.Ayca Hoşgeldin aramıza. Başarılar dilerim.
Gitsin kilolaaarr! Hihoyytt
hoşbulduk başarıların, iradenin en güçlüsü bizimle olsun :))
gitsin tabi kilolar hiç dönmemek üzere hem de, sizde de vardır illa ki; bazen sırf giyecek birşey bulamıyorum diye dışarı bile çıkmak gelmiyo içimden.zaten aylardır kilo veririm diye birkaç parçadan başka kıyafet almadım, forma gibi onları giyiyorum
4. günümden sonra tartıda yine 62,5 kiloyu gördüm
diyete başladıktan sonra verdiğim sadece 2,5 kilo iki gündür 62,5 kiloyum durdu kilo vermem haftaya cumaya kadar tartıya çıkmıycam motive olmuştum ne güzel moralim bozuldu bu sabah sanırım ilaçlarla alınan kilo ne yaparsam yapayım gitmicek((
hoşbulduk başarıların, iradenin en güçlüsü bizimle olsun :))
gitsin tabi kilolar hiç dönmemek üzere hem de, sizde de vardır illa ki; bazen sırf giyecek birşey bulamıyorum diye dışarı bile çıkmak gelmiyo içimden.zaten aylardır kilo veririm diye birkaç parçadan başka kıyafet almadım, forma gibi onları giyiyorum
kizlar alisverisi yaptim yarin hemen basliyorum bu diyete.
Oooo bozma moralini canımm.. Bence çok sık tartılıosunnnnn.. Bi hafta hiç tartılmaman en iyisi.. Bana da öyle oluyo.. Sinirim bozuluyo sonra ve pes ediyorum.. Çıkma sık sık tartıya..
al benden de o kadar,forma misali.. bi de benim basen problemim var.. o yüzden işe giderken 23 pantolonla gidip durdum bu yıl.. kestirip aldırsam mı şunları bilmem ki :)
(dünkü) 1. gün listem
sabah 2 kk peynir, yeşil çay, domates salatalık 1 ceviz 1 muz
öğlen 4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata, 1 dilim ekmek, salata
ara ayran 1 grisini
akşam tavuk sote, 3 kaşık taze fasulye salata
gece 1 meyve, 4 badem
ilk gün olmasına rağmen açlık hissetmedim ne dersiniz kızlar listeme?
bu arada biraz sonra ist.dan eskişehire iftara gidicez. diyet aksayacak diye korkuyorumbugün neyse de yarın pek uyamıycam daha doğrusu pek bişey yiyemiycem diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?