aramıza yeni katılan arkadaşlar miss sd ve safirsu hoşgeldiniz kızlar:))))))))))))))))
Yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
selam kızlar
nasılsınız????
ben bugün yediklerimi yazıcam ama cok utanıyorum yine de yazıcam.
bu da bana ceza olsun
benim arkadaşlara börek sözüm vardı hadi yapiim dedim,gördüm günümü :
sabah:2 parça börek (parçalar küçüktü ama)
öğlen: bi arkadaşa bebek görmeye gittik.bi kase patates salatası ve 1 tane de elmalı kurabiye yedim.(poğaçalara ve kurabiyeye dier dokunmadım)
arada:eve geldim o yaptıım böreklerden kalan 2 pparçayı daha yedim.
akşam:başka bi arkadaşa uğramıştım:3 tane sarma ve 1 küçük parça börek yedim.ama baklava ve keke dokunmadım.
en iisi evde oturmak herhalde kızlar gezdikçe önüme kodular bişeyler yarısını yemedim ama yediklerim zaten yeterli.yemek filan da yemedim.içimde karbonhidrat ağacı bitecek.
((((((( yanlış anlamayın kızlar kimsenin canı çekmesin valla.zaten pişmanım.lezzeti gitti yediklerimin elemi kaldı ((((((
şimdi telafi etmee çalışıyorum.1.5 saat yürüyüşe cıkıcam.daha da bişi yemem inşallah...
selam kızlar
nasılsınız????
ben bugün yediklerimi yazıcam ama cok utanıyorum yine de yazıcam.
bu da bana ceza olsun
benim arkadaşlara börek sözüm vardı hadi yapiim dedim,gördüm günümü :
sabah:2 parça börek (parçalar küçüktü ama)
öğlen: bi arkadaşa bebek görmeye gittik.bi kase patates salatası ve 1 tane de elmalı kurabiye yedim.(poğaçalara ve kurabiyeye dier dokunmadım)
arada:eve geldim o yaptıım böreklerden kalan 2 pparçayı daha yedim.
akşam:başka bi arkadaşa uğramıştım:3 tane sarma ve 1 küçük parça börek yedim.ama baklava ve keke dokunmadım.
en iisi evde oturmak herhalde kızlar gezdikçe önüme kodular bişeyler yarısını yemedim ama yediklerim zaten yeterli.yemek filan da yemedim.içimde karbonhidrat ağacı bitecek.
((((((( yanlış anlamayın kızlar kimsenin canı çekmesin valla.zaten pişmanım.lezzeti gitti yediklerimin elemi kaldı ((((((
şimdi telafi etmee çalışıyorum.1.5 saat yürüyüşe cıkıcam.daha da bişi yemem inşallah...
teşekkür ederim linguist:)
evet yarın cok dikkat etmeyi düşünyrm.umarım başarırım. 1 saat 10 dk yürüdüm.meyve bile yemiycem su içiyrm bu akşam.6.30dan sonra birşey yemedim zaten..
ya bişey sorcam fırında kızartma nasıl yapıyosun????yani ben hep tavada yapıyrm yaparsam onu da .yağlı olduu için pek yapmyrm.öyle hafif mi oluyo????
yedşklerimizi yazmaya başlamışız..bunlar da benim yediklerim
1] Yürümek (Asfalt) 44 dak 214.72
[2] Karpuz 4 DİLİM 528
[3] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[5] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[6] Ispanak (yumurtalı) 1 PORSİYON 206
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[9] Şeftali 1 ADET 60
[10] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[11] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 67.55
[12] Semizotu 20 GRAM 6.4
[13] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
[[15] Yesil Biber 2 ADET 24
[16] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[17] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[18] Domates 2 ADET 28
[19] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
Toplam : 1552,63
neyse canım olan olmuş bundan sonra bunlar önüne geldiğinde bugün yaşadığın pişmanlığı düşün çok faydasını göreceksin
önce fırını ısıtmaya başlıyorum 220 hatta maximumda çalıştırıyorum yoksa180 de falan haşlama gibi oluyo... patlıcanları halka halka çok ince olmıcak şekilde doğruyorum tuzlu suya :) ordan kurulayıp geniş bi yere alıyorum üzerine tuz ve biraz zeytin yağı karıştırıp döküyorum yağlı kağıt üzerine..kabaklarıda halka halka yaptım..biberleride ortadan ikiye böldüm hepsini az yağlayıp ısınmış fırına atıyom çok hafif oluyo:)) patateside böle yaparım ama şu sıralar fazla tüketmiyoz...
