60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar malum ramazana girdik sahurda ne yediniz bakalım ben iki parça hazır içi kaşarlı tavuk gögsu yedim ekmek yemedim. ayrıca bir dilimde karpuz. ben protein diyeti yapırdum ramazanda da bi kaç gün bu diyeti sürdürmek istiyrum. akşamada köfte yiyecem :) bu ara bende tartılma hastalğı var öylen eve gitiğimde tartıldım 68,8 :) birde iftardan önce tartılırım hehe

Ben de yapabilisem iftarlardan sonra bir 1 saat kadsr yürüyüş yapmak istiyorum.Benim de heefim 25 Ağustos'a kadar 4 kilo verebilmek...

ben de 5-6 tane hurma ve yanında 1 bardak kadar süt içtim :) gayet tok tutuyo ramazanın sonuna kadar arada sahurlarda böyle yapmayı düşünüyorum :) iftarlarda genelde çorba ve suyla midemi doldurcam :) belki bi tane de köfte yerim bugün. geçen sene ramazanda epey kilo almıştım çünkü çok fazla kola, limonata türü şeyler içiyordum. inşallah bu sene aynı hataya düşmem.. ben de iftardan önce tartılıcam her cuma iftardan önce tartılıp sonucu yazarım :) hayırlı ramazanlar..

Merhaba kızlar hayırlı Ramazanlar,
Dün akşam bende 1 dilim tam tahıllı ekmek + peynir + domates + çay + 4 bardak su ile sahurumu yaptım.Henüz acıkma ve susama yok inşallah böyle devam eder.Ancak bilgisayar başında çalıştığım için çok uykum geliyor arada kalkıp geziniyorum

selam aslı ben sahurda muska (içi peynirli yufka bi çeşit börek) burada onun1/3 ünü yedim.biraz mecbur kaldım ,o hazırdı geç kalmışım gece.1 br şekersiz çay,1 dilim kadar karpuz ve su.akşama ekmeksiz corba yemeyi düşünüyrm ..

ne güzel süt ve hurma ha!ben de mi öle yapsam ki:)) içecekler de cok önemli.
hepinize hayırlı ramazanlar
inşallah bayrama kadar güzel kilo veririz

sana da hayırlı ramazanlar.inşallah dediin gibi olur...

oruç korktuum kadar zor geçmiyor kızlar.halsizlik var sadece açlık susuzluk yok elhamdülillah.ama ben evdeyi tabi.Allah çalışanların yardımcısı olsun.

ya bizimkiler yine birsürü içecek almış ama dayanıcam içmicem :) bizim 20dk kaldı ben sofraya yardıma gidiyorum. Haydi hayırlı iftarlar hepimize.. Allah kabul etsin..

Merhaba millet :) Ben 64 kiloyum ve sizle birlikte zayıflamaya geldim. Oruç tutan arkadaşlarımız iftar yaptıktan sonra ben de gün içinde yediklerimi paylaşmayı düşünüyorum. Yardım ve önerilerinize açığım :) Sevgiler...

Arkadaşlar merhaba :) iftardan önce tartıldım 66.6 kiloyum. haftaya cuma tekrar yazacağım inşallah 1,5-2 kilo kadar gitmiş olur :) sahurda yediklerimi yazmıştım. iftarda da 1 kase çorba, 2 tane yağsız köfte, biraz salata yedim. içeceklere dayanabilirim demiştim ama 1 bardak kolaya hayır diyemedim doğrusu biraz destek verin de bundan sonra içmeyeyim :) sen de aramıza hoşgeldin yemiyomben :) sen de paylaşırsan seviniriz :)

selam kızlar
iftarda yediklerim:
1 kase tarhana çorbası.
1 br ayran
5 br su
1 tane de küçük bi parça revani.(sanırım bu olmadı ama napiim:)

daha da bişi yiyemedim sullar şişirdi.şimdiden acıktımmm..ama yemiycem...

herkese merhaba bu topiğin eskilerindenim benle başlayanların hepsi dal oldu.Ne yesem yarıyor tiplerden değilim ama belgeli ölçümlü olarak metabolizmam çok yavaş.KPSS sınavına hazırlık dönemimde 66 ya kadar çıktım oysa bu topikte 60 ları görmüştüm böyle gitmez.oruç tutamıyorum ama istiyorum artık bugün başladım hayırlısı
sabah
4 ceviz içi
1 haşlanmış yumurta
2 hurma
yarım galeta
kibrit kutusu peynir (normal yağlı)
2 kupa şekersiz çay

ramazanda kilo veriliyormu bütün gün aç kalınca benim metabolizma yerlere düşer yahu sahurda yemek yiyince de acayip çarpıntım oluyor bana örnek bir ramazan menüsü verecek varmı sahur ve iftar:44:

Bir de sporsuz asla gitmiyor benim kilolar bakalım yürüyüş hayalim var kızım evde malum okullar tatil.Akşamüstü yarım saat bile olsa süper olur kızımla çıkmak umarım başlarım direk popom büyümüş oturup çalışmaktan
ilk hedef 60
ikinci 57
asıl 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…