60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarr sanırım bir 7 yıl sonra ilk defa 69'u gördüm. 69.600 !!!!! benden mutlusu yok bugün !!!!

Son düzenleme:
slm kızlar bende bu site sayesinde 10 kilo verdim 3 ayda ama ramazan nedeniyle bi kilo aldım yeniden basladım yürüyüş yapmaya yaptıgım tek seyy yesil cay içip yuruş bide yemeklerden kıstım okadar 68den 58 düştüm hatta ramazana girerken 57.3 görmüştüm ama bir kilo aldım neyseki tekrardan basladım 55 olayım hedefim 50 olmak inş sonrada hamile kalmak istiyorum anne olmak istiyorumm herkeze bol şanslar asla yapamıcam demeyin kararınızdan donmeyin ben her girip yazıları okudugumda motive oluyodum böylelikle basardımm siza sizde kızlarr hadiiii ....

ben de gebelik sonrası kalan kilolarımdan şikayetçiyim..59'la gebe kaldım 74'le dogurdum..şimdi 65'im ve 55 olmak istiyorum...dün itibarı ile başladım diyete ve spora...tatile gitmeden önce 2 hafta diyet yaparak 2 kilo vermiştim ama tatilde verdiğimi geri aldım...

burdaki günlükleri okuyorum kişilrin kilo verme hikayeleri beni daha da gaza getirdi...kurban bayramına kadar kilolarımı vermek istiyorum...

Ramazandan sonra beslenmem cok dengesizlesti ya. Ogun ara ogun kalmadi. Nasil denk gelirse oyle yiyorum. Tek guzel tarafi istahik kapali bu aralar. İnsallah uzun sure acilmaz. Artik 50lileri goriim yaaa :----( aslinda gobek gitmio.

arkadadlar uc gunluk is vardi eve kadar yurudum yarim saat bi saatlik yol. Normal tempoda yurudum ama bide ayagimda babet vardi. İlla spor ayakkabiyla ve hizli tempoda yurumk lazim?

Ooooff gobek istenmedigini bildigi halde kalmakta niyetli :-(

normalde 1 kilo civarı veriyordum haftada bu hafta bayram yüzünden yarım kg vermişim neyse tamamen durmasındansa bu da iyi

zayıflayacağım zayıflayacağım diyenlerden hiç ses yok noldu diyeti mi bozdunuz yoksa gelişmeleri yazın ki birbirimizi motive edelim mesela ben geçen hafta yorum yazarken 67,6 idim şu an 67,0 yani bu hafta 600 gr oldu ee bayram falan olduğu için iyi sayılırnormalde ideal rakamım haftada 750 gr ayda 3.0 kg fazlası süt verdiğim için olmaz

Merhaba arkadaslar, bende bu gruba dahilim, cünkü 63.8 kiloyum. Hedefim bu gruptan cikmak ama sadece kilo babinda. Hedefim simdilik diger 59 lulara varabilmek buda sanirim ekimin ilk haftasina kadar mümkün olur diye düsünüyorum. yani yaklasik bes kiloyu bes haftada verebilirim! Belkide daha fazla, neden olmasin

mrb kızlar uzun zamandır takipteydim yazılanları okudukça motive oluyorum. ben de katılmaya karar verdim :) şu an 66 kiloyum. kilomun çoğunluğu bacaklarımda diyebilirim siz neler yapıyorsunuz bacaklarınız için? yürüyüşün faydalı olduğunu söylüyorlar ama yürüyüş kas yapar diyenlerde var

Selam hatunlar,

bu grup bende yalama yaptı sürekli girip çıkıyorum :))) sürekli d einsanlar değişiyor yahu... baktım ben obez oluyorum dayanamadım geldim gari... benide zayıflatın yaaa....

Bu günkü menüm
Sabah
1 Kaşık salçalı sos
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 parça light peynir
8 zeytin

1 jacobs 3ü bir arada.... Allah ım sıcak mıcak demiyom içiyorum ya ben bile kendime şaşıyorum yani....
1 parça jelibon... bunu yedim aklıma rejim geldi... nedense hep yiyip içtikten sonra geliyo açken hiç gelmez aklıma zaten

Bu saatten sonrasını kurtaralım mı....

Şimdide acaili form çayı

Öğlen 1 haşlanmış yumurta

Ara 1 meyve.... ne vardı ki dolapta şeftali sanırım....

Akşam yoğurt içine semiz otu

Hadi bismillah her gün burdayım gene gelcem.....

normalde 1 kilo civarı veriyordum haftada bu hafta bayram yüzünden yarım kg vermişim neyse tamamen durmasındansa bu da iyi

hafta da bir kilo süper bir şey.... düşünsene ayda 4 kilo eder ve süper bişiii.... ilk ayda motivasyonum tavan yapar, ikinci ayda formumu yakalamış olurum... 3 . ayda tam bir çıtır olurum.... 4. ayda sıfır beden o laa laaa.....

annem sen napıyon da haftada bir kilo verebiliyon anlat acık feyz alalım....

