60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bende 66-67 kg arasında gıdıp gelıyorum 2 hafta oldu doğum yapalı aranıza benı de alır mısınız beraber zayıflayalım ama ben emzırdıgım için öle fazla kısamam heralde yememden ama hareketlerle falan özellikle karın bölgemi halletmem lazım

doğru söylüorsun ama daha önceki ramazanlarda 7 kiloya kadar verebiliyordum.sahura kalktım su içip yapttım

2 hafta olmuş daha ya acele etme istersen:))
normal doğumla mı yaptın?

hoşgeldin emzirdiğin için kolay olur kilo vermen.vücudun hızlı bi şekilde toparlicak kendini bu fırsatı kullan bence

sahur yemeği benide rahatsız ediyo şişkinliğim iftarda bile inmemiş oluyo
ama yinede yiyorum çok güçsüz kalıyorum die

merhaba kızlar bugün sahurda 2dilim börek 1bardak meyve suyu içtim. Dün iftardan sahura kadar 1,5litreye yakın su içtim. Dün yemeği cok yemedim de iftardan sonra biraz bitter çikolata yedim off ya bu gidişle kilo falan veremem ben

Merhaba herkese sonunda bende bir diyet grubuna katılmaya karar verdim. 163 boyundayım 62,9 kg idim sabah. genelde kg veremem son zamanlarda fiks yılda 2 kg alırım ama bu iş böle sürmez deyip isyan bayrağımı çekiyorum. ramazanda akşam yemeklere saldırmayıp zayıflama hayalim var

merhaba kızlar
sitedeki sorundan dolayı yazdıklarım silinmiş.neyse bakalım.

iftarım
1 br ayran,1 kase tarhana corbası ,2 dilim ekmek ,3-4 kaşık domates salatası, 1 tane kemalpaşa tatlısı

2 hafta olmuş daha ya acele etme istersen:))
normal doğumla mı yaptın?

evt canım normal doğumdu, daha yeni ama baştan sıkı tutmazsam sonra cok zor veririm kiloları ben canı sıkıldıkca yiyecek birsey arayanlardanım cünkü o yüzden ipleri hemen elime almam lazım...
iftarda genedel bi kase corba az sebze yemegi salata yiyorumm ha bi de çay tabi sahura kadar

Canım bebeğin ömürlü olsun.Ancak hem oruç tutup hemde diyet yaparsan bebeğini nasıl besleyeceksin süt olmaz.Bence doktoruna sormalısın

Canım bebeğin ömürlü olsun.Ancak hem oruç tutup hemde diyet yaparsan bebeğini nasıl besleyeceksin süt olmaz.Bence doktoruna sormalısın

canım daha 40ım cıkmadıgı için oruc tutamıyorum zaten ama gene sahur, kahvaltı ve iftar da birseyler yiyorum sıcaklarda insan birsey yiyemiyor ancak birseyler içiyorum caydıkahveydı meyve suyuydu kompostoydu suydu butun gun elımde bardak

Allah analı babalı büyütsün :)))
hep sezaryen duyuyorm son zamanlarda artık normal doğum anormal hale geldi..özel birşey yaptın mı bunun için?

İftar sahur diye görünce tutuyorsun sandım.O zaman tahıllı + kepekli ekmek tüket bence bol bol sıvı almaya devam zaten bebişin emdikçe kilo vereceksin havalarda sıcak zaten meyve ye hem kilo aldırmayacak hemde sana ve bebeğine vitamin olacak besinler tüket.Sebze yemekleri ızgara et gibi aralarda kayısı ceviz at ağzına.

Ben hamileliğimde 20 kilo almıştım ohhh ne gördüysem yedim yedim doğumdan sonra emzirme dönemi gelen giden dönemi işe başlamam uykusuz geceler hepsini verdim.Ama biraz büyüyüp düzene girince tekrar kilo aldım şimdi onları vereceğim diye uğraşıyorum

Merabalar bende aranıza katılabilirmiyim boyum 1.63 ve kilom 65 çok kilolu durmuyorum aslında kilomu göstermiyorum diyelim üstüm ince 38 ve alt bedenim 40 yardımlarnızı bekliyorum banada destek verinn

ne olursunuz yardım edin banaaaa!!!! çnceden 50-59 grubundaydım şimdi 60-69 grubuna geldim 2 hafta sonra tatile gideceğim zayıflamam ve bir an önce kendime bir diyet programı hazırlamam gerekiyor.boyum165 kilom65

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz :) bugün sahurda biraz meyveli yoğurt yedim ve 2 bardak su içtim. iftarda da 3 bardak kadar su içtim. 2 köfte, yarım kase çorba,2 bardak ayran içtim. meyve olarak da biraz kavun yedim. sahurda tekrar yazarım. bu arada cuma tartı günü merakla bekliyorum sonucumu. sizler de yazarsanız sevinirim değişimleri görmüş oluruz :)

selam kızlar .

hoşgeldiniz bacılar:)

cok mutluyum:))))) zayıflamışsın diolar...tabi doğrusunu cuma günü tartı söyleyecek....

iftarım
1 kase tarhana corbası,1 br ayran,2 çatal makarna,1 küçük parça tavuk,2 kayısı,biraz karpuz 4 bardak da su içtim.

11.30 gibi 5 kayısı daha yedim...

1 top da dondurmaya hayır diyemedim,ama pişman değilim kontrollu yedim 1 topçukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…