60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ha söyle canim! Böyle olmalisin iste hehe :) Biz istersek 10 kiloda veririrz 15'de yeterki isteyelim :) Bu arada yazdiklarinda kendimi göruylorum aynen senin gibiyim hic bir kiyafet giymek istemiyorum disari cikmak istemiyorum okadar morelimi bozuyor benim bu kilolar Ama neyseki bu sayfayi gördum hehe incelmedende gitmeyecem buralardan )

Bugun raporumu vereyim ben en iyisi Bugun gec kalktigim icin kahvaltiyi öglene yedim.. kahvaltida bir yumurtadan omelett yarim ev yapimi ekmek ay okadar ekmekle doyulmaz ama cayla beraber yerkene karnin okadar cok sisiyorki, zeytin peyniride unutmuyorum tabi.. aksama ise az spagetti ve bol bol yesil salata yedim saat 7 civarlarinda ise agzimi kapadim.. birde saat 11'de bir bardak sut ictim ve baktim cok enerjim var aksam olmasina ragmen!! Hemen bisiklet odama gittim ve 35 dacka hizli tempoda bisiklet surdum.. Bugun cok memnunum yediklerimden.. Yarin ise tartiya cikiyorum oleeeey bir haftanin ardinda bakalim ne kadar kilo vermisim hehe :) En son 65.7 kg. Yarin tartilip buraya yaziyorum ne kadar ciktimii :) Insallah en azindan bir kilo vermisimdir bu kadar ugrastim maglum :/

Ha birde bugu pilates de ekledim sporuma Inanilmaz bisey ya kalca egzersizleri yaptim bol bol.. birde alt göbek egsersizleri yapmaya calistim ama olmadi.. hic bir zaman karin egzersizlerini yapamamisimdir cok agir geliyor.. ama kalca öyle degil Allahtan fazla göbek yok bende yoksa napardim sap gibi kalirdi göbek öyle hehe..

Herkese hayirli aksamlar iyi uykular!!

Son düzenleme:

Pilatesi nasıl uyguladığını sosrabilir miyim? Belli bir cd alıp oradan mı uyguluyorsun yoksa bir siteden falan mı?

Pilatesi nasıl uyguladığını sosrabilir miyim? Belli bir cd alıp oradan mı uyguluyorsun yoksa bir siteden falan mı?

yok youtube'dan bakip yapiyorum.. ebru salli pilates 2008 tek parca yazarsaniz mesela cikiyor cok guzel, ama ben kalcaya egzersizlerine daha cok ihtiyacim oldugu icin burcu pilates kalca egzersizleri yaziyorum ve ordaki egzersizleri yapiyorum :)

yok youtube'dan bakip yapiyorum.. ebru salli pilates 2008 tek parca yazarsaniz mesela cikiyor cok guzel, ama ben kalcaya egzersizlerine daha cok ihtiyacim oldugu icin burcu pilates kalca egzersizleri yaziyorum ve ordaki egzersizleri yapiyorum :)

selam kızlar
haftasonu annemlerdeydik.ama dikkat ettim .öyle koyvermedim.internet bağlantısı kuramadım kızlar cekmedi.neyse.şimdi kayınvaldemlerdeyim.1 ay kadar kalırız herhalde.kızlargecen sene 57 ile geldim hayatta o kadar zayıf hissetmemiştim .(eskiden beri tombişimdir)lisede tartılmıyordum ama o kadar değildim kesinlikle.ammmaaaaaa tatil sonunda 63 mü neydim.(((((( o zorla verdiim kiloları pat pat geri aldım .bu sene verecem inşallah sayenizde..ya arabamız olmadıı için ne yaptımsa tartımı koymaya ikna edemedim kocişimi. keşke gizlice koysaydım yaaaa.burada yürüyüş yapcak yer de yok öyle.internetten leslii indirmem lazım..önce bi internet cafe bulmak gerek bizim kotamız azzzz.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizz!!!!!

Şu an kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Kendimi bir yere ait hissetmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacım var. Lütfen beni de aranıza alın. 62 kiloyum ve her kurala uyacağım.

hoşgeldin canım ya nie caresizsin kilo milo neyse en önemlisi sağlık...önce moralimiz iyi olsun di mi ama:))))

[
diyetime kaldığım yerden devam ediyorum yarın itibriyle başkıcammm benidee aranızaa alın .....

