60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ramazanda kilo veriliyormu bütün gün aç kalınca benim metabolizma yerlere düşer yahu sahurda yemek yiyince de acayip çarpıntım oluyor bana örnek bir ramazan menüsü verecek varmı sahur ve iftar:44:

ben eskiden kilo alırdım ramazanda .çünkü karnım doyana kadar ve aç kalırım korkusuyla yerdim.gece yemek, makarna bile yerdim .sonra kilo problamleri arttı tabi 2 senedir ramazanda kilo veriyrm:81:
.sahurda 1 2 dilim ekmek ve kahvaltılık türü şeyler yersin
,iftarda da bol su iç,biraz da olan yemeklerden kaşıkla ,ekmek yine 1 dilim(hatta onu bile canın istemeyecek inan).sofrada karpuz bulundur mutlaka .zaten farkında olmadn ona yöneliyor insan.açlıktan cok susuzluk baskın oluyor çünkü.

zaten göreceksin insanın canı birşey yemek istemiyor.dün gece benim 11 i geçiyordu gerçekten açlık hissettiğiömde.o zaman da uykum gelmişti,uyudum

hımm aslında dediğin doğru denemek lazım yiyip yatınca direk kilo olacak diye düşünüyor insan
bu arada
ara
3 kayısı

tabi metabolizma yavaşlıyor biraz.oruçken 1 günde yadiklerimi normal bi günde yesem daha cok kilo veririm.ama abur cubur kaçamak alışkalıına iyi geliyor oruç.istesen de yapamıyosun.
bir de bol su içmek lazım.ben iftarda 1.5 lt şişemi doldurdum yatana kadar onu bitirmeyi hedefledim yani.ve bitirdim de.sahurda da 2 3 br içtim:)

merhaba kızlar :) canım sahurda yemek istemedi bi kaç lokma poaça yedim o kadar :) suyu normal zamanda az içerim, ramazanda iftardan sonra biraz fazla içmeye çalışıyorum ama yine de çok içemiyorum..

Valla arkadaslar ramazanda oruc tutuyorsan tas yesen erir diyorum ben.. dun ben okadar yedim ustune fazla kalorili dondurma birde isvecde sadece uc saat icerisinde yiyorsun.. saat onda aciliyor ve 1de kapatiyorsun agzini.. ben okadar yememe ragmen kilo almadim kilo veriyorum.. hatta ben ucgundur diyetimi bozdum oruc baslamadan evvelde her aksam abur cubur yedim yinede kilo almadim.. ama tabi geri almassam insallah almam

ne güzel ama ben o kadar yesem alırım kesin:) bünyeden bünyeye değişir tabii...

iftarım:yarım kase tarhana, yarım porsiyn türlü yemeği,1 br ayran,2 dilim ekmek,4 br su

merhaba kızlar :) canım sahurda yemek istemedi bi kaç lokma poaça yedim o kadar :) suyu normal zamanda az içerim, ramazanda iftardan sonra biraz fazla içmeye çalışıyorum ama yine de çok içemiyorum..

su için kendine hedef koyabilirsin.yani bi şişe doldur o gün için bitirmek hedefin olsun .ben böyle yapınca daha cok içebiliyrm.yoksa aklıma gelmiyor hem ne kadar içtiimi de bilemiyorum.

yediklerine dikkat ederek ayda 4-5 kilo verebilirsin. ben öyle yaptım ve hiçbir zaman karnım tam doymadı. Beyaz ekmek, şeker, tuz, unlu mamuller hepsi çıktı hayatımdan

hepinize destek verici yorumlariniz icin tesekkr ederim kizlar :) iftarda bol su ictim cok az yemek yedim fakat biraz fazla tatli yedim galiba cook uzgunum yaa neyse insallah telafi ederm bu gunu..

hepinize destek verici yorumlariniz icin tesekkr ederim kizlar :) iftarda bol su ictim cok az yemek yedim fakat biraz fazla tatli yedim galiba cook uzgunum yaa neyse insallah telafi ederm bu gunu..

ay sorma((((((((
ben de ne güzel az az yedim dün.biraz dolaşalım dedik.kocişim zorla dondurma aldı bana .kalori yakacağımıza aldık da geldik yani :26:
tek tesellim yatarken karnım acıkmıştı hafiften .yakmışımdır inşallah ya

merhb dün taze fasülye 2dilim kepek ekmek ve 1kase yoğurtla yaptım iftarımı
ve evet bende dondurma yedim:18: .eğer bu geceyapabilirsem dondurma yerine meyve yicem .
sahurdada light peynir,domates ,biaz yumurta 1zeytin yedim
dün 8bardakta su içtim.
evi süpürürkende göbişime sera sardım işe yararmı bilmiyorum
biazda spor yaptım evin içinde deli gb.
^^^^zayıflamak istiyoruuuuuum ^^^^

sahurda bi tane küçük dilim börek yedim 2bardak kadar su içtim. İftara da en sevdiğim yemeklerden birini yapıyor annem inşallah fazla kaçırmam. :)

rosewindcim oruç tutuyorsun sera filan sarma zaten yaz günü yeteribce su kaybediyoruz.böyle dikkatli yersen verirsin zaten.kendine eziyet etme derim ben :))))

sahurda bi tane küçük dilim börek yedim 2bardak kadar su içtim. İftara da en sevdiğim yemeklerden birini yapıyor annem inşallah fazla kaçırmam. :)

ay ne yemeği yapıyor ki acep

sahurda 1/3 muska ve 1 yumurta haşlama ,1 dilim ekmek,2 çay kaşığı haşhaş ezmesi yedim.

SLM kızlar hafta sonu ben yoktum yazamadım. ramazanda zayıflarım umudu vardı ama yok olmayacak gibi. çünkü çok susuyorum yemege başlamadan en az 3 bardık su içiyorum midemi şişiriyor arkasından da yemek ye nefes alamaycak hale geliyorum. o yüzden bugün susamamk için sohur yapmadım su içtim yattım. iftardan önce 67.8 oluyor kilom ama iftardan sonra 69 lara çıkıyor ya sinir oluyorum.

nie sinir oluyorsun ki bu gün daha 4.gün.bu kiloyu 3 4 günde almadın yavaş yavaş gider inşallah.sen su içmeye devam et bence
sahura hiç mi kalkmadın onu anlamadım.yani yatmadan önce mi içtin suyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…