Slm Mavielle!
Hedeflerimiz aynı görünüyor. 1 kg benden öndesin :)
Umarım biran evvel ideal kilomuza erişiriz.
Görüşmek üzere
selem kızlar bende artık aranızdayım 63 kiloyum hedefim 57 olmak ve 2 eylülde nişanım var.neler yapıyorsunuz sonuçlar nasıl gidiyor.bu ara da oruç tutuyorum ona göre önerilerde bulunursanız memnun olurum.
teşekkür ederim canımm.Allah herkese nasip etsin sevdiği insanla kavuşmayı hele bizim gibi arada mesafe varsa(
zaman var ama ramazan olması çok kötü oluyor.ramazan başladığından beri ekmek ağzıma vurmadım tadını unuttum diyebilirim tatlı yemiyorum sadece dondurma yiyorum çok tatlı istediğimde..sahurda da sadece haşlanmış yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum.iftarda çorba o gün ne varsa o yemeğin tanelerini yiyip suyunu yemiyorum ama tüm bunlara rağmen hala kilo veremedim anlayamıyorum((
slm
evet cnm hedefmiz aynıymış ben baya taktım bu sefer kilo verme işini isveç diyeti listesini uyguluyorum pazar günü liste dışını çıkınca dün tekrar 1.gün listesiyle başladım ağır gibi görünsede inan liste insanı çok yormuyor tavsiye ederim bu sabahki tartı sonucum 63,3 dün egzersiz yapmadım yapsaydım kesin 63 olurdum :) ama tembellik yaptım.
Tatlım biraz bakındım netten İsveç diyetine dair ama hiç ara öğün falan yok. Ben yemeden duramam kiHayatta beceremem. Sana kolay gelsin. Ben kalori hesaplıyorum. Netten güzel de bir site buldum hesaplayacak. Öyle işte ...
Kolay gelsin ikimize de :)
sağol canım önerilerini dikkate alacağım özellikle dondurma sonrasında yada tatlı sonrasında ki süt ayran bilgisi çok hoşuma gitti:) dün evde tartıldım ramazanın ilk gününden beri dikkat ediyorum ve 1kilo vermişim dün itibariyle. ara öğün yapmıyorum çünkü ben genelde 12 gbi yiyip yatıyorum sahura kalkamıyorum sabah mesaim8 de başladığı içincanımmm bnm diyetisyen hiç ekmek yememek doğru değil diyor.. sahurda 2 dilim, iftarda da 1 dilim yememi önerdi.. tatlı yememen çok güzel.. tatlı yememeliyiz ama çok canımız çeker de tatlı yersek(dondurma gibi) arkasından hemen ayran ya da süt içmemiz gerekiyomuş.. çünkü protein yediğimiz tatlının yağa dönüşmesini önlüyormuş..
KURAL: Yenilen her tatlının ardından süt ya da ayran!
Sahurda yediğin yumurta ve süt çok az ama beslenmen için.. Az yeyince değil de doğru şeyleri birlikte tüketince kilo veriliyo.. Sahurda zeytin,peynir,2 ince dilim ekmek,salata yemeyi dene.. Daha çok yemiş olurum kilo alırım diye düşünme.. İftarda da yemeğin tanelerini yeyip suyunu bırakman çok güzel,diyetisyen de öyle diyo.. Tek kural iftarda mutlaka et olmalıymış.. 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde et.. Et yoksa 3 köfte büyüklüğünde beyaz peynir..
KURAL: Bir kibrit kutusu beyaz peynir= 1 köfte
Ara öğün yapmalıymışız.. Meyve ve ayran ya da meyve ve süt.. İftardan 1 - 1 buçuk saat sonra falan.. Bi de bunun aynısını sahurdan 10-15 dk sonra da yapmalıymışız..
Bi de kilo veremedim diye pes etme.. Ne kadar zaman oldu ki başlayalı? En sağlıklı olan haftada en fazla 1 kg vermemizmiş.. 1'den fazlası sağlıksız ve kolay geri alınabilen kilolar oluyormuş..
selam kızlar,bugün itibariyle bende aranızda katılmış bulunuyorum,tabii kabul ederseniz
boyum 1,67 kilom 62halimden hiç memnun değilim eski kilom 55 di,ona geri dönmek istiyorum.
eşim eski fotolarıma bakıp "eskiden de güzelmişsin" dediğinde,göbeğim sinirimi bozmaya başladığında,kotlarıma artık giremediğimde karar verdim.
Umarım sizinle birlikte bende eski formuma kavuşururum.
yaşasın kadın dayanışması
herkese selamlar.69 kıloyum bugun ıtıbarıyle bır dıyetısyene basladım.kılo vermeye çalışan bırı olarak aranızda yerımı almak ıstıyorum.basarılı olursam lıstemı paylasabılırım.hosgeldım hosbulduk sevgıler; :)
hoşgeldin cnm akşama gün boyu yediklerinin listesinide yayınlarsan herkeze fikir olur ben isveç diyeti menüsüne birebir uyuyorum bu gün 3.günüm 2 kilo verdim
Kizlar ben yemek yiyemiyorum uyku duzenim cok fazla bozuldu oglen 11'de yatip aksam kalkiyorum hic yiyesim gelmiyor gece 1'de kendime tost yapiyorum onu yiyorum sonra tekrar ayni seyler oglen yat aksam kalk gece tost vb. seyler ye.
Uyumadigim zamanlarda da yemek yiyemiyorum pisiriyorum bir kez tadina baktiktan sonra gerisini yiyemiyorum midem bulaniyor.
Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu ne yapmaliyim son 1 haftadir yedigim seyler 2-3 kare tost ve tadina bakip birakilmis yemekler.
Ayrica 63.5 kilodan 62.7ye dusmusum 3 gundur pilates yapmama ragmen bacaklarimdaki incelmeyi cok rahat bi sekilde anliyorum kesinlikle oneririm.
canım pilatesi spor merkezlerinde mi yapıyorsun yoksa evde kendi imkanlarınla mı ??
bir de eğer evde yapıyorsan nerden izleyerek yapıyorsun?
eskiden ben ebru şallının videolarını izleyerek yapıyordum şimdi onlar silinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?