60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende birdee iddia gibi bi durum var süre çok önemli değil ama bayramdan sonraya dedikk 50 kilo olursam aşkım adımı dövme yapacakmışş ya bileğine yada yüzük parmağına :) o yüzden benm kilo vermem şartt

6 ay once sezeryanla ıkıncı dogumumu yaptım ve oglusumu halen emzırıyorum ve zayıflamakta ıstıyorum dıyet yapsam sutumun kalıtesı azalacak spor yapsam dıkıslerım sızlıyo yukarı bıyık asagı sakal benım kı ama zayıflamakta ıstıyorum benım gıbı olan ve care bulan var mı?

Kızlar merhaba! Ben de bu hafta başlıyorum diyete. Daha önce de başlama girişimim olmuştu lakin kpss stresiyle başlamadan bitti. Umarım bu sefer öyle olmaz. Diyetle birlikte reflüyü de yenebilirim diye umuyorum
Herkese kolay gelsin, sevgiler.

selam arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum..69 dan 60 a düşcem tüm irademi kullanıp :) bugün detoks yapmayı planlıyorum yediklerimi daha doğrusu içtiklerimi akşam yazıcam.. hepinize bol sabır diliyorum arkadaşlar.

ben daha yeniyim başlığa baktım sonra hemen atladım. boyum 1.67 kilomda 67 :))) 10 kilo versem iyi olacak gibi aynı durumda olanlar varsa yardım etsinler bana biraz zor kilo verebiliyorum. geçen yıla kadar 58 kiloydum gayet iyisin diyolardı bi anda 60'ı geçmeye başladım. hiç bişey yemezsem iyi gidiyo ama tansiyon kan şekeri çıkıyo ortaya ne yapacağım bilemiyorum. ne yesem yarıyo yaniiii (

süt kalitesini etkilediği kesin olarak kanıtlanmış tek şey SUdur.çok ağır bir diyet yapmadıkça sorun teşkil etmez size.

Selam!
Diyetin ilk günündeki bilanço:
Öğlen 11 gibi kahvaltı: 1 dilim ekmek + 2 yemek kaşığı menemen
Saat 2 de ara: 2 adet kayısı
Saat 4 de kaçamak 1 top sade dondurma
Akşam yemeği: 6 yemek kaşığı patlıcan oturtma+ 2 dilim ekmek.
Yine çok yemişim yahuu
Spor yaptım yarım saat; belly dance cd'si ile.
İlk günün bilançosu böyle giderek azaltmak lazım yediklerimi :)

Merhaba,
Ben de araniza katilmak istiyorum.
Yaklasik 2 ay oncesine kadar pek gostermesem de 70 kiloydum.
Artik zayif olmak istedigime karar verdim, herhangi bir spor veya diyet yapmadan yediklerime dikkat ederek 63 kiloya dustum.
Bunu hizlandirmam gerekir diye dusundum cunku gercekten boyuma gore cok kiloluyum.
Hedefim kademeli olarak kilo vermek. Once 55, sonra 50, 45. Cunku boyum kisa 1.55.
Weight Watchers aklima yatti, diyet gibi de degil. Bugunden itibaren basliyorum. Pilates hareketlerine de basladim.
Umarim verebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Kilom 69,20 boyum 1,63.
Ben de burada kişisel bir diyet ve hareket günlüğü oluşturarak, ve sizlerin deneyimlerinden yararlanarak kilo vermek istiyorum.
Oldum olası ince olmadım, ancak hareketsiz iş hayatım, ve en az benim kadar iştahlı, fakat zayıf bir kocayla evlilik hayatı bana son 5 yılda nur topu gibi bir 8 kilo hediye etti.
2 yıllık evliyim ve önümüzdeki sene bebek hazırlığına da girmek istiyorum. En azından yaz aylarını ve sonbaharı sağlıklı beslenip kilo vermek için kullanmak ve sonrasını da bebeğe kadar sabitlemek istiyorum.
İlk hedefim ağustos ayından 65 kiloyla çıkmak. Başarı sağlayabilirsem yeni hedefler koyacağım.
Şu anda oruç tutuyorum. İftardan itibaren yazmaya başlayacağım.
hoşbulduuuuuuuuuuuuuk

