60-69 kilo aralığı bayanlarııı :)
Önerdiğiniz bir egzersiz videosu falan var mıııı? :***
Bugünkü yediklerimi yazacam:
Sabah: 3/4 simit
Öğlen : tavuk şiş + şehriye çorbası + salata
Ara: 1 halley
Ara: 1 muz
Akşama da 1 kase mercimek çorbası yemeyi düşünüyorum.
1,5 litre de su içtim şimdiye kadar.
evet gülincim ben düzenli girdiim zaman ne yediimi de yazacaksam sırf utanma belasına yemediimi hatırlarım.ne yediimizi iyi kötü yazarsak cok faydasını görürüz.hem diyet günlüğü gibi olur yani birbirimize söylerken aslında kendi kendimize itiraf ediyoruz di mi...ben de yarından itibaren tekrar yediklerimi yazacağımmm söz kızlar söz kk sözü:))))Merhabaaa geyik topiğini açtığımızdan beri buraya uğrayan yok sanırım.Hadi kızlar yine başlayalım neler yediğimizi yazmaya o zaman insan yazarken bile farkediyo bugün amma yemişim diyip ertesi günü frenliyo.Hadi kaldığımız yerden devam edelim
evet tatlım bi arkadaşımın cok veciz bi sözü vardı:dünyanın etrafında tur da atsan yemedenkesmeden olmaaaz derdiii ( kız benim iştahımı görünce uydurmuş olmalı bu sözü de):)))iyimiş benim acilen kilo vermem lazım çünkü sadece sporla olmuyor bilgi verdigin için tesekkürler:)
hoşgeldin zine.iyi kilo vermelerrrrr.....herkese merhabalar Ben geçtiğimiz kasım ayından beri 80 kilodan 67 kiloya düştüm şuanda ilk olarak 62 kilo olmak istiyorum ama bu aralar motivasyonum sıfır biraz morale ve hırslanmaya ihtiyacım var bende burdan devam etmek istiyorum okuduğum zaman bile motive olabiliyorum çünkü lütfen banada biraz el atın kk hanım ları
evet yaaa o aralar ben de cok dikkat ediyordum wishçim.şimdi saldımm.bi daha vira bismillah.baştan alalım.mis gibi elbiseleeeer,buluzlarrr ,etekleeeer,cici topuklularlaaa ayyyy ne güzel olur:)onları hayal edeyim ben acıktıkçahoş geldin canımbende ilk buraya yazdıktan sonra 1 hafta ii gitti soraki 3-4 dün dağıttım yine ( tekrar düzene koymaya çalışıyorum işte .. tatildeyken bu kg işini halletmemiz lazım canım seni bilmiyorum ama ben sürekli zayıf halimi düşünüyorum kıyafetlerimi topuklu ayakkabılarımı kilo aldım die çok saldım kendimi ne güzel giyinmek nede makyaj,oje vs. yapmak istiyo canım çünkü yakıştıramıyorum kendime yeni eğitim-öğretim yılına bomba gibi girelim
kesinlikle katılıyoruum:)))))ayy kızlar yaa hep beraber kurtulalım bu kilolardan şöyle fit olalımbirbirimizi gaza getirelim vermek istediğim 5 kilom var .. birbirimizi takip edip düzenli girersek işe yarar diye düşünüyorum
Artık kendime değişik kahvaltı seçeneği bulmalıyım her sabah 2 dilim kepek ekmeği çok az peynir ve yarım domates yemekten bıktım
Ben de simit yemekten bıktım !
Sen o kepek ekmeklerini az peyniri ve domatesi de arasına koyup tost yapıp yesene :)
Ne değişik öneri ama dimi
Hahahha hakkaten baya değişik :)))
Canım evde kahvaltı edemiyorum.Akşamdan peynir ekmek yapıp dolaba koyuyorum sabahta hemen yarım domates kesip buzdolabı poşetine koyduğum gibi çıkıyorum,işyerinde yiyiorum yani ondan başka alternatif bulamıyorum
Aslında benim de canım tost istiyor öyle. Akşamdan yap sen de arada tost farklı oluyor.
Heralde canım tost isteyince de sana önerim o oldu :)
Ben de simit yemekten bıktım !
Sen o kepek ekmeklerini az peyniri ve domatesi de arasına koyup tost yapıp yesene :)
Ne değişik öneri ama dimi
Yarın bunu denesem iyi olacak sanırım canım tost istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?