60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ne güzel yaaa sen 58 leri görmüşşün. ben şubat sonundan beri ine çıka 66 dan 50 li rakamlara bir türlü düşemedim. hafta sonu 61 geldim cidden artık sinirlerim bozuluyo. yürüyüş yapıyorum, haftada 3 gün spor, akşamları 7-8 den sonra bişey yemiyorum,haftada 2-3 kerede 45 dk lık twister yapıyorum, gün içinde kalori takibi yapıp 1000 kaloriyi geçmiyorum, sabahları sirkeli ballı suda içiyorum ama banamısın demiyo. ben nerde yalnış yapıyorum Allahımmmmmm.... 58 i bi görsem ahtım var çocuk sevindiricem valla.

Canım sünnetiniz mübarek olsun Allah damatlığını göstersin.Çok telaşlı oluyor ama napalım güzel telaşlar bunlar hep bu tür telaşlar olur inşallah...

Teşekkür ederim wish....Yorulduk ama çok şükür atlattık,tabii ki böyle telaşa can kurban...:)

Hoşgeldin..Sağlıklı ve tez elden zayıflaman dileğiyle...

Bu arada dukan mukan inan hikaye..

Allah insana bir akıl vermiş ve demiş ki bak şunlar zararlı,bunlar yararlı,şundan şu kadar yemelisin,bundan bu kadar.

Bize düşen bu aklı doğru kullanmak,aklımızın yetmediği yerde de uzmanına danışmak,o kadar canım..

Tekrar kolay gelsin...:)

Doğru söylüyosun en iyisi kalori sayımı.Bu kalori sayımını kalorisepeti sitesinden mi yaptın sen?

Ya arkadaşlar bişey sorucam. Bu kk sayfasının renkleri değiştirilebiliyor mu ?
Pembe pembe olsun istemiyorum. Mümkünse renksiz bişeyler olsun çok dikkat çekmesin.

Yok canım bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor

bence hiç başlama karbonhidratlı yiyecekler tüketme, akşam 7 den sonra birşey yeme ,ayda 4 kilo verirsin..ben doğumdan sonra bu şekilde 5 ayda 20 kilo verdim..

Ayda 4 kilo versem daha ne isterim ki ben yaa inşallah veririm bende

peki kaç kiloyla başladın? nekadar sürede kaç kilo verdin?görünüşe bakılırsa bayağı kilo vermişsin tebrikler

Çizelgede gördüğün 67 kilodan başladım 17 kilo verdim. 3 ay gibi bir sürede. Bunu 3 ay önce düşünsem yok canım 3 ayda 17 kilo verilir mi derdim ama hayal değil işte gerçek oldu.

Ya biraz aç kalsan! Yani ne bilim ara öğün yapma, doyurucu ama kalorisi az şeyler ye. Mesela zeytinyağlı brokoli karnabahar gibi. Light yoğurt ye bol pul biberli. Sürekli bitki çayı iç acıktıkça, onlar da tok tutuyor.

Ben birçok yerden yaptım, google amcaya soruyordum hepsine bakıyordum ortalama bişey alıyordum. Farklı farklı şeyler söyleyebiliyorlar ya da birinde olan birinde olmuyor.
Ama genelde kackalori.org dan yaptım.

İnşallah verirsin canım. Besinlerin kalorilerini öğrenince insan kendini frenleyebiliyor. Ben işyerinde öğlen çıkacak yemeğin kalorilerini hesaplayıp öyle çıkıyordum. O şekilde ölçülü yiyordum kendimi frenleyebiliyordum.

Sen çok güzel yön veriyosun bizlere yaa senin verdiğin kiloyu duydukça daha da istekleniyorum.Şu pulbiberli yoğurdu hiç denemedim tadı kötü olcakmış gibi geliyo bana güzel oluyo mu tadı? ve ne kadar yoğurda ne kadar pul biber koyuyosunuz?

İsteklenmeniz için yazıyorum zaten canım :) FAydam oluyorsa ne mutlu!
Beni de bir arkadaşım etkilemişti, kızcağız bişey yemiyordu aç kalıyordu ben lüpletiyodum çikolataları, sonra da sanki bize yasak değil bizim kilo vermemiz gerekmiyor diyerek diyerek heralde karar aşaması olmuştu benim için.