Daha önce dukan diyeti denemiştim. Çok yorucu gelmişti ve sağlıksız bişey olduğunu düşünerek bırakmıştım. Bu sefer kalori hesaplayarak kilo vermeye çalışacağım. Umarım beceririm! Nette yaptığım araştırma sonucu 1100 kalorinin kilo verebilmem için ideal olduğunu gördüm. Kalorileri takip edebileceğiniz siteler var. Tavsiye ederim! Gün sonunda yine de yazdıklarımı not edeceğim buraya; insan motive oluyor çünkü :)
Sevgiler.

cumartesi akşamı annemde misafir vardı diyetimin dışına çıkmak zorunda kaldım pazar akşamıda biz başkasına davetliydik yemeklerimi kendim aldım sadece ikişer kaşık olucak şekikde ev sahibesinede ayıp olmasın diye tatlı ve börektende almak zorunda kaldım bu sabah ise 63,5 gördüm tartıda yinede iyi hiç olmazsa artmamış 63,9 dan 63,5 e inmiş.....

bende 66-67 arası baslayıp su an 65 oldumm bayanlar ve her gun 2 ser kez sabah ve aksam olmak uzere 20 tane mekık cekıyorum, bakalım 1 ay ıcınde ne kadr verebılecegım ama ben cok dengesız yemek yıyorum bunu nasıl düzeltıcem bılmıyorum

Merhaba bende 66.600 gramı gördükten sonra,artık kendime dur demem gerektiğini anladım:) yediklerime dikkat ediyor,hergün pilates yapıyor, bazı günlerde yürüyüste yapmaya calısıyorum,bol su içiyorum.. cumadan beri 1kilo vermişim darısı diğer kilolarımın başına)

Sabah kahvaltı:
Kibrit kutusundan biraz büyük beyaz peynir
1 yemek kaşığından biraz az reçel
3-4 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay

Ara:
2 adet kayısı

Öğlen:
6 yemek kaşığı patates yemeği

Ara:
1 parça karpuz

Akşam:
5 yemek kaşığı yemek

Ara:
1 parça karpuz

Durum böyle: gün içinde yarım saat dans + 30 dakika yürüyüş ve egzersiz hareketleri

Günün bilançosu bu şekilde: Hesaplarıma göre 1000 kalori civarı almış bulunuyorum bu da benim için ideal.
Gruptaki herkesten yemek listesi bekliyorum kızlar.
Sevgiler!!!

Sabah kahvaltı:
Kibrit kutusundan biraz büyük beyaz peynir
1 yemek kaşığından biraz az reçel
3-4 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay

Ara:
2 adet kayısı

Öğlen:
6 yemek kaşığı patates yemeği

Ara:
1 parça karpuz

Akşam:
5 yemek kaşığı yemek

Ara:
1 parça karpuz

Durum böyle: gün içinde yarım saat dans + 30 dakika yürüyüş ve egzersiz hareketleri

Günün bilançosu bu şekilde: Hesaplarıma göre 1000 kalori civarı almış bulunuyorum bu da benim için ideal.
Gruptaki herkesten yemek listesi bekliyorum kızlar.
Sevgiler!!!

bu günkü yemek listem;

kahvaltı;
1 fincan 1kesme şekerli çay

öğlen yemeği;
1 katı haşlanmış yumurta
1 domates
1 porsiyon haşlanmış ıspanak(limon ilave ettim lezzet vermesi için)

akşam yemeğim;
200 gr bonfile (tavada yağsız pişirdim)
bol yeşil salata

bu gün hiç egzersiz yapmadım
bol bol su içtim.

Slm Mavielle!
Hedeflerimiz aynı görünüyor. 1 kg benden öndesin :)
Umarım biran evvel ideal kilomuza erişiriz.
Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…