60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm Mavielle!
Hedeflerimiz aynı görünüyor. 1 kg benden öndesin :)
Umarım biran evvel ideal kilomuza erişiriz.
Görüşmek üzere

slm
evet cnm hedefmiz aynıymış ben baya taktım bu sefer kilo verme işini isveç diyeti listesini uyguluyorum pazar günü liste dışını çıkınca dün tekrar 1.gün listesiyle başladım ağır gibi görünsede inan liste insanı çok yormuyor tavsiye ederim bu sabahki tartı sonucum 63,3 dün egzersiz yapmadım yapsaydım kesin 63 olurdum :) ama tembellik yaptım.

merhaba arkadaşlar.. sizi uzun zamandır okuyorum.. ben de aranıza katılmak istiyorummmm.. ramazanda diyet yapmak ne zor işmiş..
diyetisyene gidiyorum şubattan beri.. bu zamana kadar herşey güzeldi ama artık tıkandım kaldım sanki veremiyorum.. bebek sahibi olmak için klo verecen deyince tüm doktorlar ben de mecburen bu yola baş koydum.. 83 kg'den 67'ye düştüm ve orda kaldım.. belki birileri bana yardım eder diye düşündüm..oruç da tutuyorum..
diyetisyen sahur yemeklerinin kahvaltı,iftar yemeklerinin akşam yemeği yerine geçeceğini söyledi..
sahurdan yarım saat önce bir bardak elma sirkeli ılık su ya da limonlu ılık su verdi.. sahurda iki dilim ekmek(çavdar ya da tam buğday),5 yeşil zeytin,2 kk beyaz peynir,salata,domates,bitki çayı..
sahurdan 10 dk sonra bir meyve ve 2 bardak ayran ya da 1 bardak süt verdi..
anlayacağınız sahur yapacam diye çok erken kalkmam lazım

iftarda da çorba.. çorbadan sonra 10-15 dk ara ver ve bu arayı oturarak geçirme dedi.. ara bitince 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde et.. et yoksa beyaz peynir.. 4 -5 kaşık sebze..domates,salata yine sınırsız.. iftardn 1 buçuk saat sonra falan meyve ve 2 brdak ayran ya da 1 b süt.. bol bol su iç dedi.. iftardan sonra da hiç hareket edemiorum ben..
sporsuz nasıl olacak bilmiorum ki.. fazla su da içemiorum ben.. ne olacak halim bilemedim.....

selem kızlar bende artık aranızdayım 63 kiloyum hedefim 57 olmak ve 2 eylülde nişanım var.neler yapıyorsunuz sonuçlar nasıl gidiyor.bu ara da oruç tutuyorum ona göre önerilerde bulunursanız memnun olurum.

selem kızlar bende artık aranızdayım 63 kiloyum hedefim 57 olmak ve 2 eylülde nişanım var.neler yapıyorsunuz sonuçlar nasıl gidiyor.bu ara da oruç tutuyorum ona göre önerilerde bulunursanız memnun olurum.

hoşgeldin.. sen yine iyisin ya.. 6 kiloyu vermek için 2 eylüle kadar iyi zaman varr.. bence verirsinnn.. ama oruç tutarken biraz zor veriliyo işte bu arada hayırlı olsun şimdideeeeeen

teşekkür ederim canımm.Allah herkese nasip etsin sevdiği insanla kavuşmayı hele bizim gibi arada mesafe varsa(
zaman var ama ramazan olması çok kötü oluyor.ramazan başladığından beri ekmek ağzıma vurmadım tadını unuttum diyebilirim tatlı yemiyorum sadece dondurma yiyorum çok tatlı istediğimde..sahurda da sadece haşlanmış yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum.iftarda çorba o gün ne varsa o yemeğin tanelerini yiyip suyunu yemiyorum ama tüm bunlara rağmen hala kilo veremedim anlayamıyorum((

canımmm bnm diyetisyen hiç ekmek yememek doğru değil diyor.. sahurda 2 dilim, iftarda da 1 dilim yememi önerdi.. tatlı yememen çok güzel.. tatlı yememeliyiz ama çok canımız çeker de tatlı yersek(dondurma gibi) arkasından hemen ayran ya da süt içmemiz gerekiyomuş.. çünkü protein yediğimiz tatlının yağa dönüşmesini önlüyormuş..

