kızlar merhabalar
eskilerden buralarda kimler kaldı hiiç bilmiyorum ama sizsiz ben bu kilo verme işini beceremiyorum yaa
en azından işim yoğun olduğu için sürekli buraya takılamasam da artık yediklerimi ve yapabilirsem yaptığım sporu yazıacm
çünkü daha önce sizin sayenizde 8 kilo falan vermiştim, şimdi 5-6 kilo vermem gerekiyor ama aylardır uğraşmama rağmen hepi topu 2 kilo falan verebildimartık daha azimliyim, eski mesajlarımı okuyunca daha bi azimlendim bide
ayran detoksunu dene canım 2 günde 2 kilo verdiriyor
hanımlar sizlerlede paylaşmak istedim dün nesfit kullanmaya başladım sadece tek öğünde yediğim halde diğer öğünlerde light bisküvi yedim ve sonuç 62,200 olan tartı sonucum 61,100 olmuş üstelik dün akşam fırında elma dilim patates ve kıtır tavuk yemiştim hiç beklemiyordum bu sonucu :)))
canım ayran detoksu nası yapılıyor sen denemismiydin? Ben lahanamı aldım, bugün soğan kürümün son günü, yarın başlarım büyük ihtimalle iyi gelirsede yazarım sonuclarını :)
bugünkü menüm :
sabah : 1 bardak az yağlı süt
5-6 tane kırmızı üzüm
7 tane badem
öğlen: tabakta tavuk döner+ çok az dometes ve marul+ ayran
ara: 2 adet mürdüm eriği+6-7 badem
akşama da sebze yemegi ve yoğurt yeme niyetindeyim bir aksilik olmazsa tabi
gece ara: süt+meyve
ama niyeyse bugün çok yemiş hissediyorum ve şu anda deli gibi bir tatlı krizindeyim. :44:
fakatşeytana uymamak için tüm market pastene vs yerlerden uzak durmaya çalıışyorum.
arkadaşlar diyetime dikkat etmeme rağmen bu hafta kilo kaybı yok neden acaba çok canım sıkıldı duraksamaya mı girdi acaba 65,6 da çakılı kaldım sadece 300 gr gitmiş bu hafta ondan önce çok güzel veriyordum oysa ki
merhabalar okuduğum kadarıyla bademi çok tüketiyorsun badem ve fındık bildiğim kadarıyla günde 5 en fazla 8 tane tüketilmeli .s fazlası kilo yapar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?