benim diyetim sağlıklı beslenme üzerine kurulu esasında şok diyetlere karşıyım zaten emziriyorum bu yüzden sağlıklı kilo vermek zorundayım şöyle :
kızartma yağlı ağır yemekler hamur işleri tatlı pasta abur cubur kuru yemişler falan yasak, menülerim şoyle:
sabah: 1 yumurta, 2 ince dilim ekmek, domates salatalık, peynir (hem de tam yağlı) çay ya da süt
ara: 1 bardak süt 1 meyve
öğlen akşamdan kalan bir porsiyon yemek, yanında makarna ya da bir iki dilim ekmek salata
ara: 1 kase yoğurt, bir meyve,,
akşam: çorba, 1 porsiyon yemek (hafif hazırlanmış olacak eğer biraz yağlıysa yarım porsiyon)
salata, yoğurt
gece: 1 bardak süt ya da bir kase yoğurt
bir de doymadığım zaman yemeğin üstüne karpuz yiyorum 100 gr ı 19 kalori bir tabak karpuz yeyince yemek üstüne doyuyorum ama zaten bu diyetle aç kalınmıyor yalnız oğün atlamak ya da abuk subuk şeyler yeyip geçiştirmek yok
Merhaba kızlar bende katılim aranıza olurmu?30 yaşında 2 çocuk Annesi şuan 67.4 kg ağırlığında,vermesi gereken 8 kilosu olan.Hep diyete başlıyıp yarım bırakan bir umutsuz işte:)))
Pardon umutsu du işte artık değil kafama koydum biticek bu iş 2 ay veriyorum kendime diyetisyenimin verdiği listeye başladım bugün.Okullar açılınca da spora başlıyorum öle işte.Şuan çocuklar uyandı kahvaltı bekliyo benden ilerliyen saatlerde listemi paylaşırım kızlar.Görüşmek üzere.....
63,8 civarında kilom. 4-5 kilo vermek istiyorum, ama bunu diyetle değil başka şekilde sağlamak istiyorum. Nasıl olacağını ben de bilmesem de, düz bi yiyecek listesine bağlı kalamıyorum.
Dediklerine aynen katılıyorum.Kilolarımız aynı,bende senin gibi düz bi yiyecek listesine bağlı kalamıyorum.Tatlılardan uzak durmak gerikiyo ama bana ne fazda ki.Benim zaten tatlılarla aram iyi değil.
Napacağız biz bu kilolarla.. :44:
Bi bilsem, ah bir bilsem... Düzenli spor şart, ama onun için de zaman lazım. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?