KURAL: Yenilen her tatlının ardından süt ya da ayran!
Sahurda yediğin yumurta ve süt çok az ama beslenmen için.. Az yeyince değil de doğru şeyleri birlikte tüketince kilo veriliyo.. Sahurda zeytin,peynir,2 ince dilim ekmek,salata yemeyi dene.. Daha çok yemiş olurum kilo alırım diye düşünme.. İftarda da yemeğin tanelerini yeyip suyunu bırakman çok güzel,diyetisyen de öyle diyo.. Tek kural iftarda mutlaka et olmalıymış.. 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde et.. Et yoksa 3 köfte büyüklüğünde beyaz peynir..

KURAL: Bir kibrit kutusu beyaz peynir= 1 köfte

Ara öğün yapmalıymışız.. Meyve ve ayran ya da meyve ve süt.. İftardan 1 - 1 buçuk saat sonra falan.. Bi de bunun aynısını sahurdan 10-15 dk sonra da yapmalıymışız..

Bi de kilo veremedim diye pes etme.. Ne kadar zaman oldu ki başlayalı? En sağlıklı olan haftada en fazla 1 kg vermemizmiş.. 1'den fazlası sağlıksız ve kolay geri alınabilen kilolar oluyormuş..

Oruç tutan arkadaşlar; Allah hepinizin ibadetini kabul etsin. Ben tutamıyorum malesef; kaldırmıyor bünyem.
Gelelim bugünkü yediklerime;

Sabah kahvaltı:
1 dilim karpuz
1 kk peynir

Öğlen:
1 haşlama yumurta 1 dilim ince ekmek

Ara:
1 adet kayısı

Akşam:
Yarım porsiyon et
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Bugün doğru düzgün ara öğün yapamadım. Yarın daha dikkat edeceğim. Hesaplarıma göre yaklaşık 1000 kalori aldım yine.
Umarım haftanın sonunda hiç değilse 1 kg vermiş olurum. Kısmetse eylülde benim de sözüm olacak. Hayırlısı.

Tatlım biraz bakındım netten İsveç diyetine dair ama hiç ara öğün falan yok. Ben yemeden duramam ki Hayatta beceremem. Sana kolay gelsin. Ben kalori hesaplıyorum. Netten güzel de bir site buldum hesaplayacak. Öyle işte ...
Kolay gelsin ikimize de :)

evet ara öğün yok ama inan birebir uygulayınca açlık hissetmiyorsun ben kalori hesaplamayı başaramıyorum cnm bir türlü kafam yatmadı :)kilo verelimde nasıl olursa olsun fark etmez....

BU GÜNKÜ YEMEK LİSTEM

SABAH:
1 fincan kahve 1 kesme sekerli

ÖĞLEN:
1 dilim salam
100 gr yogurt

AKŞAM:
1 biftek
yesil salata
1 meyve (şeftali)
4 kaşık zeytinyağlı barbunya

Kizlar ben yemek yiyemiyorum uyku duzenim cok fazla bozuldu oglen 11'de yatip aksam kalkiyorum hic yiyesim gelmiyor gece 1'de kendime tost yapiyorum onu yiyorum sonra tekrar ayni seyler oglen yat aksam kalk gece tost vb. seyler ye.
Uyumadigim zamanlarda da yemek yiyemiyorum pisiriyorum bir kez tadina baktiktan sonra gerisini yiyemiyorum midem bulaniyor.
Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu ne yapmaliyim son 1 haftadir yedigim seyler 2-3 kare tost ve tadina bakip birakilmis yemekler.
Ayrica 63.5 kilodan 62.7ye dusmusum 3 gundur pilates yapmama ragmen bacaklarimdaki incelmeyi cok rahat bi sekilde anliyorum kesinlikle oneririm.

