60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde boyum 1.68 kilom 65 ama her baktığımda farklı tabiki çok hızlı kilo alıp verdiğim için .. en fazla 60 olmak istiorum artık

merhaba hanımlar..aranıza yeni katıldım..evlendiğimde 55 kilo olan ben,96 ile doğuma gittim..eve geldiğimde 90 dım..unutmadan söyleyeyim 68 ile hamile kalmıştım..şimdi 69 um..hedefim yeniden 55 olmak ama önce şu 6 sayısından kurtulmam lazım..sonra 50-59 topiğine gideceğim inşallah :)) inanın kızlar yemeyince veriliyor..haa birde afacanım sağolsun arkasından koşmam spor yapmamı sağlıyor :) kilolar gittikçe yazacağım sizlere..bu arada şu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor??

Merhaba canim hosgeldin! :) ay sormayin benimde simdilik tek istegim 50-59 grubuna gitmek Daha coook uzun yolum var onun icin :/

Neyse gel gelelim yardim bak canim bu linke gir resimli anlatiyorlar:

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

daha sonra linki buraya kopyaliyorsun cizelge yazan yere:

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

Son düzenleme:
kilo vermem durdu kızlar
sürekli başım dönüyor ve gözlerim kararıyor bunun sebebi sizce ne olabilir

Tansiyonun dusmus galiba. Cok az yemek yersen ve surekli ayni seyleri yersen yada ayni sporu ayni zamanda yaparsan kilo verimin dururmus :/ Öyle biliyorum ben ama canim istersen bi doktpra git`? Önemli bisey olmasin sonra

Acayip mutsuzum Yaz tatili dolayısıyla 65le gittiğim tatilde 66 kilo oldum benki tatilde her sabah 3-4 km yürüdüm yediklerime dikkat edemedm denilemez dikkat de ettim etmediğim de oldu yüzdüm ama bir işe yaramadı şuan ne yapmalıyım bilmiyorum orda burda yediğim herşeyden dolayı karnım şiş uzun zamandır tuvalete çıkamıyorum foto çektirdim bir sürü hepsinden dolayı canım sıkıldı böyle olmamalıydım ben kendime ne yapıyorum güya tatilde 3 kilo verecektim ama olmadı bundan sonra her gün kendimi sıkıcam çabuk acıkıyorum off ne zaman kendime geleceğim bilmiyorum benim 58 kilo olmam lazım üniye bu kiloyla gitmek istemiyorum
Yardım istiyorum Tecrübeli ablalarım çok kötü haldeym moral olarak da zaten kuaföre gittim bi 10 gün önce saçımın yarısını kesti kadın sürekli kuaförüm hiç beklemezdm moral olarak da yıkıldım ne yapmalıyım ben şimdi kendime gelemiyorum yığıldım hareketsizlikten ..

Son düzenleme:
mrhba benm kilom 69 noluuur beni de alın gruba
70 lik gruba gitmeyeyim

burada yaşım 25
boyumda 1.73

diyet listem yok takılıyorum öle .1ay önce 73 tüm kafama göre diyet yaptım68 oldum
sonra moralim bozuldu gelsin baklavalar dedim 69 a çıktım
şimdi biri beni durdursuuun

gel yarışalım ben senden önce kilo vereceğim bak gör

slm kızlar gecen yıl bu aylarda 55 kılo olan ben sımdı 65 kıloyum bakalım hergun yazıcam kılomu ne kadar yola kat edicem artık sıkı diyet zamanı

slm kızlar gecen yıl bu aylarda 55 kılo olan ben sımdı 65 kıloyum bakalım hergun yazıcam kılomu ne kadar yola kat edicem artık sıkı diyet zamanı

Ozaman bizde yarisalim istersen? Bende ayni kilodayim boy kac? Yalniz ben haftada bir kere tartilabilirim evde tartimiz yok komsudan alip bakiyorum Pazartesi tartilirim galiba. Yada oruc gunu sabahi Olurmu canim birbirimizi motive ederiz? )

ben diyet uygulayamıyorum.hayatımda düzenli yaptığım hiçbişey yok zati bunuda yapamıyorum
iki gündür spor yapıyorum >evde<
bugün yürüyemiyorum bitarafımı incitmemişimdir inşallah

ama inşallah vericem kilolarımı.çıtır olamasamda kıtır olcam

Son düzenleme:
1,63 boyundayım 59 -60 arasında gidip geliyorum şu an balık etliyim ama hamile kalmayı düşünüyorum bu yüzden 55 kilolara inmek tek hedefim hayatım boyunca sadece iki kez gördüm bu kiloyu ben liseden beri 57-62 arası dolanıp duruyorum şu an tam 30 yaşındayım.

eweet bugün başarısız bugündü..tam anlamıyla diyet uygulayamadım.evde ne varsa onu yemek zorunda kaldım.
ama yarın yeni bir gün olcak yola devaaaaam

o manyak psikolojiden kurtuldum kendimle bağışığım hıh :) Rabbime şükürler olsun yarın tartı günü diilmi yaaa :)

Neyse bugün kuvvetli bir kahvaltı yaptım akşam yemeği yemeye vaktim yoktu misafirimiz vardı hazırlıksız yakalandık koştur koştur börek pasta yaptım gençliğiim mutfaklarda çürüyor zayıflayacağım ama ya yapacağım bunu düşmanlarımı çatlatacağım ne zaman olursa olsn ben burdaym

neyse 23.00 suları elimde pasta ve böreklerle dolaşıyordum annem çakmadı şekeri de bırakamadık hay.. neyse

Ben buradaki herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum

Elleri göreyim elleri nerdesiniz ablalarım yaşıtlarım kardeşlerm azalmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…