60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi vermişsin maşallah.. bende şu 65 barajını görsem gerisi gelecek 2 aydır 66 dan şaşmadı.. ah ah bende 60kg görürmüyüm acaba

nasıl basardın neler yaptın cnm masallah cok ıyı vermıssın bana da yardımcı olur musun

teşekkür ederim:) benim peki bir kuralım yoktu..her şeyden az yemek, 6 dan sonra yememek, aklıma geldikçe su içmeye çalışmak,
bu arada çayda şeker kullananlar şekeri unutmaya çalışın ben yıllardır alışkanlıktan dolayı zaten kullanmıyordum..
benim kilo vermemi sağlayan şey.. çalışırken öğretmenler odasında çayımız devamlı kaynardı her teneffüs gelir kupama çayımı doldurur içerdim şekersiz açık sıcak su niyetine :)) bol bol sıcak çay yağlarımı eridiğini hissettirirdi:)
şimdide kilo vermemin durmasını buna bağlıyorum 2 aydır 66 kg da takıldım...çünkü 2 aydır tatildeyim ...:44:

Ben de geldim aranıza kızlaar :) ( yaş:21 boy: 167 kilo :64 hedef:56 ) hadi verelim gitsin şu fazlalıklar .. 1 kere geliyoruz hayata , bedenimizin esiri olmayalımmm!

Son düzenleme:
çok iyi vermişsin maşallah.. bende şu 65 barajını görsem gerisi gelecek 2 aydır 66 dan şaşmadı.. ah ah bende 60kg görürmüyüm acaba

verirsin inş. duraklama oluyor baya bi aynı kiloda kalıyorsun sonra biren hiç ummadğın bi anda gidiveriyor:) kararlı olmak lazım ipin ucunu kaçırmamak lazım bunları yapabilirsek görürüz inş. 60 :)

SONUNA KADAR OKUYUN ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK
Küçük Bir Çocugun Ramazan Günlüğü

Ramazan 1
Bu gün evde bir acaiplik var.

(j)
Herkes sessizce işine okuluna gidiyor.
Annem 'Zeynep hadi sana ...kahvaltı hazırlayalım' dedi.
Kimse yemek yemiyor, su içmiyor.
Ablam bile!

Ramazan 5
Önce diyet yaptıklarını sanmıştım.
İzledim hepsini.
Akşama doğru hepsi sessizleşiyor.
Sofrayı hazırlayıp ezanı bekliyorlar.
Onları böyle seyretmek, öyle hoş ki.
Başka zaman, susmak bilmeyen ablamın bu hali içten içe güldürüyor beni.
Ama gülmeye cesaretim yok.

Ramazan 9
'Niye böyle yapıyorlar?' Ablama sordum, 'Büyüyünce anlarsın..' dedi.
Zaten başka ne der ki…
Anneme sordum, Ramazan dedi.
Babama sordum, Oruç dedi.

Ramazan 11
Bu Ramazan ve Oruç isimli iki kişi, bizimkilere yeme-içme yasağı koymuş demek.
Arkadaşım Fatıma'ya sordum.
Onun ailesi de gündüzleri yemek yemiyor su içmiyormuş.

Ramazan 14
Kaşık çatal sesleri, konuşmalar duydum.
Uyandım.
Babama haber vermeye koştum, yatağında yok!
Çaresiz, huysuz ablamın odasına koştum.
O da yok!
Korkmadım, Ben bu hırsızların hakkından gelirim!' dedim.
Aldım elime paspasın sapını, aniden açtım mutfak kapısını.
Sopamı havaya kaldırdım öylece kaldım oracıkta.
Bizimkiler yemek yiyorlar!
Vay uyanıklar.
Gündüz Oruç ile Ramazan'dan korkup gece yiyorlar.
Birde üstüme gülüyorlar…
Korkaklar.

Ramazan 17
Önceleri, Oruç ile Ramazan'ı bulup şikayet etmeyi düşündüm.
Fakat ablamın yemek yemedikçe pamuk gibi yumuşadığını fark ettim.
Babam ile Annem de artık tartışmıyorlar.
O zaman devam.
Belli ki Oruç ve Ramazan iyi kalpli iki amca.

