Bitki çayımı içiyorum şuan
Bak imrendirdiniz beni de ...Gidip bir bitki çayı da ben yapayım,balkona da gölge düşmüş,orada hüpürdeteyim bari
Bu akşam unutmazsam alayım ben bu yoğurdu bide pulbiber ohhh mis gibi miss
Bitki çayımı içiyorum şuan
Bak imrendirdiniz beni de ...Gidip bir bitki çayı da ben yapayım,balkona da gölge düşmüş,orada hüpürdeteyim bari
Kuzum sen alismissin az yemege. Boyle devam et. Kilonu koruyarak:)Bugünkü yediklerimi yazayım:
Sabah 1 simit + tatlandırıcılı çayla beraber
Öğlen 2-3 lokma patatesli omlet + Birkaç lokma da karpuz
Ara 1 ülker diyet çikolata + 1 tane diyet bisküvi
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 18:30 gibi de 1 kase mercimek çorbası
Kuzum sen alismissin az yemege. Boyle devam et. Kilonu koruyarak:)
Bugünkü yediklerimi yazayım:
Sabah 1 simit + tatlandırıcılı çayla beraber
Öğlen 2-3 lokma patatesli omlet + Birkaç lokma da karpuz
Ara 1 ülker diyet çikolata + 1 tane diyet bisküvi
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam 18:30 gibi de 1 kase mercimek çorbası
Evet alıştım az yemeye...
Ama akşamları da atıştırıyorum bu sefer.
Ya bu tatlandırıcılar var ya beni tıkıyor. Simit de öyle.
Hatta diyet çikolata afedersiniz bağırsaklarımı bozdu.
Bugün de kesin kilo vermişimdir. Ama artık kilo verme diyorlar eminim çok zayıf görünmeye başladım.
Akşam bir kase çorbayla durabilecek kadar mideni küçültmüşsen bitmiştir bu iş esencim..
Eskidem dururdum da simdilerde eve gelince duramiyorum. 2 tane mini dondurma yedim.
Kendime gülüyorum şu an.Çünkü biraz önce yüksek sesle ''Ay ne güzel barsakları bozulmuş'' derken buldum kendimi..
Barsaklarım bozulsun diye yapmadığım şey yok biliyor musun..
Off benim sorunum barsak tembelliği,düzene girince otomatikman hafifliyorum zaten..
Aslında klasik herkesin bildiği şeylerden uzak durdum ve yedim.
Daha çok egzersiz beni zayıflattı diyebilirim.
Karbonhidratlı ve yağlı şeylerden uzak durdum. Abur cubur yemedim. Akşam yemeğinden sonra hiç yemedim. 1 ay kadar sonra felan kalori sayımı yaptım. Yani herşeyin kalorisini öğrenmeye çalıştım. Ona göre de kısıtladım kendimi.
Son 2-3 hafta hariç hergün egzersiz yaptım.
Duyduğum şeyleri uyguladım. Zayıflama çayları ballı sirkeli su vs. tarzında. Öyle öyle gitti kilolar. Şimdi de öyle aşırı bir kaçamak yapmıyorum kilo verdim nasıl olsa diye.
Kizlar 49.8'i gordum az once. Bakalim sabah kac cikicam
Uyku da tutmadi beni! Kimsecikler yok mu?
çok istikrarlı bi diyet yapmışsın cnm ...ben de bi moda girsem cok rahat kilo verebiliyorum..bakalım bu seferde olur inşallah...
Canim merak ediyorum nasil gorundugunu..Evet alıştım az yemeye...
Ama akşamları da atıştırıyorum bu sefer.
Ya bu tatlandırıcılar var ya beni tıkıyor. Simit de öyle.
Hatta diyet çikolata afedersiniz bağırsaklarımı bozdu.
Bugün de kesin kilo vermişimdir. Ama artık kilo verme diyorlar eminim çok zayıf görünmeye başladım.
Beni de uyku tutmadi canım ben varim ama sen herhalde uyumussundur artik. 1den beri donuyom yatakta artik kalktim bende sinir oldum:)Kizlar 49.8'i gordum az once. Bakalim sabah kac cikicam
Uyku da tutmadi beni! Kimsecikler yok mu?
Akşam bir kase çorbayla durabilecek kadar mideni küçültmüşsen bitmiştir bu iş esencim..
Kendime gülüyorum şu an.Çünkü biraz önce yüksek sesle ''Ay ne güzel barsakları bozulmuş'' derken buldum kendimi..
Barsaklarım bozulsun diye yapmadığım şey yok biliyor musun..
Off benim sorunum barsak tembelliği,düzene girince otomatikman hafifliyorum zaten..
Günaydın kızlarrr.Dün akşam mantar yemeği yedim küçük bi tabak,2 dilim kare kepek ekmeği,küçük bi kase pul biberli yoğurtPul biberli yoğurdu ilk defa denedim ama çok beğendim bundan sonra akşam yemeklerinde mutlaka yiyeceğim
Günaydın kızlarrr.Dün akşam mantar yemeği yedim küçük bi tabak,2 dilim kare kepek ekmeği,küçük bi kase pul biberli yoğurtPul biberli yoğurdu ilk defa denedim ama çok beğendim bundan sonra akşam yemeklerinde mutlaka yiyeceğim
Ya biraz aç kalsan! Yani ne bilim ara öğün yapma, doyurucu ama kalorisi az şeyler ye. Mesela zeytinyağlı brokoli karnabahar gibi. Light yoğurt ye bol pul biberli. Sürekli bitki çayı iç acıktıkça, onlar da tok tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?