hanımlar bayram öncesi 65 kilo ile başlayan diyet maceram isveç diyeti ile (ramazan nedeniyle tam uyamadım kaçamaklarım çok oldu)13 günde 3 kilo vermiştim

kısada olsa bayram tatilinde bu 3 kilonun 1,5 kilosu geri geldi

bu gün tekrar başladım isveç diyetine bu sefer tam uyucam kaçamak falan yok allahtan kayınvalidem geliyorda o eşime eşlik eder ben rahatca diyetimi uygularım :))))

bu günkü kilom 63,5 hedefim çizelgedeki gibi 55

bu sabahki menüm

1 fincan kahve tek şekerli

öğlen

2 katı haşlanmış yumurta
1 domates
1 porsiyon haşlanmış ıspanak

hadi bakım kolay gelsin banada diğer kilo savaşçılarınada :))))

off ya bu kilolar üstüme yapıştı iyice ((
bi ara size iyi takılıyordum iyi motive olmustum,bayramda koptum,tabi 1 kilo almısım,62 kiloyken şimdi 63 kilo oldum (((
eşim de öğretmen evde,okullar açılsa da işine başlasa,onunla beraber bende yiyorum.
bir de reglim yaklaştı ondan mıdır nedir iyice iştahım açıldı,ne yesem doymuyorum
bebeğim var,spor yapacak zamanım da yok
çok dertliyim çoookk,8 kilo vermem lazım,3 ayda veremez miyim ya
bundan sonra daha düzenli gelicem gruba,her aksam da bütün gün ne yedim yazıcam...
hepinize kolay gelsin

kendine diyet listesi yap cnm daha kolay verirsin
hadi bakalım kolay gelsin...

benim diyetim sağlıklı beslenme üzerine kurulu esasında şok diyetlere karşıyım zaten emziriyorum bu yüzden sağlıklı kilo vermek zorundayım şöyle :
kızartma yağlı ağır yemekler hamur işleri tatlı pasta abur cubur kuru yemişler falan yasak, menülerim şoyle:

sabah: 1 yumurta, 2 ince dilim ekmek, domates salatalık, peynir (hem de tam yağlı) çay ya da süt

ara: 1 bardak süt 1 meyve

öğlen akşamdan kalan bir porsiyon yemek, yanında makarna ya da bir iki dilim ekmek salata

ara: 1 kase yoğurt, bir meyve,,

akşam: çorba, 1 porsiyon yemek (hafif hazırlanmış olacak eğer biraz yağlıysa yarım porsiyon)

salata, yoğurt

gece: 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt

bir de doymadığım zaman yemeğin üstüne karpuz yiyorum 100 gr ı 19 kalori bir tabak karpuz yeyince yemek üstüne doyuyorum ama zaten bu diyetle aç kalınmıyor yalnız oğün atlamak ya da abuk subuk şeyler yeyip geçiştirmek yok

Merhabaa :)
2o yaşındayım 1.67 boyum 62 de kilom sanırım 55e düşsem çok güzel olacak :)
Üstteki diyeti çok sevdim yarın başlayacağım :)

uyanınca:

1 bardak sirkeli + ballı ılık su

sabah, kahvaltı:

2-3 bardak çay (bir çay kaşığından az şekerle birlikte) 1 katı yumurta, iki çatallık peynir, bir domates, 1 dilim uno tam buğday light ekmek(39 kalori)

not: kahvaltı dahil bütün öğünleri biraz artık kalacak şekilde bırakıyorum. mesela yumurtadan ve domatesten ya da ekmekten kalıyor sabahları biraz. çok yavaş yiyorum mümkünse nette gezerken ya da annemle konuşurken.. doyuyorsun bitirmeden resmen :))

ara:

maydonoz + taze nane + salatalık + küçük domatesle hazırlanmış küçük kasede yağsız salata,

öğlen:

hangi yemek varsa ondan sadece 4 kaşık , küçük kasede yoğurt , 1-2 dilim tm. buğday light ekmek

ara:

1 tane incir (kalorisi fazla olabilir ama bağırsaklar için mükemmel) ya da küçük şeftali

not: saat:19.00 dan 20.30'a kadar hızlı tempolu bol terlemeli yürüyüş

akşam: (yürüyüşten en erken 1 saat sonra)

öğlenin hemen hemen aynısı sadece ya ekmeksiz ya da 1 dilim ekmekle

not: saat 22.00 den sonra sadece 2 bardak yeşil çay ya da siyah çay ve yatmadan önce bir bardak sirkeli + ballı ılık su

..........................................................................................................

şimdi püf noktaları yazıcam. günde 6-8 bardak su şart, yalnız ben sıcaklara rağmen soğuk değil ılık içiyorum. sirkeli su vazgeçilmezimdir. ekmek ve şeker çok çok az, yeşillik ve yoğurt bol yiyorum. vitamin ve kalsiyumdan mahrum kalmıyorum hiçbi şekilde. sporu neden akşam yemeğinden önce yapıyorum sonra yemek yiyorum? çünkü kan şekerim düşebiliyor spordan sonra. spor yapıp aç kalıp gece buzdolabına saldırmaktansa daha mantıklı oluyor böylesi. ben acaip tatlı düşkünüyüm ama canım çook çooooook tatlı çekerse bi tatlı kaşığı ekmeksiz bal ya da bir yeşil elmayı rendeleyip üstüne tarçın atıyorum şahane oluyor (genelde haftada bir böyle krize giriyorum).. ayrıca en önemlisiiii terlemeden eve gelmiyorum. yürüyüşe çıkıyorum ve deli gibi terleyene kadar tam vücudum en sıcak hale gelene ve sırılsıklam olana kadar eve gelmiyorum...

bende böyle 4 ayda tam 14 kilo verdim. sadece ekmek ve şekeri kıstım ve yürüyüş ekledim. düzenli kilo veriyorum ve acaip enerjik ve sağlıklıyım eskisine oranla.. mutluyum ya :))))

kızlar ben 67 kiloyum boyum da 1.67.11 aylık bir kızım var emzirmeyi bıraktım ve artık ben de buradayım.acelem yok yavaş da olsa kalıcı olarak 10 kilo gitse süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…