60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba
ben sabah kahvaltıdan önce bir bardak mate çayı içiyorum ( İştahı Köreltiyor)
Kahvaltı
az lor peyniri sınırsız domatez salatalık 3 tane zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara
yulaf kepeği yoğurtla karıştırıp yiyorum tabi öncesinde bitki çayı
öğlen
elime ne geçerse haşlıyorum kabak patates patlıcan (yağsız olarak tüm sebzeler diyebiliriz)
ara
meyve yiyorum canım hangi meyveyi isterse avuç içi kadar tabi bunun yerine badem fındık fıstık gibi atıştırmalıklarda oluyor yine bitki çayı
akşam
kendime özel bir yemek yapamıyorum çünkü biraz zor oluyor hem eşime hem kendime onun için kızartmalar ve hamur işi hariç ne hazırlamışsam 4 kaşık yiyorum yanında da mutlaka yoğurt yine istediğim bir bitki çayı içiyorum ve 1 tanede meyve yiyorum yani yemekten sonra
bu yöntemle 1 ayda 5-6 kilo verebilirsiniz hemde aç kalmadan herşeyi yiyorsunuz ayrıca ben buraya beyaz et ve yumurtayı katmamışım bunuda öğünlerinize katabilirsiniz ama haşlama sizde kendinize bence böyle bir liste hazırlayın evde her zaman bulunabilen şeylerle diyet yapın sürekli aynı şeyi yiyip zayıflayanlar hızla kilo alıyorlar bunun nedeni aynı besinle bir ömür geçmez bu nedenle çabuk bozulan diyetler oluyor

eğitim öğretim senemiz amamen tbitti hepimiz hayırlı olsun arkadaşlarrrrr
tabi son günümüz olduu için bana yine yaramadı((((
nolur ben bugün yazmıyım kusuruma bakmayın bacılar ((
birazdan yürüyüş yapıcam.yersen biraz karpuz yerim artık.....

evet canım balık şu sıralar yapmasakta tavık ve etide fırında yapıyorum dediğin gibi enfes oluyor:))

umarım gönlüne göre olur her şey

hadi hayırlı olsun :)) benim pazartesi son sınav görevim var yarın senden bomba gibi bi menü bekliyoruz bölee sağlık fışkırann

hadi hayırlı olsun :)) benim pazartesi son sınav görevim var :6: yarın senden bomba gibi bi menü bekliyoruz bölee sağlık fışkırann:21:[/QUOTE .!.:
evet canım zaten mazeretim tükendi... ii bi menü olmalı.ben sınav görevi almadım.sen de bi koşu gözetleyip geliver.....

ay ben sabah tartılmayı unutmuşum kızlar yarın yazayım kilomu..vermemişimdir ama almasam mutlu olucam ya o haldeyim ben...
inşallah bebiş vardır tatlım.ben de adetliyim bu anormal iştahımın sebebi o olmasın bak hiç düşünmemiştim.

Benide aranıza alımısınız kızlar ben tam 70 kiloyum hemencek sizin gruba uyarım diyorum bir üst gruba girmiyim dedim.

61 kiloyum ilk hedefim 5 kilo vermek ama yiyorum engel olamıyorum, iki gün yemek yemeyince sanki 10 kilo vermiş gibi hissediyorum ve diğer günler saldırıyorum Nasıl iradeli olabiliyorsunuz ?Umarım ben de bir an önce kilo vermeye başlarım

iyi akşalar kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

gelelim bugünün raporuna:)) spor yapmadım bugün bu hafta düzeni yaptım çünkü yarın yeniden dewam ama:))

kah: 3 yemek kaşığı lor,haşlanmış yumurta,maydonoz,domates,salatalık,2 zeytin biraz zeytinyağı:)))

