Hayırlısı tatlım.. eminin saat 3 de güzel sonuçlar alıcaksın... için rahat olsun canım.. Dualarımız seninle
Evet bende çok şaşırdım.. ama benim çocukluğum onla geçti ana hep yaa.. Moonwalk, black or white, billie jean, thriller...... :a015: Allah rahmet eğlesin. Allah günahlarını afetsin ..
:1hug:
bende onu söyleyecektim.dün aldım çiçek ununu.akşam bir kaşık yedim.fayda etmedi sanmıştım.ama sabah etkisini gösterdi. hiç bişi kalmadı bağırsakta maşallah.tadıni almaya fırsat bile kalmadan bir bardak suyla yuttum gitti.
sağolasınn canımmm.:1hug::1hug: inş. :asigim:
bende hiç bir faydasını görmedim cicim hatırlatiim ama gayet lezetli o ayrı tabi . . .
saracan teşekkürler çok faideli çok . . .
gunaydin kizlar nasilsiniz bende bugun lapa yedim bakalim aksama kadar 3 ogun yemegi dusunuyorum basarabilirsem acaba midem dayana bilecekmimafoldumben
Ben bir kere (1 çay kaşığı kadar,miktarı az belki) yuttum.Bir etkisini görmedim.Sonra da korktum bir daha almadım...Bi de eşim duyarsa beni topa tutar:1shok:.Poşeti çekmecenin en dibine koydum görmesin diye:jeyyar:...
Bu arada FİBULACIMMMM haberlerini bekliyoruz,lütfen içini ferah tut..Hiçbir şeyin çıkmayacak,ben buna gönülden inanıyorum canım...opuyorumnanaktan
ciciş nasıl bi faydasını görmedin enteresan. çiçek unu 2 çeşit varmış 1 çeşidi bağırsak içinmiş sana yanlış mı verdiler acep fisfisfis
selam canlarım:)))))))))))))
MERVECİM öyle diyorsan öyle olsun..madem 50 kilo olmak mutlu edecek seni..devam canımcım...
SARAM ne güzel bilgiler vermişsin,ellerine sağlık...
LUNACAN şimdide ben utandım:kedi:topiğin ağır ablaları olarak örnek olmalıyız bizim civcivlere dimi bitanemzemuszemus
FİBULACIM iyi haberlerini bekliyorum canım...
SABUNUUUM...işte sana bilmediğin birşey;seni seviyorum:)))))))))
ama ama ama senin hedef kilon 56ymışAldığım aktar bana içinde papatya,sinemaki,kekik (ve bir şey daha söyledi ama hatırlamıyorum) var,barsakları çalıştırır dedi..Siz ne kadar içiyorsunuz ölçü olarak..Ben bir çay kaşığı az geldi galiba diye yorumladım ama bilemiyorum...
:uhm:
yok bitanem,ben anlatamadımBenekcim canım anlamadım ben kusura bakma...Çiçek unu konusunda ise söylediklerin ben bunu form çayı gibi düşünüp çok arada sırada (ki ben form çayını haftada bir ya içiyorum ya içmiyorum),ihtiyaç duyduğum zamanlarda kullanırım diye aldım.Yoksa bunu kullanın zayıflayın diye bir mesaj vermek değil niyetim..Yanlış anlaşılmasın lütfen...benneyaptımki
MERVECİM öyle diyorsan öyle olsun..madem 50 kilo olmak mutlu edecek seni..devam canımcım...
SARAM ne güzel bilgiler vermişsin,ellerine sağlık...
LUNACAN şimdide ben utandım:kedi:topiğin ağır ablaları olarak örnek olmalıyız bizim civcivlere dimi bitanemzemuszemus
FİBULACIM iyi haberlerini bekliyorum canım...
