60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esenrüzgarcım merhaba sabahları simit yerine kahvaltı yapamıyorsan galeta yiyebilirsin..hem doyurucu hem kalorisi az ben bugün evden ekmek almayı unutmuşum gyarımdan biraz fazla galeta yedim galetayı al at çekmecene simitten iyi dir...

selam kızlaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet gülincim ben düzenli girdiim zaman ne yediimi de yazacaksam sırf utanma belasına yemediimi hatırlarım.ne yediimizi iyi kötü yazarsak cok faydasını görürüz.hem diyet günlüğü gibi olur yani birbirimize söylerken aslında kendi kendimize itiraf ediyoruz di mi...ben de yarından itibaren tekrar yediklerimi yazacağımmm söz kızlar söz kk sözü:))))

iyimiş benim acilen kilo vermem lazım çünkü sadece sporla olmuyor bilgi verdigin için tesekkürler:)
evet tatlım bi arkadaşımın cok veciz bi sözü vardı:dünyanın etrafında tur da atsan yemedenkesmeden olmaaaz derdiii ( kız benim iştahımı görünce uydurmuş olmalı bu sözü de):)))

hoşgeldin zine.iyi kilo vermelerrrrr.....

evet yaaa o aralar ben de cok dikkat ediyordum wishçim.şimdi saldımm.bi daha vira bismillah.baştan alalım.mis gibi elbiseleeeer,buluzlarrr ,etekleeeer,cici topuklularlaaa ayyyy ne güzel olur:)onları hayal edeyim ben acıktıkça

ayy kızlar yaa hep beraber kurtulalım bu kilolardan şöyle fit olalım birbirimizi gaza getirelim vermek istediğim 5 kilom var .. birbirimizi takip edip düzenli girersek işe yarar diye düşünüyorum
kesinlikle katılıyoruum:)))))

benimde 5 kilo vermem lazım kızlar bunu başarmalıyım ünide incecik olmalıyım bunu yapacağım hatta hedefim artık 8 kilo yapacağım bunu ... :)

slm kızlar kilo bildirimini zamanında yapamıyorum belki ama düğün telaşı işte memleketime geldim tartı 65.8 dedi sonra 66 derken tekrar 65ler geldi 65.6,65.4,65.0... bu sabah 65tim öğleden sonra duş alıdıktan sonra tartılayım dedim 64.4 çıktı çok mutlu oldum düğüne 15 gün var 60 olsam çok mutlu olcam ama hedefim 57-58 :)

bugünkü mönüm sabah: 2 yumurtadan yapılmış omlet,
5 adet tuzsuz zeytin
bir avuç ceviz
bir avuç peynir
domates,salatalık.

öğlen,bir avuç bonfile,bir kase sebze ve yoğurt
akşam,balık ızgara

Artık kendime değişik kahvaltı seçeneği bulmalıyım her sabah 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir ve yarım domates yemekten bıktım

Ben de simit yemekten bıktım !
Sen o kepek ekmeklerini az peyniri ve domatesi de arasına koyup tost yapıp yesene :)
Ne değişik öneri ama dimi

Hahahha hakkaten baya değişik :)))
Canım evde kahvaltı edemiyorum.Akşamdan peynir ekmek yapıp dolaba koyuyorum sabahta hemen yarım domates kesip buzdolabı poşetine koyduğum gibi çıkıyorum,işyerinde yiyiorum yani ondan başka alternatif bulamıyorum

Aslında benim de canım tost istiyor öyle. Akşamdan yap sen de arada tost farklı oluyor.
Heralde canım tost isteyince de sana önerim o oldu :)

ben 69 kiloyum 59 a kadar diyeti bırakmayacağım inşallah :) 2 ay zamanım olduğu için ayda 5 kilo versem yeter

benim menüm

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepek ekmeği,1 bardak yeşilçay(şekersiz)
arada:2 tane meyveli diyet bisküvi(25+25=50 kalori)
öğlen:1 bardak yeşilçay,1 tabak piriçli haşlanmış patates yemeği,2 kaşık light yoğurt+semizotu
akşam: henüz belli değil
arada:1 bardak yeşilçay,meyve

bugün biraz fazla oldu ama eğer yemezsem motivasyonum düşer ve diyeti bozarım diye korkuyorum çünkü en uzun diyetim 1 hafta sürdü bu zamana kadar bu nedenle az ve istediğim yemeği yemeyi tercih ettim.

bende üniversiteye hazırlanırken 10 kılo kadar aldım 65 kılo oldum smdı 62 yım :) amacım 55 bende aranızdayım kızlar :) bugunkı menum sabaheynır zeytın domates salatalık öğlen:haşlanmış tavuk kase yoğurt yağsız ikindi:karpuz akşam:çorba-sebze yemeği 1 kase gece:bitki çayı+ birkaçtane kuru kayısı.. ayrıca spor programımda var :) Herşey iyide zorlandığım kısım gece yemek yeme ısteğim tavan yapıyor ne kadar doyarsam doyayım ve çiğköfte bağımlısıyım bu konuda kendıme dur demeye çalısıyorum

Tekrardan merhaba, ben 11 nisanda 64 kilo ile başlamıştım şuanda 58,3'üm yağ oranımda 24'ten 18'e düştü. daha devam ediyorum.Hedefim 50-52kg. Diyetisyen eşliğinde ama yinede küçük kaçamaklara hayır demiyorum.

