60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,
Geçen hafta hiç yazamadım.İzinliydim ancak yazlığı temizle et haftasonu düğün dernek derken yorgun yorgun işe başladım.O kadar çok yemek yememe rağmen temizlik sıcak hava kilo almamışım.Dün sabah tartıldığımda regl olduğum halde 61,7 dim.Sonunda göbek ve yan yağlarımda eridi ilginç bir şekilde hiç gitmeyecek sanıyordum.Dar pantolon giyince yandan o kadar çok fışkırmıyor artık mutluyum görenler nasıl başardın harika olmuşsun diyor Hedefime de az kaldı zaten herkez bu kadar yeter daha fazlası iyi olmaz diyor aslında iyi olurda ben yoruldum bu tempodan artık sadece kalan 1,7 kiloyuda verip korumaya geçmek istiyorum.
Yazacak çok şey var ama malum izin dönüşü işler yığılmış durumda şimdilik bu kadar hepinize kucak dolusu sevgiler....

Selam hatunlar diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 1.5 kilo kaybettim....umarım bu şekilde devam edip hedefime ulaşırım..herkese iyi kilo vermeler

slm kızlar nasılsınız
ya bu topiği özledim
hamile kaldğımdan dolayı kilo verme işine ara verdiğimden
pek uğrayamıyorum ama sanırım seneye şubat ayından sonra
tekrar bu topiğin daimi üyesi olcam
bu arada neredeyse 2 aylık hamileyim ama kilo almadım hatta
maşallah diyim 1 kilo daha verdim en son
63,5 tum şimdi 62,5
ama bebişim acaip acıktırıyo beni 1 saat arayla yemek yiyorum hep

canım uyguladıgın diyet nasıl beni bilgilendirebilir misin:)

aslında ben bu beslenme şekliyle 4 sene önce 4 ayda 20 kilo verdim..(doğumdan sonra)Sabah klasik kahvaltı ekmeksiz,öğle sebze yemeği ayran salata,ara öğün olarak meyve(akşam meyve yemiyorum sadece gündüz meyve yiyiyorum)akşam yemeğinde ise özellikle hafif yemekler yiyiyorum..(akşam saat 7 den sonra sadece çay veya kahve içiyorum..hiçbirşey yemiyorum)yani ekmek, pilav ,hamur işi,çikolata türü yiyecekleri kesinlikle tüketmiyorum..

kızlar selam , bayadır yazmıyodum. diyetime ara vermiştim ondan utandım yazmadım
şu an 64 kiloyum ve açım
bu arada şu kilo çizelgemi nasıl düzelticem ben ya?

iyimiş benim acilen kilo vermem lazım çünkü sadece sporla olmuyor bilgi verdigin için tesekkürler:)

iyigeceler kızlar yaaa
ben de iyice tempodan düştüm ya biri beni motive etsin yaaaa(((

tebriklerrrrrr harikaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravooo ıslık ıslııık!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben veremedim sen ver be güzelimmmmsüpersin!!!!!

herkese merhabalar Ben geçtiğimiz kasım ayından beri 80 kilodan 67 kiloya düştüm şuanda ilk olarak 62 kilo olmak istiyorum ama bu aralar motivasyonum sıfır biraz morale ve hırslanmaya ihtiyacım var bende burdan devam etmek istiyorum okuduğum zaman bile motive olabiliyorum çünkü lütfen banada biraz el atın kk hanım ları

Merhabaaa geyik topiğini açtığımızdan beri buraya uğrayan yok sanırım.Hadi kızlar yine başlayalım neler yediğimizi yazmaya o zaman insan yazarken bile farkediyo bugün amma yemişim diyip ertesi günü frenliyo.Hadi kaldığımız yerden devam edelim

hoş geldin canım bende ilk buraya yazdıktan sonra 1 hafta ii gitti soraki 3-4 dün dağıttım yine ( tekrar düzene koymaya çalışıyorum işte .. tatildeyken bu kg işini halletmemiz lazım canım seni bilmiyorum ama ben sürekli zayıf halimi düşünüyorum kıyafetlerimi topuklu ayakkabılarımı kilo aldım die çok saldım kendimi ne güzel giyinmek nede makyaj,oje vs. yapmak istiyo canım çünkü yakıştıramıyorum kendime yeni eğitim-öğretim yılına bomba gibi girelim

ayy kızlar yaa hep beraber kurtulalım bu kilolardan şöyle fit olalım birbirimizi gaza getirelim vermek istediğim 5 kilom var .. birbirimizi takip edip düzenli girersek işe yarar diye düşünüyorum

Bugünkü yediklerimi yazacam:
Sabah: 3/4 simit
Öğlen : tavuk şiş + şehriye çorbası + salata
Ara: 1 halley
Ara: 1 muz
Akşama da 1 kase mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum.

1,5 litre de su içtim şimdiye kadar.

Bugünkü yediklerimi yazacam:
Sabah: 3/4 simit
Öğlen : tavuk şiş + şehriye çorbası + salata
Ara: 1 halley
Ara: 1 muz
Akşama da 1 kase mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum.

1,5 litre de su içtim şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…