Merhaba kızlar bende katılim aranıza olurmu?30 yaşında 2 çocuk Annesi şuan 67.4 kg ağırlığında,vermesi gereken 8 kilosu olan.Hep diyete başlıyıp yarım bırakan bir umutsuz işte:)))
Pardon umutsu du işte artık değil kafama koydum biticek bu iş 2 ay veriyorum kendime diyetisyenimin verdiği listeye başladım bugün.Okullar açılınca da spora başlıyorum öle işte.Şuan çocuklar uyandı kahvaltı bekliyo benden ilerliyen saatlerde listemi paylaşırım kızlar.Görüşmek üzere.....
Merhaba beni de aranıza alın lütfen acayip derecede motivasyona ihtiyacım var......bugün facedeki resmimi gören bi arkadas aradı ne kadar kilo alışsın dedi çok sinirim bozuldu yardım edin lütfen neler yapıyorsunuz neler yiyiyorsunuz şimdiden teşekkürler......
bugün itibariyle 67.6 kiloyum. gün gün kilo vermeye devam ediyorum. 73 kilodan bu kiloya indim ve bu başlık altında kilo verdiğim için burdan yazmaya başladım
bugün yediklerim bir avuç peynir
8 adet tuzsuz zeytin
domates salatalık
2 adet yumurta kayısı şeklinde
ve bir ince belli bardak çiğ fındık
karatay diyetini öneririm canım. be 3.5 ayda tam 11 kg verdim. Hem aç kalmayarak yapılan bir beslenme şekli. Diyet yöntemleri başlığı altında inceleyebilirsin.
merhaba kızlar ben artık vermek istiyorum bu kiloları 6lı rakamlardan kurtulmak istiyorum 65 kiloyum 55di hedefim ama 58 olsam yetecek sanırım 1.65 boyundayım 65 kiloyum 26 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var doğumdan sonra kaldı kilolar bende sizden yardım istiyorum motive edelim birbirimizi
Ayyy su altı li rakamlar yok mü bende 66 kiloyum 60 olsam yeter diyorum ama bişey olduğu yok uzun süredir siteye girmiyordum artık burdan çıkmak yokk motivemizi hic bozmayalım bugun bizim icin bir milad olsun hadi bakalım bugun neler yediniz ........
bende siteye giremiyordum artık bende cıkmıyacağım diyorum cok yeme isteği doğuyor su aralar buğün başladım bakalım dikkat ediyorum yeşil cay içtim sabah kahvaltı sonrası birazdan 2. yeşil cayımı içeceğim boll su ve spora başlıyorum regli dönemimdeyim pazartesi başlarım sanırım makarna,pilav ve beyaz ekmeği keserek devam edeceğim baktım olmuyor dukana başlamayı düşünüyorum
Merhaba canim bende senin bı kopyan gibiyim 32 yasinda 2 cocuk annesi 66 kiloyum her ay yeni bir diyete başlayan bir sürü şey deneyen ama hic bir sonuca ulaşamayan biriyim iste artık gercekten istiyorum oglusumada sünnet yapıcaz o zamana kadar kalici kilo vermek istiyorum bugün başladım bişeyler yapmaya birbirimize destek olalım canim listeni çok merak etiim en kısa zaman da paylaşırsan sevinirim......
Merhaba canim bende senin bı kopyan gibiyim 32 yasinda 2 cocuk annesi 66 kiloyum her ay yeni bir diyete başlayan bir sürü şey deneyen ama hic bir sonuca ulaşamayan biriyim iste artık gercekten istiyorum oglusumada sünnet yapıcaz o zamana kadar kalici kilo vermek istiyorum bugün başladım bişeyler yapmaya birbirimize destek olalım canim listeni çok merak etiim en kısa zaman da paylaşırsan sevinirim......
merhaba hanımlar ben 55 kıloydum 5 kılo fazlamı verım dedım dıyet ettım ama nafıle 66 kılo oldum sımdı yanı dıyetı beceremıyorum ama benım asırı kılo almamda kullandım gunluk hapın yan etkısı cok oldu hapı artık kullanmıcam vede yedıklerımede dıkat edecem bakalım eskı kıloma done bılecekmıyım hepımıze kolay gelsın ıyı kılo vermeler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?