merhaba hanimlar, kizlar, kizceler :) ben de kilo vermeye karar verdim sizler gibi, boyum 1,72 kilom 67 malesef biraz fazlam var :/ tek basina kontrolsuz ve motivasyonsuz beceremiyorum bu isi.. desteginize ihtiyacim varr :) haftada 1 kez pilates yapiyordum simdiye kadar, zayiflamaya pek bi etkisi olmadi sadece vucudum sikilasiyordu ama simdi daha sik yapmak istiyorum haftada en az 2 kez, aksamlari da 18.00den sonra hicbir sey yemicem. cikolata tatli vb karsi cok buyuk zaafim var cikolata icat edilmemis olsaydi benim de kilo sorunum olmazdi eminim :) tamamen birakmak yerine haftada bir gün cikolata yeyip kilo verebilmek istiyorum, bol bol sebze meyve ve beyazlardan uzak bir ay gecircem insallah. hedefim 60 kilo. ne dersiniz ulasabilir miyim bu kiloya 3-4 haftada?
verirsi canım niye vermiyecekmişsin ki hem sen şanslısın vermen gereken az ben 4 ayda 9 kg verdim daha vermem gereken çok kilo var ben boydan kaybediyorum ama iradeli olman çok önemli çikolata yiyeceğin zaman sonrasında yaşayacağın pişmanlığı düşün bitter çikolatayı tercih et bence....
ya kızlar benimde vücüdum orantısız 1.73 boyum 21yasındayım ve 65 kıloyum bacaklarım ınce kaclarım kalın degıl ama bel bölgem var ve nası ınceltmem gerektıgını bılmıyorum
aslinda senin yaptigin gibi olmali yavas yavas ama etkili sekilde vermek gerekiyo, ama bende bi önce isi rayina oturtmam lazim, bi kac kilo verip cikolatayi hayatimdan cikarip o kiloda kalmak istiyorum. bugün güzel bi kahvalti yaptim henüz cikolata krizi tutmaditutmasin da aman.. dedigin gibi ciko yemem gerekirse bile bitter olcak bu :) basarilar dilerim sana, 4 ay azmetmissin geriside gelecektir emin ol
meraba arkadaşlar benimde kilom:63 boyum:1.61 yaşımda:20 benimde acilen kilo vermem lazım şuan ki hedefim 54 yalnız başıma vermekte zorlanıyorum spora başladım etkisinin olması içinde iyi bi diyete ihtiyacım var birlikten kuvvet dogar benimle aynı kiloya sahip kişiler siz ne gibi diyet uyguluyorsunuz daha önce hiç diyet yapmadım bilgiye ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum :)))
selam kızlar ben yine geldim.
annem ameliyat olmuştu.ondan ara verdim.herkes ne kadar zayıflamışsın maşallah diyor.çok seviniyorum.
merhaba kızlar 66 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum bayrama kadar:) kendimce uyguladığım yöntem şeker un patates karbonhidratlardan uzak duruyorum... Sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum. Egzersiz yapamıyorum ya çok üşengecim bir ev işi işte... yürüyüş yaparak bu açığı kapatmaya çalışacam. tek başına diyette yapılmıyor malesefbirlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan...
merhaba hoşgeldin aramıza ben diyetisyene gittim spor olarak da işe yürüyerek gidip geliyorum ayrıca son 2 haftadır sabahları lesli yürüyüşü yapıyorum 4 ayda 9 kg verdim sana tavsiyem günde 2-2,5 litre su iç ,öğünlerde 200 aralarda 100 ml yoğurt ye tam buğday ekmeği ye beyaz ekmek yenme 2 bardak yeşilçay içebilirsin çayını şekersiz iç.tuzu mümkün olduğunca azalt aslında bana sorarsan en güzeli diyetisyene gitmen bütün tahlillerin yapılır ona göre güzel bir diyet uygularsın.... ama gitmeyeceksen de yoğurt ve suyu ihmal etme biz genelde hem zayıflar hem geyik yapar topiğinde de takılıyoruz oraya da gelebilrsin
çok teşekkür ederim cnm ilgilendigin için ben hergun 3 litre su içiyorum zaten jilliani yapıyorum hergün lessie de duydum ama daha başlayamadım ona yemeklerime de dikkat etmeye çalışıyorum fakat daha iyi bi diyete ihtiyacım var o topigede girerim ne kadar çok kişi olursa daha motive olurum :))
selam kızlar ben yine geldim.
annem ameliyat olmuştu.ondan ara verdim.herkes ne kadar zayıflamışsın maşallah diyor.çok seviniyorum.
hoşgeldin kendince uyguladığın yöntem bence kilo vermede başarılı olursun ama bıraktığında alırsın çünkü bu tür düiyetler de böyle oluyor sağlıklı bir şekilde diyetisyen kontrolünde kilo vermeni tavsiye ediyorum egzersiz şart çıkp yürüyemezsen internette egzersiz videoları var özellikle ben lesli sanson hayranıyım hem kolay hem zevkli ,,
ohooo sen jilleni yapıyorsan lesli sana ısınma hareketleri gibi gelir zor diye duymuştum ben de yapacaktım jilleni ramazan da belki yapamam diye düşündüm ramazandan sonra yapmayı düşünüyorum kesintisiz olması açısından diyorum yani iyi geceler
geçmiş olsun canım annen şimdi nasıl iyileşti mi sen yeni topğimizibiliyormusun hem zayıflar hem geyik yaparız topiğinde takılıyoruz çoğu zaman haberin olsun
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Durmak yok yola devam,daha da azim gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?