egzersiz yapıyormusunuz video falan bildiğiniz var mı youtubedan
arkadaşlar ramazandan dolayı kafam karıştı ne zaman tartılmalı sizce
egzersiz yapıyormusunuz video falan bildiğiniz var mı youtubedan
SLM kızlar hafta sonu ben yoktum yazamadım. ramazanda zayıflarım umudu vardı ama yok olmayacak gibi. çünkü çok susuyorum yemege başlamadan en az 3 bardık su içiyorum midemi şişiriyor arkasından da yemek ye nefes alamaycak hale geliyorum. o yüzden bugün susamamk için sohur yapmadım su içtim yattım. iftardan önce 67.8 oluyor kilom ama iftardan sonra 69 lara çıkıyor ya sinir oluyorum.
selam bende 66-67 kg arasında gıdıp gelıyorum 2 hafta oldu doğum yapalı aranıza benı de alır mısınızberaber zayıflayalım ama ben emzırdıgım için öle fazla kısamam heralde yememden ama hareketlerle falan özellikle karın bölgemi halletmem lazım
hoşgeldin emzirdiğin için kolay olur kilo vermen.vücudun hızlı bi şekilde toparlicak kendini bu fırsatı kullan benceselam bende 66-67 kg arasında gıdıp gelıyorum 2 hafta oldu doğum yapalı aranıza benı de alır mısınızberaber zayıflayalım ama ben emzırdıgım için öle fazla kısamam heralde yememden ama hareketlerle falan özellikle karın bölgemi halletmem lazım
SLM kızlar hafta sonu ben yoktum yazamadım. ramazanda zayıflarım umudu vardı ama yok olmayacak gibi. çünkü çok susuyorum yemege başlamadan en az 3 bardık su içiyorum midemi şişiriyor arkasından da yemek ye nefes alamaycak hale geliyorum. o yüzden bugün susamamk için sohur yapmadım su içtim yattım. iftardan önce 67.8 oluyor kilom ama iftardan sonra 69 lara çıkıyor ya sinir oluyorum.
2 hafta olmuş daha ya acele etme istersen:))
normal doğumla mı yaptın?
evt canım normal doğumdu, daha yeni ama baştan sıkı tutmazsam sonra cok zor veririm kiloları ben canı sıkıldıkca yiyecek birsey arayanlardanım cünküo yüzden ipleri hemen elime almam lazım...
iftarda genedel bi kase corba az sebze yemegi salata yiyorumm ha bi de çay tabi sahura kadar
Canım bebeğin ömürlü olsun.Ancak hem oruç tutup hemde diyet yaparsan bebeğini nasıl besleyeceksin süt olmaz.Bence doktoruna sormalısın
evt canım normal doğumdu, daha yeni ama baştan sıkı tutmazsam sonra cok zor veririm kiloları ben canı sıkıldıkca yiyecek birsey arayanlardanım cünküo yüzden ipleri hemen elime almam lazım...
iftarda genedel bi kase corba az sebze yemegi salata yiyorumm ha bi de çay tabi sahura kadar
canım daha 40ım cıkmadıgı için oruc tutamıyorum zaten ama gene sahur, kahvaltı ve iftar da birseyler yiyorum sıcaklarda insan birsey yiyemiyor ancak birseyler içiyorum caydıkahveydı meyve suyuydu kompostoydu suydu butun gun elımde bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?