60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanimlar tek cesit gida ile yapilan diyetler saglikli mi sizce vucudun gun icinde her turden besine ihtiyaci var zayiflarken sagliginizdan olmayin ac kalmadan ayda 3 kilo veriliyor ben 1.5 ayda 5 kilo verdim ama haftada 3-5kilo vermek gibi bi dusunceniz varsa sagliginizdan olmaniz kacinilmaz

arkadaşlar meraba liseye gidiyorum ve yakında okul açılıcak şuanda 65 kiloyum hızlı kilo vermem lazım yarın hemen başlıyorum spor ve diyete ayrıca metabolizma hızlandıran tavsiyeleriniz var mı ?

Merhabalaar,umarım bana da yardımcı olabilirsiniz çünkü moralim gerçekten inanılmaz bozuk okullar da açılıcak 2 haftaya ben eteğime sığamayan halimle nasıl gidicem o okula herkes nasıl da güzel.şuan 62 kiloyum 50 kiloya insem eski kotlarımı giyebilsem en büyük derdim son sınıf olup derslerime odaklanmam lazım ama kilom yüzünden moralim bazen o kadar bozuluyo ki hiç bişey yapmak istemiyorum.tatlıyı çikolatayı çok seviyorum kendimi kontrol edemiyorum nerdeyse,şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için

Ben de aynı şekildeyim bazen sadece dalıp kilomu düşünüyorum ama yememe engel olamıyorum, 2 gündür dikkat etmeye başladım ama çok hızlı kilo vermem gerek ve nasıl vereceğimi bilmiyorum

selam kızlar daha önceki bebeğimden sonra 13 şimdi de 5 kilo vermiş ve vereceği 11 kg su daha olan ve hayatı boyunca 36-38 bedeni aşmayan (gebelik dışında) biri olarak size naçizane bazı tavsiyelerde bulunabilirim
Kilo vermek istiyorsanız bu iş önce beyinde başlıyor kesin kararlı olacaksınız boğazımı tutamıyorum kelimesini unutacaksınız öncelikle obur ama şişman yaşamak mı yoksa dikkatli seçici yiyen ama zayıf ve narin yaşamak mı istiyorsunuz bu soruya cevap vermeniz lazım ikisi bir arada olmuyor çünkü, ben hamilelik dışında ikisini bir arada yürüten nadir vakalardanım ama Allah vergisi metabolizmam hızlı sayılır..
Daha sonra en öenmli konu kilo fazlanız 4-5 kilodan fazla ise ki 12 kilodan bahsediyorsun kesinlikle 1 ayda bir buçuk ayda 2 ayda hayal ettiğin kiloya kavuşmaya kalkışmamanızı öneririrm çünkü azmederseniz yaparsınız ama ne olur? Kaslarınız erir bunun zararını ilerde yaşarsınız ayrıca zayıflarsınız ama vücut salık olur yağ yerine kas eridiği için...Ayrıca vücuda çok az besin verdiğiniz için açlık tahlikesi sezen bünyeniz kırmızı alarma geçer ve diyet bitince yemeği biraz arttırsanız hemen depolamaya çalışır ilk fırsatta sonuç: hooop diye kilolar geri gelir Bu yüzden size önerim günde 3 ana 3 ara öğün içeren dengeli diyet programına başlanız bu programlarda hiç kan şekeri düşmüyor yani aç kalmak yok ama tıka basa doymak da yok aslında en sağlıklı olan da bu değil mi mideyi raharsız etmeyecek kadar yiyoruz ve sağlıklı gida tüketiyoruz yani hamurişi kızartma ve ağır tatlılar yok ara öğün olarak az şekerli sütlü tatlı serbest ve en güzeli on günde bir kaçamak hakkı yani o gün bir öğün canınız ne çekerse pizza mantı baklava vb. birini gayet güzel götürüyorsunuz ama ertesi gün programa geri dönmek şartıyla
aslında hiç zor değil bir aydan sonra alışıyorsunuz bu düzene ve artık kendiliğinden gidiyor iş...
En güzeli kas erimiyor yağdan gidiyor vücut salmıyor ben bu şekilde daha önce 13 kg şimdi de 1,5 ayda 5 kilo verdim 10 kg daha kaldı verince ayrılacağım bu gruptan :))