hatta geçen gün patlıcanları böle fırınlayıp musakka yaptım eşimle bayıldık hiç kızarttığın gibi olmuyo :)
tamamdır canım teşekkürler.....
Ya ben cok aciktim saat 9'da bir tane ev yapimi sutlac yedim.. cooooooooooook pismanim coook!!Keske onun yerine cay icseydim.. pismanlini bu saat oldu hala yasiyorumm
Bu arada bu gruptan cikmayi dört gözle bekliyorum.. 50-59 grubuna girmeye can atiyorum insallah herkes basarir ve o gruptada bulusuruz
önce fırını ısıtmaya başlıyorum 220 hatta maximumda çalıştırıyorum yoksa180 de falan haşlama gibi oluyo... patlıcanları halka halka çok ince olmıcak şekilde doğruyorum tuzlu suya :) ordan kurulayıp geniş bi yere alıyorum üzerine tuz ve biraz zeytin yağı karıştırıp döküyorum yağlı kağıt üzerine..kabaklarıda halka halka yaptım..biberleride ortadan ikiye böldüm hepsini az yağlayıp ısınmış fırına atıyom çok hafif oluyo:)) patateside böle yaparım ama şu sıralar fazla tüketmiyoz...
hatta geçen gün patlıcanları böle fırınlayıp musakka yaptım eşimle bayıldık hiç kızarttığın gibi olmuyo :)
güzel geçmiş günün...aldığın kaloride ideal
ben 69 kiloyum 59 a kadar diyeti bırakmayacağım inşallah :) 2 ay zamanım olduğu için ayda 5 kilo versem yeter
benim menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,1 bardak yeşilçay(şekersiz)
arada:2 tane meyveli diyet bisküvi(25+25=50 kalori)
öğlen:1 bardak yeşilçay,1 tabak piriçli haşlanmış patates yemeği,2 kaşık light yoğurt+semizotu
akşam: henüz belli değil
arada:1 bardak yeşilçay,meyve
bugün biraz fazla oldu ama eğer yemezsem motivasyonum düşer ve diyeti bozarım diye korkuyorum çünkü en uzun diyetim 1 hafta sürdü bu zamana kadar bu nedenle az ve istediğim yemeği yemeyi tercih ettim.
selam menün güzel ama yeşiçayı biraz fazla içmiyor musun 2 fincandan fazlası zararlı diye duymuştum bir de yemekle beraber ve yemekten hemen sonra içmemek gerekirmiş aç karnına daha etkiliymiş
bu sistemi bende yaklaşık 2 aydır uyguluyorum. bu gidişle tüp hiç bitmeyecektencere yemeği arada bir yapıyorum. bende sebzeleri hazırlamaya başladığmda mini fırını 250 derecede çalıştırıyorum. sonra küçük seramik bir fırın tepsim var tam 2 kişilik bize göre ona 2 patlıcan , 1 patates, biber , domates, kabak filan koyuyorum. tepsinin tabnınada 1-1,5 yemek kaşığı zeytinyağı kpyuyorum. hem hafif oluyor hemde çok lezzetli. tavuk, balık, et artık hepsini bu şekilde pişiriyorum. etleride çoğu zaman sebzelerle harmaanlıyorum. haşlama yapılan yemekler midemi bulandırıyor benim o yüzden bu sistemi çok seviyorum. bunların yanına akşamları ya salata ya ayran yada cacık yapıyorum bide. tavsiye ederim herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?