60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba :) ben aranıza yeni katılmadım ama bu ilk mesajım :) daha önce forumları okuyordum geziniyordum ama mesaj yazmak ilk kez kısmet oldu :) zayıflamaya karar verdim ve buradaki azimli arkadaşları görünce epey motive oldum :) şimdilik 68 kiloyum hedefim 57-58 arası. Inşallah ulaşabilirim destek olursanız sevinirim :)

Bende 69,2 im 73.2 den düştüm protein diyetiyle şimdi ramazan geliyor inş. zayıflarım kılpayı bu gruptayım bakalım neler olacak bir ayda :)

Bende 69,2 im 73.2 den düştüm protein diyetiyle şimdi ramazan geliyor inş. zayıflarım kılpayı bu gruptayım bakalım neler olacak bir ayda :)

hemen hemen aynı kilolardayız , ben de ramazanı fırsat bilerek zayıflamaya karar verdim :) iftarda ve sahurda dikkat edilirse ve bol su içilirse ben verebileceğime inanıyorum inşallah 3-4 kilo verebilirim :) sen ne kadar zamanda verdin 4 kiloyu ?

yaa ben de 45 kiloyum 155 boyundayım ve kilo vermek istemiyorum daha fazla sadece olduğum kiloyu korumak istiyorum napabilirim

olduğun kiloyu korumak için aldığın kaloriyle, harcadığın kalorinin eşit veya yakın olması gerek. yani yediğini yakacak kadar hareket etmelisin.

15 günde verdim ama sonra diyeti bırakcınca 1 kilosunu geri aldım sonra yeniden aynı diyeti yapıyım dedim ama 5 günde anca 1 kilo verebildim. iki gündür bıraktım diyeti çünkü ramazan giriyor. ben yaza denk gelen ramazanlarda zayıflıyorum ama bu kez ramazan öncesi diyet yaptığım icin acaba ters tepermi diye de endişelenmiyor deyilim. 60 kilo olmak istiyorum ama zor gibi bu aşamada bayrama 65 le girsem yine razıyım.

senin cizelgende bi hata var sanırıım.pek anlayamadım kaç kilosun hedefin kaç :)

selam hanımlar, bir ay diyet yaptım gram vermedim.daha önce rahat rahat giden kilolar bu sefer bel göbek ve kol bölgemde cumhuriyetlerini ilan ettiler.geçen yaz giydiğim hiçbir şey üzerime olmuyor.ya mutsuz olacağım ya da canımın her istediğini yemeyi keseceğim diyerek bugün tekrar azmettim.bu arada diyete rağmen veremediğim kilolar için hafta sonu insulin direncimi ölçtürmeyi düşünüyorum.

bende son bır haftadır az yemeye dikkat ediyorum sabahları kalktıgımda bır fıncan kahve ıcıyorum bır kup sekerle acıkmıyorum baya zorluyorum hatta kendımı yemek yıyım dıe suan 1,66 boyunda ve 62 kıloyum hedefım 55 olmak ınsallah bakalım nolucak ..tabı bır hafta once 65 kıloydum nasıl gıttı anlamadım ama sureklı spor yapıyorum yapamadıgım gunler uzun yururyusler yapıyorum herkese kolay gelsın

bana da hatalı gibi geldi :) 2-3 kez tekrar yaptım aynı şey oldu :) şimdi 68 kiloyum ideal kilom 54 ama ben 58 falan yeter diye düşünüyorum :) ben de korkuyorum aslında ramazanda kilo alır mıyım, ramazanda almazsam bayramda alır mıyım diye.

inş. dediğin gibi kilo almayız ramazana son bir gün kaldı ramazanı fırsata dönüştürmek lazım. iftar ve sahurda yediklerimizi paylaşalım ve iftar öncesi kilolarımızı

merhaba kızlar

ne zamandır internetimiz yoktu bugün geldi.ilk işim kk ya bakmak oldu:)
burasıbayağı tanhalaşmış.eski arkadaşlar yok.yeniler gelmiş.e herkes hoşgelmiş sefa gelmiş!!!!!
ay iyice koptum yaaaa kilo alıyorum galiba.neyse ki ramazanı geldi:)ii değerlendiririz inş.ben her ramazan kilo alırdım .iftardan sonra canım istedikçe yerdim( ama 2 yıldır dikkat edi,yorum .gayet de güzel veriliyor.
sahurda az bi kahvaltı(zaten insanın canı istemiyor gece gece...) akşam da önce su içtikten sonra veriliyor.

inş. dediğin gibi kilo almayız ramazana son bir gün kaldı ramazanı fırsata dönüştürmek lazım. iftar ve sahurda yediklerimizi paylaşalım ve iftar öncesi kilolarımızı

inşallah. ben de elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım sizler de paylaşırsanız sevinirim. haydi gitsin kilolarr! :)

hoşbulduk :) ben de normalde ramazanlarda kilo alırım ama sizlerle birbirimize destek olarak ,yediklerimize dikkat ederek bu ramazanda 3-4 kilo vermek istiyorum hadi hayırlısı.

herkese günaydın:))))

hoşbulduk :) ben de normalde ramazanlarda kilo alırım ama sizlerle birbirimize destek olarak ,yediklerimize dikkat ederek bu ramazanda 3-4 kilo vermek istiyorum hadi hayırlısı.

veririz veririz.ya ben kaç kiloyum acaba tartı getirmemiştim.kayınvaldemlerdeyim pzt 3 hafta olacak geldiimden beri düzenim şaştı ay.akşam 9 da akşam yemeği yiyolar.arada ben de yedim ... ((( neyse ki ramazan geldi. komşuya gidip tartılsam ayıp olmaz umarım DDDDDDDDDDD

Ben de 3 ay önce sanırım 73 kiloydum.Normal kilom genelde 67.Boyum da 167cm.2Ay önce saçma sapan ve karışık dyetlerle 65 e kadar indim.Şu an da 68 kiloyum.Öncelikle neler yaptığımı sırasıyla anlatıyım:

73 ten hemen inmem gerektiği için hızlı diyetlere yöneldim.Limonata diyeti yaptım 2 günde 2 kilo verdim. Sonra günde 3 öğün olmak üzere yemek yedim.Yemek dediğim de hep salataydı.Sabah öğle akşam.1 hafta sonra midem bulanmaya başladı ama devam ettim 1 ay.Bir de günde 1 saat ortalama 5.7 km hızla yürüyüş yaptım.Abur cubur sorunum vardı.Onu bıraktım.Şeker,ekmek ve tuzu hiç kullanmadım.Ve sanırım 1.5-2 ay içinde 8 kilo kadar verdim.3 ünü de geri aldım.Çünkü abur cubura ve ekmek, şeker ve tuza geri döndüm.Şimdi tekrar diyete ve düzenli bir yeme alışkanlığına başlayıp 8-9 ay gibi bir zamanda 53-54 kilo olmak istiyorum.Ama spor yapmadan zayıflamak , daha doğrusu o kiloyu korumak zor.

olmaz olmaz merak etme
bu arada sana da günaydın

Son düzenleme:
selam aranıza yenı katılıyorum su an kı kılom :66,5
ramazandakı hedefım tam 4 kılo verebılmek...okullar acılana kdarda toplamdakı 6,5 kıloyu verbılmek...
sımdı ne yapıyoruz bu grupta yedıklerımızı mı yazıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…