60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki ne kadar surede kilo verdiniz? Yani 69 dab 61'e ? :))

aslında uzun sürdü safirsu .cok iradeli sayılmam.bi aldım bi verdim ama pes etmedim.yaklaşık 1.5 senede 69 dan 57 ye düştüm.sonra memlekete taşındık gelen giden yaz tatili annemin yemekleri falan geri 63 e cıktım bu sene içi , şimdi geri sayım başladı tekrar.ama evimde değilim kayınvaldemlerdeym. spor yapamıyrm,kendime göre yemek de hazırlamıyrm,sofraya oturmasan ayıp olyo sanki ammmaaan öyle şu ara zor birazyaklaşık 1 ay burdayız.şu bi ayda almayıp kilomu korusam yetecek bana.Allahtan ramazan geliyor:))

selam kızlar
Gruba eleman alıyomusunuz , alıyosanız bende katılmak istiyorum.Benim kendime yaptığımı kimse yapmıyodur.Hamilelikte 40 kilo aldım,62 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim.. kızım 3 yaşında geçen sene 64,6 ya düştüm sonra annemi kaybettim 75 oldum kışın diyetle geçti 65 e düştüm sonra yine saldım off off şu an 69 um yine hiçbi pantolonum olmuyo çok canım sıkkın çok yardım edin banadaaa, bi türlü toparlanamıyorum ((

evet bayanlar arkayı dörtleyelim lütfen alırız tabi bizde herkese ter var
40 kilo hamilelikte almışsın ya bi sağlık problemi falan mı vardı??bayağı almışsın arkadaşım ama sonra güzel toparlamışsın 38 kilo vermişsin.
annen için üzüldüm.Allah rahmet eylesin .
ben günlük yediklerimi yazıyorum buraya (bazen atladıım da oluyor tabi kardeş bende işe yarıyor.sen de dene faydasını göreceksin.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bugün ne yedim????

sabah:2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı bal azıcık kaymak
arada:sade kahve
öğlen:birazcık haşlanmış tavuk, 3 kaşık kadar pilav,cacık,1 2 dilim kadar ekmek
arada:3 tane kiraz
akşam :1 kase cacık 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav
birazdan 1 ısırık bitter yiycem
6 15 de akşam yemeğimi yedim daha birşey yemem artık sadece su.

ay 2 gündür toparladım biraz(eminim bazılarına göre coktur ama benim iç,n ii kızlar)

Kızlar bitter çikolata neden tercih edilir diyetlerde?
Kalorisi düşük değil aslında.

valla ben de bilmiyorum neden tercih edildiini.acı bir tadı var ya belkidaha çabuk kesiyordur insanın tatlı ihtiyacını...evde o vardı ben o yüzden yedim..artık ne denkgelirse

evet katılıyorum,ben hiç sürmüyorum ağzıma. karatay diyetinden ötürü.

karatay diyeti mi yapıyorsun şebnem??

hoşgeldin biz herkese açığız öncelikle başın sağolsun.moralini bozma ben verdiysem herkes verir 68.5 kg dan 59 a düştüm ve bugün şöyla bir düşündüm sınırsız öğün yemeklerden hariç yediğim abur cuburların kalorisi bir gün de almam gereken kaloriyi geçiyordu.kayınvalidelerinde sofraya oturursun ama salata yoğurt ağırlıklı yersin ekmeği de küçük diliimyersin tam buğday ekmeği tavsiye ederim.hem doyurucu hem de kepekli ekmeğe göre daha lezzetli ve diyetisyen diyorumm başka da bir şey demiyorum.....................

Yarin abim eve tarti alacak söz verdi bana oleyyy artik her gun tartilabilecem. Bu gruptan cikacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum hemen bir alt gruba girmek istiyorum ((( Ben nasil geldim bu hale, öyle yiyecam diye pöff simdi bu zamana kadar yedigim fast foodlari dusununce kendime kiziyorum, ne isim var benim fast foodlarla bu haldeyken? Cook kiziyorum cook bin kalorilik seyleri bida yermiyim? Eylulun sonuna kadar agzima bile vurmayacam söz verdim kendime.. dört ay icerisinde 15 kilo vermek istiyorum insallah basaririm.

Ya ben diyetteyken hep karnim inceliyor yani öyle gözukuyor basen bölgemdede sanki tik yok.. okadar bisiklet surdum 10 gundur suruyordum, acaba kilo verdikcemi inceliyor?

canım basenlerin 10 günde bu hale gelmediine göre 10 günde de gitmez.biraz sabırlı ol bakalım.

canım basenlerin 10 günde bu hale gelmediine göre 10 günde de gitmez.biraz sabırlı ol bakalım.

Öyle öyle ( Sabirliyim canim bu sefer kararliyim hep erteleye erteleye bu hale geldim zaten daha fazla erteleyemiyorum.. motivemde: cook istedigim bir kocuk alicam eger istedigim kiloya gelirsem :) Nasil ama hehe. Biraz pahali ama olsun deger, ama tabiki önce zayiflamam gerekiyor. Böyle böyle sabr ediyoruz iste

Merhaba arkadaslar dun. Konuya hemen dalmisim kusura bakmayin benim diyetimde 6 ogunluk bi diyet gunde 12 bardak su icmem gerekiyor doktora gittigimde senin metabolizman durmus nerdeyse hic su icmiyosun heralde dedi ve soyledigi cok dogruydu gunde 1 2 bardak ictigim gunler oluyodu verdigi diyetle bi ayda hic sporsuz (vizelere denk gelddiginden yapamamstm) 5 kilo vermistim ve zero kolada icmistim bitter yemistim. Ve aslinda bana verdigi diyet oyle guzelki bazen diyet yaptgimi unutuyorum

kızlar bayağı zaman gwçmiş üstünden ama hala burdamısınız ben yeniyim nerden devam edecez bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…