Yarın başlıyıcığım bunlara inşallah :)

ben ara öğünleri cok önemsiyrm ama şekerli meyveler hemen acıktırıyr.yanlarında azıcık yoğurt olursa süper.yazın en iisi salatalık sanki.bir de ara öğn olarak yeşilçay da içiyrm ben bilmyrm ne kadar doğru ama bende işe yarıyr.

ehhehe iyi bi sözmüş:)bende bişeyler yapmaya başladım ama umarım yaptıgım şey diyet kapsamına girer:)
hiçbişey yapmamaktan iyidir.

bence güzel ama araöğün yapmadın mı yazmadın mı????ara öğnler metabolizmayı hızlandırır.

kızlar ben de kendi raporumu verecektim
ama vermesem daha iyi olacak malum misafirlik halleri.birde gidicem diye annem benim sevdiğim şeylerden yapmış ay bi de duygusaldır yedik mecburen.
yarın sıkı bir diyete başlıyrm kızlar.herkese kolay gelsin...

ara ögün olarak saat 16:00da biraz meyve yiyorum sadece canım

Bir alt gruba girecegim gunu bekliyorum yani 50-59 grubuna!! Insallah kurtulurum su fazla kilolarimda.. insallah burdaki herkez basarir bunu! :)))

Kendime çok kızıyorum.Nasıl kendimin bu kadar düşmanı olabildim kendime kastım neydi.Kilo aldıkça aldım selülitler çatlaklar inanılmaz çoğaldı.Yan bölgelerde karında popoda yağlar ıyyy.Nasıl 69 kiloya geldim bilmiyorum.Gerçi artık 69 değilim.Diet ve spor yapıyorum.Uzun zamandır bir şeyler yapıyordum spor adına ancak Jillian michaelsin sporuna başladıktan sonra bu sabah birde pilates yapayım dedim.Hiiiiççç yorulmadım Favori ara öğün yemeğim zeytinyağlı marul,salatalık ve haşlanmış tavuk parçacıklarından oluşan bol limonlu salata . Başarılar hanımlar.Umarım vücudumuzla gurur duyacağımız günlere ulaşırız.

yaşım 19 yeni bitirdim 18 i / kilom 61 / boy 1. 59 .. 4 gündür diyet yapıyorum. menüm şöyle
uyanınca 1 bardak su
kahvaltı: 1 meyve şekersiz limonlu açık çay 1 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu kadar beyaz yagsız peynir 4 zeytin 1 porsiyon domates salata bibe
Kuşluk: 1 meyve 1 bitkisel çay ( ben yeşilçay ya da doğuş un form çayını içiyorum kayısılı olanını)
öğle: 2 adet köfte büyüklüğünde tavuk ya da peynir ilaveli 1 porsiyon salata 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük kase yarım yağlı yoğurt
ikindi: 1 meyve 1 kibrit kutusu kadar yagsız peynir şekersiz limonlu açık çay
akşam: 1 tatlı kaşığı zeytinyagı ıle hazırlanmış mevsim salatası 12 yemek kaşığı sebze yemegi ( bu yemegi evde olan herhangi bir yemek olarak yiyorum makarna hamur işi ve agır yemekler hariç her türlü sulu yemek yiyorum )
gece: 1 meyve
yatarken: yine bir bardak su. Tatlı isteğim artınca cok az tarcınlı yogurt yiyorum hemen kesiyor beni. gunde 2,5 litre su kesınlıkle içiyorum. 10 kilo vermem gerek cok gösteriyorum kilomu.. 3 günde 1 kilo verdim devam ederim inşallah arkadaşlar..

selam kızlar bu gün ne yediiim????
sabah:2 dilim yumurtalı ekmek 1 ısırık peynir
arada 1 salatalık
öğle:3 kaşık kadar taze fasulye ve 7 8 kaşık cacıkve 1 dilim ekmek
arada bitki çayı salatalık
akşam: 2 dilim ekmek 1 domates 1 biber azıcık zeytinyağı (ya akşam yemeğini beklesem saat 9 olacaktı ben de 6 da ne bulduysam artık.)

evet bi değerlendirme yapmam gerekirse kızlar sanırım şu ekmek olayını cözmem şart.
saat 6 dan sonra bişey yemedim birazdan maden suyu içerim.sade kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş belki ondan yaparım.

69 kilo olduum fotolarımı görünce ben de kendime bunu nasıl yapmışım diyorum.ne giydiim yakışmış ne rahatmışım.şimdi 61 aralarındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…