60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kendimi bildim bileli bu problemi yaşıyorum...herşeyi denedim çaylar ilaçlar falan hiç bi işe yaramadı.bende işe yarayan tek şey lifli besinler.bağırsaklarıma cok iyi geliyor tavsiye ederim.

Kabizliga ii geldigi soylenen besinler (bende ise yaramadi): kayisi, siyah erik, zeytinyagi.

Bugun surup aldim. Netten baktim ise yaradigini soyluolar bakalim. Soylerim ne etki yaptigini

Tam benlik bir yere gelmisim 40 gün önce 68.5 dim su anda 63.9 um dukan dietini biraz değiştirdim spor yapamadım ramazandan sonra insaAllah pilatese başlayacağım hedefim 60 :)) hedefime ulaşırsam tekrar yazarım size tavsiyem yulaf i sütle yiyin kalçaları bile eritiyor . Ömrüm 60 la 70 arasında gecti )) boyum 1.67 yasım 35 :))

Nursimanin zayiflatma cayı var bitkisel zayıflatmıyor ama kabizliga süper geliyor bir sabah bir aksam icersen :))

birçok kez diyete başladım ve başaramadım olmadı . boyum 168 kilom 62 kızlar sizce nerde hata yapıyorum insanlara bakıyorum onlarca ilo veren var bende tık yok su içmem pek b yüzden mi acaba sporuda yapamıyorum ramazan malum sizce ne yapmalıyım hangi diyet uygun olur 5 kilo versem yeter bnm için ama olmuyor

kızlar bende 69 kiloyum 68 -69 arasında kaldım daha geriye gidemiyorum 68 oluyorum ertesi hafta bir bakıyorum yine 69 (((( 1.67 boyundayım 58 kilo olmak istiyorum 10-11 kilo vermem gerek :18: ne yapayım ne önerirsiniz

kızlar bende 69 kiloyum 68 -69 arasında kaldım daha geriye gidemiyorum 68 oluyorum ertesi hafta bir bakıyorum yine 69 (((( 1.67 boyundayım 58 kilo olmak istiyorum 10-11 kilo vermem gerek :18: ne yapayım ne önerirsiniz

ben kendimi bildim bileli bu problemi yaşıyorum...herşeyi denedim çaylar ilaçlar falan hiç bi işe yaramadı.bende işe yarayan tek şey lifli besinler.bağırsaklarıma cok iyi geliyor tavsiye ederim.

Ben de kabızlık problemi yaşayanlardanım.. şeker ilaçlarını kullanmaya başlayınca biraz düzeldi ama yine sıksık hatırlatıyo bana kendini
çok su içmek lazım o da bende yok..

kabızlık ıcın tavsıyede bulunan aradaslar cook tsk ederım o ılacı bı almaya calısıyım ıns bu arada 9 otlu cayı tavsıye ederım ıstahı kapatıyo metabolızmayı hızlandırıyo bende bıraz ıse yaradı

Bir kabız mağduru da benim kızlar. Liptonun 5i 1yerde çayından aldım, bakayım fayda edecek mi :26:

.

Merhaba kızlar, uzun zamandan beri girmiyordum. Kilolarım aldı başını gidiyor bu nedenle birlikten kuvvet doğar diyerek soluğu burada aldım. Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kilo verdiren diyetine başlayacağım yarın sabah. Gelişmeleri gün gün paylaşırım. Hepinizi öpüyorum

7 kilo vermeliyim. Ama nasıl hiç bilmiyorum.:2::2::2: diyet de yapamıyorum mutlaka bozuyorum ufaktan. Ekmek ve tatlı seven biri değilim ama makarna hastalığı var bende de :44:

Selam tatlım 7 kilo nedir ki verirsin hiç merak etme, sitede gezerken 1 video gördüm 18 yaşında bi çocuk 5 ayda 50 kilo vermiş. İsteyince neler yapıyo insan kendine güven

Boyum 1.58; kilom 64.
Vermem gereken bir sürü kilo var, bacaklarımın kalınlığı beni rahatsız ediyor sadece... Ne yapabilirim, ne yaparım bilemiyorum ama baktım bu konuya dahilim ben de; dedim yazayım ve takip edeyim bakalım...* Kolay gelsin kızlar.

Slm herkese ben de bugün başladığım zayıflama maratonunda sizden destek alabilmek için bu gruba geldim boyum 154 kilo 64. Nasıl bu hale geldim hiç bilmiyorum. Son 1 yılda cok aldım Cook. Sizin desteginizi bekliyorum. O tartıda 50 sayısını görmek istiyorumm

haftaya sporum başlıyor ben de bi 10 kilo vericem inat ettim boyum 171 kilom 64
3 ayda 10 kilo verilir mi sizce sarkma yapar mı, daha geniş zamana mı yaysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…