60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Michael Jackson benim ilk gençliğimin simgesiydisositososito...O günler geçti gözümün önünden,ben çokk üzüldüm...Bence de Allah günahlarını affetsin,bir devir kapanmış gibi geldi bana:a015:

Son düzenleme:

amin canım :Saruboceq:

bende aynı şekilde yuttum ama o bikaç saniye bile midemi kaldırdı

bende hiç bir faydasını görmedim cicim hatırlatiim ama gayet lezetli o ayrı tabi . . .
saracan teşekkürler çok faideli çok . . .

gunaydin kizlar nasilsiniz bende bugun lapa yedim bakalim aksama kadar 3 ogun yemegi dusunuyorum basarabilirsem acaba midem dayana bilecekmimafoldumben

bende lapayı üç öğün yemiyorum arada başka şeylerde yiyorum. bu ara çok acıkıyorum ya fisfisfis

ciciş nasıl bi faydasını görmedin enteresan. çiçek unu 2 çeşit varmış 1 çeşidi bağırsak içinmiş sana yanlış mı verdiler acep
fisfisfis

selam canlarım:)))))))))))))
MERVECıM öyle diyorsan öyle olsun..madem 50 kilo olmak mutlu edecek seni..devam canımcım...
SARAM ne güzel bilgiler vermişsin,ellerine sağlık...
LUNACAN şimdide ben utandım:kedi:topiğin ağır ablaları olarak örnek olmalıyız bizim civcivlere dimi bitanemzemuszemus
FıBULACIM iyi haberlerini bekliyorum canım...
SABUNUUUM...işte sana bilmediğin birşey;seni seviyorum:)))))))))

ciciş nasıl bi faydasını görmedin enteresan. çiçek unu 2 çeşit varmış 1 çeşidi bağırsak içinmiş sana yanlış mı verdiler acep
fisfisfis

Aldığım aktar bana içinde papatya,sinemaki,kekik (ve bir şey daha söyledi ama hatırlamıyorum) var,barsakları çalıştırır dedi..Siz ne kadar içiyorsunuz ölçü olarak..Ben bir çay kaşığı az geldi galiba diye yorumladım ama bilemiyorum...
:uhm:

bugün itibariyle taaaam 2 aylık tatilim başlamış bulunuyor canlarıııııımzemuszemushihoyyyt

Benekcim canım anlamadım ben kusura bakma...Çiçek unu konusunda ise söylediklerin ben bunu form çayı gibi düşünüp çok arada sırada (ki ben form çayını haftada bir ya içiyorum ya içmiyorum),ihtiyaç duyduğum zamanlarda kullanırım diye aldım.Yoksa bunu kullanın zayıflayın diye bir mesaj vermek değil niyetim..Yanlış anlaşılmasın lütfen...benneyaptımki

ama ama ama senin hedef kilon 56ymış((yeni farkettim...
pazar günü 56 olunca aylırcakmısın yani topikten:gitme:
hedefini 55 yapsana..lütfeeeeeen...

yok bitanem,ben anlatamadımbana :''utandım şimdi,senin iradenin yanında benimki idare eder işte''yazmışsın ya,ona cevap yazdım..örnek olmayı da irade konusu için söyledim bitanem...

ben 3 günde bir sabah veya akşam 1 tatlı kaşığını yarım bardak suya karıştırıyorum

bugün itibariyle taaaam 2 aylık tatilim başlamış bulunuyor canlarıııııımzemuszemushihoyyyt

iyi tatiller aplam

yok bitanem,ben anlatamadımbana :''utandım şimdi,senin iradenin yanında benimki idare eder işte''yazmışsın ya,ona cevap yazdım..örnek olmayı da irade konusu için söyledim bitanem...

Amanın çokkk sevindim.Afferdersin benekcim..Ben aslında şu çaydır,undur,haptır konularında çok pipirikliyim de..Hemen aklım ona kaydı.Kusura bakma canımcımmm..Seni çokkkopuyorumnanaktan

ama ama ama senin hedef kilon 56ymış((yeni farkettim...
pazar günü 56 olunca aylırcakmısın yani topikten:gitme:
hedefini 55 yapsana..lütfeeeeeen...

