Evimde yapiyorum canim ozellikle bacaklar icin olan hareketleri yapiyorum 4 gun olmasina ragmen cok ciddi incelme var. Simdilik sadece bu 2 video ile yapiyorum zamanim oldugunda diger videolara da bakacagim.
Sexy Long and Lean Pilates Legs - YouTube
Pilates Core Series Workout - Fitness Blender Pilates Abs and Obliques Workout - YouTube
slm bayanlar benide aranıza alırmısınız. 1,66 boyundayım ve 69 kg'yum ve kilo veremiyorum 1,5 sene önce 55 kg olan ben şimdi 70 kg olmayı kabul edemiyorum kendimi cirkin görmeye
başladım bu konuda yardımınıza ihtiyaçım var siz nasıl zayıfladınız neler yediniz de bu başbelası külolardan kurtuldunuz banada yardımcı olursanız sevinirim
sevgili su bende kullandığım ilaçlar yüzünden 43 kilodan 65 kiloya çıkmış biriyim tabi bu uzun zaman diliminde oldu ve kilo vermekte zorlanıyordum.şimdi isveç diyeti menüsüne birebir uyuyorum ve 45 dk egzersiz yapıyorum
ilk 2 gün listeye uydum ve egzersiz yaptım 2 kilo verdim
3.gün ise sadece listeye uydum ve 500 gr verdim
yani listeye uyduğumda ve egzersiz yaptığımda 1 kilo verebiliyorum tavsiye derim isveç diyetini inan korkulduğu gibi deil ben abur cuburu çok severken hiç zorlanmıyorum uymakta.
canım ya ben de herkes gibi hızlı kilo vermek istiyorum ama ne kadar sağlıklı acaba? kendini nasıl hissediosun? sanki daha fazla protein almak gerek gibi..
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh 43 kg olmak nasıl bi duygu acaba.. seninki daha zor maviellecim.. sonradan kör olmak gibi bişi..
oysa benim ki doğuştan.. ben hiç zayıf olmadım ki
selam kızlar bende buraya yazmak istiyorum daha önce 5.takımdaydım ama takım kuralları biraz beni zorladı
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz!!!
Dünki listemi yazamamıştım evde misafirimiz var da :)
Bugün telafi ediyorum hemen:
Sabah:
1 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
4-5 adet yeşil zeytin
Çok az reçel
Şekersiz çay
Ara:
Domates, biber
Şekersiz çay
Öğlen:
Derisiz tavuk but 1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase mercimek çorba
4 kaşık yeşil fasülye
1 dilim ekmek
Dayanamayıp birazcık da dondurma yedim. Uf şu pis boğazım
Durum budur sevgiler...
canım kendimi iyi hissediyorum isveç diyeti sırasında spor yapılmaması gerek ben sporda yapıyorum 4.günümde gayet iyim dene sende ertesi gün 1 kilo verdiğini görünce motive olucaksın inan bana
sağol canım önerilerini dikkate alacağım özellikle dondurma sonrasında yada tatlı sonrasında ki süt ayran bilgisi çok hoşuma gitti:) dün evde tartıldım ramazanın ilk gününden beri dikkat ediyorum ve 1kilo vermişim dün itibariyle. ara öğün yapmıyorum çünkü ben genelde 12 gbi yiyip yatıyorum sahura kalkamıyorum sabah mesaim8 de başladığı içinekmek konusuna gelincede çok az sahurda ağzıma atıyorum yumurtanın tadından sıkıldığımı hissettiğim zaman... sahurda farklı ama kalorisiz yeni tatlar arıyorumm herkesin önerisini beklerimmm
ben bi yandan da gebe kalabilmek için tedavi oluyorum.. o yüzden yeme düzenimi değiştirmekten korkuyorum..
yumuşlarım büyümeyi bilmio..
öyle olmasaydı belki denerdim ben de ama o gücü görmüorum henüz kendimde..
seni de tebrik ediyorum gerçekten helal olsun..
canım bende 7. tüp bebek denemem için hazırlanıyorum bayram sonrası başlıycak bi tedaviden sonra 3.ayda bebişlerim transfer edilecek bende o güne kadar kilo vermek istiyorum hemde bunla uğraiırken kafam dağılıyor psikolojimede iyi geldi
canımmmm.. Allah yardımcın olsun.. inşallah hem kilo verirsin hem de anne olursun.. dua edicem senin için.. Tez gelsin meleğin inşallah..
nerde tedavi oluosun? doktorun kim? ve pco musun sen de?
canımmmm.. Allah yardımcın olsun.. inşallah hem kilo verirsin hem de anne olursun.. dua edicem senin için.. Tez gelsin meleğin inşallah..
nerde tedavi oluosun? doktorun kim? ve pco musun sen de?
bursada PEMBEMAVİ hastanesi doktorum nevin özsaraç çok memnunum doktorumdan negatif aldığım denememi izmirde şifa hastanesinde yaptırmıştım çok pişmanım.
DİYETİMİN
3.gunü
SABAH:
1 fincan kahve bir kesme seker
bir dilim kizarmis ekmek
ÖĞLEN:
haslanmis ispanak
1 domates
1 meyve
AKŞAM:
avuç içi kadar fırında tavuk
1 kati yumurta
1 dilim salam
yesil salata
bu arada kendimle ilgili bilgi vermediğimi farkettim :)
31 yaşında, 5 sene önce 20 kg alarak doğum yapmış ama doğumdan önceki kilosuna haala inememiş tipik türk kadınıyım :)
bugün diyetisyene gittim (canıma nasıl tak ettiyse) 53-55 kg arası olmalısın dedi ben de aynı şeyi düşünmüştüm.liste verdi tabi yarın bismillah diyip başlayacağım.harfiyen uymak istiyorum başka alternatifim yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?