60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canim bende senin bı kopyan gibiyim 32 yasinda 2 cocuk annesi 66 kiloyum her ay yeni bir diyete başlayan bir sürü şey deneyen ama hic bir sonuca ulaşamayan biriyim iste artık gercekten istiyorum oglusumada sünnet yapıcaz o zamana kadar kalici kilo vermek istiyorum bugün başladım bişeyler yapmaya birbirimize destek olalım canim listeni çok merak etiim en kısa zaman da paylaşırsan sevinirim......

sadece 5 kilo fazlam var ..Teshirciligi seven biri olsam popomdan memnunum ama cok dikkat cekmeyi sevmiyorum ..yoksa 5 kilo da kalsin , göbek gitsin

Merhaba beni de aranıza alın lütfen acayip derecede motivasyona ihtiyacım var......bugün facedeki resmimi gören bi arkadas aradı ne kadar kilo alışsın dedi çok sinirim bozuldu yardım edin lütfen neler yapıyorsunuz neler yiyiyorsunuz şimdiden teşekkürler......

karatay diyetini öneririm canım. be 3.5 ayda tam 11 kg verdim. Hem aç kalmayarak yapılan bir beslenme şekli. Diyet yöntemleri başlığı altında inceleyebilirsin.

Merhaba canim öncelikle tebrik ederim seni neler yaptın nasıl beslendin boyun kaç çok merak ettim ay ne kadar çok soru sordum kusura bakmaa....

merhaba kızlar ben artık vermek istiyorum bu kiloları 6lı rakamlardan kurtulmak istiyorum 65 kiloyum 55di hedefim ama 58 olsam yetecek sanırım 1.65 boyundayım 65 kiloyum 26 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var doğumdan sonra kaldı kilolar bende sizden yardım istiyorum motive edelim birbirimizi

karatay diyetini öneririm canım. be 3.5 ayda tam 11 kg verdim. Hem aç kalmayarak yapılan bir beslenme şekli. Diyet yöntemleri başlığı altında inceleyebilirsin.

Çok teşekkürler sabahtan beri pc nin basında diyet sitelerin de geziniyorum Karataş diyetini duymuştum daha dikkatli bakıcım önerin icin teşekkürler spor yaptın mı bu arada?

kızlar dün akşam itibariyle yediklerime dikkat etmeye balşadım bugün ilk günüm sabak kahvaltıda çok yüklenmedim kendime ama yinede pek birşey yiyeymedim su içmeye özen gösterdim ilk ara ögünde bi kase yogurt yedim akşam yatmadan mekik çektim biraz spor yaptım egrersiz tarzi ilk günden çok yüklenmeyecegüm dikkatli, ve agır ilerleyeceğiim :) kararlıyım 64 kilodan 58 'e sporla sağlılıklı bi şekilde ineceğim

Ayyy su altı li rakamlar yok mü bende 66 kiloyum 60 olsam yeter diyorum ama bişey olduğu yok uzun süredir siteye girmiyordum artık burdan çıkmak yokk motivemizi hic bozmayalım bugun bizim icin bir milad olsun hadi bakalım bugun neler yediniz ........

bende siteye giremiyordum artık bende cıkmıyacağım diyorum cok yeme isteği doğuyor su aralar buğün başladım bakalım dikkat ediyorum yeşil cay içtim sabah kahvaltı sonrası birazdan 2. yeşil cayımı içeceğim boll su ve spora başlıyorum regli dönemimdeyim pazartesi başlarım sanırım makarna,pilav ve beyaz ekmeği keserek devam edeceğim baktım olmuyor dukana başlamayı düşünüyorum

Dükkanı bir ara bende yaptım hatta kitabını da okudum ama her zamanki gibi onu da başaramadım...

Canım benim önceki sayfalara bakarsan listemi paylaştım.İki gündür bozmadım hatta şuan çocuklar puding yiyo miss gibi koktu ama azimliyim bu sefer yemiyorum.İstersek başarırız insanlar ne kilolar veriyo biz şurda üç beş kilomu veremicez:)))Hep destek tam destek

Senin için bi daha paylaşim listemi:)))

Selam kızlar ancak vakit bulabildim işte listem:) 1600 Kalori

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : 2 dilim tam buğday ekmeği,bir kibrit kutusu kadar peynir,bir haşlanmış yumurta,bir tatlı kaşığı reçel veya bal,dmts yeşillik sınırsız.
Ara : 2 porsiyon meyve,1 çay bardağı yarım yağlı süt veya 2 yemek kaşığı yoğurt.
Öğle : 1 kepçe çorba,2 köfte kadar et veya eşit yicekler,2 ince dilim buğday ekmeği,salata yağsız.
Ara : 1 porsiyon meyve,5 adet badem veya fındık.
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği,2 dilim buğday ekmeği,salata yağsız,4 yemek kaşığı yoğurt kaymaksız.
Ara : 2 porsiyon meyve,2 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt.
Her ana öğün den önce iki bardak su içilicek.Günde 3 fincan yeşil çay ve yapılabiliyosa 30 dk yürüyüş (benim oğlum var yürüyüş yapamıyorum ama müzik açıp oynuyorum:))))

İşte böyle kızlar bugün hiç bozmadım listemi aynen uyguladım inşallah böyle devam eder.Umarım işiize yarar listem öpüyorum hepinizi

Ara öğün zamanı yeşil çay zamanı,zayıflama zamanı ayyyy bide müzik açıp şööle bi döktürsekmi napsak
ohhh eriyin yağcıklarım eriyin hadi kızlar hopaaaaa

merhaba hanımlar ben 55 kıloydum 5 kılo fazlamı verım dedım dıyet ettım ama nafıle 66 kılo oldum sımdı yanı dıyetı beceremıyorum ama benım asırı kılo almamda kullandım gunluk hapın yan etkısı cok oldu hapı artık kullanmıcam vede yedıklerımede dıkat edecem bakalım eskı kıloma done bılecekmıyım hepımıze kolay gelsın ıyı kılo vermeler hanımlar

Şu zayıflama hapları dediğiniz gibi insanların iştahını açıyor.Hapı bırakmakta en iyisini yapmışsınız.
Tatlılardan uzak durmalısınız.Birde 3 beyazdan uzak durmak gerekiyor.Bunlar tuz-şeker-un.

Kendinizi az yiyeceğim diye aç bırakmayın.Meyve yemeyi unutmayın.Vitamin şart.

Eski kilonuza umarım dönersiniz.

kızlar beş günde 1 kilo vermişim ayıptır söylemesi :)) ama frene basmam lazım çünkü emziriyorum sanırım ayarlayamadım biraz daha dikkat etmem lazım ayda 2-3 kilo vermem lazım fazlası bebeğime zarar olur çünkü

Ben bugün 5 gün boyunca tek çeşit yiyecekler yenilen diyete başladım, bugün sadece haşlanmış patates yedim ama şu an çok açımm ve patates görmek bile istemiyorum. İlk günden böyle olduysam sonra naparım bilmiyorum.

off bende kilo vermek istiyorum 66 kiloyum tek besinle beslenmek kilo verdirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…