selam aranıza yenı katılıyorum su an kı kılom :66,5
ramazandakı hedefım tam 4 kılo verebılmek...okullar acılana kdarda toplamdakı 6,5 kıloyu verbılmek...
sımdı ne yapıyoruz bu grupta yedıklerımızı mı yazıyoruz?[/QUOTE
en azından ramazan için öyle karar verdik sen de yazarsan seviniriz :) boyun kaç bu arada?
slm kızlar malum ramazana girdik sahurda ne yediniz bakalım ben iki parça hazır içi kaşarlı tavuk gögsu yedim ekmek yemedim. ayrıca bir dilimde karpuz. ben protein diyeti yapırdum ramazanda da bi kaç gün bu diyeti sürdürmek istiyrum. akşamada köfte yiyecem :) bu ara bende tartılma hastalğı var öylen eve gitiğimde tartıldım 68,8 :) birde iftardan önce tartılırım hehe
Aslında yaz olmasının avantajı var Ramazan için.İnsanın canı iftara davet edilmedikçe fazla bi şey yemek istemiyor
hepinize hayırlı ramazanlar
inşallah bayrama kadar güzel kilo veririz
slm kızlar malum ramazana girdik sahurda ne yediniz bakalım ben iki parça hazır içi kaşarlı tavuk gögsu yedim ekmek yemedim. ayrıca bir dilimde karpuz. ben protein diyeti yapırdum ramazanda da bi kaç gün bu diyeti sürdürmek istiyrum. akşamada köfte yiyecem :) bu ara bende tartılma hastalğı var öylen eve gitiğimde tartıldım 68,8 :) birde iftardan önce tartılırım hehe
ben de 5-6 tane hurma ve yanında 1 bardak kadar süt içtim :) gayet tok tutuyo ramazanın sonuna kadar arada sahurlarda böyle yapmayı düşünüyorum :) iftarlarda genelde çorba ve suyla midemi doldurcam :) belki bi tane de köfte yerim bugün. geçen sene ramazanda epey kilo almıştım çünkü çok fazla kola, limonata türü şeyler içiyordum. inşallah bu sene aynı hataya düşmem.. ben de iftardan önce tartılıcam her cuma iftardan önce tartılıp sonucu yazarım :) hayırlı ramazanlar..
hepinize hayırlı ramazanlar
inşallah bayrama kadar güzel kilo veririz
selam aranıza yenı katılıyorum su an kı kılom :66,5
ramazandakı hedefım tam 4 kılo verebılmek...okullar acılana kdarda toplamdakı 6,5 kıloyu verbılmek...
sımdı ne yapıyoruz bu grupta yedıklerımızı mı yazıyoruz?[/QUOTE
en azından ramazan için öyle karar verdik sen de yazarsan seviniriz :) boyun kaç bu arada?
boyum 167..
hamılelıkten sonra kılolar yapıstı..vermek lazım:)
boyum 167..
hamılelıkten sonra kılolar yapıstı..vermek lazım:)
Tabi :) benim yaşım daha 17. o yüzden kilolar kalıcı hale gelmeden vermek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?