merhaba arkadaslar ben de aranızda olmak ıstıyorum 1.72 boyundayım ve suan 65.2 kıloyum ramazan gırdı gırelı 3 kılo aldım 62 vucut kıtle ındeksıme gore ıdeal kılom gorunuyor ama fazlalıklarım var basenlerden bacak ve gobekten kendımı cok kotu hıssedıyorum hedefım 55 kılo olabılmek ınsallah basarabılırım bu arada bugun fx15 kullanmaya basladım ıctıkten yarım saat sonra yemek yıyorum tokluk hıssı yaratıyor fazla yıyemıyorum ve 1 saat sonra bagırsaklarım fenaa calısıyo :d gunde 2 kez buyuk wc cıktım tokluk ve agız kurulugu yapıp bolca su ıcmeme yardımcı oluyor... 2 yasında bır kızım var bugun babası evdeydı onları basbasa bırakıp 1 saatlık yuruyuse cıktım kesın kararlıyım cıpslerden asıtlı ıceceklerden yaglı yemeklerden ve tatlıdan dondurmadan uzak durucam lıflı baklagıl ve yemeklerı tercıh edıcem sıkıcam dısımı ve zayıflıycam baskalarına gore kılom yok ama bence var hem de 10 kılo fazlam var ... Bırlıkte zayıflamak umuduyla hosgeldım :)))
selaaaaaam :-*
guzelleriiim yaa maalesef bende bu gruba dahil oldum cunkuuuuuuuu 61 62 yim :-- - - -(
yasim 22 boyum 165.
Aslinda sadece gobekten vermk istiodum ama fark ettimki ust tarafimda cok iri :-( artik citi piti biri olmak is-ti-yo-rum :'(
bu gun giydigim kiyafetten oturumu bilmiorum ama sisko hissettim kendimi. Oysa temmuz basindan beri dikkat ediorum ve 4 kilo verdim. Suratim cok buyuk geldi.
Ramazandan dolayimikiiiiiiii??????
Nolur yardim edin. Neler yemem lazim iftarda? Sahura kdr bi sise suyu bitiriyoruuuum :-(
fazlaliklarimizdan kurtulabilmk dilegiyle ii geceler canikleriiiiim
66,5 kg kiloyum ve 55 olmak istiyorum boyum 1.67 son 2 aydır kg vermem durdu hep 66 da takıldım kaldım..
Bu arada bu kiloya 78 den indim ama daha yolum var ...
66,5 kg kiloyum ve 55 olmak istiyorum boyum 1.67 son 2 aydır kg vermem durdu hep 66 da takıldım kaldım..
bu arada bu kiloya 78 den indim ama daha yolum var ...
bnde aynı dertten muzdaribimde 66 kiloyum ve 167 boyum 69 dan 66 ya inebildim ve takılı kaldım yarın tekrar düzenli bi sekilde diyete başlıycm düğünüm var ve benmde hedefim 55 56 uyguladıgınız bi diyet yada öneriniz varm
ıEki Görüntüle 480518
Bi kac yazida sey diye okumustum : kilo vermenin durakladigi yerde metabolizmayi sasirtir gibi her gun yedigimizin aksine beslenmemizi (mesela bi iki gun diyet yapmiomus gibi beslenmek) Boylece tekrar diyete basladigimizda metabolizma tekrar harekete gecermis. Ne kadar dogru bilmiorum. Biraz riskli olabilir. Anlatilmasi zor oldu umarim anlamissinizdir demek istedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?