60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

66,5 kg kiloyum ve 55 olmak istiyorum boyum 1.67 son 2 aydır kg vermem durdu hep 66 da takıldım kaldım..
bu arada bu kiloya 78 den indim ama daha yolum var ...

Cok ii inmissin ya. Ne kadar zamanda indin bu kiloya?

Basaricaz tombikleriiiiimmm. Tombik diyorum ama ilerde citirlariiim dicem insallaaahhh

66,5 kg kiloyum ve 55 olmak istiyorum boyum 1.67 son 2 aydır kg vermem durdu hep 66 da takıldım kaldım..
Bu arada bu kiloya 78 den indim ama daha yolum var ...

hoşgeldiniz kızlar hepinize kolay gelsin.....................

merhaba hanımlar.
bir süredir yoktum buralarda ailemi ziyarete gitmiştim:))
yeni arkadaşlarımız var hosgeldiniz kızlar,inşallah beraber güzel kilolar veririz.
ben fena dağıttım ya ramzanın ilk haftası ne güzel dikkat etmiştim.sonra regl oldum ve birazını geri aldım.ne de 1 kilo vermişim:)))
sahurda ne yedim hiç yazmayayım:26:
iftardan itibaren ben de başlıyorum yazmaya.

hepimize kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!

Hosbulduk kizlar

ben artik cayi sekersiz icebilioruuummmm. Kendimle gurur duyuyorum

Corba hic cekici gelmio iftarda :-( direkt yemege saldiriyorum.
Salatayi az tuz ve az yagli yapiorum.

Sanki onumden alacaklar gibi cabuk cabuk yiyoruuummm :-(

Bi ayda ortalama kac kilo veriyosunuz?

bu arada bu kiloya 78 den indim ama daha yolum var ...

bnde aynı dertten muzdaribimde 66 kiloyum ve 167 boyum 69 dan 66 ya inebildim ve takılı kaldım yarın tekrar düzenli bi sekilde diyete başlıycm düğünüm var ve benmde hedefim 55 56 uyguladıgınız bi diyet yada öneriniz varm
ı

Bi kac yazida sey diye okumustum : kilo vermenin durakladigi yerde metabolizmayi sasirtir gibi her gun yedigimizin aksine beslenmemizi (mesela bi iki gun diyet yapmiomus gibi beslenmek) Boylece tekrar diyete basladigimizda metabolizma tekrar harekete gecermis. Ne kadar dogru bilmiorum. Biraz riskli olabilir. Anlatilmasi zor oldu umarim anlamissinizdir demek istedigimi

ben ocak 2012 de başladım diyete. şimdi diyet dediğime bakmayın diyet kelimesi hoşuma gitmiyor.. açıkçası belli popüler diyet kalıplarına uymak hoşuma gitmedi..hayatım boyunca dukan, karatay vs. yaparak geçiremem.. çünkü bunun daveti var, özel günü var, eğlencesi var şimdi de nitekim ramazandayız.. benim yaptığım ana, yere ve duruma göre azıcık ucundan yemek :))) bununla doymayı öğrenmek mutlaka ama mutlaka aç karınla yatmak.. kahvaltıyı güzel güzel yapmak..akşama kadar vites düşürüp saat 6 da hafifce bir akşam yemeği yiyip uyumak :))
dediğim gibi şimdi kilom takıldı bugüne kadar işe gitmek gelmek dışında bir spor yapmamıştım..bende 5 gündür leslie ye başladım bakalım neler olacak...

ben isveç diyeti uyguluyorum bu gün 7.günüm 2,5 kilo verebildim daha 6 günüm var bitmesine bu bitincede 1000 kalori diyeti uygulayacağım
listesi şu şekilde;

1000 kalori diyeti

1.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve

2.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

3.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus

5.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve

7.gün
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)

hatta bu diyeti bu hafta eşime uygulatıcam haftaya birlikte devam edicez eşli diyet yapmak daha keyifli olucak....:))))

En guzeli saglikli beslenme. Diyette kaybedilen kilolar ilk firsatta geri alinio hemde fazlasiyla. Artik hayatimiza "saglikli beslenme" olgusunu yerlestirmemiz gerekio. Az az ama sikca yemek. Bi ogunu en az 20 dakikada yemek. Cigne cigneye

bolca hareket etmek.

selam kızlar!!

iftarım:1 kase tarhana,2 tane biber dolma,2 kaşık yoğurt ,1 .5 br ayran,1 dilim ekmek(şimdi bakıyrm da cok olmuş galiba ya,bari ekmek yemeseymişim keşke:26:)
1 saat sonra:1 adet şeftali
yatarken de bitki çayı içerim

Evet bunu ben de okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.. Uygulayan var mı kızlar?

Ramazan nedeniyle beslenme düzenimde hiçbirşeye dikkat edemiyorum ama herkes yeter artık zayıflama diyor bu herşeye rağmen motivasyonumu negatif etkiliyor.
Alkali diyetini uyguluyorum ve çok kolay kilo vermeye başladım.
24 saat bile uyuyabilen birisiyken şuan ramazanda sahurdan sonra uyumama rağmen sabah 8-9 gibi kalkıyorum zorla kendimi uyutmaya çalışıyorum(sabahları hiç sevmem)
Öğlenden sonra bunaltıcı sıcak nedeniyle dışarı çıkıp işlerimi hallediyorum alışverişimi yapıyorum eve geliyorum.Yemek yapıp iftara başlıyorum ama yinede hiçbir yorgunluk rehavet çökmüyor üzerime.
Onca yıl uykuyla geçen ömrümden sonra bu hayatımda büyük bir değişiklik benim için...(Kilolu arkadaşlarında büyük bir çoğunluğunun soru eminimki düzensiz uykudur!!!)
Ramazan sonrası Alkali diyetimi tam anlamıyla hayatıma adapte edicem en son ilkokul 1deki 55-58 kilolara düşmeyi planlıyorum :)))
Şuanki durumuma gelince
BOY:1.70
KILO:64
İleriki günlerde hayırlı haberlerimi bekleyin ozaman Alkali Diyeti hakkında dün açmış olduğum başlığı ayrıntılı okursunuz.Sevgilerimle!!!!

arkadaslar merhaba
marttan bu yana yaklasık 9 kilo verdim vermeye de devam ediyorum.
tam 69 olamadım ama 69bucuktan aranıza katılabilir miyim acaba ? :)

slm kızlar arada sırada girebiliyorum forma iki ay önce 73.2 kiloyla başladığım yolculuğum dün itibariyle 65.6 ya ulaştı çooooook mutluyum toplamda giden 7.6 kilo çok şükür. ama hedef 60 yani vermem gereken 5.6 kilo daha var. inş. en kısa zamanda burda 60 kilo olduğumuda paylaşırım. :)

selam kızlar aslında şu an 69 kiloyum ama açım, iftardan sonra 69.5-70 olacagımı biliyorum ama beni de alın aranıza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…