Ramazan 19
Her gün bize beyaz başörtülü teyzeler geliyor.
Oturup birlikte Kur'an okuyorlar.
Her zamanki gibi mobilyadan, gelinden, kaynanadan, konuşmuyorlar.
Ellerini açıp herkese dua ediyorlar.
Sevim teyze de başını örtmüş.
Çok da yakışmış

Ramazan 22
Her şey aynen devam ediyor.
Televizyonlar bile uslu uslu konuşuyor.
Hepsi akşam ezan okuyor.
İftar iftar deyip bütün şehir birden yemeğe başlıyor.
Ne hoş.

Ramazan 24
Oruç'u merak ediyorum.
Geçen gün Ayşe teyzem Annemle konuşuyorlardı.
Şöyle şöyle yaparsam Oruç bozulur mu?
Yok böyle olursa Oruç kaçar mı?
Demek ki Oruç, çok duygulu birisi.
İnsanlar kötü bir şey yapınca bozuluyor.
Kötülüğü gördüğü yerden kaçıyor.
Oruc'u ve Ramazan'ı artık iyice merak ediyorum.
Onlarla tanışmaya can atıyorum.

Ramazan 25
Bu günlerde herkes Kadir gecesinden bahsediyor.
Şimdiye kadar gecesi olan bir adam göremedim.
Bu Kadir de kim?
Bin aydan hayırlı gecesi varmış.
O gece uyumamak, namaz kılmak, Kur'an okumak önemliymiş.

Ramazan 26
İftarı çok sevdim.
Akşam yemek yemeye İftar diyorlar.
Gece yemek yemenin adı da Sahur.
İftar sonrası eğlenceler oluyor.
Babam camilere götürüyor bizi.
Herkes sokaklarda, camide, neşe içinde.

Ramazan 28
Merak içinde beklerken uyuyakaldım.
Kadir, gecesiyle beraber gelmiş gitmiş.
Ben göremedim.
Anlayamıyorum.
Bu yüzden ağabeyimi çok özlüyorum.
Ablama soru sormaya kalksam, bana doya doya gülüyor.
Sonra da arkadaşlarına anlatıyor, birlikte gülüyorlar.
Sinir oluyorum.
Abim uzak bir şehirde üniversitede okuyor.
'Abim ne zaman geliyor?' diye aneme soruyorum.
'Bayram gelsin, o da gelecek' diyor.
Oruç, Ramazan, gece gelen Kadir'den sonra şimdi de Bayram!..
Soramıyorum 'Bayram kim?' diye.
Neden o gelmeden abim gelemiyor?
Belki de abimin arkadaşıdır.
Çok özledim abimi.
Bayram'ı da alsın gelsin tanışalım.

Ramazan 29 / Arefe
Sonunda bir hanım ismi duydum.
Arife diyemiyorlar mı ne?
Arefe diyorlar.
Niye Arefe?
'Arife' olması gerekmiyor mu?
Yengemin adı gibi yani...
'Arefe geliyor, daha temizliği bitirmedik.' diyor Annem.
Demek ki Arife teyze çok titiz.
İyice telaşlandılar.
Bir Bayram diyorlar, bir Arefe, harıl harıl çalışıyorlar.
Temizlik yapılıyor.
Yemekler hazırlanıyor.
Anneme 'Bayram ne zaman gelecek?' dedim, 'Arefe'den sonra' dedi.
Demek ki Bayram ile Arefe evli değil.
Akraba da değil.
Kafam karma karışık.
Salih abim bi gelse de her şeyi bana anlatsa.

