraya gelebilirsin
Evet esencim...Vallahi sağolsunlar duyan geliyor canım...Ben de ummuyordum bu kadarını doğrusu...
Ah canım ben buraya bir yetişebilsemmmmm....Ama uğrarım mutlaka...
Bu arada hedefine ulaşmışsın artık,kutlarım..Yaza bomba gibi girmişsindir,maaşallah...
Selam kızlar...Çok şükür aranızdayım gene...
Oğlanı kestirdik ama telaşı,kalabalığı biraz azalmakla beraber hala devam ediyor..
Cuma günü çok misafirim vardı,o yüzden kilo bildirimi yapamadım..
Maalesef gelen gidenle rejim de masal oldu tabi ama bu sabah tartıda aynı geldim çok şükür..
(sanırım yediklerim,koşturmadan,yorgunluktan eridi)
Neyse nerede kalmıştık deyip yarın sabah itibari ile yeniden başlıyorum..
Umarım hepiniz iyisinizdir,burada olmadığım sürece önemli şeyler oldu mu,bi yazıverin bakimmmm...:)
selam kızlar bende aranıza katılıp zayıflamak istiyorum...gecen yaz dukanla 10 kilo verdim ama maaalesef 10 kilonun tümünü 5-6 ayda geri aldım...bu gün itibarı ile tekrar diyete başlayıp aranıza katılıyorum ...hayde hayırlısı
Hoşgeldin canım. İnşallah kısa zamanda tekrar verirsin.
Peki niye geri aldın acaba ?
maalesef dukanla kilo verenlerin yüzde doksanı verdiği kiloları geri alıyorlarmış..
Vücud birçok şeyi görmediği için artık sindirmeyi unutuyor heralde. Birden yiyince de depoluyor olabilir mi ?
Hiç nedenini araştırdınız mı ?
Ben de sağlıksız olduğunu düşünüyorum dukan'ın ve hiç girişimde bulunmadım. Araştırdım çünkü arkdaşım yapıyordu.
evet tahmininiz doğru,vucudumuz protein ağırlıklı beslenme şekline alıştığı için ,normal beslenme şeklini geçilince ne varsa depoluyor..ayrıca çok sağlıksız bir diyet,böbrek ve kalp rahatsızlığına yol açıyor..Dukanın hayatınızda en fazla 2 defa yapın demesine rağmen bir çok bayan defalarca bırakıp tekrar başlıyorlar..ben 1 defa yaptım bi daha yapmayı hiç düşünmüyorum..
Hayırlısı inşallah bir şekilde tekrar verirsin kiloları.
Bakalım daha neleri çıkıcak bu dukan diyetinin.
Hiç meyve yemeden olur mu ya ?
En çok bu yönü ters!
Madem sağlıklı neden hayatınızda en fazla 2 defa yapın diyor dimi ?[/QUOT
teşekkür ederim inşallh en kısa zamanda veririm çünkü bütün kıyafetlerim son noktada biraz daha gitse üstüme olmayacaklar...kilo vericem diye alışverişte yapmıyorum...dukan kesinlikle çok sağlıksız ...meyve yemeden tabiiki olmaz..halbuki gündüz meyve yenildiğinde kilo yapmaz..akşam yemeğinden sonra meyve yememek lazım..akşam yemeğide saat 7 de yenilmeli.
teşekkür ederim inşallh en kısa zamanda veririm çünkü bütün kıyafetlerim son noktada biraz daha gitse üstüme olmayacaklar...kilo vericem diye alışverişte yapmıyorum...dukan kesinlikle çok sağlıksız ...meyve yemeden tabiiki olmaz..halbuki gündüz meyve yenildiğinde kilo yapmaz..akşam yemeğinden sonra meyve yememek lazım..akşam yemeğide saat 7 de yenilmeli.
Dukan diyetinin ününü bende duydum hatta merak edip kitabı almaya karar vermiştim ama madem bu kadar sağlıksız bişey vazgeçtim şimdi bunları okuduktan sonra
Dukan diyetinin ününü bende duydum hatta merak edip kitabı almaya karar vermiştim ama madem bu kadar sağlıksız bişey vazgeçtim şimdi bunları okuduktan sonra
Evet canım. Zaten bildiğin şeyler de işte..
Alışveriş yapma bence de belli bir süre. Çünkü yaptıkça kilona alışıyorsun o andaki. Ben güya eski kıyafetlerimi giymeye başlarım diye düşünüyordum, alışveriş de yapmıştım gerçi o çok kilomla. Annem beni zorladı artık bişeyler al diye, kıyafetim az olduğu için bir de çalışan biri olunca... Ben de ısrarla almak istemiyordum o olmuyor bu olmuyor gidiyoruz oramı buramı belli etmesin diye büyük bedenden alıyoruz felan. Hatta hamile reyonundan almışım bir keresinde... Neyse geçti o günler çok şükür !
Ama şimdi de eski kıyafetlerim de olmuyor yani zayıfkenki halimle.. Anlamadım gitti ! Egzersiz yaptığım için 50 kilodan daha az görünüyorum sanırım.
Kısacası zayıfkenki kıyafetlerimin çoğu da , kilolu kıyafetlerim de olmuyor şuanda. Gardrobumu yeniliyorum mecburen sil baştan.
Takım da alacağım kendime iş yeri için, tek düğmeli ceketlere felan hasret kalmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?