Bu sabah tartıldım 49.4 !
Aslında gün içinde 50 küsür oluyorum. Normal artık.
Kilomu koruyacağım derken veriyorum kiloyu. Ama herkesin boyu aynı değil. Sizlerin boyu çoğunun 160'ın üzerinde. Ona göre de değerlendirmek lazım.
Günaydınn canım senin kilon kaç şuan da?
Harikaaa tebrik ederimmm
dün 59,2 geldim. uzun süredir 60-62 arasında sıkışıp kalmıştım çok şükür 50 li rakamları gördüm artık...
günaydın kızlar geçen hafta moralim çok bozuktu 65 olmuştum:26: tekrar o aralar nedense bişey olmuştu bana anlamadım ama çok şükür kendimi toparladımhavalr çok sıcak oldu diye spor yapamıyorum ama akşamları birazda olsa yürüyorum umarım bu yaz sonunda 59-60 arası olurum
Bende unutuyom ya canım daha dogrusu ikisine birden yetisemiyom:))ayyyyy buraya ugramayı unutuyorum ben ya((canım topıgım benım
Merhabalar hanımlar.Çok dietler yapıp bıraktımama bu sefer bırakmak yok kararlıyım zaten.Spor da yapıyorum 68 kiloyum.1ayda 8 kilo versem çok mu olur? Ben en fazla 4 kilo vermek isterim ama işte nikah falan gibi bi durumum var.Bu yüzden 8 kilo versem güzel görünüş için güzel olur.
Hergün 1 saat egzersiz yapman gerek. O zaman olabilir belki. Ben ilk 1 ayda 7 kilo vermiştim ama çok egzersiz yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?