Selam hatunlar diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 1.5 kilo kaybettim....umarım bu şekilde devam edip hedefime ulaşırım..herkese iyi kilo vermeler
canım uyguladıgın diyet nasıl beni bilgilendirebilir misin:)
aslında ben bu beslenme şekliyle 4 sene önce 4 ayda 20 kilo verdim..(doğumdan sonra)Sabah klasik kahvaltı ekmeksiz,öğle sebze yemeği ayran salata,ara öğün olarak meyve(akşam meyve yemiyorum sadece gündüz meyve yiyiyorum)akşam yemeğinde ise özellikle hafif yemekler yiyiyorum..(akşam saat 7 den sonra sadece çay veya kahve içiyorum..hiçbirşey yemiyorum)yani ekmek, pilav ,hamur işi,çikolata türü yiyecekleri kesinlikle tüketmiyorum..
Günaydın kızlar,
Geçen hafta hiç yazamadım.İzinliydim ancak yazlığı temizle et haftasonu düğün dernek derken yorgun yorgun işe başladım.O kadar çok yemek yememe rağmen temizlik sıcak hava kilo almamışım.Dün sabah tartıldığımda regl olduğum halde 61,7 dim.Sonunda göbek ve yan yağlarımda eridi ilginç bir şekilde hiç gitmeyecek sanıyordum.Dar pantolon giyince yandan o kadar çok fışkırmıyor artık mutluyum görenler nasıl başardın harika olmuşsun diyorHedefime de az kaldı zaten herkez bu kadar yeter daha fazlası iyi olmaz diyor aslında iyi olurda ben yoruldum bu tempodan artık sadece kalan 1,7 kiloyuda verip korumaya geçmek istiyorum.
Yazacak çok şey var ama malum izin dönüşü işler yığılmış durumda şimdilik bu kadar hepinize kucak dolusu sevgiler....
iyigeceler kızlar yaaa
ben de iyice tempodan düştüm ya biri beni motive etsin yaaaa(((
tebriklerrrrrr harikaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bravooo ıslık ıslııık!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben veremedim sen ver be güzelimmmmsüpersin!!!!!
60-69 kilo aralığı bayanlarııı :)
Önerdiğiniz bir egzersiz videosu falan var mıııı? :***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?