Herşeyi yapıyorum ama kilo veremiyorum diyenler kan tahlili yaptırsınlar hormonlarına baktırsınlar. Benim hipotroid çıkmıştı mesela, ilaç kullanıyorum hala. Az birşey ama sonuçta o bile etkiliyor kilo alımını.
Bir öneri işte..

Ben acı pul biber kullanıyorum canım. Ekleyebildiğim kadarıyla yedikçe ekleyerek yiyorum. Ben biraz bol serpiyorum çok sevdiğim için.
Bana göre çok güzel :)

çok iyi vermişsin tekrar tebrikler peki neler yedin nelerden uzak durdun.

lunacım hayırlı olsun..

Dukan diyetinin ününü bende duydum hatta merak edip kitabı almaya karar vermiştim ama madem bu kadar sağlıksız bişey vazgeçtim şimdi bunları okuduktan sonra

dukan çok kötü bi diyet ya..
en iyisi karatay -eğer diyet yapılacaksa-

kitap almak istiyosan sana 2 tane öneriyim.

karatay diyeti (mümkünse 2. kitabını al)
şeytan ye diyor-kemal özer (bu kitap da çok güzel)

ben buraya gelmiyordum ama siz burdasınız burdada mı kaynbatıyorsunuz kızzlarr

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 66 kiloyom ve acilen zayıflamak isyiyorum biliyorum sihirli bi değnek yok ama denediğiniz işe yarayan bişeler varsa yardımcı olurmusunuz.

Akşama deniycem bende çok merak ettim tadını yemekte yesem olur heralde dimi?

Not alıyorum bu 2 kitabı canım sağol

ben buraya gelmiyordum ama siz burdasınız burdada mı kaynbatıyorsunuz kızzlarr

Ben 2 tarafa da bakıyorum canım bi ordayım bi burda

çok iyi vermişsin tekrar tebrikler peki neler yedin nelerden uzak durdun.

Aslında klasik herkesin bildiği şeylerden uzak durdum ve yedim.
Daha çok egzersiz beni zayıflattı diyebilirim.
Karbonhidratlı ve yağlı şeylerden uzak durdum. Abur cubur yemedim. Akşam yemeğinden sonra hiç yemedim. 1 ay kadar sonra felan kalori sayımı yaptım. Yani herşeyin kalorisini öğrenmeye çalıştım. Ona göre de kısıtladım kendimi.
Son 2-3 hafta hariç hergün egzersiz yaptım.
Duyduğum şeyleri uyguladım. Zayıflama çayları ballı sirkeli su vs. tarzında. Öyle öyle gitti kilolar. Şimdi de öyle aşırı bir kaçamak yapmıyorum kilo verdim nasıl olsa diye.

Akşama deniycem bende çok merak ettim tadını yemekte yesem olur heralde dimi?

Not alıyorum bu 2 kitabı canım sağol

Ben 2 tarafa da bakıyorum canım bi ordayım bi burda

Bence dene şimdilerde yemeğin yanına ye. Ama ben bir ara akşamları sadece pul biberli yoğurt yiyordum. Nasıl dayanıyordum bilmiyorum ama şu sütaş light yoğurtlar var onlar doyurucu oluyor acılı pul biberi de atınca içine...
Ya da 3-4 kaşık zeytinyağlı yemeğin yanında pul biberli yoğurt yiyordum o da güzel oluyor. Gece de acıkınca ender saraçın zayıflama çayını demleyip içiyordum.

Ben önceden yoğurdu çok seviyodum ama 3-4 ay önce kahvaltıda sadece yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yemeye başlamıştım o zamn o kadar çok tiksindim ki yoğurttan şimdi içim almıyo yani akşam yemeğinin yerini tutucak kadar yiyemem heralde

O dediğim sütaş light yoğurdu dene. Böyle küçük 4'lü kutucuk halinde satılanlar var ya. Onların tadı güzel gerçekten. Normalde ben ev yoğurdu yemeye alıştım. Ona rağmen onun tadı hoş geldi.

Bu akşam unutmazsam alayım ben bu yoğurdu bide pulbiber ohhh mis gibi miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…