Allah analı babalı büyütsün :)))
hep sezaryen duyuyorm son zamanlarda artık normal doğum anormal hale geldi..özel birşey yaptın mı bunun için?
kızlar merhaba ben de zayıflamam gerektiğini düşünüyorum tek başıma yapamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz?forumu aksatmam düzenli bilgi veririm gruba alırsanız sevinirim.kilo 66 boyum 1.63 en azından 56 kilo olmam gerektiğini düşünüyorum.şimdiden teşekkürler
şuan 61 kiloyum boy 160 52 kilo olsam bana yeterde artar ne yediğimi yazıyorum sahurda biraz yağda yumurta 2 dilim recelli ekmek iftrda da ne yediğimi yazarım. bende tek başıma kilo veremeyenlrdenm hep beraber yapalım bu işi zayıflamanın getirdiği aşırı özgüven duygusunu özledim.
eşim için gittiğimiz diyetisyen yağda yumurtadan kesinlikle uzak kalınması gerektiğini söylemişti ayrıca yasak listesinde patates, bezelye, havuç, kızarmış tüm yiyecekler hazır yemekler gazlı içecekler ve herkezin bildiği un,tuzşeker üçlemesi vardı belki işinize yarar diye yazdım...:)
yağda yumurtanın çok etkiliolduğunu bilmiyodum.çok üzüldüm belkide bu yüzden kilo veremedim çokeşim için gittiğimiz diyetisyen yağda yumurtadan kesinlikle uzak kalınması gerektiğini söylemişti ayrıca yasak listesinde patates, bezelye, havuç, kızarmış tüm yiyecekler hazır yemekler gazlı içecekler ve herkezin bildiği un,tuzşeker üçlemesi vardı belki işinize yarar diye yazdım...:)
yağda yumurtanın çok etkiliolduğunu bilmiyodum.çok üzüldüm belkide bu yüzden kilo veremedim çok
bundan sonra haşlama yerim artık
mrhba bugün tartı bildirim günü
çok utanıyorum amayinede yazıyım
kilom 68 olmuş sadece 1kilo vermişim ..
arada kaçamaklarım hatta diyet çıkışlarım olmuştu die böle oldu
AMA DAYANAMIYORUM.İFTAR SONRASI DURDURAMIYORUM KENDİMİ
bu arada çok bişey yazamıyorum oruçlu ve bitkinim
YEİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?