Ve Bayram geldi

Sabah kalktığımda, herkesi kahvaltıda yakaladım!.
Oruç öldü herhalde diye düşündüm.
Gece abim gelmiş.
Sevinçten haykırdım.
Çok özlemişiz birbirimizi.
Bütün olanı biteni bir güzel anlattım Abime.
Yüzüme bakarken, bana tebessüm ettiğini gördüm.
Ablama sormamakla ne iyi ettiğimi anladım.
Abimin tebessüm ettiği yerde, Ablam kahkaha atar.
Abime küser gibi yaptım, hemen gönlümü aldı.
Bana her şeyi baştan anlattı, bu sefer de ben gülmeye başladım.

Abimden söz aldım.
Kimseye anlatmayacak, konuştuklarımızı yazmak için izin istedi.
Ben de verdim..
Ramazan günlüğü işte böyle ortaya çıktı.
Abim buna bir de isim buldu: 5 Yaş Sendromu.
Sendromu anlamadım.
Ama olsun, Abime güveniyorum.
Gerçi Ablam'a göre 4 yaşındayım.
Annem 5 yaşında olduğumu söylüyor.
Babam daha 4 yaşından gün almadı diyor.
Abim bu konu beni aşar diyor.

Bayramı çok sevdim.
Ama Ablam tekrar o sinirli haline dönecek diye, Ramazanın gidişine çok üzüldüm.

Bizim için her gün Ramazan olsa!..
Ne iyi olur..​

merhaba, ben bi üst gruptan rahatsız ediyorum sizi kızlar
nisan-mayıs arasında 82 kiloyla başladım yolculuğuma. geçen hafta 71.8 kiloydum. bugün ise tam 70.2
en geç haftaya cumaya kadar aranızda olacağımı şimdiden bildirmek istedim. acaip gaza geldim ben bugün. alın beni, beni de alın aranızaa.. gelcem burayaaa
wuuuuuuuuuu

herkese sevgiler, iyi geceler :)))))))

tebrikler ne müthiş azim :) bekliyoruz sizi de

bu arada harikasın biraz bahset bize nasıl verdin kilolarını?

bu arada harikasın biraz bahset bize nasıl verdin kilolarını?

tşk ederim canım

şimdi şöyle anlatayım. mart ayında 82 kiloyu görünce tartıda hemen bir spor salonuna gittim ama sadece 1 ayda 1.5 kilo verebilmiştim. moralim çok bozuktu fazla yemiyordum ama hareket edemiyordum ve metabolizmam oldukça yavaştı. göbeğim göğüslerimden önde, almış başını gidiyordu. bacaklarım yürümeme izin vermiyordu resmen. çok fenaydım çook ): sınıfta bir arkadaşım geçen sene 90 kiloydu fakat tatilden geldiğinde ipincecik olmuştu. sürekli sıkıştırıyordum onu napıyorsun nasıl verdin diye ama bana hiç söylemiyordu. utanıyordu sanırım. neyse bir gün 3 arkadaş muhabbet ederken sırrını söyledi. ilk başta inanmadım ama diğer arkadaşımda onay verince denemekten ne çıkar deyip o gün gittim aldım bi şişe elma sirkesini :)))

hergün sabah akşam iki yemek kaşığı elma sirkesi, azcık bal ve sıcak su karıştırıp içiyorum aksatmadan. her öğün uno tam buğday light (tanesi 40 kalori) 2 dilim ekmek yiyorum. koca tabaklar yerine küçük kaselere koyup yiyorum yemeklerimi. yemek aralarında bir tane meyve. ayrıca ben çok şeker kullanan biriydim, şimdi bir çay kaşığı şeker atıyorum çayıma.tam kesemedim onu ama bigün yok edicem beyaz şekeri hayatımdan :)) siyahtan ziyade yeşil çay demliyorum. sallama değil ama demleme ve günde 4-5 bardak yeşil çay içiyorum, ince bi dilim limonla birlikte. ve tabikii bol bol suuuuuuuu

burayı geç keşfettiğim için ne kadar üzülsemde şimdi egzersiz bölümünden çıkmıyorum ve jillianın bütün videolarını indirdim. kilolar gittikçe ve elma sirkesiyle kemiklerim daha sağlıklı güçlü oluncada egzersize başladım ufak tefek. akşamları da yarım saat hızlı tempoda yürüyüş olunca eriyorum günden güne :)))
aslında işin özü istemek ve başlamak. sonuç aldıkça devamı da geliyor mutlu mutlu

