60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok ideal bir beslenme şekli.... zaten olması gereken bu.... bende buna benzer bir şeyler yapmaya yol izlemeye başladım bakalım faydasını görcem mi...

bu günkü mönüm:
sabah: domates salatalık peynir ve iki ince dilim ekmek
öğlen: bir tabak kıymalı yoğurtlu makarna
ara: 5 kayısı, 1 kase yoğurt
akşam: çocuklardan fırsat bulamadığımdan
ağızlardaaa enfess bir tat bırakaan domates yatağında salatalık (beyaz peynir eşliğindee)
iki dilim de ekmek
ara: yarım armut yarım anamur muzu (zaten minyatür oluyor ya) bir küçük incir

eee emzirenin diyeti ancak bu kadar olur...40 günde dört kilo verdim hedef 120 gün=12 kg

Merhabalar.Ben Dukan amcanin yolundan gidiyorum 1 sene once 58 kgdim.Shimdi 68 kg.Boy 168 sm.6 gun oldu Dukan dieti 6 atak gununde 1 kq verdim .Regl donemindeyim.Bugun reglimin 4 cu gunu .28 eylule 61 kg olmak istiyorum.Ekim sonlarinda sizi terk etmek istiyorumInshallah yapa bilirim.Motivasyonunuza ihtiyacimmm varrr

merhaba kızlar 2,5 ayda 9 kilo verdim bu sayfaya aktif olarak katılıyordum kiloları verince uğrayamadım :) şu an yazlıktayım rejim dikkat falan hak getire tabiki 67 kilodan 58 kiloya düştüm şu anda 59 ,5 geliyorum bayram tatil maf oldum tatil bitince 5 kilo daha vericem vallaha bu sefer rejim yerine sporla desteklemeyi düşünüyorum ziira tek sorunum göbeğim gögüslerim hiç istemediğim bir şekilde küçüldü malesef sırf bunun için doğum kontrol ilacına başlıcam yasmin.bana tek yan etkisi gögüslerimi büyütmesi oluyor çünkü bana kalsa silikon yaptırcam vallaha ama eşim istemiyor

Ben cuma günü akapunktura başlıyorum onlar sıkıda bir liste ver,yor 9 kg falam var ve diyet yapamıyorum ama bu akapunkturun verdiğini harfiyen uygulayacağım inşallah bakalım

63,8 civarında kilom. 4-5 kilo vermek istiyorum, ama bunu diyetle değil başka şekilde sağlamak istiyorum. Nasıl olacağını ben de bilmesem de, düz bi yiyecek listesine bağlı kalamıyorum.

kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 haftada 5 kilo vermem lazım malum okullarda açılıyor boyum 1.66 kilom 60.8 ama bazen 59.a iniyorum tekrar 60 oluyorum lütfen yardım edin

Merhaba kızlar bende katılim aranıza olurmu?30 yaşında 2 çocuk Annesi şuan 67.4 kg ağırlığında,vermesi gereken 8 kilosu olan.Hep diyete başlıyıp yarım bırakan bir umutsuz işte:)))
Pardon umutsu du işte artık değil kafama koydum biticek bu iş 2 ay veriyorum kendime diyetisyenimin verdiği listeye başladım bugün.Okullar açılınca da spora başlıyorum öle işte.Şuan çocuklar uyandı kahvaltı bekliyo benden ilerliyen saatlerde listemi paylaşırım kızlar.Görüşmek üzere.....

listeni paylamayı unutma bekliyoruz...

63,8 civarında kilom. 4-5 kilo vermek istiyorum, ama bunu diyetle değil başka şekilde sağlamak istiyorum. Nasıl olacağını ben de bilmesem de, düz bi yiyecek listesine bağlı kalamıyorum.

Dediklerine aynen katılıyorum.Kilolarımız aynı,bende senin gibi düz bi yiyecek listesine bağlı kalamıyorum.Tatlılardan uzak durmak gerikiyo ama bana ne fazda ki.Benim zaten tatlılarla aram iyi değil.

Napacağız biz bu kilolarla.. :44:

Bi bilsem, ah bir bilsem... Düzenli spor şart, ama onun için de zaman lazım. :/

Selam kızlar ancak vakit bulabildim işte listem:) 1600 Kalori

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği,bir kibrit kutusu kadar peynir,bir haşlanmış yumurta,bir tatlı kaşığı reçel veya bal,dmts yeşillik sınırsız.
Ara : 2 porsiyon meyve,1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 2 yemek kaşığı yoğurt.
Öğle : 1 kepçe çorba,2 köfte kadar et veya eşit yicekler,2 ince dilim buğday ekmeği,salata yağsız.
Ara : 1 porsiyon meyve,5 adet badem veya fındık.
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği,2 dilim buğday ekmeği,salata yağsız,4 yemek kaşığı yoğurt kaymaksız.
Ara : 2 porsiyon meyve,2 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt.
Her ana öğün den önce iki bardak su içilicek.Günde 3 fincan yeşil çay ve yapılabiliyosa 30 dk yürüyüş (benim oğlum var yürüyüş yapamıyorum ama müzik açıp oynuyorum:))))

İşte böyle kızlar bugün hiç bozmadım listemi aynen uyguladım inşallah böyle devam eder.Umarım işiize yarar listem öpüyorum hepinizi

Merhaba, ben aranıza yeni katıldım. 21 yaşında 60,5 kiloyum. 51 kilodan bu kiloya 4 ay içinde çıktım. Artık kendimi hiç beğenmiyorum. Ama tamamen tatlıyı ve çok yemeyi kesmezsem asla kilo veremiyorum bunu yapmak da çok zor. Son çare buraya geldim:)

ben 27 yaşındayım..10 ay önce doğum yaptım ve doğumdan sonra kilolarım var..64 kiloyum..ve kilo vermek istiyorumm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…