Peki ne kadar surede kilo verdiniz? Yani 69 dab 61'e ? :))
selam kızlar
Gruba eleman alıyomusunuz , alıyosanız bende katılmak istiyorum.Benim kendime yaptığımı kimse yapmıyodur.Hamilelikte 40 kilo aldım,62 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim.. kızım 3 yaşında geçen sene 64,6 ya düştüm sonra annemi kaybettim 75 oldum kışın diyetle geçti 65 e düştüm sonra yine saldım off off şu an 69 um yine hiçbi pantolonum olmuyo çok canım sıkkın çok yardım edin banadaaa, bi türlü toparlanamıyorum((
Kızlar bitter çikolata neden tercih edilir diyetlerde?
Kalorisi düşük değil aslında.
Kızlar bitter çikolata neden tercih edilir diyetlerde?
Kalorisi düşük değil aslında.
evet katılıyorum,ben hiç sürmüyorum ağzıma. karatay diyetinden ötürü.
selam kızlar
Gruba eleman alıyomusunuz , alıyosanız bende katılmak istiyorum.Benim kendime yaptığımı kimse yapmıyodur.Hamilelikte 40 kilo aldım,62 ile hamile kaldım 102 ile doğuma gittim.. kızım 3 yaşında geçen sene 64,6 ya düştüm sonra annemi kaybettim 75 oldum kışın diyetle geçti 65 e düştüm sonra yine saldım off off şu an 69 um yine hiçbi pantolonum olmuyo çok canım sıkkın çok yardım edin banadaaa, bi türlü toparlanamıyorum((
hepimizin kandili mübarek olsun kızlar.
Rabbim neye ihtiyacımız varsa bize onu nasip eylesin:))))
merhaba bende zayıflamaya çalışıyorumaslında sağlıklı olmaya çalışıyorum benim ailemdeki herkes genelde pek zayıf olmadıkları için biraz şanssızım bende 67 kiloyum 53 lere inmeye çalışıyorum ben diyetisyene gittim onun verdiklerine dikkat ediyorum yalnız bazı arkadaşlar baya abartmış bence yanlış beslenenler var çünkü bunu bi iki aylık diyet değilde temelli bi beslenme tarzı olarak görmek lazım böyle sabah bi salatalık öğle bir parça şu gibisinden beslenilirse o diyet 3 güne biter
hepimizin kandili mübarek olsun kızlar.
Rabbim neye ihtiyacımız varsa bize onu nasip eylesin:))))
merhaba bende zayıflamaya çalışıyorumaslında sağlıklı olmaya çalışıyorum benim ailemdeki herkes genelde pek zayıf olmadıkları için biraz şanssızım bende 67 kiloyum 53 lere inmeye çalışıyorum ben diyetisyene gittim onun verdiklerine dikkat ediyorum yalnız bazı arkadaşlar baya abartmış bence yanlış beslenenler var çünkü bunu bi iki aylık diyet değilde temelli bi beslenme tarzı olarak görmek lazım böyle sabah bi salatalık öğle bir parça şu gibisinden beslenilirse o diyet 3 güne biter
sana tamamen katılıyorum tek yönlü diyetlere karşıyım çünkü diyetteki beslenme şekli hayat tarzı olmalı nen 55 r düştüm artık diyeti bitireyim diye düşünülürese 3 ayda verdiğini 1 ayda fazla fazla alınır ben zaten diyetisyenin listesine birebir uymuyorum mesela öğle 4 kaşık sebze akşam 2 köfte kadar et vb diyor ama ben ne olursa ne pişerse az yemeye çalışıyorum genel konulara çok dikkat ediyorum işte ara öğünlerde yoğrt 2 litre su yürüyüş vis dikkat ediyorum.yediklerimin kalorisine bakıyorum oda caydırıcı oluyor bunu gibi şeyler
Yarin abim eve tarti alacak söz verdi bana oleyyy artik her gun tartilabilecem. Bu gruptan cikacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum hemen bir alt gruba girmek istiyorum((( Ben nasil geldim bu hale, öyle yiyecam diye pöff simdi bu zamana kadar yedigim fast foodlari dusununce kendime kiziyorum, ne isim var benim fast foodlarla bu haldeyken? Cook kiziyorum cook bin kalorilik seyleri bida yermiyim? Eylulun sonuna kadar agzima bile vurmayacam söz verdim kendime.. dört ay icerisinde 15 kilo vermek istiyorum insallah basaririm.
Ya ben diyetteyken hep karnim inceliyor yani öyle gözukuyor basen bölgemdede sanki tik yok.. okadar bisiklet surdum 10 gundur suruyordum, acaba kilo verdikcemi inceliyor?
canım basenlerin 10 günde bu hale gelmediine göre 10 günde de gitmez.biraz sabırlı ol bakalım.
merhaba allen :)
benden başka yediini yazan yok o yüzden yazdıkların bana sanırım.
sence neresi yanlışsa açıkça yazabilirsin tabi. ben diyetisyen kontrolunde zayıflamadım.yani bilmediim şeyler mutlaka vardır.
herkese iyi geceler
merhaba allen :)
benden başka yediini yazan yok o yüzden yazdıkların bana sanırım.
sence neresi yanlışsa açıkça yazabilirsin tabi. ben diyetisyen kontrolunde zayıflamadım.yani bilmediim şeyler mutlaka vardır.
herkese iyi geceler
zennubacim konuyla ilgili ben de yorum yaptım ama benim sözüm patates diyeti karpuz diyeti vs tek yönlü diyetlere..sen hatırladığım kadarıyla hepsindean az az yiyorsun önemli olan bütün besin gruyplarını içeren bir menü olması ..
kızlar bayağı zaman gwçmiş üstünden ama hala burdamısınız ben yeniyim nerden devam edecez bu arada
kızlar bayağı zaman gwçmiş üstünden ama hala burdamısınız ben yeniyim nerden devam edecez bu arada
yaş:22 boy:170 kilo:64,5 diyette gb birşeyim[bence maşallahın var çünkü boyunla kilon arasında fark var hoşgeldin bende yeni üyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?