60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim canım tatlı istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((((((((((((((

ahhh o tatlı isteği bende de var hiç gecmiyo. yarın kendime ödül vereceğim ama.. 10 günde 1 kereden bi şey olmaz ama di mi :) sen de arada ödüllendir kendini canım bi süre 'daha yeni yedim' psikolojisiyle aklına getirmiyosun zaten yeniden tatlıyı.

kızlar benıde alın aranıza zayıflamam lazım ama malum ramazan nasıl olucak bılemıyorum ama kurbana kadar benım zayıflamam lazım

yarın diyetimin son günü pazar günü sabah mikellef bir kahvaltı, akşama iftar daveti eve gelmedende franbuazlı pasta yicemmmmm ve pazartesi tekrar diyete başlıycam karpuz diyetini düşünüyorum ay ne çok karar değiştirdim bakalım pazartesi hangiyle başlıcak :))))

kızlar benim aklıma tatlı pek gelmiyo sadece bugün evde vardı gözüm takıldı :))

dün pek listemin dışına çıkmadım evde spor da yapmaya başladım dün 1 saate yakın pilates akşam da 1 saate yakın dışarda yürüyüş o da çocukla ne kadar olursa :)
ama bugün o gözüme takılan tatlı mideme de takıldı malesef napıyım artık kendimi üzemem :) yine 1 saat pilates yaptım öyle tam hakkıyla olmadı ama.. birazdan oğlum kalkınca yürüyüşe de çıkarım.böyle böyle gidecek kilolar ama çabuk ama geç.

bu sabah 62.0 dım tartıda aynı yeme duzenımı devam ettırerek hergun takıp ettım kı gunde 800gram yakıyorum yarın dıyetımın 1 haftası olacak ve;

65.2ıle baslamıs 1 hafta ıcınde
61.2ye düşmüş olacagım çok çok çok mutluyum :) sanırım 2 hafta ıcınde 8kılo vermıs olurum bu da demektır kı bu duzenden tavız vermeden sabırla devam edersem (kı cok kararlıyım ) bayramda 57 olacagım :)

tatl ıle ılgılı konusulmus arkadaslar k bar ı tavsıye ederım ben cok krıze gırdıgımde vişnelı k bar yıyorum kalorısı cok dusuk ve hemen ıhtıyacımı kesıyor

günaydın kızlarrrr nasılsınız nerelerdesiniz

ben bu sabah 61,8 gördüm tartıda çok sevindim 200 gr bile olsa gitmişya sonuçta :)))))
bu gün isveç diyetimin son günü yarın kutlama yapıcam midemle :)))
pazartesi günüde KARPUZ DİYETİNE BAŞLIYORUM serin serin ohhhhhh yaksın yağları kiloları..............

Tebrik ediyorum canım seni..

kızlar meraba ben 26 yasındayım 63 kıloyum ac karnına 62 de oluyo ama daha fazla ınemıyorum kı sımdıye kadar da sadece dugunumde 60 ı gormustu sımdılık hedefım 50 lı rakamları gormek boyum 1.65 felan 9 otlu caydan ıcmeye basladım bı hafta olmadı henuz bayramdan sonra dugun var esımın abısının guzel bı eltı olmak ıstıyorum benı de aranıza alın

hoşgeldin sen de aramıza :)
biraz sporla bi de bayramda kaçamak yapmayarak bence düğüne kadar 60 çok rahat olursun, boyun da kısa diil hem avantaj:)

hadi bakalım hayırlısıyla gitsin kilolar kolay gelsinnnn....

Selam canlarim. İhmal ettim girmeyi degiskliler var yaziiim dedim

Ac oldugum icin tabii 60 oldugumu gorduuummmmmmm. Ama temkinli davraniyorum. Amacim yemek yedikten sonra 60 olmak. Tabii bu grubtan cikmak icin.

Yan karnim icin mezdeke yapiorum. Kendimden utansamda kilo vermek icin katlaniorum bu halime :-D
alt karin kaslarim icin ayaklarimi havaya dikerek hafif belimi kaldiriorum ve ebru sallinib hundord egzersizini yapiorum ve yaninda bikac pilates egzersizi daha topla birlikte.

Soylemesi ayip kabizdim bi haftadir yeni yeni kendime geliorum. Bugun surup aldim 'lactose' onu icicem bi iki gun bagirsaklarim rahatlasin.

Uzun oldu kizlar ama kabizlik siskinlik yaptigi icin zayiflamayi engellio die duymustum ondan sizinde basiniza gelirse hafife almayin.

Cok optum sekerleeeeeeeer :-*

kızlar bugun bende ac karnıma 61.800 gordum cok sevındım darısı 60 a:)bu arada bende 9 otlu cay ıcıyorum ama yıne de kabızlık problemım hep var kendımı bıldım bılelı cok su ıcıyorum dıkkat edıyorum ama yınede oluyo tavsınız varmı

Merhaba, ben de diyete başlıyorum. 66 kiloyum boyum 1.70. 60 kilo olmak istiyorum. Yarın ilk günüm olacak, hollywood diyetine başlıyorum... Tahminen 2-3 hafta yeterli olacak, hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…