60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende katıldım aranıza
aslında diyete başladığımda 71 kiloydum ama baktım 70-79 arasındakiler konusunda çok geyik yapmışlar okumaktan sıkıldım buraya geldim şu an 68 kiloyum burası da uyar yani...
Boyum 1,64, kilom malesef şuan 68, şu an dört aylık olan kızım olmadan önce ve hayatım boyunca 54 kg idim (oğlumu doğurduğum dört yıl önceki hamileliğim hariç, onda da 20 kg almış ama 7. ayda hepsini vermiştim) Hayatım boyunca 54-55i geçmeyen biri olarak 71 kiloyla gezmek çok zor geldi hantallaştım ağırlaştım selülit oldu ve aynada kendimi hiç beğenmiyordum bu yüzden oğlumdaki gibi 7 ay bekleyemeceğimi anladım bir aydır diyetteyim, tabii emziren anne diyeti bu yüzden işim sizden daha zor çünkü kemeri fazla sıkamam sütler gider yoksa, dikkatli ve dengeli olmam gerekiyor, 3 kg verdim bir ayda şimdi 68 oldum hedef:54 inşallah başaracağım sizlerle beraber...

Selam tatlım 7 kilo nedir ki verirsin hiç merak etme, sitede gezerken 1 video gördüm 18 yaşında bi çocuk 5 ayda 50 kilo vermiş. İsteyince neler yapıyo insan kendine güven
Ya 7 kilo çok gibi görünmese de sağlıklı vermek istiyorum canım. Bi ara üzüntü nedeniyle bi hafta doğru düzgün yememiştim o zaman 4 kilo verdim. Aslında benimki daha kötü hem çabuk veriyorum hem de çabuk alıyorum. Tek çare spor ama garfield gibiyim ne yalan söylym günde 13 saat uyuyan bir insanım maalesef :2::2:

kızlar kilo vermem durdu, 68.3te takıldım gram oynamıyo o tartı. tam da bayram üstü motivasyonum düştü daha da zorlasıcak bayramda diyete devam etmek.. ne yapıcam bana yardım edin önerilerinizi bekliyorumm.

eğer egzersizin yoksa diyetine egzersiz ekle ben diyete başlarken aynı anda egzersize başlamıyorum mesela kilo vermem durunca egzersiz ekleyip hızlandıracağım tekrar genelde diyetisyenler öyle veriyo olmadı öğünleri tersine çevir o da işe yarıyo

haftada 3-4 gün tempolu yürüyüş yapıyorum acıkcası ramazanda daha fazlasını yapcak güc de bulamıyorum malesef.
ögünleri tersine cevir derken yerlerini mi değiştirmeliyim?

Bende uzun zamandır kilo vermek adına başlayıp bırakıyroum kışın 74 ü gördüm şu an 67 yim bu 7 kilo pek istikrarlı diyet yapmadan gitti ama 9 kg daha vermek istiyorum fakat bir türlü kendimi o moda sokamadım bana yardım edermisiniz eliniizden ne gelirse razıyım artık yeter

haftada 3-4 gün tempolu yürüyüş yapıyorum acıkcası ramazanda daha fazlasını yapcak güc de bulamıyorum malesef.
ögünleri tersine cevir derken yerlerini mi değiştirmeliyim?
uzun sür diyet yapanlarda vücut sürekli düzenli olarak aynı şeyleri tükete tükete zamanla metabolizma da kendini yeni duruma adapte ediyor ve kilo verme duruyor metabolizmayı şaşırtacak ve yeniden kilo vermeyi sağlayacak bazı değişikler gerekebiliyor gün içerisindeki kalori birikimini sabah saatlerine kaydırmayı dene et baklagil gibi daha ağır besinleri öğlen yemeğine taşı akşam yemeğini çorba sebze yemeği salata yoğurt şeklinde tüket biraz da yemeklerin yanında acı tüket o da matabolizmayı hızlandırır gece meyve dışında ağzına bişey koyma bi de böyle dene bakalım fark edecek mi benim duyduklarım bunlar

BU gün bende geldim siteye 11 aylık bir oğlum var ve 67 kiloyum doğum öncesi 54-55 kilo olan ve 59 olduğumda şişmanladım diye ağlayan birisi iken bu kiloda olmak ağır geliyor.

slm arkadaşlar bende 66 kusur kg olamkatan çok huzursuzum ideal kilom 58 hedefimde o inş. ulaşabilirim facedende grup varsa ordanda takip etmek isterim sizleri bende adam akıllı diyetime başladığımda size günlük menülerimi ve sporumu nekadar süre yaptığımı yazarım .yalnız faceden olursa daha aktif takip edebilirim

hanımlar ben 13 günlük isveç diyetiyle 3 kilo verip bırakır bırakmaz tekrar 1 kilo almıştım

diyet yapmıyorum artık sadece yediklerime dikkat ediyorum akşamları ağır yemiyorum ve aldığım 1 kiloyu 1 haftada vermişim böyle her hafta 1 kilo versem toplamda 2 ayda kalan 7 kilom gitmiş olur inşallahhhhh:)))))))))))

Ben yediklerime dikkat etmiyorum şu sıra ama bünyemde verme isteği olduğunu düşünüyorum çünkü adam gibi sıkı diyet yapmadan 74 den 67 ye düştüm şimdi bayramda 3 günlük bir tatil programım var ondan sonra ciddi bir diyete giricem bu ciddi diyette beyaz ekmeği ve yğksek gilsemikli karbonhidratları çıkarıcam hayatımdan birde 9 lu bitki karışımı çayı içicem ve 3 litre su içicem günde inşallah
Ben hayatımda hiş kısa saç kullanmadım hep uzundur saçlarım uzun zamandırda kısaltmak istiyordum ama cesaret edemiyordum hep kısa saç daha kilolu gösterir önce zayıflıyayım gibi bir takıntım vardı zaten kilomdan hoşnut değilim birde yakışmazsa kısa saç diye hep zayılamayı bekliyordum geöen gün röfleye gittiğimde bir cesaret kestiriverdim yakıştıda ve öok rahat ama bide kilo versem harika olacak

