AH CANIM HANGİNİ ANLATAYIM
1.denemem 7 haftalık düşük(tek bebek)
2.denemem 12 haftalık düşük (ikiz bebek)
3.denemem negatif
4.denemem 21 haftalık erken doğum(ikiz başlayan gebelik tek devam etmişti)
5.denemem kimyasal gebelik
6.denemem 13 haftalık (ikiz bebek)
malesef tablom böyle benim 7.haftadan sonra kanamalarım oluyor ve bünyem bebeği atmak için elinden geleni yapıyor.bünyem eşimden gelen bazı kromozom ve protein vs.. kabul etmiyor.bunun için 7.denememden önce "lenfosit aşı" yani ( eşimden alınan kan serum haline getirilip bana verilecek 3 ay daha sonra transferim olucak ve hamileliğimin 7. haftasında son kez eşimden alınan kan verilecek.bakalım bunu deneyeceğiz inşallah derdime çare olur.bebeğime kavuşurum.
sevgili su bende kullandığım ilaçlar yüzünden 43 kilodan 65 kiloya çıkmış biriyim tabi bu uzun zaman diliminde oldu ve kilo vermekte zorlanıyordum.şimdi isveç diyeti menüsüne birebir uyuyorum ve 45 dk egzersiz yapıyorum
ilk 2 gün listeye uydum ve egzersiz yaptım 2 kilo verdim
3.gün ise sadece listeye uydum ve 500 gr verdim
yani listeye uyduğumda ve egzersiz yaptığımda 1 kilo verebiliyorum tavsiye derim isveç diyetini inan korkulduğu gibi deil ben abur cuburu çok severken hiç zorlanmıyorum uymakta.
bu arada kendimle ilgili bilgi vermediğimi farkettim :)
31 yaşında, 5 sene önce 20 kg alarak doğum yapmış ama doğumdan önceki kilosuna haala inememiş tipik türk kadınıyım :)
bugün diyetisyene gittim (canıma nasıl tak ettiyse) 53-55 kg arası olmalısın dedi ben de aynı şeyi düşünmüştüm.liste verdi tabi yarın bismillah diyip başlayacağım.harfiyen uymak istiyorum başka alternatifim yok çünkü.
canımm.. üzüldüm.. olsun ama inanıyorum ben.. bu kez olacak inşallah :)
Her şeyin hayırlısını dilemek lazım..
Ben de bi bebişim olsun istiyorummm..
İnşallah ikimiz de en kısa zamanda anne oluruz.. Ama sen benden daha çok emek vermişsin.. .bunca emeği okuyunca bebek istemeye utandım..İnşallah hemen kavuş bebeğine..
Bu arada ben öğretmenm.. Henüz hiç tüp bebek denemedim.. Devletin memurlara 1 tp bebek hakkı verdiğini duymuştum birilerinden böle bişi var mı? Araştırmadım da hiç.. Bakmam lazım bi yerlerden.. Sen bahsedince sorayyım dedim.. Belki bilirsin?
Bi de maaliyeti ne bu işin ortalama?
Rapor çıkartmak da gerekiyormuş.. Bu rapor her yerde çıkartılabiliyor mu?
arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 63 boy 151
boya göre kilom çok fazla
hepinize bol iradeli başarılar diliyorum.. geçmişe biraz baktım günlük menülerinizi yazıyorsunuz benim için bu çok güzel, umarım düzenli yazarım.kilo bildirimini haftada bir mi yazıyorsunuz?
Tatlım inşallah sağlıkla, huzurla, mutlulukla alırsın bebeğini kucağına. Çok geçmiş olsun.
Ben de oruçlu deildim bugün..
Bol bol yedim :)
Sabah:
2 ince dilim ekmek
1 kk b.peynir
5 yşl zeytin
domates
Ara öğün: 1 b süt
Öğle:
1 dilim ekmek
1 kk b. peynir
bir kaç kaşık taze fasulye
salata
Ara öğün: Erik-ayran
Akşam:
2 köfte
5 kaşık pilav
salata
21.30 gibi de kavun-ayran
4. günümden sonra tartıda yine 62,5 kiloyu gördüm
diyete başladıktan sonra verdiğim sadece 2,5 kilo iki gündür 62,5 kiloyum durdu kilo vermem haftaya cumaya kadar tartıya çıkmıycam motive olmuştum ne güzel moralim bozuldu bu sabah sanırım ilaçlarla alınan kilo ne yaparsam yapayım gitmicek((
Tatlım bozma moralini; zamana bırak. Aynen devam. Ben daha 1 kilo verebildim 5. günde.
Moralleri bozmuyoruzzz aynen devam ediyoruzzz!!!
çok saol canım inşallah son olur bende isteyen dileyen herkezde bebişlerine kavuşur.
bu gün zorlu bir gün olucak 40 kişiye yakın misafire iftar yemeği vericem inşallah bitkin düşmem halsiz kalmam gerçi sitresi bile yetiyo :)) kalabalığın.
40 kişi mi? allah kolaylık versin valla zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?