60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü yediklerimi yazayım:

Sabah 1 simit + tatlandırıcılı çayla beraber
Öğlen 2-3 lokma patatesli omlet + Birkaç lokma da karpuz
Ara 1 ülker diyet çikolata + 1 tane diyet bisküvi
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 18:30 gibi de 1 kase mercimek çorbası

Kuzum sen alismissin az yemege. Boyle devam et. Kilonu koruyarak:)

Kuzum sen alismissin az yemege. Boyle devam et. Kilonu koruyarak:)

Evet alıştım az yemeye...
Ama akşamları da atıştırıyorum bu sefer.
Ya bu tatlandırıcılar var ya beni tıkıyor. Simit de öyle.
Hatta diyet çikolata afedersiniz bağırsaklarımı bozdu.
Bugün de kesin kilo vermişimdir. Ama artık kilo verme diyorlar eminim çok zayıf görünmeye başladım.

Akşam bir kase çorbayla durabilecek kadar mideni küçültmüşsen bitmiştir bu iş esencim..

Kendime gülüyorum şu an.Çünkü biraz önce yüksek sesle ''Ay ne güzel barsakları bozulmuş'' derken buldum kendimi..
Barsaklarım bozulsun diye yapmadığım şey yok biliyor musun..

Off benim sorunum barsak tembelliği,düzene girince otomatikman hafifliyorum zaten..

Valla ben de skinti cekiyorum bazen iyi oluyor bozuldugu :)
Bu diyet cikolatadan yiyince bende boyle oluyor! Belki sende de ise yarar.

Son düzenleme:

Canim merak ediyorum nasil gorundugunu..
Eminim baya zayifsindir:)

Kizlar 49.8'i gordum az once. Bakalim sabah kac cikicam

Uyku da tutmadi beni! Kimsecikler yok mu?
Beni de uyku tutmadi canım ben varim ama sen herhalde uyumussundur artik. 1den beri donuyom yatakta artik kalktim bende sinir oldum:)
Canım sabaha daha da zayiflamis olursun:)ama bence de yeter:)

Kizlar ben de kisir yedim bu aksam. Yaninda da diet kola. ama sonra ustune 1 sa yurudum:) erimistir umarim.
Bi de regl oldum bugun:) oh sevindim. Cuma tatile cikacagim da bitmis olacak o gune kadar:))))

Bu sabah tartıldım 49.4 !
Aslında gün içinde 50 küsür oluyorum. Normal artık.
Kilomu koruyacağım derken veriyorum kiloyu. Ama herkesin boyu aynı değil. Sizlerin boyu çoğunun 160'ın üzerinde. Ona göre de değerlendirmek lazım.

Günaydın kızlarrr.Dün akşam mantar yemeği yedim küçük bi tabak,2 dilim kare kepek ekmeği,küçük bi kase pul biberli yoğurt Pul biberli yoğurdu ilk defa denedim ama çok beğendim bundan sonra akşam yemeklerinde mutlaka yiyeceğim

Canım benim de bağırsak sorunum var.Dün akşam üstü 4 gibi bitki çayımı içtim,7 de yemek yerken pul biberli yoğurdumu yedim ve saat 9 falandı tam 3 kere wc ye gittim.Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sen de bi dene istersen bugün kendimi çok hafif hissediyorum

bende deniyecem :)

sabah kahvaltım kızlar

2dilim tam buğday ekmeği 65x2:130
yarım domates: 7
yarım salata :5
kibrit kutusu kadar peynir :
yarım haşlanmış yumurta :
şekersiz çay:

11:00 türk kahvesi tek şekerli

becerebilirsem kalori hesabı yapacam :)

esenruzgar kalori sayımı sen yapmıştın banada yardımcı olurmusun canım

Son düzenleme:

bunları yapıyorum zaten canım.

ve güzel haberrrrrrr emeklerimin karşılığını alıyorum bu sabah 59,2 geldim.... yaşasınnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…