öğlen: tahıl ekmeğine ewde hazırladığım peynirli,yeşillikli sandviç,şekersiz çay

ara: sade türk kahvesi

ara:2 badem salatalık

akşam: hellimli salata, 2 köfte

ara:sinemada eşimin mısırından otlandım:)) bi kaç tanede tahıllı galeta

şimdide eti formun mısır-pirinç patlaklısından yiyorum :))) keşke yemeseydim ama canım çekiyooooo

bu diyet ürünlerinden yememeni tavsiye ederim naçizane. işlenmiş gıda oluyor,sağlıksız vücuduna bir faydası yok. onun yerine acıktığında kavrulmamış fındık,badem,ceviz yiyebilirsin bir avuç.

merhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle sorunu basen ve kalçada olan biriyim kavitasyon liposuction dahil herşeyi düşündüm ama tüm yollar yine diyete ve spora çıkıyor..

gelelim bugün ne yediğime

ailece zaten kepekli ekmek yiyoruz üç dilim peynir domates salatalık biraz da yumurta yedim

bi sorum olacak ara öğün konusunda çok farklı görüşler var sizce ara öğün yapmalı mıyım?

Hosbulduk canim :) evet ya nedir bizim bu kalcadan cektimiz.. kalca buyuk karin kucucuk.. yani spor yapmaya mecburuz ki malesef Ne tur spor yapiyorsun sen kalcalarin icin? Ben haftada 6 gun yarim saat bisiklete biniyorum arada bir de pilates yapiyorum.. sadece kalca icin

ehhehe iyi bi sözmüş:)bende bişeyler yapmaya başladım ama umarım yaptıgım şey diyet kapsamına girer:)

slm kızlar:)
sabah:2 kepek ekmegi 4 zeytin kibrit kutusu kadar peynir şekersiz çay domates ve salatalık yedim
öğle:ızgara patates(yagsız) yarım kase yogurt ve 1 bardak buzlu limonata içtim
akşam:1kase mercimek çorbası 1dilim kepek ekmegi yemegi düşünüyorum:) sizce bu diyet ne kadar etkili olur _? :)))

Şu an kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Kendimi bir yere ait hissetmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacım var. Lütfen beni de aranıza alın. 62 kiloyum ve her kurala uyacağım.

Şu an kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Kendimi bir yere ait hissetmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacım var. Lütfen beni de aranıza alın. 62 kiloyum ve her kurala uyacağım.

Tabiki aliriz canim :) Bende zaten kendime guvenim artsin diye kilo vermeye karar verdim.. bu yuzden kendime bakmaya ve kendim icin zayiflamaya calisiyorum.. kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum cok bunalima giriyorum.. bu yuzden basladim ben insallah sende verirsin istedigin kilolari.. ilk basta bunu istemek önemli gerisi kolay.. motivasyonunu hic kaybetmemek icin sik sik buraya gel cunku burda gercekten motivasyonun artiyor ve daha istekli oluyorsun :)

Evet benim de gerçek bir motivasyona istiyacım var. Çok moralim bozuluyor ne zamandır en ufak bir kıyafet bile alamadım kendime. Bir şey giymek istemiyorum. Çok teşekkür ederim yarından itibaren bildirimlere başlıyorum. Ben yediklerimi azaltarak kilo vermeyi hedefliyorum çünkü bazı yasaklarla devam edemiyorum. Cumaya da kilo bildiriyoruz değil mi? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

iyi akşamlar kızlar ...

bugünn pek verimli değildi tatlı hamur işi vs. yok ama özel bişiler hazırlamak istemedi canım.... saabahtan ehliyet sınavında görevliydim ve yorulunca hiç yemekle falan uğraşmak istemedi canım( genelde kahvaltılık türleriyle geçiştirdik....sabah kaşarlı,kekikli menemen,peynir,zeytin,ekmek ve çay .... aralarda galeta yedim..öğleden sonra kıymalı yumurta ve kahvaltılıklar..akşamda az bişi salata ve tost oldu biraz meyve ve galetada ara niyetine yendi..... genelde karbonhidrat takılmışım ama özlemiştim...spor olarak 1,5 saat tempolu yürüyüş kısa aralıklarla da koşu :)))

yarın dışarda kahvaltı yapıcaz bakalım nasıl gecicek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…