- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
zayıflamak istiyorum yaaaaaaaa 65 kg deyim
Bende 69,2 im 73.2 den düştüm protein diyetiyle şimdi ramazan geliyor inş. zayıflarım kılpayı bu gruptayım bakalım neler olacak bir ayda :)
yaa ben de 45 kiloyum 155 boyundayım ve kilo vermek istemiyorum daha fazla sadece olduğum kiloyu korumak istiyorum napabilirim
hemen hemen aynı kilolardayız , ben de ramazanı fırsat bilerek zayıflamaya karar verdim :) iftarda ve sahurda dikkat edilirse ve bol su içilirse ben verebileceğime inanıyorum inşallah 3-4 kilo verebilirim :) sen ne kadar zamanda verdin 4 kiloyu ?
15 günde verdim ama sonra diyeti bırakcınca 1 kilosunu geri aldım sonra yeniden aynı diyeti yapıyım dedim ama 5 günde anca 1 kilo verebildim. iki gündür bıraktım diyeti çünkü ramazan giriyor. ben yaza denk gelen ramazanlarda zayıflıyorum ama bu kez ramazan öncesi diyet yaptığım icin acaba ters tepermi diye de endişelenmiyor deyilim. 60 kilo olmak istiyorum ama zor gibi bu aşamada bayrama 65 le girsem yine razıyım.
senin cizelgende bi hata var sanırıım.pek anlayamadım kaç kilosun hedefin kaç :)
inş. dediğin gibi kilo almayız ramazana son bir gün kaldı ramazanı fırsata dönüştürmek lazım. iftar ve sahurda yediklerimizi paylaşalım ve iftar öncesi kilolarımızı
merhaba kızlar
ne zamandır internetimiz yoktu bugün geldi.ilk işim kk ya bakmak oldu:)
burasıbayağı tanhalaşmış.eski arkadaşlar yok.yeniler gelmiş.e herkes hoşgelmiş sefa gelmiş!!!!!
ay iyice koptum yaaaa kilo alıyorum galiba.neyse ki ramazanı geldi:)ii değerlendiririz inş.ben her ramazan kilo alırdım .iftardan sonra canım istedikçe yerdim( ama 2 yıldır dikkat edi,yorum .gayet de güzel veriliyor.
sahurda az bi kahvaltı(zaten insanın canı istemiyor gece gece...) akşam da önce su içtikten sonra veriliyor.
hoşbulduk :) ben de normalde ramazanlarda kilo alırım ama sizlerle birbirimize destek olarak ,yediklerimize dikkat ederek bu ramazanda 3-4 kilo vermek istiyorum hadi hayırlısı.
herkese günaydın:))))
veririz veririz.ya ben kaç kiloyum acaba tartı getirmemiştim.kayınvaldemlerdeyim pzt 3 hafta olacak geldiimden beri düzenim şaştı ay.akşam 9 da akşam yemeği yiyolar.arada ben de yedim ...((( neyse ki ramazan geldi. komşuya gidip tartılsam ayıp olmaz umarım DDDDDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?