60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım inşallah sağlıkla, huzurla, mutlulukla alırsın bebeğini kucağına. Çok geçmiş olsun.

canım isveç diyeti zor bir diyet hic denemedim ama. ve pek saglıklı degil gibi yinede denemeye deger teşekkür ederim canım

canım listede neler yazıyor bizimlede paylaşırmısın.

Canım ben bütün denemelerimi kendi imkanlarımla yaptım.hiç rapor çıkartmadım fakat rapor her merkezde geçerli deil ssk bağlantısı olan hastanelerinde başarı dereseceleri düşük çok fazla hastaları olduğu için ayrıca ilaçların %20 sini ödüyor işlem ücretininde sadece 1000 tlsini ödüyor zaten o raporu çıkartıncaya kadar yaptığın masraf 1000 tlyi buluyor merkezine göre değişiyo ücretler toplam 6000 tl gibi bi tutar var fakat sonraki denemelerde bu ücret düşüyor

haklısın ben çok uğraştım ama inan hepimizin yaşadığı aynı şey benim tek farkım onları hissedip kaybetmek rabbim dileyen her kuluna nasip etsin evlat sahibi olmayı..............

hoşgeldin ayca kilo bilgilerimizi eksilmeyi gördükçe yazıyoruz sende menülerini yazarsan diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun
kolay gelsin...

4.GÜN DİYET LİSTEM

sabah
:1 fincan kahve 1 kesme seker
1 dilim.kizarmis ekmek

ogle:
1 kati yumurta,
1 şeftali
25 gr yagsiz peynir

aksam:
1 şeftali
100 gr yogurt
1 küçük dilim karpuz

bu gün kaçamak yaptım birkaç kaşık dondurma yedim (

Ben de oruçlu deildim bugün..
Bol bol yedim :)

Sabah:

2 ince dilim ekmek
1 kk b.peynir
5 yşl zeytin
domates

Ara öğün: 1 b süt

Öğle:
1 dilim ekmek
1 kk b. peynir
bir kaç kaşık taze fasulye
salata

Ara öğün: Erik-ayran

Akşam:

2 köfte
5 kaşık pilav
salata

21.30 gibi de kavun-ayran

Çok güzel canım böyle devam et...

Dünki diyet listem:

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 adet yeşil zeytin
1 bardak evde hazırlanmış şekersiz vişne suyu

Öğlen:
1 adet tavuk but
Çok az üzüm
Domates, salatalık

Ara:
1 tane salatalık

Akşam:
1 tane alabalık
1 lokma ekmek :)
Domates salatalık

Bir de 1 top dondurma malesef

Günde en az 2 litre su tüketmeye çalışıyorum. Bir de yerken bol bol çiğniyorum, çok hızlı yemek yiyenlerdenim Reflüme iyi geldi, tavsiye ederim.

4. günümden sonra tartıda yine 62,5 kiloyu gördüm

diyete başladıktan sonra verdiğim sadece 2,5 kilo iki gündür 62,5 kiloyum durdu kilo vermem haftaya cumaya kadar tartıya çıkmıycam motive olmuştum ne güzel moralim bozuldu bu sabah sanırım ilaçlarla alınan kilo ne yaparsam yapayım gitmicek ((

Tatlım bozma moralini; zamana bırak. Aynen devam. Ben daha 1 kilo verebildim 5. günde.
Moralleri bozmuyoruzzz aynen devam ediyoruzzz!!!

bu gün zorlu bir gün olucak 40 kişiye yakın misafire iftar yemeği vericem inşallah bitkin düşmem halsiz kalmam gerçi sitresi bile yetiyo :)) kalabalığın.

diyetisyen listemi yazıyorum arkadaşlar

kahvaltı saat 09.00
2 kk beyaz peynir yada dil peyniri ya da 1 çay bardağı lor peyniri haftada 2-3 gün 1 yumurta+1 kk peynir
domates salatalık biber maydanoz 2 dilim ekmek 2-3 zeytin 1 ceviz ya da 2-3 fındık ya da 2-3 badem 1 meyve

öğlen saat 12.30
bol salata (1 tk yağ ile) 3-4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 2 dilim ekmek ya da 3-4 yemek kaşığı pilav ya da makarna ekmeği daha çok tercih ediyormuş.
4-5 yk yoğurt

ara saat 15.30
1 çay bardağı yoğurt ya da süt ya da 1 kutu ayran+2 meyve + 1 galeta

akşam saat 18.00
bol salata 3-4 yk etsiz sebze yemeği 1 dilim ekmek 3 köfte kadar et tavuk balık haftada bir etin yerine 10-12 yk etsiz baklagil

gece saat 21.00
1 meyve + 2 ceviz veya 4-5 fındık veya 4-5 badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…