selam kızlar,bugün itibariyle bende aranızda katılmış bulunuyorum,tabii kabul ederseniz
boyum 1,67 kilom 62 halimden hiç memnun değilim eski kilom 55 di,ona geri dönmek istiyorum.
eşim eski fotolarıma bakıp "eskiden de güzelmişsin" dediğinde,göbeğim sinirimi bozmaya başladığında,kotlarıma artık giremediğimde karar verdim.
Umarım sizinle birlikte bende eski formuma kavuşururum.
yaşasın kadın dayanışması

sağol canım önerilerini dikkate alacağım özellikle dondurma sonrasında yada tatlı sonrasında ki süt ayran bilgisi çok hoşuma gitti:) dün evde tartıldım ramazanın ilk gününden beri dikkat ediyorum ve 1kilo vermişim dün itibariyle. ara öğün yapmıyorum çünkü ben genelde 12 gbi yiyip yatıyorum sahura kalkamıyorum sabah mesaim8 de başladığı için ekmek konusuna gelincede çok az sahurda ağzıma atıyorum yumurtanın tadından sıkıldığımı hissettiğim zaman... sahurda farklı ama kalorisiz yeni tatlar arıyorumm herkesin önerisini beklerimmm

hoşgeldin cnm akşama gün boyu yediklerinin listesinide yayınlarsan herkeze fikir olur ben isveç diyeti menüsüne birebir uyuyorum bu gün 3.günüm 2 kilo verdim

canım hayırlısıolsun kime başladın merak ettim.

hoşgeldin cnm akşama gün boyu yediklerinin listesinide yayınlarsan herkeze fikir olur ben isveç diyeti menüsüne birebir uyuyorum bu gün 3.günüm 2 kilo verdim

maşallah sana
yalnız ben özel diyet menüleri uygulayamıyorum.
6 aylık bebeğim var,onu emziriyorum.O yüzden sadece yediklerime biraz dikkat edip,abur çubur, tatlı,pilav tarzı kilo aldıran besinleri bırakmayı planlıyorum.
sizlerden bilgi almak çok işime yarayacak eminim ilerki dönemlerde...

canım pilatesi spor merkezlerinde mi yapıyorsun yoksa evde kendi imkanlarınla mı ??
bir de eğer evde yapıyorsan nerden izleyerek yapıyorsun?
eskiden ben ebru şallının videolarını izleyerek yapıyordum şimdi onlar silinmiş.

slm bayanlar benide aranıza alırmısınız. 1,66 boyundayım ve 69 kg'yum ve kilo veremiyorum 1,5 sene önce 55 kg olan ben şimdi 70 kg olmayı kabul edemiyorum kendimi cirkin görmeye

başladım bu konuda yardımınıza ihtiyaçım var siz nasıl zayıfladınız neler yediniz de bu başbelası külolardan kurtuldunuz banada yardımcı olursanız sevinirim

selam kızlar; hepinize hayırlı ramazanlar...

kızlar siz ramazanda nasıl bir yol izliyosunuz,ben gene çok fazla yemesemde kilo alıyorum.tabii bunda hava sıcaklıklarından ve ramazandan dolayı yürüyüşleri bırakmamında büyük etkisi var. nasıl iple çekiyorum eylül ayı gelsede tekrar yürüyüşlere başlasam. resmen vücudum saldı kendını.

Evimde yapiyorum canim ozellikle bacaklar icin olan hareketleri yapiyorum 4 gun olmasina ragmen cok ciddi incelme var. Simdilik sadece bu 2 video ile yapiyorum zamanim oldugunda diger videolara da bakacagim.

Sexy Long and Lean Pilates Legs - YouTube
Pilates Core Series Workout - Fitness Blender Pilates Abs and Obliques Workout - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…