benim canım tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((((((((((((((
yarın diyetimin son günü pazar günü sabah mikellef bir kahvaltı, akşama iftar daveti eve gelmedende franbuazlı pasta yicemmmmm ve pazartesi tekrar diyete başlıycam karpuz diyetini düşünüyorum ay ne çok karar değiştirdim bakalım pazartesi hangiyle başlıcak :))))ahhh o tatlı isteği bende de var hiç gecmiyo. yarın kendime ödül vereceğim ama.. 10 günde 1 kereden bi şey olmaz ama di mi :) sen de arada ödüllendir kendini canım bi süre 'daha yeni yedim' psikolojisiyle aklına getirmiyosun zaten yeniden tatlıyı.
kızlar benıde alın aranıza zayıflamam lazım ama malum ramazan nasıl olucak bılemıyorum ama kurbana kadar benım zayıflamam lazım
günaydın kızlarrrr nasılsınız nerelerdesiniz
ben bu sabah 61,8 gördüm tartıda çok sevindim 200 gr bile olsa gitmişya sonuçta :)))))
bu gün isveç diyetimin son günü yarın kutlama yapıcam midemle :)))
pazartesi günüde KARPUZ DİYETİNE BAŞLIYORUM serin serin ohhhhhh yaksın yağları kiloları..............
kızlar meraba ben 26 yasındayım 63 kıloyum ac karnına 62 de oluyo ama daha fazla ınemıyorum kı sımdıye kadar da sadece dugunumde 60 ı gormustu sımdılık hedefım 50 lı rakamları gormek boyum 1.65 felan 9 otlu caydan ıcmeye basladım bı hafta olmadı henuz bayramdan sonra dugun var esımın abısının guzel bı eltı olmak ıstıyorum benı de aranıza alın
ben de bugün tartıda 69.9 u görerek bu gruba geldimmmmm :)
kızlar meraba ben 26 yasındayım 63 kıloyum ac karnına 62 de oluyo ama daha fazla ınemıyorum kı sımdıye kadar da sadece dugunumde 60 ı gormustu sımdılık hedefım 50 lı rakamları gormek boyum 1.65 felan 9 otlu caydan ıcmeye basladım bı hafta olmadı henuz bayramdan sonra dugun var esımın abısının guzel bı eltı olmak ıstıyorum benı de aranıza alın
çok güzel kilo vermişsin darısı kalanların başınaaaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?