60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geldim kızlar bnm en yakın zamanda 50 kilo olmam lazım olursam erkk arkadşım dövme yapcak adımı şuan 61 kiloyum hep beraber başarcazzz

Allah analı babalı büyütsün :)))
hep sezaryen duyuyorm son zamanlarda artık normal doğum anormal hale geldi..özel birşey yaptın mı bunun için?

hayır özel bırsey yapmadım canım hatta benım son 2 ay bebegım hep tersti son haftaya kadr sezeryan olacaktı hastaneye gıderken bıle o düşünceyle gttım ama cok sukur kı son anda dönmus bebgım ve normal oldu

slm kızlar kilolar ne alemde pek giremedim forma bugün bildirim günü ben ramazana 69.2 le başlamıştım dün iftar öncesi 67.2 dim :) hedefim şimdilik 65

Merhaba kızlar.. kilo olarak beklediğimin üstündeyim sanırım yaptığım kaçamaklar yüzünden :) 68 ile ramazana başladım 66.5 teyim. off off ramazan sonuna 62 falan olur muyum kii :44:

merhaba kızlar
70-79 kilo topiğinden 67 kilo ile buraya transfer oldum :))

72.5 tu kilom egeadanın yöntemiyle 2.5 kilo verdim

daha sonra bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kalorisepeti.com la kalorimi sayarak 23 günde 3 kilo verdim

hedefim 60 kilo olmak umarım başarabilirim

hep beraber zayıflarız inş.

Oruç tutan arkadaşların, Allah orucunu kabul etsin diyorum
ben niyetli değilim
öğlen yediklerim;
3 köfte, yarım porsiyon salata, 3 kaşık yoğurt

kızlar merhaba ben de zayıflamam gerektiğini düşünüyorum tek başıma yapamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz?forumu aksatmam düzenli bilgi veririm gruba alırsanız sevinirim.kilo 66 boyum 1.63 en azından 56 kilo olmam gerektiğini düşünüyorum.şimdiden teşekkürler

sende hemen hemen benim gibisin canım ticker de yazıyo benim bilgilerim boyun1,65 biz 55 kilo olsak çok iyi olacak

bende 1,64 boy 65 kilo ile bu gün isveç diyetine başladım hedefim 60-58 artık hangisi olursa ilk günüm iyi geçiyo şimdilik
KAHVALTI;
1 fincan tek şekerli çay, 1 adet katı haşlanmış yumurta yedim.
ÖĞLEN YEMEĞİ;
1 katı haşlanmış yumurta, 1 domates, yeşil salata yedim( marul, maydanoz, dereotu, reyhan, salatalık ve yarım limon)
AKŞAM YEMEĞİ;
ızgara tavuk ve bol yeşillik salatası olucak.
haydi bakalım hatırlısı.............:)))))

1,64 boyum 65 kiloyum hedefleğimim kilo ise 60-58 arası bu gün isveç diyetine başladım.ve 45 dk spor yapıyorum.
KAHVALTIM;
1 fincan tek şekerli çay, 1 adet katı haşlanmış yumurta.
ÖĞLEN YEMEĞİ;
1 adet katı haşlanmış yumurta, yeşil salata, 1 adet domates
AKŞAM YEMEĞİ,
ızgara tavuk ve salata olucak.

şuan 61 kiloyum boy 160 52 kilo olsam bana yeterde artar ne yediğimi yazıyorum sahurda biraz yağda yumurta 2 dilim recelli ekmek iftrda da ne yediğimi yazarım. bende tek başıma kilo veremeyenlrdenm hep beraber yapalım bu işi zayıflamanın getirdiği aşırı özgüven duygusunu özledim.

eşim için gittiğimiz diyetisyen yağda yumurtadan kesinlikle uzak kalınması gerektiğini söylemişti ayrıca yasak listesinde patates, bezelye, havuç, kızarmış tüm yiyecekler hazır yemekler gazlı içecekler ve herkezin bildiği un,tuzşeker üçlemesi vardı belki işinize yarar diye yazdım...:)

oo çok sağol canım tammdır yemiycem :)

mrhba bugün tartı bildirim günü
çok utanıyorum ama yinede yazıyım
kilom 68 olmuş sadece 1kilo vermişim ..
arada kaçamaklarım hatta diyet çıkışlarım olmuştu die böle oldu
AMA DAYANAMIYORUM.İFTAR SONRASI DURDURAMIYORUM KENDİMİ
bu arada çok bişey yazamıyorum oruçlu ve bitkinim

YEİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ..

yağda yumurtanın çok etkiliolduğunu bilmiyodum.çok üzüldüm belkide bu yüzden kilo veremedim çok
bundan sonra haşlama yerim artık

yağda yumurtanın çok etkiliolduğunu bilmiyodum.çok üzüldüm belkide bu yüzden kilo veremedim çok
bundan sonra haşlama yerim artık

malesef canım yağda baya kilo aldırıyormuş yumurta ayrıca yazmayı unuttum mantı, pilav, makarna ve mayalı tüm hamurişleri yasak listesindeydi.haftada sadece 1 kez bulgur pilavı vardı oda 2 kaşık :)

hoşbuldukkkk o da iyi canım düşün bak 1 koca kilodan lurtuldun haftaya da 1 kilo gitse oh nee alaa darısı başımaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…