60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

.Ayca Hoşgeldin aramıza. Başarılar dilerim.
Gitsin kilolaaarr! Hihoyytt

hoşbulduk başarıların, iradenin en güçlüsü bizimle olsun :))

gitsin tabi kilolar hiç dönmemek üzere hem de, sizde de vardır illa ki; bazen sırf giyecek birşey bulamıyorum diye dışarı bile çıkmak gelmiyo içimden.zaten aylardır kilo veririm diye birkaç parçadan başka kıyafet almadım, forma gibi onları giyiyorum

Az önce internetten market alışverişimi yaptım. Börülce, semiz otu, light ayran, yoğurt, bol lifli ekmek :) ayça kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren diyetini takip etmeyi planlıyorum ama tabiki de arada küçük değişiklikler yapıcam kendimi sıkınca daha fena patlıyorum. Sizlerle beraber zayıflamak istiyorum. Birbirimize destek olalım :) Elimden geldiğince spor da yapıcam. Diyet değil artık daha fit ve daha sağlıklı olmak istiyorum. Herzaman olmak istediğim gibi, rahat olmak istiyoum. HAdi bakalım

ahh aycacım bendede aynı sorun kilo vermek istediğim için yeni bişeylerde almıyorum aynen forma gibi :)))))oldu giydiklerim

Oooo bozma moralini canımm.. Bence çok sık tartılıosunnnnn.. Bi hafta hiç tartılmaman en iyisi.. Bana da öyle oluyo.. Sinirim bozuluyo sonra ve pes ediyorum.. Çıkma sık sık tartıya..

al benden de o kadar,forma misali.. bi de benim basen problemim var.. o yüzden işe giderken 23 pantolonla gidip durdum bu yıl.. kestirip aldırsam mı şunları bilmem ki :)

Kızlar ya bi de benim canım hiç su içmek istemio.. kendimi zorluorum yatak ucuma pet şişeler koyuyorum.. bi yudum içip bırakıorum.. yatma vakti gelmiş ben hala bitirmemiş oluorum hep.. suyu sadece ilaç içerken kullanıorummmm.. sanırım o nedenle de zor oluo kilo vermemmmm..

Oooo bozma moralini canımm.. Bence çok sık tartılıosunnnnn.. Bi hafta hiç tartılmaman en iyisi.. Bana da öyle oluyo.. Sinirim bozuluyo sonra ve pes ediyorum.. Çıkma sık sık tartıya..

haklısın cnm trtılmamaya karar verdim 13.günlük diyetimin son günü tartılıcam birdaha:)))

DİYETİMİN 5.GÜN MENÜSÜ

sabah:
1 katı haşlanmış yumurta

ogle:
100 gr ton balık
yeşil salata

aksam:
salata
yarım kepçe tavuk çorbası
2 ızgara köfte
2 parça ızgara sucuk

dün iftar davetim olduğu için listemi bu şekilde değiştirmek zorunda kaldım ayrıca yemekten sonrada çay ve 2 fındıklı kurabiye yedim (((((dayanamadım.

mavielle çok sık tartılma diyicem ama ben de senin gibiyim ama moralini bozma sonuca, elbet bikaç gün sonra - çıkacak.ben meraktan tartılıyorum her sabah :)

zuzuloya benim de içimden pantalondan sarkan göbeği makasla kesmek geliyor :))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğimiz kiloya, görünüme ulaşırız..

(dünkü) 1. gün listem

sabah 2 kk peynir, yeşil çay, domates salatalık 1 ceviz 1 muz

öğlen 4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata, 1 dilim ekmek, salata

ara ayran 1 grisini

akşam tavuk sote, 3 kaşık taze fasulye salata

gece 1 meyve, 4 badem

ilk gün olmasına rağmen açlık hissetmedim ne dersiniz kızlar listeme?

bu arada biraz sonra ist.dan eskişehire iftara gidicez. diyet aksayacak diye korkuyorum bugün neyse de yarın pek uyamıycam daha doğrusu pek bişey yiyemiycem diye düşünüyorum.

Listen çok güzel küçük aksamalar olur kafana takma
bu arada hayırlı yolculuk

merhaba arkadaslar ben de aranızda olmak ıstıyorum 1.72 boyundayım ve suan 65.2 kıloyum ramazan gırdı gırelı 3 kılo aldım 62 vucut kıtle ındeksıme gore ıdeal kılom gorunuyor ama fazlalıklarım var basenlerden bacak ve gobekten kendımı cok kotu hıssedıyorum hedefım 55 kılo olabılmek ınsallah basarabılırım bu arada bugun fx15 kullanmaya basladım ıctıkten yarım saat sonra yemek yıyorum tokluk hıssı yaratıyor fazla yıyemıyorum ve 1 saat sonra bagırsaklarım fenaa calısıyo gunde 2 kez buyuk wc cıktım tokluk ve agız kurulugu yapıp bolca su ıcmeme yardımcı oluyor... 2 yasında bır kızım var bugun babası evdeydı onları basbasa bırakıp 1 saatlık yuruyuse cıktım kesın kararlıyım cıpslerden asıtlı ıceceklerden yaglı yemeklerden ve tatlıdan dondurmadan uzak durucam lıflı baklagıl ve yemeklerı tercıh edıcem sıkıcam dısımı ve zayıflıycam baskalarına gore kılom yok ama bence var hem de 10 kılo fazlam var ... bırlıkte zayıflamak umuduyla hosgeldım :)))

Selaaaaaam :-*

guzelleriiim yaa maalesef bende bu gruba dahil oldum cunkuuuuuuuu 61 62 yim :-----(

Yasim 22 boyum 165.
aslinda sadece gobekten vermk istiodum ama fark ettimki ust tarafimda cok iri :-( artik citi piti biri olmak is-ti-yo-rum :'(

Bu gun giydigim kiyafetten oturumu bilmiorum ama sisko hissettim kendimi. Oysa temmuz basindan beri dikkat ediorum ve 4 kilo verdim. Suratim cok buyuk geldi.

Ramazandan dolayimikiiiiiiii??????
nolur yardim edin. Neler yemem lazim iftarda? Sahura kdr bi sise suyu bitiriyoruuuum :-(

Fazlaliklarimizdan kurtulabilmk dilegiyle ii geceler canikleriiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…