bu sistemi bende yaklaşık 2 aydır uyguluyorum. bu gidişle tüp hiç bitmeyecektencere yemeği arada bir yapıyorum. bende sebzeleri hazırlamaya başladığmda mini fırını 250 derecede çalıştırıyorum. sonra küçük seramik bir fırın tepsim var tam 2 kişilik bize göre ona 2 patlıcan , 1 patates, biber , domates, kabak filan koyuyorum. tepsinin tabnınada 1-1,5 yemek kaşığı zeytinyağı kpyuyorum. hem hafif oluyor hemde çok lezzetli. tavuk, balık, et artık hepsini bu şekilde pişiriyorum. etleride çoğu zaman sebzelerle harmaanlıyorum. haşlama yapılan yemekler midemi bulandırıyor benim o yüzden bu sistemi çok seviyorum. bunların yanına akşamları ya salata ya ayran yada cacık yapıyorum bide. tavsiye ederim herkese....
kilo bildirimi yapayım dedim61,2.....
geçen hafta 59 ları gördüm ama yine halim bu... adetim olmalıydım 3 gün önce ama hala olamadım ve acayip şişkinliğim var ve iştahımı kontrol edemiyorum. 2-3 akşamdır yemekten sonra bir külah dondurma yiyorum. geçen gün öğlende 1 dilim pizza yedim, dün öğlende ayvalık tostu yedim.... yedimde yedim yani ... adet gecikmeside strese soktu beni Allahım inşallah hamileyimdir diyorum ama 1 yıldır her ay kırmızıları görmekten bıktım artık. şu an acayip heyecanlıyım ve test yapmaya bile korkuyorum... Allahım inşallah sevindirirsin beni ve isteyen herkesi...
eğitim öğretim senemiz amamen tbitti hepimiz hayırlı olsun arkadaşlarrrrr
tabi son günümüz olduu için bana yine yaramadı((((
nolur ben bugün yazmıyım kusuruma bakmayın bacılar((
birazdan yürüyüş yapıcam.yersen biraz karpuz yerim artık.....
hadi hayırlı olsun :)) benim pazartesi son sınav görevim var :6: yarın senden bomba gibi bi menü bekliyoruz bölee sağlık fışkırann:21:[/QUOTE .!.:evet canım zaten mazeretim tükendi...ii bi menü olmalı.ben sınav görevi almadım.sen de bi koşu gözetleyip geliver.....
kilo bildirimi yapayım dedim61,2.....
geçen hafta 59 ları gördüm ama yine halim bu... adetim olmalıydım 3 gün önce ama hala olamadım ve acayip şişkinliğim var ve iştahımı kontrol edemiyorum. 2-3 akşamdır yemekten sonra bir külah dondurma yiyorum. geçen gün öğlende 1 dilim pizza yedim, dün öğlende ayvalık tostu yedim.... yedimde yedim yani ... adet gecikmeside strese soktu beni Allahım inşallah hamileyimdir diyorum ama 1 yıldır her ay kırmızıları görmekten bıktım artık. şu an acayip heyecanlıyım ve test yapmaya bile korkuyorum... Allahım inşallah sevindirirsin beni ve isteyen herkesi...
şimdide eti formun mısır-pirinç patlaklısından yiyorum :))) keşke yemeseydim ama canım çekiyooooo
merhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle sorunu basen ve kalçada olan biriyim kavitasyon liposuction dahil herşeyi düşündüm ama tüm yollar yine diyete ve spora çıkıyor..
gelelim bugün ne yediğime
ailece zaten kepekli ekmek yiyoruz üç dilim peynir domates salatalık biraz da yumurta yedim
bi sorum olacak ara öğün konusunda çok farklı görüşler var sizce ara öğün yapmalı mıyım?
ehhehe iyi bi sözmüş:)bende bişeyler yapmaya başladım ama umarım yaptıgım şey diyet kapsamına girer:)selam kızlaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet gülincim ben düzenli girdiim zaman ne yediimi de yazacaksam sırf utanma belasına yemediimi hatırlarım.ne yediimizi iyi kötü yazarsak cok faydasını görürüz.hem diyet günlüğü gibi olur yani birbirimize söylerken aslında kendi kendimize itiraf ediyoruz di mi...ben de yarından itibaren tekrar yediklerimi yazacağımmm söz kızlar söz kk sözü:))))
evet tatlım bi arkadaşımın cok veciz bi sözü vardı:dünyanın etrafında tur da atsan yemedenkesmeden olmaaaz derdiii ( kız benim iştahımı görünce uydurmuş olmalı bu sözü de):)))
hoşgeldin zine.iyi kilo vermelerrrrr.....
evet yaaa o aralar ben de cok dikkat ediyordum wishçim.şimdi saldımm.bi daha vira bismillah.baştan alalım.mis gibi elbiseleeeer,buluzlarrr ,etekleeeer,cici topuklularlaaa ayyyy ne güzel olur:)onları hayal edeyim ben acıktıkça
kesinlikle katılıyoruum:)))))
Şu an kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Kendimi bir yere ait hissetmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacım var. Lütfen beni de aranıza alın. 62 kiloyum ve her kurala uyacağım.
Tabiki aliriz canim :) Bende zaten kendime guvenim artsin diye kilo vermeye karar verdim.. bu yuzden kendime bakmaya ve kendim icin zayiflamaya calisiyorum.. kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum cok bunalima giriyorum.. bu yuzden basladim ben insallah sende verirsin istedigin kilolari.. ilk basta bunu istemek önemli gerisi kolay.. motivasyonunu hic kaybetmemek icin sik sik buraya gel cunku burda gercekten motivasyonun artiyor ve daha istekli oluyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?