60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskilerden ben varım.hatırladım seni.
evet bende o zaman verememiştim 2010 du galiba:44:
bende bu kış verdim.kolay verilmiyor gerçekten.az yemek+spor verirsin merak etme

hanımlar sizlerlede paylaşmak istedim dün nesfit kullanmaya başladım sadece tek öğünde yediğim halde diğer öğünlerde light bisküvi yedim ve sonuç 62,200 olan tartı sonucum 61,100 olmuş üstelik dün akşam fırında elma dilim patates ve kıtır tavuk yemiştim hiç beklemiyordum bu sonucu :)))

ay ne güzel inş 50lileri görürsün canım yakında benim tek hayalim o ya 59bile olsam sevincem :) bendede nesfit var ama duruyo öyle sütü sevmedigimden onuda yiyemedim ama tam tahıllı ekmek arasına krem peynir salatalık doyuruyo beni kahvaltıda önceden kahvaltı etmezdim şimdi alıştım şükür çok yanlış yapmışım beslenme konusunda acısı şimdi çıkıyor

canım ayran detoksu nası yapılıyor sen denemismiydin? Ben lahanamı aldım, bugün soğan kürümün son günü, yarın başlarım büyük ihtimalle iyi gelirsede yazarım sonuclarını :)

ben denedim 1,5 kilo verdim bu uygulamayla 2 günde tadı çok güzeldilezzetli tekrar denemem için 1 ay geçmesi gerek tarifi şöyle;

AYRAN DETOKSU
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

bugünkü menüm :
sabah : 1 bardak az yağlı süt
5-6 tane kırmızı üzüm
7 tane badem

öğlen: tabakta tavuk döner+ çok az dometes ve marul+ ayran

ara: 2 adet mürdüm eriği+6-7 badem

akşama da sebze yemegi ve yoğurt yeme niyetindeyim bir aksilik olmazsa tabi

gece ara: süt+meyve

ama niyeyse bugün çok yemiş hissediyorum ve şu anda deli gibi bir tatlı krizindeyim. :44:
fakat şeytana uymamak için tüm market pastene vs yerlerden uzak durmaya çalıışyorum.

Merhaba arkadaşlar..ben de geçen yıl 60 ondan önceki yıl ise 56 kiloydum.Fakat şimdi 69'um.Sizerin desteği ile tekrar önce 60'a sonra 55 e düşmek istiyorum.Birbirimizi desteklersek başarı gelecektir die düşünüyorum.Benim en büyük sorunum tatlı isteğim.Bunu bastırabilmek içim 9'lu zayıflama cayı ile yrn diyete başlıorum:)

Bugün diette 9.günüm ilk 4gün çok zor geçti ancak 5.günden itibaren alıştım.Sporda yapıyorum ancak dün tartıldım hiç kilo verememişim üzüldüm.Ama pes etmiyorum daha yeni ısınıyorum Başarılar.

merhabalar okuduğum kadarıyla bademi çok tüketiyorsun badem ve fındık bildiğim kadarıyla günde 5 en fazla 8 tane tüketilmeli .s fazlası kilo yapar diye biliyorum

arkadaşlar diyetime dikkat etmeme rağmen bu hafta kilo kaybı yok neden acaba çok canım sıkıldı duraksamaya mı girdi acaba 65,6 da çakılı kaldım sadece 300 gr gitmiş bu hafta ondan önce çok güzel veriyordum oysa ki

68 kiloyum ve çalışmıyorum. evde otururken Stilimo .com diye bi sitede var özel tasarım takı falan satıyorlar. kendimi nasıl kaptırdıysam yakında yarı tasarımcı olurum

evet epey araştırdım kilo vermenin durması az kalorili diyet uygulamaktan dolayı oluyormuş vücut kısır döngüye giriyormuş bunu biliyordum aslında dikkat de ettim ama emzirdiğim için sanırım aldığım kalori yeterli gelmedi şimdi baştan harfi harfine uyarak 1900 kalorilik diyetimi uygulayacağım gerekirse 1-2 hafta kilo vermem ama dengeyi kurayım sonra yine vermeye başlarım hadi hayırlısı hedeften sapma yok

selam kızlar ben de döndüm tatilden kaldığım yerden net çekmediği için hiç foruma giremedim 61.5 kiloyum şimdi 17 eylülde ebru şallı ile pilatese başlarım inşallah

arkadaşım eğer metabolizman yavaşladıysa sana kabak çorbası tavsiye ediyorum. büyükçe bir tencerenin içene kabağı soğanı domatesi havucu ve istediğin kadar baharatı ekleyip çorba haline getiriyorsun ve gün boyunca bunu istediğin kadar içiyorsun yanında istersen biraz yoğurtta tüketebilirsin bu metabolizmanı sıfırlıyo tavsiye ederim:)

ben de 65 kilodayım boyum 1.67 ve altmış kilo olmam lazım. ramazandır bayramdır derken altmış yediye kadar çıktım iki kilo gitti şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. buradan sizden de destek almayı umuyorum. daha önce de vermiştim ama uzun sürmüştü bu sefer yüzmeye de başladım umarım daha hızlı ve daha kalıcı veririm. hepimize başarılar..

merhabalar okuduğum kadarıyla bademi çok tüketiyorsun badem ve fındık bildiğim kadarıyla günde 5 en fazla 8 tane tüketilmeli .s fazlası kilo yapar diye biliyorum

aslında diyetisyenin veridiği 5 badem 2 ceviz , bende cevzi yok diye badem ekledim yerine
ama bu hafta üç ara öğünün ikisinde badem var neredeyse

bugün randevum var. bakalım acı gerçekleri öğleden sonra görücem

slm hanımlar 64 kiloyum. 5 ay önce doğum yaptım.hamile olmadan önce 58 kiloydum.ilk hedefim şu 6 kiloyu vermek.sonrasına allah kerim.boyuma göre 58 bile fazla.düğündeki kilom 52idi.yolum uzun bakalım burada gaza gelebilecek miyim.
1600 kalorilik diyetim var doktoun verdiği ona uymaya çalışacağım.desteklerinizi bekliyorum

Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

Bugun itibariyle
Baslangic: 73.3
Gecen hafta: 69.3
Bugun:68.6
Giden: 700 gr
Giden yag: 900 gr
Hedef: 60
Toplam giden:4.7 kg

Bu hafta biraz daha siki bi bir listem var. Birebir uyarsam haftaya birin ustune cikmayi planliyorum.
Dun aksam yildonumumuz oldugu icin sarap yemek falan kacirdim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…