şunu eklemeyi unuttum bu şekilde verilen kilo verdikten sonra biraz dikkat etmek şartıyla kalıcı oluyor metabolizmayı alt üst etmediğiniz için
ayrıca kilo verme işini hırsa dönüştürmeyin spora diyete deli gibi saldırmak stres hormonunu tetikliyor ve aksine daha zor zayıflamaya neden oluyor sabırlı ve sakin olun dediğim şekilde bir programla ayda 3-4 kg çok rahat veriliyor 12 kg ı 3 bilemedin 4 ayda verirsiniz ama sonuç sağlıklı olur aslında çok uzun bir süre değil bu gün başlasanız yılbaşında hayal ettiğiniz kıyafetleri giyebilirsiniz...kolay gelsin..

Merhaba herkese,
öncelikle 6 li kilolara yeniden dönmek reklamlardaki gibi gerçekten paha biçilemez
70 kilolardan sonunda buralara transfer oldum.
bugün itibariyle
başlangıç: 73,3
geçen hafta: 70
bugün:69,3
giden: 700 gram bayram ve grip olmama karşın başarılı benim için
hedef:58
bugüne kadar toplam giden: 4 kg

gün gelecek de acaba 5 li kiloları görebilecek miyim acaba

benimde artık zayıflamam lazım doğumda tam 30 kilo aldım hadş yuh diyin bana hakettim valla neyse şuana kadar 17 kilo gitti 3 ayda vermem gereken 14 kilo daha var tabi beniim kilo vermem durdu resmen neyse belki sizlerle motive olup veririm
şuanki kilom 68
hedef 55
boy 160

dün: sabah yumurta peynir zeytin salatalık domates 2 dilim ekmek
ara: çok küçük bir parça su böreği bir küçük plastik bardak kola
öğlen çorba, kabak yemeği bir kase yoğurt bir parça ekmek
ara: meyve
akşam: etli sebze yemeği çorba bir parça ekmek yoğurt
gece: bir kase dondurma
yatarken 1 bardak süt

bu gün: sabah: yarım simit peynir salatalık domates
bir tane un kurabiyesi (arkadaş yapmış getirmiş dayanamadım)
öğlen: çorba, etli sebze yemeği, bir dilim ekmek
ara: 2 incir 1 bardak süt
akşam: 1 porsiyon menemen yanında salata yeşillik, 2 ince dilim ekmek (çorba olmadığı için ekmeği bir dilim daha arttırdım)
gece: meyve, 1 bardak süt ile yatmayı planlıyorum

yarın sabah tartılır yazarım en son 65,9 dum.

Hanimlar bende araniza katiliyorum:)
Boyum 1.70 iki hafta önce 63.5 kg cikmistim ama pazar günü 65 kg ciktim.baya üzüldm ama adet öncesi oldu icin olabilirmi sizce? Cünkü kilo alicak biseyler yaptimi düsünmüyorum.
2 gündür daha dikkatli yiyorum.makarna,pilav,patates ve tatliyi kestim. Ekmek zaten pek yemiyorum. Sabahlari yersem 1 dilim cavdar ekmegi.ara ögün yapiyorum. Önceden pek yapmazdim ama iyi oldu. Ondan aclik hissetmiyorum.günlük 1 saat kadar yürüdm.50 tane mekik cekiyorum. Ve yesil cay iciyorum. Insallah yakin zamanda tartida güzel rakamlar görürüm:))

selam kıssslar yaş 29 hadi biraz daha çıkayım 31:44: yok yok 32 yaşlanmışız ya, ee tabi metabolizma da yavaşladı haliyle 80 kilolardan 5 aya yayılmak kaydıyla 76 lara indim bi aydır yaptığım rejimle bi 7 daha kilo gitti olduk 69 hedef 54 boy 163cm rejimde duraklama dönemine girince spor salonuna kaydoldum valla hiç yormuyorum kendimi alıyorum kitabımı çeviriyorum bisikleti 1 saatin sonunda iniyorum bisikletten 500 kalori gitmişşş eee tabi ilk yarım saatten sonra istemsiz terliyorum biraz ama yorulmuyorum ,bazen bu harcadığım kalorinin bir kısmını geri çağırarak haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ama genelde haftada 1 i aşmıyorum birikim hesabına atıyorum
bugünkü menüm