kızlar topık cok yavas ılerlıyor bıraz daha cıddıye alalım dıyet ısını hadı sızı gaza getıreyım :)))) sureklı gun ıcınde gırebılenler varsa o saate kadar ne yedıgını ne yemedıgını yazsın :)))
bugun benım dıyetımın 5. günü 65.2 ydim 5gun once suan 62.5 ım
5 gunde =2.6 kılo vermısım cok mutluyum ve cok kararlıyım esım takılıyor bana ooo dondurma da ne guzelmıs al askım bı kasık ya bısı olmaz fılan ... gece 12- 1 gıdıp dolaptan kola alıyor bır bardak da bana doldurmus hayır efendım yemezler ben dıyetteyım deyıp reddedıyorum her seferınde ve sanırım artık yıldırdım onu sen bu defa baya kararlısın dedı :)) evet kararlıyım 55 lerı gormeden de bırakmayı hıc dusunmuyorum :))

gelelım nasıl basarıyor olduguma :
madde 1 sanırım da en onemlısı: FX15 kullanmaya basladım eczacımın tavsıyelerı ıle buna ek olarak yedıklerıme dıkkat edıyorum ve aksam yemegınden sonra agzıma sudan baska hıcbırsey koymuyorm bu saat suan ıcın 8.30 cıvarı ramazan malum ... ertesı gun saat 12 -1 gıbı kahvaltı edıyorum yumurta bıraz peynır domates ve bırkac zeytın 2 dılım ekmek ve az sekerlı bır fıncan cay ardından ıkındıde 1 fx15 daha ıcıyorum ve bırsey yemıyorum en fazla bır elma veya armut ... bolca su ıcıyorum aksam yemegınde ıse once fx15 ve ardından ne yemek varsa hepsınden en ufak porsıyon seklınde.Asla asıtlı ıceceklerden ıcmıyorum 5 gundur ve dondurma cıps sucuk sosıs vs... tuketmıyorum bolbol su ıcıyorum...

bunlar yedıklerımdı pekı onun dısında napıyorum :) hıc oturmuyorum desem yerı var hergun evın bır yerını temızlıyorum banyoyu yıka balkonu yıka camasır as mutfaga gır yemek yap bulasıkları dız toz al evı supur vıleda yap :)) aksam yemegınden sonra bıraz oturasım gelıyo onda da kızım oynamak ıstıyor onunla yuvarlanıyoruz bogusuyoruz ta kı saat 22-23 aralıgına kadar ıste bu saatten sonra pıl bıtıyo oturup dınlenıyorum sahura kadar sonra sahuru yedırıyorum esıme sabah 5 de yatıyor oglen de uyanıyoruz :))

bayrama kadar 57-58 olabılır mıyım acaba cok ıstıyorum... Bu arada gun ıcınde bırkac kez de su hareketlerı yapıyorum:

isveç diyetimin 10.gününden sonra 62,0 tartıda gördüm yani 10 günde 3 kilo vermiş oldum yaşasınnnnnn kaldı 3 günüm 1 kilo daha verebilsem süper olucakkkk

yeni gelen arkadaşlar olmuş herkese merhaba.. ben diyetime az çok uymaya çalışıyorum arada bi kaçamak oluyo ama onlar da yemek saatimi geciktirmemden dolayı.o da günde bi loklamlık kaçamaklar umarım sorun olmaz :)1 kilo vermişim ben de.

dün iftara misafirim vardı allahtan fire vermedim

dünkü menüm
sabah 1 kk peynir salatalık domates zeytin yeşil çay

öğlen yağsız kabak 3 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

ara 2 galeta

akşam 1 kase çorba 1 kaşık kuşbaşı tavuk 1 kaşık z.yağlı barbunya 1 lokma pide (akşam az yemişim yazınca farkettim)

gün içinde 3 lt. su 1/2 lt. soğuk yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…