Aldığım aktar bana içinde papatya,sinemaki,kekik (ve bir şey daha söyledi ama hatırlamıyorum) var,barsakları çalıştırır dedi..Siz ne kadar içiyorsunuz ölçü olarak..Ben bir çay kaşığı az geldi galiba diye yorumladım ama bilemiyorum...
:uhm:
bugün itibariyle taaaam 2 aylık tatilim başlamış bulunuyor canlarıııııımzemuszemushihoyyyt
yok bitanem,ben anlatamadımbana :''utandım şimdi,senin iradenin yanında benimki idare eder işte''yazmışsın ya,ona cevap yazdım..örnek olmayı da irade konusu için söyledim bitanem...
ama ama ama senin hedef kilon 56ymış((yeni farkettim...
pazar günü 56 olunca aylırcakmısın yani topikten:gitme:
hedefini 55 yapsana..lütfeeeeeen...
oh beeee!bir saattir diken üstündeydim...içime su serptinopuyorumnanaktanAmanın çokkk sevindim.Afferdersin benekcim..Ben aslında şu çaydır,undur,haptır konularında çok pipirikliyim de..Hemen aklım ona kaydı.Kusura bakma canımcımmm..Seni çokkkopuyorumnanaktan
sağol bitanem:)))))))Bu arada iyi tatiller olsun benekcim..Var mı bir planınız bakimmm...zemuszemus
kesinlikle seninle aynı duygu ve düşüncelere sahibim lunacan..:1hug:Belki hedefimi biraz daha aşağıya çekebilirim 54 gibi ama daha azını da istemiyorum.Eminim çirkin durur bende..lmaz:
Ya ben burayı artık sadece zayıflamaya destek veren,motive eden bir yer olarak görmüyorum biliyor musunuz...Bunların yanında hepiniz sanki yıllardır tanıdığım ve gönül birliği kurduğum kişilersiniz..Allah ayırmasın,hedef kiloma bile ulaşsam buradan kopmama imkan yok sanırım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Michael Jackson benim ilk gençliğimin simgesiydisositososito...O günler geçti gözümün önünden,ben çokk üzüldüm...Bence de Allah günahlarını affetsin,bir devir kapanmış gibi geldi bana:a015:
bugün itibariyle taaaam 2 aylık tatilim başlamış bulunuyor canlarıııııımzemuszemushihoyyyt
Belki hedefimi biraz daha aşağıya çekebilirim 54 gibi ama daha azını da istemiyorum.Eminim çirkin durur bende..lmaz:
Ya ben burayı artık sadece zayıflamaya destek veren,motive eden bir yer olarak görmüyorum biliyor musunuz...Bunların yanında hepiniz sanki yıllardır tanıdığım ve gönül birliği kurduğum kişilersiniz..Allah ayırmasın,hedef kiloma bile ulaşsam buradan kopmama imkan yok sanırım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol bitanem:)))))))
bir aylık bir tatil planladık,daha doğrusu plansız bir tatil planladık(nasıl bi cümle kurdum ben şimdi:))
arabayla çanakkale üstünden,tüm ege kıyılarını dolaşarak antalyaya kadar gideceğiz...kafamıza göre 2-3 günlük molalar vererek...
ilk defa böylesini deneyeceğiz,umarım güzel olur...
bir aylık bir tatil planladık,daha doğrusu plansız bir tatil planladık(nasıl bi cümle kurdum ben şimdi:))
arabayla çanakkale üstünden,tüm ege kıyılarını dolaşarak antalyaya kadar gideceğiz...kafamıza göre 2-3 günlük molalar vererek...
Bugün yidiklerimi yaziim..
Sabah birsürü salatalık, domates, 2 dilim etimek ve kk beyaz peynir
Öğlende soya soslu tavuk, azcık makarna, 1 bardak ayran, 1 bardak ice tea şeftali light
canım çok bişey yeme istemiyo ama sürekli soğuk bişeyler içesim var..
oh beeee!bir saattir diken üstündeydim...içime su serptinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?