off bende kilo vermek istiyorum 66 kiloyum tek besinle beslenmek kilo verdirmiyo
Merhabalaar,umarım bana da yardımcı olabilirsiniz çünkü moralim gerçekten inanılmaz bozuk okullar da açılıcak 2 haftaya ben eteğime sığamayan halimle nasıl gidicem o okula herkes nasıl da güzel.şuan 62 kiloyum 50 kiloya insem eski kotlarımı giyebilsem en büyük derdim son sınıf olup derslerime odaklanmam lazım ama kilom yüzünden moralim bazen o kadar bozuluyo ki hiç bişey yapmak istemiyorum.tatlıyı çikolatayı çok seviyorum kendimi kontrol edemiyorum nerdeyse,şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için
endişelenme cnm emzirmek inanılmaz kalori yaktırıo o nedenledir kilo verişin ,yediklerini sakın arttırma( en azında su böreği kurabiye yaş pasta türündekızlar beş günde 1 kilo vermişim ayıptır söylemesi :)) ama frene basmam lazım çünkü emziriyorum sanırım ayarlayamadım biraz daha dikkat etmem lazım ayda 2-3 kilo vermem lazım fazlası bebeğime zarar olur çünkü
ya ben uzun süredir uğramadim buraya girdiğim zamanlarda ne güzel kilo vermistim simdi adet öncesiyim bide soğan suyu kürü deniyorum o sebeple bitki çayını çok sık içemiyorum iştahım da arttıverdiğim kiloları tekrar almaktan korkuyorum zaten çok değildi inşallah adetten sonra tartıda yüzüm güler, lahana kürünü uygulamak istiyorum soğan kürünü adet düzensizligi için yapıyorum kürleri birarada yapmak doğru olmadıgından beklicem 2günüm dha var, lahan kürü uygulayan varmı arkdaslar bu grupta yada herhangi bi kür zayıflama için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?