Sabah: Kepek ekmeğine tost yanına domates, salatalık, biber, şekersiz çay/ Yada haşlanmış yumurta yanına domates,peynir, 1 dilim ekmek/Yada grissini, domates, peynir, salatalık.

Ara: Meyve /Ya da 1 avucu geçmeyecek kadar fındık-badem / Veya kuru meyve

Öğle: Tabldot yiyorum işyerinde olduğum için. Fakat 2 çeşit alıyorum, ekmek yemiyorum.

Ara: Aynı

Acıktığımda: Salatalık, yada 2-3 tane küçük grisinilerden ( Büyük uzun grisini varsa yarısını)

Akşam: Evde olduğum için bol salatalık yoğurt ve sulu yemek / Izgara da olabilir.

Ara: Meyve ( Haftada 1-2 defa akşam vanilyalı dondurma yiyorum)

Günde en az 2 lt su içmeye özen gösteriyorum, ve 2-3 bardak muhakkak yeşil çay içiyorum. Spor yapma imkanım çok fazla olmuyor çalıştığımdan dolayı ama haftasonlarımı yoğun yürüyüşle geçiriyorum.

Seneye Nisana düğünüm var formumu korumam lazım :) Herkese bol şans :)

Merhaba, benim adim Cansu ve Isvecden katiliyorum araniza ve ben cok uzun sure bu sayfayi takip ediyorum cok begendim ve bugun hosgeldim buraya :) Bende katilmak istiyorum bu gruba cunku tam benlik bir grup sonunda benim durumumda olanlari buldum ve katilmaya karar verdim.. Her hafta kilomu tarticam ve bu pazar gunu tartiya tekrar cikicam. Neyse suan ki halimi önce bir yazayim buraya

Adim: Cansu
Boy: 1.62 cm
Baslangic kilom: 68 kg
Simdiki kilom:65,7 kg
Istedigim kilo: 55 kg

Aslinda istedigim kilo 47-50 kg arasinda olmak ama baslangic olarak 55 kg iyidir diye dusunuyorum. Lisede okudum icin suan tatilim var iki ay ve bende bir karar verdim kendi kendime, ve kararim suki iki ayda spor yapip rejim yapacam 10 kilo verene kadar. Eskiden ben bu kadar sisman degildim ama nolduysa liseye baslamamla birlikte oldu. Lise birde 57 kiloydum ve simdi lise uce baslayacam kilom 68-69'a kadar cikmisti. Benim göbek yoktu eskiden baktim aaa göbek yaglanmis buyumus.. herkes bana bakip göbege: bak masallah diyip dalga geciyorlardi.. Bende tabiki sinirlendim ve kendi kendime söz verdim okul acilmadan 55 kilo olacagim diye.. Aslinda benim problem yerim basenlerim.. cok buyukler bacaklarim kalin vs vs..

Ben yemege cok duskun biriyim.. bir haftadir spor da yapiyorum az da yemeye basladim.. galiba bunu görenler sasiriyorlar cunki ben yemek gördummu saldiran bir tipdim. Ama bu kadar yeter diyorum ve suan ikinci haftadayim diyetimin.. simdiye kadar cok iyi gitti ve iki kilo vermisim bende sasirdim.. Hergun iki bardak(0,5 L) yesil cay iciyorum

Neyse bugun yediklerimi yazayim ve yazimi burda sonlayim, nasil olsa hergun yazicam ne yedigimi buraya ve bakalim bende sizler gibi kilo verebilecekmiyim incelebilecekmiyim.

Bugun yediklerim: Yarim ekmek, Bir domates, Yesil ca(0,5 L), Yarim corba tabagi mercimek corbasi, 2 dl yagsiz yogurt ile musli.. Bu gunluk bu kadar baskada bisey yemiycem saat cunku 6'yi geciyor..

Herkese kolay gelsin bol zayiflamalar canlarimm :)

selam kızlar
nasılsınız????
ben bugün yediklerimi yazıcam ama cok utanıyorum yine de yazıcam.
bu da bana ceza olsun
benim arkadaşlara börek sözüm vardı hadi yapiim dedim,gördüm günümü :
sabah:2 parça börek (parçalar küçüktü ama)
öğlen: bi arkadaşa bebek görmeye gittik.bi kase patates salatası ve 1 tane de elmalı kurabiye yedim.(poğaçalara ve kurabiyeye dier dokunmadım)
arada:eve geldim o yaptıım böreklerden kalan 2 pparçayı daha yedim.
akşam:başka bi arkadaşa uğramıştım:3 tane sarma ve 1 küçük parça börek yedim.ama baklava ve keke dokunmadım.

en iisi evde oturmak herhalde kızlar gezdikçe önüme kodular bişeyler yarısını yemedim ama yediklerim zaten yeterli.yemek filan da yemedim.içimde karbonhidrat ağacı bitecek.

((((((( yanlış anlamayın kızlar kimsenin canı çekmesin valla.zaten pişmanım.lezzeti gitti yediklerimin elemi kaldı((((((
şimdi telafi etmee çalışıyorum.1.5 saat yürüyüşe cıkıcam.daha da bişi yemem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…