kahvaltı
1 kibrt kutusu peynir 1 armut 1 sade nescafe

öğle
1 kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
salata 1 tatlı kaşığı yağlı limonlu sos ile
avuç içi büyüklüğünden biraz daha az köfte

akşam

4 kase kese yoğurtlu lahana ve semiz otu karışık meze biraz abarttım ama yemek yerken bişii düşünüodum fazla konsantre oldum galiba düşünceme birz hırslı yemişim

saat 8-9 arası bisiklet 500 calori

Son düzenleme:
endişelenme cnm emzirmek inanılmaz kalori yaktırıo o nedenledir kilo verişin ,yediklerini sakın arttırma( en azında su böreği kurabiye yaş pasta türünde) ama sebze yemeklerini salatalarını yoğurdunu miktar olarak arttıracaksan bilemem 1 sonraki sayfada gayet güzel menün içinde herşeyden var ama suyu ihmal etme süt eşittir su biliosun zaten

ya ben uzun süredir uğramadim buraya girdiğim zamanlarda ne güzel kilo vermistim simdi adet öncesiyim bide soğan suyu kürü deniyorum o sebeple bitki çayını çok sık içemiyorum iştahım da arttı verdiğim kiloları tekrar almaktan korkuyorum zaten çok değildi inşallah adetten sonra tartıda yüzüm güler, lahana kürünü uygulamak istiyorum soğan kürünü adet düzensizligi için yapıyorum kürleri birarada yapmak doğru olmadıgından beklicem 2günüm dha var, lahan kürü uygulayan varmı arkdaslar bu grupta yada herhangi bi kür zayıflama için :)

ayran detoksunu dene canım 2 günde 2 kilo verdiriyor

selamlar arkadaşlar.ben hayatı boyunca 52-54 kg arasında kilosu değişmiş ve 56 kilonun üstüne çıkmamış biri olarak doğum yaptıktan sonra 68 kg ulaştım.2 yıl içinde 62 kg a düştüm ama son 1,5 yıldır hep aynı kilodayım.2 kg alıyorum veriyorum devamlı.özelliklede karın bölgemde birikmiş halde bu kilolar.göğüslerimde toparlamadı bir türlü.şimdi ben bu 8 kg verip tekrar eski göbeksiz ve güzel,dik göğüslü hallerime dönmek istiyorum,ama nasıl yapsam ve kendimi yemek konusunda nasıl bir disipline soksam bilemiyorum.yardımlarınızı ,gazlarınızı bekliyorum :)

eski göbeksiz güzel dik göğüslü hallerime geri dönmek istiyorum demişsin göbeksiz ve güzele itirazım yok ama dik göğüsle vedalaşsan iyi olur :))) emzirdikten sonra bi daha eski haline dönmüyor malesef ama plastik cerrah ellerse o ayrı minikleri kucaklamak=sarkık memeler her şeyin bir bedeli var :)

kızlar yapabiliyorsanız nest nesfit çok işe yarıyo bana güzel kilo verdiriyor 1 ay daha dişimi sıkırsam ideal kilom olmasada vericeğim kilolarımı ondan sora 5 kilom daha kalıyor onuda yavaş yavaş vericem

kızlar merhabalar
eskilerden buralarda kimler kaldı hiiç bilmiyorum ama sizsiz ben bu kilo verme işini beceremiyorum yaa
en azından işim yoğun olduğu için sürekli buraya takılamasam da artık yediklerimi ve yapabilirsem yaptığım sporu yazıacm
çünkü daha önce sizin sayenizde 8 kilo falan vermiştim, şimdi 5-6 kilo vermem gerekiyor ama aylardır uğraşmama rağmen hepi topu 2 kilo falan verebildim artık daha azimliyim, eski mesajlarımı okuyunca daha bi azimlendim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…