Belki hedefimi biraz daha aşağıya çekebilirim 54 gibi ama daha azını da istemiyorum.Eminim çirkin durur bende..lmaz:

Ya ben burayı artık sadece zayıflamaya destek veren,motive eden bir yer olarak görmüyorum biliyor musunuz...Bunların yanında hepiniz sanki yıllardır tanıdığım ve gönül birliği kurduğum kişilersiniz..Allah ayırmasın,hedef kiloma bile ulaşsam buradan kopmama imkan yok sanırım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amanın çokkk sevindim.Afferdersin benekcim..Ben aslında şu çaydır,undur,haptır konularında çok pipirikliyim de..Hemen aklım ona kaydı.Kusura bakma canımcımmm..Seni çokkkopuyorumnanaktan
oh beeee!bir saattir diken üstündeydim...içime su serptinopuyorumnanaktan

Bu arada iyi tatiller olsun benekcim..Var mı bir planınız bakimmm...zemuszemus
sağol bitanem:)))))))
bir aylık bir tatil planladık,daha doğrusu plansız bir tatil planladık(nasıl bi cümle kurdum ben şimdi:))
arabayla çanakkale üstünden,tüm ege kıyılarını dolaşarak antalyaya kadar gideceğiz...kafamıza göre 2-3 günlük molalar vererek...
ilk defa böylesini deneyeceğiz,umarım güzel olur...

kesinlikle seninle aynı duygu ve düşüncelere sahibim lunacan..:1hug:

Michael Jackson benim ilk gençliğimin simgesiydisositososito...O günler geçti gözümün önünden,ben çokk üzüldüm...Bence de Allah günahlarını affetsin,bir devir kapanmış gibi geldi bana:a015:

Aynen Lunam. Bana da hep çocukluğumu hatırlatır.. Böyle bi üzüldüm.. :gitme:

İyi tatiller aplam... Sağlıcakla güzel bi tatil geçirirsin umarım....

AYNEEEEENNNNN... Çok acaip oldu bizim burası.. Hepimiz birbirimize acaip bir şekilde bağlandık......Şeniz

En güzeli aplammm... Harika bir fikir.. Biz de bir gün öyle birşey yapalım diye hayal ediyoruz.. Aynı sizin gibi çanakkaleden ege kıyılarını dolaşmak istiyoruz.. Belki ağustosta bir haftalığına çıkıcaz bizde..

Bugün yidiklerimi yaziim..

Sabah birsürü salatalık, domates, 2 dilim etimek ve kk beyaz peynir
Öğlende soya soslu tavuk, azcık makarna, 1 bardak ayran, 1 bardak ice tea şeftali light

canım çok bişey yeme istemiyo ama sürekli soğuk bişeyler içesim var..

Evet ben de duyarım arkadaşlardan ve çok imrenirim böyle bir tatile..Her yeri göre göre,inceleye inceleye.Ama maalesef bizim (daha doğrusu eşimin)böyle bir izin durumumuz olmuyor.1 haftayla yetinmek zorunda kalıyoruz...Bence çok güzel olur benekcim,mutlaka deneyin derim ben...:lepi:a.s.

Oh afiyet olsun flyycımmmmm....Yarasın..Ay pardon yaramasınnnn...delikafadulden

Soya sosu da bolll su içtirir..Oh ne güzel bol bol iç emi...:içelim:

selam canlarım:)))))))))))))

SABUNUUUM...işte sana bilmediğin birşey;seni seviyorum:)))))))))

:kedi::kedi:

bende seni seviyorum kıralıçammmmm :kedi::kedi:

sositososito

sarayada uğrarsınız belki . . .

bu arada latinateşi kayboldu kızlar yok umarım yolunda gitmeyen bir şeyler yoktur . . . :1ninca:

şugaaaaaaaaaa delikafadulden nereyesun uşağum ?
ender saraççı kızlar mı yedi benim latin ateşimi . . . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…