60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...Çok şükür aranızdayım gene...

Oğlanı kestirdik ama telaşı,kalabalığı biraz azalmakla beraber hala devam ediyor..

Cuma günü çok misafirim vardı,o yüzden kilo bildirimi yapamadım..

Maalesef gelen gidenle rejim de masal oldu tabi ama bu sabah tartıda aynı geldim çok şükür..
(sanırım yediklerim,koşturmadan,yorgunluktan eridi)

Neyse nerede kalmıştık deyip yarın sabah itibari ile yeniden başlıyorum..

Umarım hepiniz iyisinizdir,burada olmadığım sürece önemli şeyler oldu mu,bi yazıverin bakimmmm...:)

Hayirli olsun canim! Sizin akrabalar mi geliyor sonrasinda hayirli olsuna mi geliyorlar?

Bu arada mizah geyik bolumunde sohbet konusu actik oraya gelebilirsin

Hayirli olsun canim! Sizin akrabalar mi geliyor sonrasinda hayirli olsuna mi geliyorlar?

Bu arada mizah geyik bolumunde sohbet konusu actik oraya gelebilirsin

Evet esencim...Vallahi sağolsunlar duyan geliyor canım...Ben de ummuyordum bu kadarını doğrusu...

Ah canım ben buraya bir yetişebilsemmmmm....Ama uğrarım mutlaka...
Bu arada hedefine ulaşmışsın artık,kutlarım..Yaza bomba gibi girmişsindir,maaşallah...

Her zaman bekleriz lunacım :)
Teşekkür ederim canım. Öyle oldu artık isteyen herkesin başına !
Koruma dönemim başladı işte...

Gelen misafirler sevdiğin hoş sohbet insanlarsa problem yok :)
Ben artık çok kalabalığı kaldıramıyorum doğrusu !

Son düzenleme:

Canım sünnetiniz mübarek olsun Allah damatlığını göstersin.Çok telaşlı oluyor ama napalım güzel telaşlar bunlar hep bu tür telaşlar olur inşallah...

selam kızlar bende aranıza katılıp zayıflamak istiyorum...gecen yaz dukanla 10 kilo verdim ama maaalesef 10 kilonun tümünü 5-6 ayda geri aldım...bu gün itibarı ile tekrar diyete başlayıp aranıza katılıyorum ...hayde hayırlısı

Hoşgeldin canım. İnşallah kısa zamanda tekrar verirsin.
Peki niye geri aldın acaba ?

maalesef dukanla kilo verenlerin yüzde doksanı verdiği kiloları geri alıyorlarmış..

Vücud birçok şeyi görmediği için artık sindirmeyi unutuyor heralde. Birden yiyince de depoluyor olabilir mi ?
Hiç nedenini araştırdınız mı ?
Ben de sağlıksız olduğunu düşünüyorum dukan'ın ve hiç girişimde bulunmadım. Araştırdım çünkü arkdaşım yapıyordu.

evet tahmininiz doğru,vucudumuz protein ağırlıklı beslenme şekline alıştığı için ,normal beslenme şeklini geçilince ne varsa depoluyor..ayrıca çok sağlıksız bir diyet,böbrek ve kalp rahatsızlığına yol açıyor..Dukanın hayatınızda en fazla 2 defa yapın demesine rağmen bir çok bayan defalarca bırakıp tekrar başlıyorlar..ben 1 defa yaptım bi daha yapmayı hiç düşünmüyorum..

Hayırlısı inşallah bir şekilde tekrar verirsin kiloları.
Bakalım daha neleri çıkıcak bu dukan diyetinin.
Hiç meyve yemeden olur mu ya ?
En çok bu yönü ters!
Madem sağlıklı neden hayatınızda en fazla 2 defa yapın diyor dimi ?

Dukan diyetinin ününü bende duydum hatta merak edip kitabı almaya karar vermiştim ama madem bu kadar sağlıksız bişey vazgeçtim şimdi bunları okuduktan sonra

Evet canım. Zaten bildiğin şeyler de işte..
Alışveriş yapma bence de belli bir süre. Çünkü yaptıkça kilona alışıyorsun o andaki. Ben güya eski kıyafetlerimi giymeye başlarım diye düşünüyordum, alışveriş de yapmıştım gerçi o çok kilomla. Annem beni zorladı artık bişeyler al diye, kıyafetim az olduğu için bir de çalışan biri olunca... Ben de ısrarla almak istemiyordum o olmuyor bu olmuyor gidiyoruz oramı buramı belli etmesin diye büyük bedenden alıyoruz felan. Hatta hamile reyonundan almışım bir keresinde... Neyse geçti o günler çok şükür !
Ama şimdi de eski kıyafetlerim de olmuyor yani zayıfkenki halimle.. Anlamadım gitti ! Egzersiz yaptığım için 50 kilodan daha az görünüyorum sanırım.
Kısacası zayıfkenki kıyafetlerimin çoğu da , kilolu kıyafetlerim de olmuyor şuanda. Gardrobumu yeniliyorum mecburen sil baştan.
Takım da alacağım kendime iş yeri için, tek düğmeli ceketlere felan hasret kalmıştım...

Son düzenleme:
Dukan diyetinin ününü bende duydum hatta merak edip kitabı almaya karar vermiştim ama madem bu kadar sağlıksız bişey vazgeçtim şimdi bunları okuduktan sonra

Ben okudum kitabı biraz. Boşver alma, sağlıksız bişey.
Çok kısa sürede çok yüksek kilolar vermeyi vadediyor ama ben de verdim sonuçta sağlıklı birşekilde herşeyimden yiyerek. İstenirse oluyor.
Bir de sağlığını kaybedip kilo vermektense az az ve uzun sürede verirsin kiloları daha iyi.
Yağ hayatında sıfır olacak. Şimdi de güncellemeler geçiyormuş yok günde 2 bardaktan fazla süt yok o yok bu yok. Niye baştan söylemedin peki bunları dimi ?
Deneme yanılma yapıyor o da.
Bir kere onun dediklerinin uygulanması normal yaşamda çok zor. Bizim arkadaş direk aç geziyor, çünkü herşeyde yağ var. Evde kendi sıfır yağla yapıp yiyordu akşamları. Dışardan zaten yiyemezsin hiçbir ürünü.
En iyisi kalori sayımı valla :) herşeyden yiyebilirsin ama az...

Ya arkadaşlar bişey sorucam. Bu kk sayfasının renkleri değiştirilebiliyor mu ?
Pembe pembe olsun istemiyorum. Mümkünse renksiz bişeyler olsun çok dikkat çekmesin.

bence hiç başlama karbonhidratlı yiyecekler tüketme, akşam 7 den sonra birşey yeme ,ayda 4 kilo verirsin..ben doğumdan sonra bu şekilde 5 ayda 20 kilo verdim..

peki kaç kiloyla başladın? nekadar sürede kaç kilo verdin?görünüşe bakılırsa bayağı kilo vermişsin tebrikler

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo kilo verme işi beni tanıyanlarınız vardır beni 1 martta 65le başlamıştım şuan 58 kiloyum vermeyede devam edicemm istedigim kiloya düşene kadar herkeze kolay gelsin kızlarr öpüldünüzz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…