Ben yediklerime dikkat etmiyorum şu sıra ama bünyemde verme isteği olduğunu düşünüyorum çünkü adam gibi sıkı diyet yapmadan 74 den 67 ye düştüm şimdi bayramda 3 günlük bir tatil programım var ondan sonra ciddi bir diyete giricem bu ciddi diyette beyaz ekmeği ve yğksek gilsemikli karbonhidratları çıkarıcam hayatımdan birde 9 lu bitki karışımı çayı içicem ve 3 litre su içicem günde inşallah
Ben hayatımda hiş kısa saç kullanmadım hep uzundur saçlarım uzun zamandırda kısaltmak istiyordum ama cesaret edemiyordum hep kısa saç daha kilolu gösterir önce zayıflıyayım gibi bir takıntım vardı zaten kilomdan hoşnut değilim birde yakışmazsa kısa saç diye hep zayılamayı bekliyordum geöen gün röfleye gittiğimde bir cesaret kestiriverdim yakıştıda ve öok rahat ama bide kilo versem harika olacak

merhaba arkadaşlar. bi üst gruptan aranıza katılacağımı bildirmiştim geçen hafta bugünden için. fakat malesef 70.250 olan kilom 70.850 oldu bi haftada. tam 600 gr almışım. hem de günde 3 kilometre yüzmeme rağmen. tabi abartmadım ama yemeden çok kısmadım da. yüzünce bir-iki kilo gider herhalde diyodum olmamış.

neyse, bir üst gruptakiler konunun amacından sapmış bir şekilde resmen kahve muhabbeti yaptıkları ve yardım isteyenleri sallamadıkları için ben kendimi sizden biri olarak görüyorum. o yüzden sormak istiyorum..

20 gündür 70 kilodayım, bi türlü 69'a inemedim. hiç diyet yapmadan 12 kilo verdim ama işte 20 gündür tık yok. şimdi size soracağım diyet yapmalı mıyım böyle bi durumda? siz hangi diyeti önerirsiniz bana? şok diyetlerden bahsetmiyorum. haftada 1-2 kilo verebileceğim bir beslenme düzeni mesela. ki aslında hiç ekmek tüketmiyorum sayılır, öğünlerimde oldukça küçük.

cvp veren herkese şimdiden tşkler, sevgiler :)

Son düzenleme:

bende zor kilo verenlerdenim
isveç diyetini uyguladım ama arada kaçamaklarım oldu 3 kilo verdim
13 günde daha sonra 2 günde hemen 1 kiloyu geri almıştım
ve bu sefer 2 günlük ayran detosu uyguladım ve 1 kiloyu yine verdim
anlıycan 15 günde tamammen gitmiş oldu 3 kilo
bayramda 3 günlük tatil palanımız var ve diyet yapamam ama dikkat edicem yinede
bayram dönüşü karpuz diyeti yapıcam
kalan 7 kilomuda veririm inşallah
önce kalori hesaplama yap ihtiyacın olan kalorinin yarısı kadar kalori diyet listelerinin uygula inan kilo vericeksin :)))
bayram dönüşü daha detaylı konuşuruz şimdiden hepinize iyi bayramlar.

BU gün bende geldim siteye 11 aylık bir oğlum var ve 67 kiloyum doğum öncesi 54-55 kilo olan ve 59 olduğumda şişmanladım diye ağlayan birisi iken bu kiloda olmak ağır geliyor.

Merhaba canim yazdıkların aynen benim icinde geçerli, rakamlar bile aynı..
Ve hissettiklerim de aynı
Kilo vermek istiyorum bebeğim 6 aylık ve hala emziriyorum
Nasil verebilirim sizce

selam arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum destege ihtiyacim var.9aylik bir oglum var emziriyorum ama zayiflamayida cok istiyorum.69.9 kiloyum sanirim buraya girmeyi hak ettim.bayram arasi biraz zorlansamda ben elma diyeti yapmak istiyorum.tabii cok kati olmamak sartiyla.buradan sizlerle paylasim yapip motive olmak ve dertlesmek istiyorum.konusun benle ve motive edin nooooooluuuuuuur

benim kilodaşımsın hoşgeldin :) bende 69.9 u gördüm yıllar sonra...ben diyet yapmıyorum cünkü yemek yemekle benim hiç aram yok.ama zayıflamak için en büyük faktör spor.öyle salonlara gitmeye gerek yok evde basitce kendinin yapacağı bir sürü hareket var.temizli yapmak bile bize artı zaten.başarılar diliyorum :)

tesekkür ederim canim.haklisin spor cok onemli ama su üsengecligi biraz atmam lazim üzerimden.insallah basaririz hep birlikte.sanada kolayliklar ve basarilarinin devamini diliyorum.

kızlar evledıgımde 56 kıloydum ve suan 63 kıloyum 2 yılda bu hale geldım hem de cocuk falan dogurmadan..esım sehır dısında ve 1.5 ay sonra gelecek o geldıgınde 55 olmak ıstyrm cunku tatıle de gıdecegız ...

okul da baslayacak bu yuzden cok azımlıyım spor +dıyetle ılk ay 6 kılodan kurtulmak ıstyrm :)ve basaracagım Allahın ıznıyle ..

sımdı kızlar buraya katılabılmek ıcın pazartesıyımı beklelemem gerek yarından ıtıbaren baslasam olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…