Evet benim de gerçek bir motivasyona istiyacım var. Çok moralim bozuluyor ne zamandır en ufak bir kıyafet bile alamadım kendime. Bir şey giymek istemiyorum. Çok teşekkür ederim yarından itibaren bildirimlere başlıyorum. Ben yediklerimi azaltarak kilo vermeyi hedefliyorum çünkü bazı yasaklarla devam edemiyorum. Cumaya da kilo bildiriyoruz değil mi? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
Leslie Sansone'nin youtube'daki videolarından yapabilirsin.
bende aranızdayım kızlaar :)
Bugun raporumu vereyim ben en iyisiBugun gec kalktigim icin kahvaltiyi öglene yedim.. kahvaltida bir yumurtadan omelett yarim ev yapimi ekmek ay okadar ekmekle doyulmaz ama cayla beraber yerkene karnin okadar cok sisiyorki, zeytin peyniride unutmuyorum tabi.. aksama ise az spagetti ve bol bol yesil salata yedim saat 7 civarlarinda ise agzimi kapadim.. birde saat 11'de bir bardak sut ictim ve baktim cok enerjim var aksam olmasina ragmen!! Hemen bisiklet odama gittim ve 35 dacka hizli tempoda bisiklet surdum.. Bugun cok memnunum yediklerimden.. Yarin ise tartiya cikiyorum oleeeey bir haftanin ardinda bakalim ne kadar kilo vermisim hehe :) En son 65.7 kg. Yarin tartilip buraya yaziyorum ne kadar ciktimii :) Insallah en azindan bir kilo vermisimdir bu kadar ugrastim maglum :/
Ha birde bugu pilates de ekledim sporumaInanilmaz bisey ya kalca egzersizleri yaptim bol bol.. birde alt göbek egsersizleri yapmaya calistim ama olmadi.. hic bir zaman karin egzersizlerini yapamamisimdir cok agir geliyor.. ama kalca öyle degil Allahtan fazla göbek yok bende yoksa napardim sap gibi kalirdi göbek öyle hehe..
Herkese hayirli aksamlar iyi uykular!!
Pilatesi nasıl uyguladığını sosrabilir miyim? Belli bir cd alıp oradan mı uyguluyorsun yoksa bir siteden falan mı?
Pilatesi nasıl uyguladığını sosrabilir miyim? Belli bir cd alıp oradan mı uyguluyorsun yoksa bir siteden falan mı?
Şu an kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum. Kendimi bir yere ait hissetmeye ve kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacım var. Lütfen beni de aranıza alın. 62 kiloyum ve her kurala uyacağım.
diyetime kaldığım yerden devam ediyorum yarın itibriyle başkıcammm benidee aranızaa alın .....
Yarın başlıyıcığım bunlara inşallah :)
ben ara öğünleri cok önemsiyrm ama şekerli meyveler hemen acıktırıyr.yanlarında azıcık yoğurt olursa süper.yazın en iisi salatalık sanki.bir de ara öğn olarak yeşilçay da içiyrm ben bilmyrm ne kadar doğru ama bende işe yarıyr.merhabalar aranıza yeni katıldım öncelikle sorunu basen ve kalçada olan biriyim kavitasyon liposuction dahil herşeyi düşündüm ama tüm yollar yine diyete ve spora çıkıyor..
bi sorum olacak ara öğün konusunda çok farklı görüşler var sizce ara öğün yapmalı mıyım?
hiçbişey yapmamaktan iyidir.ehhehe iyi bi sözmüş:)bende bişeyler yapmaya başladım ama umarım yaptıgım şey diyet kapsamına girer:)
bence güzel ama araöğün yapmadın mı yazmadın mı????ara öğnler metabolizmayı hızlandırır.slm kızlar:)
sabah:2 kepek ekmegi 4 zeytin kibrit kutusu kadar peynir şekersiz çay domates ve salatalık yedim
öğle:ızgara patates(yagsız) yarım kase yogurt ve 1 bardak buzlu limonata içtim
akşam:1kase mercimek çorbası 1dilim kepek ekmegi yemegi düşünüyorum:) sizce bu diyet ne kadar etkili olur _? :)))
ara ögün olarak saat 16:00da biraz meyve yiyorum sadece canımselam kızlar
haftasonu annemlerdeydik.ama dikkat ettim .öyle koyvermedim.internet bağlantısı kuramadım kızlar cekmedi.neyse.şimdi kayınvaldemlerdeyim.1 ay kadar kalırız herhalde.kızlargecen sene 57 ile geldim hayatta o kadar zayıf hissetmemiştim .(eskiden beri tombişimdir)lisede tartılmıyordum ama o kadar değildim kesinlikle.ammmaaaaaa tatil sonunda 63 mü neydim.(((((( o zorla verdiim kiloları pat pat geri aldım .bu sene verecem inşallah sayenizde..ya arabamız olmadıı için ne yaptımsa tartımı koymaya ikna edemedim kocişimi. keşke gizlice koysaydım yaaaa.burada yürüyüş yapcak yer de yok öyle.internetten leslii indirmem lazım..önce bi internet cafe bulmak gerek bizim kotamız azzzz.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizz!!!!!
hoşgeldin canım ya nie caresizsin kilo milo neyse en önemlisi sağlık...önce moralimiz iyi olsun di mi ama:))))
[
ben ara öğünleri cok önemsiyrm ama şekerli meyveler hemen acıktırıyr.yanlarında azıcık yoğurt olursa süper.yazın en iisi salatalık sanki.bir de ara öğn olarak yeşilçay da içiyrm ben bilmyrm ne kadar doğru ama bende işe yarıyr.
hiçbişey yapmamaktan iyidir.
bence güzel ama araöğün yapmadın mı yazmadın mı????ara öğnler metabolizmayı hızlandırır.
Kendime çok kızıyorum.Nasıl kendimin bu kadar düşmanı olabildim kendime kastım neydi.Kilo aldıkça aldım selülitler çatlaklar inanılmaz çoğaldı.Yan bölgelerde karında popoda yağlar ıyyy.Nasıl 69 kiloya geldim bilmiyorum.Gerçi artık 69 değilim.Diet ve spor yapıyorum.Uzun zamandır bir şeyler yapıyordum spor adına ancak Jillian michaelsin sporuna başladıktan sonra bu sabah birde pilates yapayım dedim.Hiiiiççç yorulmadımFavori ara öğün yemeğim zeytinyağlı marul,salatalık ve haşlanmış tavuk parçacıklarından oluşan bol limonlu salata . Başarılar hanımlar.Umarım vücudumuzla gurur duyacağımız günlere ulaşırız.
69 kilo olduum fotolarımı görünce ben de kendime bunu nasıl yapmışım diyorum.ne giydiim yakışmış ne rahatmışım.şimdi 61 aralarındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?